CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

среда, 31. март 2021.

Menopausal Formula CaliVita International

 


 

Menopausal Formula

Tokom i nakon menopauze, metabolizam kod žena se menja. Rizik od određenih bolesti, kao što su osteoporoza i kardiovaskularne bolesti (koje se mogu sprečiti) se povećava. Proizvodom "Menopausal Formula", nudimo vam mešavinu aktivnih sastojaka koji na prirodan način umanjuju neprijatne simptome menopauze (nervozu, promene raspoloženja, toplotne valunge, dobijanje na težini) i smanjuju rizike od daljih oboljenja koje ove promene nose sa sobom.

 

https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/menopausal-formula

WebShop 4 699 Din
Klubska 4 699 Din
 
 
Menopauza (klimaks) se javlja uglavnom izmedu 40. i 55. godine života, pri čemu menstruacija postepeno izostaje. Prirodni pratilac proređivanja mesečnog ciklusa je smanjenje proizvodnje ženskih polnih hormona – estrogena i progesterona. Promena nivoa hormona često je praćena neprijatnim simptomima: toplotni valunzi, znojenje i depresija, razdražljivost, nesanica i osećaj zamora. Mnoge žene se žale i na suvoću epitela vagine. U vreme promena žene su naklonjenije većem broju hroničnih oboljenja. To je ono doba u kojem je znatno veća učestalost šećerne bolesti, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvnih sudova i proređenja kostiju (osteoporoza).
 
Tokom i nakon menopauze, metabolizam kod žena se menja. Rizik od određenih bolesti, kao što su osteoporoza i kardiovaskularne bolesti (koje se mogu sprečiti) se povećcava. Proizvodom „Menopausal Formula„, nudimo vam mešavinu aktivnih sastojaka koji na prirodan način umanjuju neprijatne simptome koje nosi menopauza (nervozu, promene raspoloženja, toplotne valunge, dobijanje na težini) i smanjuju rizike od daljih oboljenja koje ove promene nose sa sobom.

Ako je pak već ranije postojala neka od navedenih bolesti, za vreme klimakterijuma obično dolazi do njenog pogoršanja. Da bi se tegobe u menopauzi lakše prebrodile, pravo rešenje predstavlja povratak prirodi, odnosno zdraviji način života, koji podrazumeva pravilniju ishranu, dovoljno flzičke aktivnosti i relaksacije, uz primenu lekovitih biljaka i prirodnih dodataka ishrani.

Unos kalcijuma i vitamina D3 može biti od posebne važnosti za odbranu zdravlja koštanog sistema, utoliko pre što ove dve materije često nedostaju u ishrani žena. Takođe, od ključnog značaja je i doziranje magnezijuma, bora, hroma i cinka. Antioksidanti koji štite ćelije – vitamini A, C i E, beta-karotin i selen – jačaju otpornu sposobnost organizma prema bolestima. Rastavić deluje kao diuretik, a Kineska anđelika ojačava muskulaturu materice. Sibirski ženšen stimuliše umnu i fizičku snagu i ublažava simptome koji potiču od nedostatka ženskih polnih hormona a izaziva ih menopauza. Slatki koren pomaže u savladavanju depresija i štiti imuni sistem i jetru. Protiv problema u vezi sa nervnim sistemom efikasan je koren Crnog kohoča. Blaženi čkalj prečišćava krv i jača želudac. Kostrika stimuliše stvaranje progesterona.

Harmonija promena.

Sastav:

Vitamin A
150  µg
Beta-karotin
4.5 mg
Vitamin D3
2  µg
Vitamin C
100 mg
Vitamin E
40 mg
Vitamin B1
2.5 mg
Vitamin B2
2.5 mg
Vitamin B3
7.5 mg
Vitamin B4
40  µg
Vitamin B5
5 mg
Vitamin B6 (piridoksin)
2.5 mg
Vitamin B12
5  µg
Biotin
30  µg
PABA
2.5 mg
Holin
2.5 mg
Inozitol
2.5 mg
Kalcijum
100 mg
Magnezijum
50 mg
Kalijum
10 mg
Cink
3 mg
Bakar
200  µg
Gvožđe
1 mg
Mangan
500  µg
Jod
15  µg
Selen
10  µg
Hrom
20  µg
Molibden
15  µg
Bor
300  µg
Rastavić
650  µg
Anđelika
7.5 mg
Sibirski ženšen
10 mg
Ekstrakt slatkog korena
10 mg
Koren crnog kohoca
10 mg
Blaženi čkalj
10 mg
Kostrika
10 mg
Kompleks bioflavonoida
1 mg

Pakovanje:   135 kapsula

Upotreba:    Ukoliko lekar drugacije ne odredi, 3 puta po 3 tablete dnevno.

 

 ONLINE registracija na linku :
 https://serbia.calivita.com/registration/3814127090

 


 

Menopausal Formula

For women in menopause. It contains vitamin B6 which contributes to the regulation of hormonal activity while vitamins B1 and B12 contribute to normal psychological function and normal functioning of the nervous system.

https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.eu/products/menopausal-formula

Produced for: CaliVita International B.V. Beursplein 37, 3001 DC Rotterdam, The Netherlands

Best before: see side of pack.    

 

 


Retail price 49.21 €
Club price 37.00 €

 During and after menopause, women’s body and metabolism change. The risk of certain preventable illnesses increase (such as osteoporosis, cardiovascular diseases). In Menopausal Formula, we offer a blend of such active ingredients that can naturally decrease the unpleasant symptoms of menopause (irritability, heat waves, weight gain) and decrease the higher risks originating from the changes.
To find out who and why may need this product and obtain more, interesting information : angelinab.572@gmail.com

 
Why Choose

  • With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.
  • We always aspire to use natural base materials originating from the best sources.
  • During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.
  • We offer 100% quality guarantee for our products.
  • Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.
  • The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.
  • The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed. We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.
 Dosage: 3x3 capsules daily

Ingredients
 
150 mcg Vitamin A
4.5 mg Beta Carotene
2 mcg Vitamin D3
100 mg Vitamin C
40 mg Vitamin E
2.5 mg Vitamin B1
2.5 mg Vitamin B2
7.5 mg Niacinamide
40 mcg Folic acid
5 mg Pantothenic acid
2.5 mg Vitamin B6
5 mcg Vitamin B12
30 mcg Biotin
2.5 mg Para-amino benzoic acid
2.5 mg Choline
2.5 mg Inositol
100 mg Calcium
50 mg Magnesium
3 mg Zinc
200 mcg Copper
1 mg Iron
500 mcg Manganese
15 mcg Iodine
10.5 mcg Selenium
20 mcg Chromium
15 mcg Molybdenum
300 mcg Boron
650 mcg Field Horsetail
7.5 mg Dong Quai Root
10 mg Siberian Ginseng
10 mg Licorice root
10 mg Black cohosh root
10 mg Blessed Thistle
10 mg Chasteberry
1 mg Bioflavonoid complex 
 

субота, 20. март 2021.

🎈AKCIJA - MART od 24.-25. marta🎈

 


🎈AKCIJA - MART 🎈


U periodu od 24.-25. marta na akciji će biti sledeća 2 proizvoda:

Rhodiolin (Rhodiola rosea)

 

 


https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/rhodiolin


Rhodiolin je biljni dodatak ishrani, koji sadrži ekstrakt drevne biljke zlatnog korena, ili arktičke ruže (Rhodiola rosea) poznate hiljadama godina u narodnoj medicini, ali moderna medicina je tek od 1960. godine proučava i otkriva zapanjujuće lekovite osobine ove biljke. Postoji oko 200 vrste rhodiolina, ali samo Rhodiola rosea ima toliko lekovitih svojstava.



Čovek je izložen stresu gotovo svakog minuta. Ispunjavanje očekivanja na poslu i u porodici, razni konflikti kroz koje prolazimo, buka i zagađenje okoline, sve to predstavlja stres, koji je na duge staze veoma štetan po zdravlje čoveka. Calivita Rodiolin, koji se koristi već vekovima, predstavlja prirodno rešenje za ove probleme.
Rhodiola rosea sadrži 29 aktivnih principa od kojih su najdelotvorniji: rozavin, salidrozid, rozin i rozarin. Kvalitet aktivnih sastojaka zavisi od mesta gde raste biljka, jer je iz Sibira najkvalitetnija, i upravo u kapsulama Rhodiolin CaliVita International se nalazi sibirska biljka, u količinama od 100 mg po kapsuli. Pomoću precizne hromatografske laboratorijske metode tzv. HLPC (High performance liquid chromatography) može odrediti precizan sastav i količina aktivnih sastojaka i znamo da se u kapsuli upravo nalazi rozavin, salidrozid, rozin i rozarin, koji razvijaju sinergističko dejstvo.

Od 2001. godine kada se pojavio Rhodiolin imamo jako puno pozitivnih iskustava i to je jedan od najomiljenijih proizvoda, jer predupređuje neprijatno dejstvo stresa, odličan je antioksidans, jača imuni sistem i deluje kao adaptogen, jer vraća organizam u homeostazu.

Postoje brojna naučna istraživanja, koja otkrivaju i naučno dokazuju da osim protiv stresa, Rhodiolin deluje i na nervni sistem, kardiovaskularni sistem, žlezde sa unutrašnjim lučenjem i na fizičku snagu organizma.

Dejstvo na nervni sistem Rhodiolin kapsula se objašnjava time, što Rhodiolin deluje na neurotransmitere, noradrenalin, serotonin, dopamin, acetilholin i protiv dejstva slobodnih radikala na nervne ćelije. Efekti ovakvog dejstva se ispoljavaju na veću budnost, bolju memoriju, bolje zapažanje, veću koncentraciju, manju zamorljivost i bolji radni učinak. Jedno istraživanje vršeno na 128 ljudi dobne grupe od 17-55 godina je pokazalo, da Rhodiolin ublažavao umor, slabost, malaksalost, razdražljivost, lošu koncentraciju i glavobolju kod 64% ispitanika. Studentima su davali tri nedelje uoči ispita Rhodiolin i ispitanici su izjavili da im je koncentracija i pažnja bila veća, lakše su učili, zamor bio manji, a rezultati na ispitima odlični.

Mnoga istraživanja su pokazala da Rhodiolin povoljno deluje kod depresije, strepnje, klimakteričnih tegoba, neuredne menstruacije, polne nemoći muškaraca, kod poremećaja pažnje i koncentracije. Pokazalo se da Rhodiolin povećava fizičku snagu, skraćuje vreme oporavka od fizičkog rada i kod sportista. To dejstvo se objašnjava time, što Rhodiolin povećava količinu belančevina u mišićima, kao i energenta adenozin trifosfat (ATP) i kreatinfosfata u skeletnom i srčanom mišiću, kao i u nervnim ćelijama. Takođe pojačava metabolizam masti i šećera u organizmu.

Dejstvo na srce se ogleda u sprečavanju dejstva stresa na srce i u sprečavanju pojave aritmija. Pošto povećava snagu mišićnih vlakana u srcu, povećava se kontraktilna moć srca, i time smanjuje umor.

Rhodiolin pomaže i u regulaciji rada štitne žlezde, nadbubrežnih žlezdi i jajnika. Postoje naučni dokazi da je regulacijom funkcije jajnika došlo do trudnoće i kod prethodno lečenih žena od steriliteta. Kod muškaraca Rhodiolin deluje na polnu moć.

Rhodiolin povećava efikasnost i sprečava nuspojave sledećih citostatika: adriamicina, rubomicina, i ciklofosfamida. Pošto jača rad imunog sistema, uspešno predupređuje nastanak tumora i metastaziranje tumora.
Kao snažan biljni antioksidans Rhodiolin sprečava dejstvo slobodnih radikala u telu, i time odlaže starenje ćelija i celog organizma, pošto ima dejstvo i na nervni i na kardiopulmonalni sistem.

Upotreba Calivita Rhodiolin kapsula

 


 

Preporučena upotreba Rhodiolina je 1-2 kapsule dnevno.

Ono što krasi Rhodiolin jeste to, što nema nuspojava ako se koristi u preporučenim veličinama, po mogućnosti u prepodnevnim satima, jer kod retkih osoba može da izazove nesanicu, ako se pije predveče. Kada sportisti ili studenti pred ispit koriste Rhodiolin za brzi efekat jednokratno, doza se može i utrostručiti.

Rhodiolin ne treba koristiti za vreme trudnoće ili dojenja, jer nema vršenih naučnih istraživanja u tim stanjima.

Prim mr sci dr Amalija Tarnocki
 
 
 
👉Liquid Chlorophyll 473ml CV0133 ( cena s popustom: 3399 rsd, redovna cena: 3999)

Liquid Chlorophyll ~ Tečni Hlorofil





https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/liquid-chlorophyll


Tečni Hlorofil sadrži biološki veoma aktivnu supstancu hlorofilin. Hlorofilin potiče iz hlorofila lucerke, i predstavlja polusintetsku natrijumovu bakarnu so koja je rastvorljiva u vodi, lako se upija u gastrointestinalnom traktu i razvija dejstvo oba tipa hlorofila (A i B). Hlorofilin ima strukturu sličnu hemoglobinu u crvenim krvnim zrncima i može da prenosi kiseonik kroz telesne tečnosti.

Hlorofil je pigment koji biljkama daje zelenu boju i vrši fotosintezu bez koje ne bi bilo života na Zemlji. Hlorofil je 1915. otkrio dr. Rihard Vilštater (Richard Willstadter) i dobio Nobelovu nagradu za otkrivanje hemijske strukture koja zapravo predstavlja prstenastu policikličnu strukturu vodonika, kiseonika i ugljenika u čijem središtu se nalazi mineral magnezijum. Hlorofil je veoma dobro proučen i zna se da sa drugim pigmentima, karotinoidima i fikobilinima vrši procese fotosinteze u biljkama, algama i jednoćelijskim organizmima. Fotosinteza je proces koji sunčevu energiju pretvara u hemijsku i omogućava sintezu šećera i belančevina, metabolizam u ćelijama, kao i proizvodnju kiseonika. Bez ovih procesa ne bi bio moguć život na Zemlji.

Pored uloge u fotosintezi, hlorofil ima i veoma temeljno proučena i dokumentovana dejstva koja se koriste u izradi dodataka ishrani za poboljšanje i održavanje dobrog zdravlja:

1.) sposoban je da gradi stabilne komplekse molekula sa nekim kancerogenim materijama, kao što su poliaromatski ugljikovodonici iz duvanskog dima ili aflatoksini, proizvodi nekih gljivica, a vezujući ih sprečava njihovo dejstvo da izazovu rak;

2.) deluje na enzim Citohrom P 450 u jetri koji sprečava nastanak maligne transformacije DNK u ćelijama pod dejstvom kancerogenih materija;

3.) snažan je antioksidant, jer sprečava oksidativna oštećenja ćelija pod dejstvom slobodnih radikala, zračenja i otrova;

4.) čisti organizam od spoljašnjih otrova i od otrova nastalih u toku procesa metabolizma, pri čemu se detoksikacija vrši putem organa za disanje (nos, sinusi, disajni putevi, pluća), gastrointestinalnog trakta (želudac, jetra, žučna kesa, debelo i tanko crevo), bubrega i mokraćnih puteva, kože, kao i cirkulacije telesnih tečnosti koja obuhvata sve ćelije ljudskog organizma, donoseći hranljive materije i odnoseći otpatke (deluje dakle na sve organe koji učestvuju u detoksikaciji organizma);

5.) sposoban je za alkalizaciju (povećanje pH vrednosti) organizma, znači sprečava razvoj mikroorganizama, parazita, povećava otpornost imunog sistema prema spoljašnjim štetnim uticajima i maligno izmenjenim ćelijama;

6.) sprečava zapaljenje, deluje protiv reumatoidnog artritisa;

7.) inhibiranjem rasta i razvoja nekih anaerobnih bakterija pomaže zarastanje rana;

8.) deluje kao dezodorans tela, oduzima neprijatne mirise i zadah iz usta;

9.) deluje kao opšti roborativ, sprečava starenje organizma, jača imuni sistem, popravlja cirkulaciju i varenje, zaceljuje ulkuse na sluznicama.



Svojstva hlorofila su identična sa svojstvima hlorofilina. Hlorofilin preporučujemo za održavanje dobrog zdravlja. Naime, svakom se preporučuje da povremeno očisti svoj organizam od otrova, da koristi antioksidante, da regeneriše jetru, da poboljša rad imunog sistema. Preporučujemo ga za unutrašnju dezodoraciju i sprečavanje lošeg zadaha, za bolje zarastanje rana. Može pomoći zarastanje čira na želucu, saniranje reumatoidnog artritisa, otklanjanje zatvora i kao opšti roborativ.

Dugogodišnja istraživanja su pokazala dobru podnošljivost (toksični efekti nisu poznati), ali ga ne preporučujemo trudnicama i dojiljama, jer na njima nisu vršena istraživanja.

Tokom korišćenja može obojiti mokraću, stolicu i jezik u zeleno, što ne predstavlja razlog za prekidanje primene.


KOJA SU TO BLAGOTVORNA DEJSTVA NA LJUDSKI ORGANIZAM?

ANTIKANCEROGENO DEJSTVO, jer gradi stabilne hemijske komplekse sa kancerogenim materijama, kao što su: aflatoksin B, policiklični ugljovodonici poreklom iz duvanskog dima, heterociklični amini iz dimljenog i konzervisanog mesa. Dalje podstiče CITOHROM P?450 u jetri da spreči strukturalnu izmenu DNK pod dejstvom kancerogenih materija.

ANTIOKSIDATIVNO DEJSTVO razvija zato što deluje kao snažan antioksidant, a naročito sprečava dejstvo radioaktivnih zraka, da ne deluju kao slobodni radikali.

DETOKSIKATOR, jer vezuje otrove poreklom iz spoljašnje sredine (egzogene toksine) kao i unutrašnje metaboličke otrove (endogene toksine) tako što deluje na sve one organe koji vrše detoksikaciju. To su disajni organi (nos, sinusi, pluća), gastrointestinalni trakt (želudac, jetra, žučna kesa, tanko i debelo crevo) bubreg i mokraćni putevi, koža i limfni sistem. Po nabrojanim organima se vidi da je praktično ceo organizam obuhvaćen detoksikacionom aktivnošću, zato što LIQUID CHLOROFILL prodire u sve pore ljudskog organizma i održava količinu i kvalitet ekstracelularne tečnosti.




Ljudski organizam se sastoji od 80% vode, od toga je samo 12% u krvotoku, a 62% je oko ćelija u tkz. ekstracelularnom matriksu, koji skuplja otpadne materije. Limfotok je taj koji odnosi te materije i izlučuje u debelo crevo. Debelo crevo je kolektor otrova iz celog organizma, zato treba redovno da se čisti, da ne bi došlo do reapsorpcije otrova i do samotrovanja organizma.

JAČA IMUNI SISTEM.

ALKALIZATOR, jer menja ph kiselost organizma ka bazičnom, i time sprečava razvoj mikroorganizama i jača imuni sistem.

ANTIINFLAMATORNO DEJSTVO tj. ako postoji zapaljenje u organizmu, tada smiruje upalu i pomaže ozdravljenje. Takođe pomaže zarastanje rana, bilo da su sveže rane ili ranice koje su se zapalile tj. nastale grizlice na sluznicama, afte, fisure, čirevi.

DEZODORIRA TELO, jer otklanja neprijatan zadah i miris tela. To je važno kod onih osoba koja imaju neprirodne otvore debelog creva i mokraćne bešike.

DELUJE KAO OPŠTI ROBORANS, popravlja varenje, otklanja zatvor, popravlja cirkulaciju i sprečava starenje organizma.

Iskustva sa primenom LIQUID CHLOROFILL-a su veoma povoljna u slučaju hroničnog katara želudca sa grizlicom u slučaju hronične upale debelog creva, kod upornih zatvora, kod naglo nastalih uboda insekata gde postoji jak otok, kod svih stanja gde je potrebna detoksikacija organizma. Kada se primenjuje za lokalno tretiranje kože i sluzokože preporučujemo upotrebu bez razblaživanja, a kada se pije, naše ikustvo je pokazalo de su dve kafene kašike u dva decilitara vode veoma delotvorna.






Kupovinom najmanje dva ista ili dva različita proizvoda ostvarujete popust od -15%❗️
BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju.


Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko poštanske dostave.

 

 

Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International,  da  biste nase vrhunske proizvode  mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :
 https://serbia.calivita.com/registration/3814127090
 
Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga ) 
 


 
 
 
ONLINE KUPOVINA CALI VITA PROIZVODA NA LINKU :

 
 
BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 


Kontakt :
Angelina 
 
Tel. 0658408486 
Viber +381658408486




среда, 17. март 2021.

Odluči i ostvari!

 


Neka svaka naša briga traje koliko i naše novogodišnje odluke, kaže pošalica.

Početak nove godine je pravo vreme da donesemo nove odluke i poletimo u naše živote iz snova... Dobro, možda ne bas od 1. januara, ali od ponedeljka svakako... a ako slučajno ne uspemo tada, onda nakon rođendana 100%...

I tako se iznenadno nađemo u scenariju kada naši snovi, želje i namere ostaju nedorečene, ušuškane negde duboko u nama, sniju zimski san i nikada ne ugledaju svetlost dana.

Gde sve to zapinje? Imamo svoju listu želja, zapisali smo ih na papir, sada su već to naši ciljevi. Svakim danom ih negujemo, natopili smo ih osećanjima - vidimo ih kao da su se već ostvarili, mislimo o plodovima našeg rada, i na dobrom smo putu da postanemo, radimo i imamo ono, na šta većinu vremena mislimo.

Ovo zvuči sjajno, samo što se često desi, da na delima nismo dovoljno dosledni. Da se samo pravimo da smo doneli odluku da ostvarimo zacrtne ciljeve, a u stvari smo samo pristali da pokušamo, dok nam ne postane neprijatno.

Jer na putu ka željenom uspehu neizbežno dođe momenat kada nas život priupita: jesi svim srcem spreman da uradiš šta god je potrebno da to ostvariš?
A uz to pitanje nam šalje i pomoć da to potvrdimo i razjasnimo u sebi - u vidu briga - kada nam se izlistavaju svi mogući izgovori, zašto je to nemoguć, stižu nas najskriveniji strahovi, a biće nam zadati i testovi, a nakon toga i ispit, u vidu različitih prepreka na putu...

Zvuči poznato, zar ne?

Ako ste više odluka doneli nego što se i ispunili, niste jedini. Život je prosto takav. Ljudi smo... i ponekad pokleknemo, ne istrajemo, i željeni uspeh izostane. Zatim nas grize savest što smo odustali od nečega što smo sa velikim entuziazmom započeli. Ljuti smo što se nismo pridržavali dijete, da vežbamo redovno kao što smo zacrtali, da se hranimo zdravije, da nismo odvojili vremena za telefonske razgovore sa saradnicima, ili malo vremena u danu samo za sebe...
Mi tada nismo održali reč koju smo sami sebi dali, što dovodi do toga da rušimo sopstveno samopouzdanje i ugled sami pred sobom.

To što ne umemo da iznesemo svoje odluke do kraja, što nismo dosledni, može da nam ugrozi zdravlje, ali i da nas drži dalje od ostvarivanja naših ciiljeva.


Ovo je prilično ozbiljna tema, i mnogi stručnjaci su se pozabavili time da nađu odgovor zašto je to tako.
Oni kažu, da ovo nije do manjka volje, motivacije ili samopouzdanja, straha od uspeha ili neke naše osobine, već da je naš um tako paradoxalno uvezan.
Ljudski um je fenomenalno dizajniran sistem, neverovatne ideje je u stanju da izmisli, ali kada je reč o izvršavanju, onda tu nailazi na poteškoće.
I , nikada nije problem u tome što ne znamo šta treba da radimo, već to što to ne uradimo.


Vrlo često radimo nešto sasvim drugo. Logiku često nadjača sistem koji želi da nas zaštiti od neke nove i do tada nepoznate situacije – pa nam diktira nešto sasvim drugo od onoga što smo mi svojim kreativnim umom zacrtali. Jer odluka podrazumeva da će doći do određene promene, da ćemo krenuti u nekom do tada nepoznatom pravcu, koji je neizvestan, nov, a možda i zastrašujuć. Tada naš um čini sve da nas zaustavi, sve sa ciljem da nas zaštiti.

Kako on to postiže?

Tako što nas zarobi u mislima, i navede da mislimo previše. Kada mislimo onda se dvoumimo, sumnjamo u sebe, analiziramo stvari u nedogled. Dajemo prostor emocijama, i naposletku donosimo odluku na osnovu njih. 95% naših odluka je donešeno na osnovu toga kako se osećamo u tom trenutku. I to jeste problem.

Zato, pre nego što vas obuzmu emocije i počnete sa analizom i traženjem razloga šta će sve ta promena naopako doneti, preuzmite kontrolu nad tim momentom i stupite u akciju, jer vas taj momenat vodi do instinkta i unutrašnje mudrosti, do onoga što bi trebalo.

Ako ga ne ugrabite krenućete da se dvoumite, sumnjate i povlačite. Makar i jednu malu stvar svakim danom učinite u pravcu ostvarenja onoga, za šta ste sebi dali reč. I znajte, da je uvek potrebno mnogo više energije da stvorite inicijalnu iskru i da se pokrenete nego da nastavite dalje, jer se tada već lančanom reakcijom odvijaju stvari dalje.

Možda se ne osećete spremnim, motivisanim, samopouzdanim, hrabrim, mislite da nemate dovoljno informacija, znanja.... ali bez obzira na to ipak možete da pogurate sebe napred. Iskoristite taj trenutak i navedite sebe da radite ono što bi trebalo da radite, bez obzira da li se tako osećate ili ne. Ako vam nije do toga, a ipak to uradite izgradićete samodisiplinu... i sve ostalo će biti moguće.

Kada vremenom vidite da postajete osoba koja poduzima akcije, koja je više sklona kretanju nego razmišljanju izgradićete i veštinu samopouzdanja, hrabrosti, integriteta i ugleda – prvenstveno kod sebe, a okolina će na to automatski pozitivno da reaguje.

Svi želimo poboljšanje u životu, jedan u svakom smislu slobodan i ostvaren život, da ga živimo u blagostanju, poslovnim uspesima, ljudskim odnosima koji nas ispunjavaju i čine boljim ljudima... želja je tu. 

Svo znanje i svi potrebni resursi su u nama, svi mogući alati su u našim rukama da to i ostvarimo.
 
Treba samo da prestanemo da čekamo da stvari ne budu zastrašujuće i teške.
Ljudi će uvek imati izgovore, zašto ne žive živote iz snova, ali svi znamo da, ili imamo izgovore ili imamo rezultate, i da smo za jednu odluku udaljeni od potpuno drugačijeg života, posla, zarade, odnosa!  A ako vam je potrebna snaga i inspiracija za odluku, ja predlažem da je potražite u prirodi, ona nam zaista daje primer koji vredi pratiti...

Dolazi nam divno proleće, izađite i posmatrajte je... posmatrajte koja je to snaga odluke da se ona obnovi i procveta. Kako jedan mali pupoljak postaje predivan cvet, kako tanani i krhki cvetovi pobeđuju silu gravitacije, probijaju se kroz tešku zemlju i obavijaju našu planetu u najlepše ruho, kako bi mi mogli da uživamo u toj divoti i ubiramo plodove.

Odlučite, krenite u akciju ostvarenja! Vreme je da počnete da živite život kakav ste sanjali!

Eva Parokai

Direktor za MM RS i CRO Trener CV Akademije





субота, 13. март 2021.

Shark Aid ~ Powder of dried shark cartilage /Ajkulina hrskavica

 


Shark Aid ~ Powder of dried shark cartilage /Ajkulina hrskavica

 


https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/shark-aid

Shark Aid je dijetetski suplement koji sadrži hrskavicu ajkule, koja efikasno potpomaže zdravo funkcionisanje zglobova. 

Ajkulina hrskavica je bogata supstancama koje imaju te osobine i koje se takođe nalaze medu komponentama ljudske hrskavice, kao što su hondroitin sulfat, poznat između ostalog i po svom antiinflamatornom efektu.





Samlevena čista ajkulina hrskavica sa belančevinama i ugljenim hidratima, u interesu efikasnog funkcionisanja imunog sistema.

Ajkule žive na Zemlji vec 400 miliona godina u nepromenjenom obliku. Spadaju u živa bića sa najprostijom građom, evolucija ih nije doticala, a njihov organizam je podređen opstanku u svakom pogledu.

 

Njihov imuni sistem je snažan i efikasan. Rane im brzo zarastaju i skoro nikad ne dobijaju infekciju. 99 procenata riba mogu da obole od raka, ali organizam ajkula se uvek odupire tumorskim oboljenjima.

Tokom ispitivanja na Tehnološkom institutu Masacusetsa (Massachusetts Institute of Technology – MIT) istraživači su došli do sledećeg zakljucka:

 u telu ajkule nema ni jedne kosti, postoje samo hrskavice.

Ajkulina hrskavica sadrži belančevine koje sprečavaju razvoj mreže krvnih sudova (angiogenezu) koji snabdevaju tumore hranljivim materijama i na taj način sprečavaju rast tumora. Ugljeni hidrati koji se nalaze u ajkulinoj hrskavici imaju imunoregulativno i antiinflamatorno dejstvo.





Sadržaj 1 tablete:    Samlevena sušena ajkulina hrskavica    750 mg

 
Pakovanje:        90 tableta

 
Upotreba:    Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 3 puta 2 tablete dnevno, pola sata pre obroka.

 

Da biste vrhunske proizvode CaliVita International mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :
 
 
Kontakt telefon :

  📞Viber +381658408486
  📞 Srbija : 0658408486

     📭    e-mail : angelinab.572@gmail.com
 
Moj Blog o proizvodima CaliVita International : 📝📕💊

 https://calivitaangie.blogspot.com/

 
 

 Shark Aid ~ Powder of dried shark cartilage

 

https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.eu/products/shark-aid

Shark a perfect living arrangement. Sharks never rest, never sleep, and besides never get cancer. What is the reason that cancer occurs in 99% of the fish but sharks - no?

 

  Biochemist Carl Luer from Florida found that the composition of shark cartilage contain proteins that inhibit the formation of blood vessels feeding the tumor, ie, stop angiogenesis. If the vascular system supplying the cancerous tissue and connecting the tumor to healthy tissue can not develop, then possibility of growth of cancerous tumor disappears, and stop its spread to healthy parts of the body, ie, the development of metastases.


Sharks have a very strong and effective immune system. Wounds in sharks heal very quickly, and they have never infectious diseases. In contrast to the human body, shark's immune system produces continuously antibodies, which are constantly present in the blood. A human's immune system usually resides in "sleep" state and is activated only at the time that any danger appears.

 




Can be considered firmly established that the extract of shark cartilage can be successfully used for cancer prevention, and in some cases - also for the treatment of tumors. Shark cartilage can be successfully used also for the treatment of rheumatoid arthritis, osteoarthritis and other inflammatory processes in the joints. It can be used for psoriasis and other inflammatory skin diseases, eye diseases, developed as a result of diabetes.


ATTENTION!


Shark cartilage is not a substitute for surgery, radiation treatment or cytostatics. Supplements with shark cartilage can be applied only after a 4-5 weeks after such therapy. Supplements with shark cartilage should be used under medical supervision.
Shark cartilage can not be applied to pregnant women, in fractures, patients after a heart attack or a serious operation. In such cases, it can be given not earlier than after 4-5 weeks. Do not assign shark cartilage children!


Recommended dosage: 3 x 2 capsules daily or as directed by your doctor.

 

 Online purchase and registration:

 https://eu.calivita.com/registration/3814127090

 

 

 My Blog : 

 

https://calivitaangie.blogspot.com/

среда, 10. март 2021.

CaliVita Montenegro~VIDEO KONFERENCIJA DANAS, 10. MARTA U 18:00 CASOVA

 


Dragi prijatelji iz Crne Gore , kao i svi vi koji imate poznanike u Crnoj Gori !

POZIVAM VAS DA NAM SE DANAS , 10. marta 2021. u 18 sati  (sreda)PRIDRUZITE NA VIDEO KONFERENCIJU GDE CEMO SE UPOZNATI SA FIRMOM , PROIZVODIMA I MOGUCNOSTIMA KOJE NAM PRUZA RAD U CALI VITI .

SVI ZAINTERESOVANI SE MOGU UKLJUCITI, LINK ZA PRISTUP ONLINE KONFERENCIJI CU POSLATI ZAINTERESOVANIMA U PORUCI ILI E-MAILU , (JAVITE MI SE ZA LINK U PORUCI ) ILI NA TEL. +3816584084 (Viber ) ili 0658408486 (Srbija)

CaliVita International je vodeća kompanija, koja proizvodi i distribuira proizvode vrhunskog kvaliteta u cilju očuvanja zdravlja i vitalnosti. CaliVita je osnovana pre 30 godina, kako bi svim ljudima omogućila upotrebu visokokvalitetnih dodataka ishrani, vitamina, kozmetičkih proizvoda, uređaja za očuvanje i unapređenje zdravlja, proizvoda za negu kuće, kao i proizvoda za poboljšanje zdravlja, te je danas prisutna u više od 40 zemalja u svetu.

Mi već preko 30 godina nudimo vrhunske inovativne proizvode koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta. Naša paleta sadrži preko 100 proizvoda vrhunskog kvaliteta, a pored opštih minerala i vitamina u našoj ponudi se takođe nalaze i proizvodi jedinstvenih biljnih mešavina.

Nadzor

Velika većina naših proizvoda se proizvodi prema strogim uslovima predviđenim i za farmaceutsku industriju u Americi. Priprema proizvoda se obavlja u skladu sa rigoroznim standardima i principima kontrole kvaliteta (Dobri proizvodni običaji - DPO), nakon koje se vrše kontrole od strane FDA Agencije za hranu i lekove Sjedinjenih Američkih Država). Što se tiče distribucije proizvoda na Evropskom tržištu, svi naši proizvodi ispunjavaju sve zahteve i standarde propisane od strane zakonodavstva EU, te usko sarađujemo sa organima koji vrše registraciju proizvoda, kako bismo bili sigurni da svi naši proizvodi na tržištu ispunjavaju sve neophodne zakonske uslove.

KONTROLA KVALITETA :

https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/quality-and-safety

Povoljnosti članstva u CaliViti:
 
Dostupnost CaliVita proizvoda (dodaci ishrani, proizvodi za ličnu negu i elektronski uređaji)
Čak i do 50% popusta prilikom svake kupovine
Specijalne akcije i popuste za dodatne mogućnosti uštede
Najsavremeniji proizvodi najvišeg kvaliteta na bazi prirodnih sastojaka
Više od 50 miliona $ uloženo u R&D naučne studije
Više od 600 medicinskih i nutricionističkih stručnjaka
Više od 250 prirodnih sastojaka koji se koriste u širokom spektru palete proizvoda
12.000 testova kontrole kvaliteta godišnje
Proizvodni pogoni vrhunskog farmaceutskog kvaliteta sa FDA odobrenjem
Garancija kvaliteta
Mogućnost gradnje sopstvene CaliVita mreže, koja Vam ujedno pruža novčanu nagradu i šansu za pomaganje drugima
Više od 15 miliona zadovoljnih korisnika širom sveta

24.09.2020. je  otvarena  i Crna Gora  ,  vec nakon registracije koju bih uradila , nakon vase porudzbine , iz konsignacije se salju nasi proizvodi u prodajne objekte ili na kucnu adresu za fizicka lica. . Prva porudzbina treba da iznosi najmanje 65 eura (po klubskoj ceni dobijate vec prilikom prve narudzbine ) Moze biti naravno i vise, i kasnije nemamo obavezu kupovine, kada vam zatreba neki nas proizvod, mozete nakon registracije nazvati mene ili direktno konsignaciju i naruciti, za dan -dva stize na vasu adresu, placanje se vrsi pouzecem.


Link za online registraciju za Crnu Goru :



Paketi (GRATIS proizvodi )


Sertifikati :


PREPORUKA LEKARA :


Sve sto Vas zanima, slobodno me pitajte  na tel. +381658408486 ( Viber )
0658408486 ( Srbija)
Angelina

Moj blog o proizvodima CaliVita International

https://calivitaangie.blogspot.com/