CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 23. јун 2024.

💥🌼🍉 Suplementi koji su najvažniji tokom leta ~CaliVita International 💥🌼🍉

 
 

 💥🌼🍉 Suplementi koji su najvažniji tokom leta ~CaliVita International 💥🌼🍉
 
U ovo doba godine posebno treba brinuti o zdravlju, najpre jer vrućine umeju da jako iscrpe organizam. Tu su i česte dijareje i temperature na moru, ali i sunčanica… Kako ojačati imunitet leti, kako se čuvati od sunca i koje suplemente vredi piti kad je toplo.
Preduslovi zdravlja su  uravnotežena ishrana sa dosta voća, povrća i vlakana, redovna fizička aktivnost i uredan san. 
Međutim, svedoci smo promena u životnoj sredini, činjenice da je sadržaj pojedinih minerala u zemlji izmenjen, što posledično utiče i na sadržaj određenih vitamina i minerala i u hrani koju konzumiramo. 

Zbog svega toga suplementi poput vitamina C, vitamina D, cinka, magnezijuma i slično imaju svoje mesto kada je priča o zdravlju u pitanju.

Jedan od suplemenata koji može da nam koristi tokom letnjih meseci jeste beta karoten. U pitanju je snažan antioksidans koji štiti sve naše ćelije od oštećenja izazvanih oksidativnim stresom, a posebno ćelije kože od oštećenja ultraljubičastim zracima. Pored nezaobilazne kreme za sunčanje sa adekvatnim faktorom zaštite, beta karoten je dobar način očuvanja i nege kože, posebno u letnjim mesecima.




 

Prednosti uzimanja omega 3 masnih kiselina iz ribljeg ulja su velike, i iz dana u dan nova istraživanja ukazuju na važnost njihovog uzimanja. Ukoliko slabo jedete ribu, imate dodatan razlog da unosite omega 3 masne kiseline. Pored toga što utiču na zdravlje srca i krvnih sudova, smanjuju loš holesterol i povećavaju dobar, utiču na mentalne funkcije, zdravlje zglobova, i još mnogo toga. Vaša koža biće čistija i lepša ukoliko redovno unosite ove masnoće.

Savet: pored uzimanja omega 3, unosite  masne kiseline, lanene semenke, koštunjavo voće poput badema, lešnika i drugih orašastih plodova, i vaša kosa, koža i nokti će zasijati.

 


 👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/omega-3-concentrate

 

 

Za vas koji ste redovno vežbali i mukom stekli mišićnu masu, ne dozvolite da vam smanjen apetit i slabiji unos hrane, kao i eventualni smanjeni treninzi zbog vrućina – upropaste uspeh. Unosite i dalje dovoljno proteina, a proteinski šejk je odličan za leto – napravljen sa hladnom vodom ili mlekom, uz dodatak leda – predstavlja fantastičan letnji milk šejk u kojem ćete uživati. Takođe, postoje brojni recepti za proteinski sladoled, ili za poslastice sa proteinom – koje možete pronaći na našem forumu. Protein je važan za oporavak, pa ako trenirate popijte jednu mericu posle treninga. Odbojka na plaži, celodnevno plivanje ili šetanje, takođe umaraju telo i mišiće – popijte jedan proteinski šejk pre odlaska na večeru.

 

 

👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/shake-one-pure

Ukoliko jos nemate registarsku karticu CaliVite International , a da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nizoj ceni za 25 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :

 
 

 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )




 

👉https://www.blogger.com/follow.g?view=FOLLOW&blogID=1793240976891430482
 
 
Kontakt telefon :
 Viber +381658408486
  Srbija : 0658408486
        e-mail : angelinab.572@gmail.com
 
 



  Blog o proizvodima CaliVita International :

 👉https://calivitaangie.blogspot.com/

 



Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3814127090👇

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.





Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !