CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

петак, 5. мај 2023.

Danas je Pun mesec , idealno vreme za detoksikaciju organizma ! 🌕🍉🍓🍒🍏🍵🌊 05. 05. 2023. u 19:36

 

 
 
"Mesečeva dijeta" je dobro poznati metod za koji se kaže da vrši i podstiče telo na gubitak težine - čak do 3 kg dnevno!

Principi

Ova dijeta sastoji se od posta u trajanju od 24 sata u periodu kada je pun i mlad mesec. 

Kada započeti mesečevu dijetu

Dakle, onoga trenutka kada počinje pun  ili mlad Mesec (Mesec prelazi u novu fazu) - počinje i vaša dijeta.  
 Danas, 05. 05. 2023. u 19:36

Šta je dozvoljeno jesti/piti za vreme mesečeve dijete

Dozvoljeno je samo konzumiranje tečnosti i to najbolje obične ČISTE vode ili blagog biljnog čaja (naravno bez šećera). Ukoliko vam je teško da pijete samo vodu i čaj - možete dodati i svež sok od voća ili/i povrća - naravno bez šećera i aditiva...prirodne , tečnih dodataka ishrani za detoksikaciju, preporučujem moj omiljeni tečni hlorofil koji   čisti organizam od spoljašnjih otrova i od otrova nastalih u toku procesa metabolizma, pri čemu se detoksikacija vrši putem organa za disanje (nos, sinusi, disajni putevi, pluća), gastrointestinalnog trakta (želudac, jetra, žučna kesa, debelo i tanko crevo), bubrega i mokraćnih puteva, kože, kao i cirkulacije telesnih tečnosti koja obuhvata sve ćelije ljudskog organizma, donoseći hranljive materije i odnoseći otpatke (deluje dakle na sve organe koji učestvuju u detoksikaciji organizma);
Alkohol i mleko su striktno zabranjeni kao i sva čvrsta hrana. Količina tečnosti koju treba uneti varira od osobe do osobe i kreće se između 3 i 4 litre.
 
 
 

 

Šta u slučaju jake gladi

Ukoliko osećate glad - popijte veliku čašu soka od povrća.

Da li je dozvoljena fizička aktivnost za vreme od 24 sata trajanja dijete

Da, čak je i poželjna. Lagane vežbe i šetnje će pomoći i gubljenju kilograma i bržoj detoksifikaciji.

Kakve rezultate možete da očekujete

Za 24 sata trebalo bi da izgubite do 3 kg - naravno ako poštujete gorenavedena pravila. Jednodnevni post je takođe odličan način da se telo detoksifikuje i poboljša imunitet.

Dodatne napomene

Pošto izgubite nekoliko kilograma - nastavite da se hranite lakšom hranom i prilagodite životni stil ovoj dijeti. Ako ste "borac" na duge staze - ovo je odličan način da se bez prevelikog truda za nekoliko meseci oslobodite viška kilograma.
 
 
 

9 razloga, zašto da odaberete novi Aquarion CaliVite International

   



Svima nam je poznato da je voda od vitalnog značaja za naše zdravlje. Ali, da li ste svesni sledećih šokantnih činjenica?
  • Fabrike i prečistači vode proizvode velike količine vode za piće koristeći dezinfekcione hemikalije. Nažalost, hlor korišćen za dezinfekciju u vodovodima, takođe ubija vitalne, korisne bakterije i u našem crevnom sistemu.

  • Međutim, do trenutka kada ta voda stigne u naše domove, mnoge štetne materije mogu usput da iscure iz starih, često zarđalih vodovodnih cevi.

  • Sve u svemu, naša voda iz slavine može biti kontaminirana ukupno sa do čak 60.000 različitih vrsta hemikalija!

Srećom, danas već uz pomoć efikasnih prečišćivača vode, lako možete dobiti pitku vodu odgovarajućeg kvaliteta u svom domu. Štaviše, Aquarion prečišćivač i jonizator vode ne samo što savršeno filtrira, već i jonizuje vodu. Dakle, ne samo da stvara finu pitku vodu bez štetnih materija zahvaljujući svom posebnom filteru, već je pogodan i za proizvodnju jonizovane alkalne ili kisele vode, zavisno od vašeg izbora, potrebe i područja upotrebe.






Jonizovana alkalna voda ima alkalizujuće dejstvo i pogodna je za vezivanje i uklanjanje slobodnih radikala, tj. odličan je antioksidans. To može da dodatno energizuje vaše telo, a redovnim konzumiranjem možete biti svežiji i poboljšati probavu, kao i ojačati otpornost organizma.

Jonizovana kisela voda može se koristiti za spoljašnju upotrebu, npr. za negu kože i usta, za tretiranje manjih rana i opekotina, kao kapi za nos, ili za čišćenje površina u domaćinstvu bez primene hemikalija.




9 razloga, zašto da odaberete novi Aquarion
Stigla je nova i poboljšana verzija Aquarion uređaja za prečišćavanje i jonizaciju vode.

Evo 9 neodoljivih razloga, zašto preporučujemo da naš novi uređaj postane deo i vašeg domaćinstva.

1. Uređaj ima odlične karakteristike prečišćavanja vode. Zahvaljujući posebnom filteru, proizvodi ukusnu i svežu vodu za piće bez štetnih materija.

2. Može proizvesti joniziranu alkalnu ili kiselu vodu po vašem izboru i potrebama.

3. Zahvaljujući novom dizajnu i lepoj spoljašnjosti, može se lako uklopiti svugde, i postati deo lepe dekoracije svakog doma.

4. Devet titanijumskih ploča obloženih platinom unutar uređaja stvaraju stabilniju pH vrednost i vodu sa jakim antioksidantnim svojstvima.

5. Mehanizam za samočišćenje ćelija, savremeni tasteri na dodir i dugme za automatsko uključivanje/isključivanje čine primenu ovog uređaja jednostavnom i udobnom.

6. Uređajem se upravlja veoma lako i jednostavno, sa ili čak i bez uputstva za upotrebu.

7. Održavanje je izuzetno jednostavno, trenutno stanje i radni vek filtera može se jasno pratiti i eventualna zamena se može lako obaviti.

8. Pružamo potpunu garanciju, kao i profesionalnu, kompletnu servisnu uslugu.

9. Ekološki proizvod: savršeno čista voda, kuhinja bez hemikalija, a okruženje bez plastičnih boca!

Odaberite i vi novi Aquarion uređaj i sa porodicom pijte zdravu i čistu vodu!
 

 


 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !