CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 21. мај 2023.

✴🚩Akcija 22.05.-27.05.2023. CaliVita Srbija 🚩✴

 


U periodu od 22.05.-27.05.2023. za kupovinu najmanje 2 ista ili 2 različita ponuđena proizvoda ostvarite popust od ➖15 %


Vaša Calivita Srbija



Vitamini B grupe imaju višestruku ulogu u organizmu. Učestvuju u procesima metabolizma poput koenzima, u stvaranju krvi, kao i u pravilnom funkcionisanju imunog i nervnog sistema. 

Vitamin B6 na primer učestvuje u procesima održavanja normalnog funkcionisanja psiholoških funkcija, kao i za savlađivanju umora, baš poput magnezijuma. Veoma čest nedostatak vitamina B12 dovodi do osećaja stalne premorenosti i bezvoljnosti. Tokom stresnih perioda se obraća manje pažnje na način ishrane, i tada najlakše dolazi do nedostatka vitamina i minerala. 

Stress Managament je kompleks vitamina B, koji je dopunjen sa vitaminom C i magnezijumom, kako bi pomogao da se i pored prenapetih nerava staloženo, sa strpljenjem i sa dovoljno energije obavljamo svakodnevne zadatke. 

Dugotrajna izloženost dejstvu stresa povećava rizik od nastajanja kardiovaskularnih obolenja. Prema jednoj studiji koja je rađena u Poljskoj, kod osoba koje pate od depresije je dokazano došlo do uvećavanja nivoa homocisteina, što praktično predstavlja isti nivo rizika od nastanka srčanih obolenja, kao i visok nivo holesterola. Istovremeno, dolazi i do smanjenja nivoa vitamina B12 i folne kiseline, a iskustva su pokazala, da se uz dodatni unos ovih materija uspešno može smanjiti povišeni nivo homocisteina, kao i faktor rizika od nastajanja kardiovaskularnih obolenja.

Ukus narandža

60 softgel kapsula

 

 


 


💥https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/chewable-coq10

 

 

Chewable CoQ10 obezbeđuje neophodni koenzim Q10 sa ukusom narandže. Može se uzeti i sažvakati i bez tečnosti, i zbog toga se može koristiti praktično bilo kada, čak i tokom šetnje ili prilikom vožnje. Želatinska kapsula se u potpunosti razgrađuje već u želucu, pa se zato i sastojci lakše i brže apsorbuju, i to bez iritacije stomaka.  Upotreba: 1 želatinska kapsula dnevno ili po preporuci lekara. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.
Kome preporučujemo?
  • Osobama koje ne vole, ne mogu, ili jednostavno jako teško gutaju kapsule i tablete klasičnog oblika.
  • Osobama koje provode jako puno vremena na putu, ali ne bi volele da se odreknu za njih neophodnih sastojaka.
  • Onima, koji bi voleli da koriste blagodeti koenzima Q10 uz uživanje u prijatnom ukusu.
Sastav 
 
 
60
mg
Ubikinon (CoQ10)

 

 

 

 

Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3814127090

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.



Blog CaliVita International :

📚🖋👉https://calivitaangie.blogspot.com/


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !