CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

уторак, 25. април 2023.

🐬💜 Akcija 24.-29. april ~ CaliVita Srbija 💜 🐬

 


 
 
U periodu od 24.-29.04. za kupovinu najmanje 2 ista ili 2 različita ponuđena proizvoda ostvarite popust od ➖15 %

Vaša Calivita Srbija

100 kapsula

1-3 softgel kapsula dnevno







CaliVitin Omega 3 koncentrat sadrži visoke količine omega 3 masnih kiselina poreklom iz ribljeg ulja, koje potpomažu održavanje odgovarajućeg nivoa triglicerida i dobrog kardiovaskularnog zdravlja, kao i obezbeđuju dobre moždane funkcije.

Kome preporučujemo?
  • Osobama koje se bore sa kardiovaskularnim tegobama i problemima sa krvnim pritiskom, kao i onima koji cene održavanje zdravog i normalnog funkcionisanja ovih organa
  • Trudnicama i deci mlađeg uzrasta, u cilju pospešivanja normalnog razvoja
  • Osobama koje žele da pomognu svom telu u borbi protiv zapaljenskih bolesti (npr. upale zglobova)
  • Osobama koje su na dijeti sa niskim sadržajem masti i dijeti za mršavljenje
  • Svima koji žele da očuvaju zdravlje svojih očiju i svog nervnog sistema
Sastav
600
mg
Koncentrovano riblje ulje
180
mg
EPA (eikozapentainoična kiselina)
120
mg
DHA (dokozaheksanoična kiselina)
Organic Acai ~ Organski Acai sok

473 ml




ONLINE KUPOVINA NA LINKU : https://tijanatubic.calivita.rs/products/organic-acai Acai je egzotično voće poreklom iz prašuma Amazona, koje je izuzetno bogato antioksidansima, a pored toga sadrži i vitamine B1, B2, C i E, niacin, gvožđe, kao i kalijum, fosfor, kalcijum, razne aminokiseline i nezasićene masne kiseline. Ima visok sadržaj vlakana, a istovremeno sadrži jako malo šećera. Proizvod je obogaćen jabukom i crnom trešnjom, koji doprinose tome da se efikasnije uspostavi ravnoteža nivoa šećera u krvi. Na prirodan način pomažu regulaciju nivoa masti u krvi i doprinose normalizaciji krvnog pritiska. Takođe pomažu u smanjenju upalnih procesa u organizmu. Naš proizvod poseduje odgovarajući sertifikat, koji potvrđuje da sastojci potiču iz kontrolisanog organskog uzgoja.
Kome preporučujemo?
  • Za osobe koje žele snažnu antioksidantnu zaštitu, posebno pušači, osobe koje su izložene uticaju stresa ili se neredovno i neuravnoteženo hrane, osobama izloženim uticaju zagađenog vazduha i onima koji žive u velikim gradovima i industrijskim sredinama, kao i osobama koje redovno konzumiraju alkohol.
  • Svima koji žele dodatno prirodno sredstvo kao dopunu tretiranju metaboličkog sindroma (visok nivo insulina, smanjena tolerancija na glikozu, višak kilograma, povišeni krvni pritisak, povišen nivo triglicerida i holesterola).
  • Osobama koje traže ukusne prirodne suplemente sa organskim sertifikatom za dopunu njihove ishrane za regulaciju telesne mase i šećerne bolesti.
  • Osobama koje žele dodatnu podršku za tretiranje upale zglobova.
  • Osobama koje žele da poboljšaju otpornost organizma.
  • Da bi se pružila dodatna podrška za uravnoteženo funkcionisanje organizma.
Sastav
25.01
mg
Organski Acai
3.13
mg
Organska Jabuka
3.185
mg
Organska Trešnja
Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVita International, da biste ove vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE registraciju na linku


ONLINE kupovina proizvoda na linku :


📚https://calivitaangie.blogspot.com/

Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite  3817969714 Tijana Tubić

👇

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.




Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !