CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

среда, 10. март 2021.

CaliVita Montenegro~VIDEO KONFERENCIJA DANAS, 10. MARTA U 18:00 CASOVA

 


Dragi prijatelji iz Crne Gore , kao i svi vi koji imate poznanike u Crnoj Gori !

POZIVAM VAS DA NAM SE DANAS , 10. marta 2021. u 18 sati  (sreda)PRIDRUZITE NA VIDEO KONFERENCIJU GDE CEMO SE UPOZNATI SA FIRMOM , PROIZVODIMA I MOGUCNOSTIMA KOJE NAM PRUZA RAD U CALI VITI .

SVI ZAINTERESOVANI SE MOGU UKLJUCITI, LINK ZA PRISTUP ONLINE KONFERENCIJI CU POSLATI ZAINTERESOVANIMA U PORUCI ILI E-MAILU , (JAVITE MI SE ZA LINK U PORUCI ) ILI NA TEL. +3816584084 (Viber ) ili 0658408486 (Srbija)

CaliVita International je vodeća kompanija, koja proizvodi i distribuira proizvode vrhunskog kvaliteta u cilju očuvanja zdravlja i vitalnosti. CaliVita je osnovana pre 30 godina, kako bi svim ljudima omogućila upotrebu visokokvalitetnih dodataka ishrani, vitamina, kozmetičkih proizvoda, uređaja za očuvanje i unapređenje zdravlja, proizvoda za negu kuće, kao i proizvoda za poboljšanje zdravlja, te je danas prisutna u više od 40 zemalja u svetu.

Mi već preko 30 godina nudimo vrhunske inovativne proizvode koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta. Naša paleta sadrži preko 100 proizvoda vrhunskog kvaliteta, a pored opštih minerala i vitamina u našoj ponudi se takođe nalaze i proizvodi jedinstvenih biljnih mešavina.

Nadzor

Velika većina naših proizvoda se proizvodi prema strogim uslovima predviđenim i za farmaceutsku industriju u Americi. Priprema proizvoda se obavlja u skladu sa rigoroznim standardima i principima kontrole kvaliteta (Dobri proizvodni običaji - DPO), nakon koje se vrše kontrole od strane FDA Agencije za hranu i lekove Sjedinjenih Američkih Država). Što se tiče distribucije proizvoda na Evropskom tržištu, svi naši proizvodi ispunjavaju sve zahteve i standarde propisane od strane zakonodavstva EU, te usko sarađujemo sa organima koji vrše registraciju proizvoda, kako bismo bili sigurni da svi naši proizvodi na tržištu ispunjavaju sve neophodne zakonske uslove.

KONTROLA KVALITETA :

https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/quality-and-safety

Povoljnosti članstva u CaliViti:
 
Dostupnost CaliVita proizvoda (dodaci ishrani, proizvodi za ličnu negu i elektronski uređaji)
Čak i do 50% popusta prilikom svake kupovine
Specijalne akcije i popuste za dodatne mogućnosti uštede
Najsavremeniji proizvodi najvišeg kvaliteta na bazi prirodnih sastojaka
Više od 50 miliona $ uloženo u R&D naučne studije
Više od 600 medicinskih i nutricionističkih stručnjaka
Više od 250 prirodnih sastojaka koji se koriste u širokom spektru palete proizvoda
12.000 testova kontrole kvaliteta godišnje
Proizvodni pogoni vrhunskog farmaceutskog kvaliteta sa FDA odobrenjem
Garancija kvaliteta
Mogućnost gradnje sopstvene CaliVita mreže, koja Vam ujedno pruža novčanu nagradu i šansu za pomaganje drugima
Više od 15 miliona zadovoljnih korisnika širom sveta

24.09.2020. je  otvarena  i Crna Gora  ,  vec nakon registracije koju bih uradila , nakon vase porudzbine , iz konsignacije se salju nasi proizvodi u prodajne objekte ili na kucnu adresu za fizicka lica. . Prva porudzbina treba da iznosi najmanje 65 eura (po klubskoj ceni dobijate vec prilikom prve narudzbine ) Moze biti naravno i vise, i kasnije nemamo obavezu kupovine, kada vam zatreba neki nas proizvod, mozete nakon registracije nazvati mene ili direktno konsignaciju i naruciti, za dan -dva stize na vasu adresu, placanje se vrsi pouzecem.


Link za online registraciju za Crnu Goru :



Paketi (GRATIS proizvodi )


Sertifikati :


PREPORUKA LEKARA :


Sve sto Vas zanima, slobodno me pitajte  na tel. +381658408486 ( Viber )
0658408486 ( Srbija)
Angelina

Moj blog o proizvodima CaliVita International

https://calivitaangie.blogspot.com/



Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !