CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

петак, 28. фебруар 2020.

STOP VIRUSIMA ~efikasno funkcionisanje imunog sistema


Svi se plašimo bolesti, niko ne želi biti bolestan. Danas, to je važnije nego ikada pre, da zaštitite organizam od bolesti i očuvate zdravlje, putem pravilne ishrane i uz pomoć primene dodataka ishrani. Zbog toga je CaliVita razvila posebno prilagođene formule, koje podržavajući efikasno funkcionisanje imunog sistema, mogu pomoći da se smanji rizik od nastanka oboljenja, a takođe vam pomažu da se oporavite mnogo brže ukoliko se ipak razbolite. Ne čekajte da se dogodi bolest. Preduzmite kontrolu nad sopstvenim zdravljem putem primene suplementacije!
3 telohranitelja
Prevencija putem pravilne ishrane i primene suplementacije

Beli luk može pomoći u prevenciji takvih oboljenja
kao što su grip ili prehlada,kao i u smanjenju i 
ublažavanju pratećih simptoma.
Takođe doprinosi jačanju imuniteta. 




Probiotik sa visokim sadržajem Lactobacillus acidophilus probiotskih bakterija -

za zdravo funkcionisanje crevne flore.

Istraživanja su pokazala, da primena probiotika ima pozitivan uticaj na imuni 

sistem.



Specijalno formulisan paket proizvoda, koji sadrži sastojke uz pomoć kojih možete na prirodan način da ojačate odbrambene sposobnosti organizma.

 Izuzetna sezonalnost redovne pojave epidemije gripa je povezana sa opštim
 nedostatkom vitamina D.
Tečni vitamin D za optimalno funkcionisanje imunog sistema.
Idealno za potrebe cele porodice.

 Paket "teška artiljerija"
Pomažu da brzo ponovo stanete na noge!
https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/the-3-bodyguards-pake 



15percent png
Slični proizvodi
 L-Lysine PLUS kapsule nude aminokiselinu lizin u koncentrisanom obliku, koju naše telo ne može da proizvede, ali koje može da omogući efikasnu zaštitu od određenih vrsta patogena, kao što je virus herpesa. Povrh toga, lizin igra važnu ulogu u formiranju kolagena, gradivnog elementa kože, vezivnih tkiva i zidova vena, koja se još više pojačava uz pomoć vitamina C koji se takođe nalazi u ovim kapsulama. Štaviše, može da blagotvorno doprinese formiranju i očuvanju normalne koštane strukture, procesu proizvodnje energije i pravilnom funkcionisanju mišića.
  • Samburex png
  • Da bismo dodatno podržali funkcionisanje odbrambenog sistema tela, kombinovali smo visoke doze ekstrakta bobica crne zove sa biljnom mešavinom ehinaceje, vitamina C i cinka. SambuRex je ukusan tečni preparat, koji ne sadrži dodati šećer, veštačku aromu ili boje.
  • VirAgo png
  • VirAgo je preparat koji sadrži aktivne sastojke kao što su lizin, mačja kandža, Pau d’Arco, lišće masline, ehinacea i cink, koji doprinose pravilnom funkcionisanju organizma.
  • ImmunAid png
  • ImmunAid kombinuje već hiljadama godina poznato dejstvo lekovite biljke Mačje kandže sa cinkom, kako bi doprineli zdravom funkcionisanju imunog sistema.
  • oregano-Oil2 png
  • Origano ulje pored ostalih aktivnih sastojaka sadrži i flavonoide koji su poznati po svojim odličnim antioksidantim svojstvima, kao i nekoliko korisnih esencijalnih ulja za podršku tela u svim situacijama gde je to najpotrebnije.

четвртак, 27. фебруар 2020.

STIGAO JE NOV, MOCNIJI AQUARION !!






https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/aquarion-aktivator-vode

Aquarion je veoma efikasan uređaj za fitriranje vode koji proizvodi jonizovanu alkalnu ili kiselu vodu prema želji korisnika, bogatu kiseonikom i oslobođenu od teških metala i toksičnih supstanci. Naša ishrana, većina aditiva prehrambene industrije i određene vrste medikamenata mogu da dovedu do zakiseljavanja tela. Jonizovana voda može veoma efikasno da alkalizuje telo, a daje i antioksidantne efekte.

Čovek već vekovima, možda i milenijumima traga za izvorom večne mladosti, traži nekakvu lekovitu vodu, eliksir života koji bi mogao značiti rešenje za sve probleme, i koji bi mogao pokrenuti točak života unazad. Ovakva istraživanja se vrše i danas, ali, naravno, sa izmenjenim metodama.

Voda ima ogroman značaj za život na Zemlji, pošto sačinjava 70-98% živih organizama. Zato normalna sadržina vode u organizmu igra ključnu ulogu u očuvanju zdravlja.

Uloga joj je višestruka: pomaže apsorpciju hranljivih materija, rastvara i odstranjuje produkte metabolizma, značajan je faktor u održavanju telesne temperature (isparavanje, znojenje), štiti vitalne organe, reguliše nivo elektrona i protona u ćelijama, a neophodna je i za odvijanje brojnih drugih značajnih fiziološki procesa u organizmu. Ako u ljudskom telu nedostaje tek dve litre vode, nastupa smrt usled žeđi.

Voda dakle nije samo važna osnovna materija, već je ključni akter i u podešavanju jedne vrlo osetljive ravnoteže.

Vodu ne treba da pijemo samo kada smo žedni. Osećaj žeđi naime nastupa tek kada je nedostatak vode već prisutan. A pošto organizam nema mogućnosti za skladištenje vode u većim količinama, javlja se potreba za njenim kontinualnim unošenjem. Da bi održali zdrave procese u organizmu i održali njegovu ravnotežu, trebali bi popiti oko 2,5 litre vode dnevno. A u prilikama kada je isparavanje kroz kožu pojačano (na pr. leti, za vreme bavljenja sportom ili fizičkim poslovima) ova količina može dostići i 3-4 litre. Naročito je važno dakle da popijemo odgovarajuću količinu vode prikladnog kvaliteta.

Pri korišćenju Aquariona voda prvo prolazi kroz mehanički filter koji zadržava krupnija zagađenja. U aparatu se zatim nalazi i jedan unutrašnji filter od 0,01 mikrona. Ovaj čisti vodu od virusa i bakterija, a pored toga pomoću turmalina koji se nalazi u njemu, usled jedinstvene prirode ovog minerala već u fazi filtriranja prirodno obogaćuje vodu jonima. Sam proces jonizacije se dešava nakon filtriranja u jednoj posudi od titana i platine, između dve elektrode. Unutrašnju stranu legure posude deli jedna naročita vrsta membrane od elektroda. Na aparatu mi sami možemo podesiti stepen alkalnosti ili kiselosti vode po želji, zavisno od svrhe upotrebe.

Aquarion je, dakle, jedinstven aparat po svojoj prirodi, pošto vodu deli na alkalnu, odnosno kiselu. Ovaj proces su pre oko 50 godina počeli istraživati u Japanu i u bivšem SSSR-u. U toku eksperimenata vršenih na biljkama i životinjama primećivali su sve više pozitivnih promena, što je stručnjake ohrabrilo da započnu istraživanja u pravcu humane primene. Rezultati su prevazišli sva očekivanja.

Aparat jonizovanu vodu stvara putem višestrukog filtriranja vode iz slavine, eliminacijom hlora iz nje i najzad njenim električnim razdvajanjem. U toku električne deobe vode ona postaje alkalna i kisela, pH vrednost joj se dakle pomera. Hemijski sastav našeg tela je blago alkalne prirode, zato konzumiranje jonizovane alkalne vode nema štetnog dejstva, šta više, podržava normalno funkcionisanje organizma. Kisela voda je međutim samo za spoljašnju upotrebu, a odlično može poslužiti i za dezinfekciju određenih površina bez korišćenja hemikalija. Stepen iskorišćenosti jonizovane vode u organizmu je jedinstven. U vodi se molekuli H2O slepljuju, i ove međusobno spojene molekule vode nazivamo klasterom. Dok u običnoj vodi 12-18 molekula čine jedan klaster, jonizovana voda sadrži heksagonalne klastere, što znači samo po šest molekula vode. A zahvaljujući ovoj manjoj "strukturi" ona lakše dospeva u ćelije, nego obična voda. Struktura klastera u vodi nastaje u toku procesa jonizacije. Hidrataciona moć vode se na taj način može čak ušestostručiti, pošto se ona tako lakše apsorbuje, lakše ulazi u ćelije i lakše se može iskoristiti.

Dejstva jonizovane alkalne vode

Najveći broj namirnica koje unesemo putem ishrane, izaziva kiselu reakciju u organizmu. Ovaj efekat se još pojačava korišćenjem prehrambenih aditiva, kao i uzimanjem nekih lekova. Idealno je kad organizam može kompenzirati ovo dejstvo, pošto poseduje odgovarajuće alkalne rezerve. U suprotnom povećana kiselost (acidoza) može nepovoljno delovati na organizam, što doduše ne mora odmah izazvati vidljive probleme, ali tokom godina može rezultirati nastankom velikog broja zdravstvenih tegoba. Jedan od razloga tome jeste da organizam u procesu kompenzacije troši značajne količine mineralnih materija. A jonizovana alkalna voda odlično vrši alkalizaciju organizma i pomaže održavanje njegove zdrave pH-ravnoteže.

U molekulima alkalne vode dominira negativno punjenje (jedan O i jedan H daju molekul OH-), a zbog toga je upravo ta voda izuzetno pogodna za vezivanje slobodnih radikala u našem organizmu. Slobodni radikali su naime labilni molekuli sa neparnim brojem elektrona, koji teže ponovnom uspostavljanju ravnoteže sa parnim brojem veza. A nedostatak elektrona oni nadopunjuju iz ćelija okolnih tkiva, čime dovode do oštećenja strukture ćelijskih membrana. Alkalizovana voda je dakle i veoma efikasan antioksidant koji podstiče zaštitu ćelija od štetnog delovanja slobodnih radikala.

Pri korišćenju jonizovane vode nastaje sredina napunjena negativnim jonima, slična obali mora ili vodopadima. A opšte je poznato da takvi uslovi pozitivno deluju na organizam. Prirodni imuni sistem nam se aktivira, ojača, pa se teže i razbolimo, odnosno aktuelno stanje dostiže maksimalni mogući energetski nivo.

Osobine jonizovane kisele vode






Jednostavnom promenom parametara podešavanja na aparatu možemo dobiti jonizovanu kiselu vodu. Pri spoljašnjoj upotrebi jonizovana kisela voda deluje veoma pozitivno na kožu čoveka. Izuzetno se dobro primenjuje u slučaju gljivičnih oboljenja stopala i noktiju na nozi (30 minuta dnevno potopimo noge u jonizovanu kiselu vodu). U Japanu je uspešno koriste za tretiranje opeklina i rana na koži, pošto su primetili da je njena primena dovela do bržeg isceljenja.

Jonizovana voda oslobađa nos od zapušenja prilikom prehlada, a može znatno umanjiti i iritacije sluzokože kod polenske alergije. Osim toga je izuzetno pogodna i za vaginalno ispiranje kod žena.

Međutim, jonizovana kisela voda se ne sme piti, pošto tokom procesa jonizacije sa na pozitivnoj elektrodi (na kiseloj strani) izdvajaju materije negativnog punjenja, kao što su: hlor, nitriti, nitrati itd. A ovi su štetni za organizam.

Pored svega ovoga kisela voda može odlično poslužiti i za dezinfekciju određenih površina bez korišćenja hemikalija.

Aparat AQUARION je dakle filter velikog kapaciteta, koji proizvodi jonizovanu, sterilnu vodu bogatu kiseonikom, očišćenu od teških metala i otrovnih materija, a koja je pored toga aktivirana, i usled vezivanja slobodnih radikala u biološkom smislu iz više aspekata veoma pogodna. Konzumiranjem alkalizovane vode uspešno možemo delovati protiv acidoze koja se odvija u organizmu, a spoljašnjom upotrebom kisele vode, pored negovanja kože, možemo tretirati i brojne druge bolesti. Pored odgovarajuće joniziranosti izuzetno je važno da aparat proizvodi vodu bogatu kiseonikom, što takođe omogućuje očuvanje i ponovno uspostavljanje zdravlja.

Dr. Jožef Kohan

Kome preporučujemo?
Alkalna voda

Svima koji svakodnevno žele da koriste vodu oslobođenu od toksičnih materija.
Svima čija ishrana ne sadrži adekvatnu količinu alkalizirajućih prehrambenih proizvoda.
U slučaju digestivnih tegoba i refluksa.*
Tokom dijete za čićenje organizma.
Kao suplement za tretman gingivitisa ili oralnih infekcija.
Osobama koje se često podvrgavaju strogim dijetama.
Kisela voda

Svima koji tretiraju svoju kožu i lice.
Kao kapi za nos, kao sredstvo za čišćenje.
Voda sa kiselom pH vrednošću može da posluži i kao sredstvo za sterilizaciju površina u domaćinstvu bez hemikalija.




Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku : https://serbia.calivita.com/registration/3814127090  

Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga )

korice.png


BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 
https://calivitaangie.blogspot.com/
Kontakt :
Angelina Banyari
menadzer CaliVita International
Tel. +381658408486 Viber
0658408486 Srbija
36838562_261213561351695_8993406023104462848_n.jpg

недеља, 23. фебруар 2020.

AKCIJA CaliVita Srbija 24. i 25. februara 2020. !! ISKORISTIMO JE !!




Poštovani saradnici, 

u periodu od 24.-25. februara imate izuzetnu priliku da kupite dva proizvoda sa 15% popusta‼️


🍀Proizvode CV0179 Super CoQ10 Plus 120caps i CV0124 OxyMax 60ml možete nabaviti uz 15% popusta.
Kupovinom barem jednog proizvoda ostvarujete pravo na popust. BP ostaju nepromenjeni, KP se srazmerno smanjuju.


Vaša CaliVita Int RS


Super CoQ10 Plus (120 kapsula)

Koenzim Q10 sa vitaminom E, beta-karotinom i selenom




Obezbedite vašim ćelijama neophodan izvor energije i bićete zadovoljni rezultatima!
Q10 je supstanca koja predstavlja nezamenjiv izvor energije koja je potrebna našim ćelijama. A ukoliko vaše ćelije „dobiju“ ono što im je potrebno, ceo organizam će se napuniti energijom.
Rezultat toga će biti povećana radna sposobnost, energija i pokretljivost, uz pomoć kojih ćete se lako nositi i sa mlađima od sebe

KOME PREPORUČUJEMO?

Koenzim Q10 (ubikinon – široko rasprostranjen) garantuje snabdevanje naših ćelija, pa samim tim i celog tela, energijom. Ova supstanca, vitaminima slična, nalazi se u svakoj našoj ćeliji i pomaže hranljivim materijama da se transformišu u ATP (adenozin trifosfat), tj. u energiju. Kada je ćelijama potrebna energija, one je prevashodno dobijaju vršeći proces razgradnje ATP-a. Koenzim Q10 se prevashodno proizvodi u jetri, a možemo ga unositi u organizam i putem hrane. Važno je znati da količina koenzima Q10 koju proizvodi naš organizam, ne smanjuje od 30-35 godina pa nadalje, a nadoknada preko uobičajenih namirnica nije dovoljna.

Proizvodom koenzima Q10, nadoknađuje se njegova smanjena produkcija u organizmu, a postiže se vidljiv efekat prilikom povećanih psiho-fizičkih napora, naročito kod osoba koje se neuravnoteženo hrane. Ovaj koenzim garantuje povećanje energije u telu i manje umaranje. Koenzim Q10 nije lek. Nema naučnih dokaza o štetnom uticaju ili nuspojavama vezanim za unos koenzima Q10. Pored povećanja energije, ovaj koenzim je nezamenjiv i prilikom energetskih procesa na ćelijskom nivou, pomaže kod održavanja pravilne srčane funkcije, i štiti ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala.
-Ovaj preparat je osetljiv na toplotu i svetlost, pa se preporučuje da se čuva na tamnom i hladnom mestu. -Kvalitet preparata se smanjuje ukoliko je izložen temperaturama preko 35 stepeni celzijusa.
-Pozitivni efekti upotrebe ovog preparata nastaju nakon nekoliko nedelja upotrebe.
-Kako ne bi došlo do nedovoljne količine ovog koenzima u organizmu, preporučuje se uzimanje doze od 30 mg dnevno
-Upotreba ovog preparata ne utiče na proizvodnju koenzima Q10 od strane našeg organizma, u jetri. Stoga, nema bojazni da će naš organizam „zaboraviti” da sam proizvodi ovaj koenzim, u slučaju upotrebe ovog preparata.
Jedna tableta CoQ10 obezbeđuje toliko CoQ10 kao 2 kg lososa ili 3 pileća bataka!

Upotreba:

1–3 kapsule dnevno posle jela, ili po preporuci lekara

SASTAV:

20mgUbikinon (CoQ10)
1000I.J.Beta-karoten
10I.J.Vitamin E
10mcgSelen

Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati. OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!
Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom.
Sadrži 12 000 molekula kiseonika na milion delova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrednost 5-7, a u potoku 10-12.)
Kao posledica industrijalizacije i zagađenja životne sredine koju povlači za sobom, postepeno se smanjuje količina kiseonika u vazduhu, što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kiseonika. lstovremeno, civilizacijski procesi zahtevaju sve više napora od organizma, pri čemu rastu potrebe za kiseonikom. Znači, dok s jedne strane imamo povećanje potrebe za kiseonikom, na drugoj strani izvori kiseonika su sve siromašniji.
Stabilizavani kiseonik dopunjuje organizam energijom, popravlja fiziološke procese, razmenu materija i krvotok, ublažava simptome disajnih poremećaja.

Poboljšava apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i lekovitih biljaka u organizmu.

Poboljšava kapacitet fizičkih aktivnosti i značajno povećava učinak sportista. Stabilizovani kiseonik nam je dostupan u obliku molekula, a u krvotok dospeva preko digestivnog trakta. Karakteristike stabilizovanog kiseonika su: izuzetno je stabilan i u takvoj formi je postojan i vise godina, a organizam ga veoma lako apsorbuje.
Preparat stabilizovanog kiseonika uništava infektivne bakterije i parazite. Stoga je veoma dobra zaštita od bakterijskih, glivičnih, protozoalnih i virusnih infekcija.

Pakovanje:    60 ml
Upoteba:    Pomešati 20 kapi OxyMax-a u 2,5 dl tečnosti.


OxyMax možete da kupite u vašoj zemlji !

 





ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku : https://serbia.calivita.com/registration/3814127090  

Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga )



BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 
https://calivitaangie.blogspot.com/


Kontakt :
Angelina Banyari
menadzer CaliVita International
Tel. +381658408486 Viber
0658408486 Srbija
36838562_261213561351695_8993406023104462848_n.jpg

среда, 12. фебруар 2020.

Akcija CaliVita Srbije “Preventivni paket”, od 12.02.-29.02.2020. god.




Poštovani,

povedeni problemom virusnih infekcija, koje su trenutno posebno aktualne, pripremili smo za Vas akciju:


u periodu od 12. 02. 2020. do 29. 02. 2020 godine.
Akcija “Preventivni paket”

XA0264 - Preventivni paket se sadrži od sledećih proizvoda:


na koji dobijate 478 BP, 4403.3 KP po ceni od 5.284,00 RSD.



CV0246_n.jpg

Vitamin D3 u kapima 



Ovo je najnovija formula vitamina D3. Razvijen je vitamin D3 u kapima tako, da primena može biti jednostavna i lako personalizovana za svakog člana porodice. Zahvaljujući tečnoj formi, veoma lako se koristi , bez obzira da li se koristi za dete ili stariju osobu. Ima izuzetno prijatan ukus – zahvaljujući prirodnom citrusnom sastavu – ali istovremeno nema jako karakterističnu aromu, tako da se može mešati i u namirnice i napitke. Prilikom procesa proizvodnje ove tečne formule mi ne koristimo nikakve veštačke arome, boje, zaslađivače ili šećer.

Ne samo da se lako koristi, već naš novi proizvod sadrži D3 holekalciferol, najaktivniju formu vitamina D, koji mnogo delotvornije podiže nivo vitamina D u krvi naspram forme D2 (ergokalciferol).

 Najbolji prirodni izvor vitamina D3 je ulje iz jetre bakalara, koje je takođe dodato u našu formulu.
Pored toga, i pakovanje je veoma ekonomično, pošto jedna bočica može da sadrži i 900 doza.*
 Samim tim D-drops predstavlja dobru investiciju u očuvanje zdravlja.
 Adekvatni nivo vitamina D bi mogao smanjiti slučajeve pojave gripa za 90%, tako da bismo na taj način naravno mogli da uštedimo i novac koji se inače potroši na tretiranje simptoma gripa. **

 Imajući u vidu rezultate dobijene zadnjih godina, nekoliko zdravstvenih organizacija uključujući i Nacionalni Institut za Zdravlje Harvardskog Univeziteta, podržavaju ideju povećanja preporučenih dnevnih doza vitamina D za barem 30-60%.

 Suplementacija ovim vitaminom je od posebnog značaja tokom mračnije jesenje i zimske sezone, u trudnoći, za decu u razvoju, nakon menopauze i za starije, kao i u slučaju problema sa apsorpcijom vitamina D i gojaznosti (hronični gastrointestinalni poremećaj, Kronova bolest, ulcerozni kolitis).

 Uz pomoć CaliVite® možete veoma lako učiniti nešto pozitivno za svoje zdravlje, i to uz pomoć prirodnih sastojaka! Iskoristite ovu mogućnost! * Računajući sa preporučenom dnevnom primenom (za odrasle 1 kap – 400 IU/dnevno)



Da li ste znali,

- da je dokazana povezanost između nivoa vitamina D3 i depresije?
- da tokom zimskog perioda raste učestalost pojave depresije?
- da korišćenjem solarijuma ne možete suplementirati vitamin D? Zato što iz UVA zraka koje emituju solarijumi organizam ne može da sintetiše vitamin D, već samo iz UVB zraka.


ŽELATINSKE KAPSULE SA BELIM LUKOM I PERŠUNOM

CV0305_n.jpg

Calivita Garlic Max su želatinske kapsule belog luka koje sadrže beli luk i peršun; vekovima uspešno primenjivani u narodnoj medicini, sa širokim spektrom primene, a izbegavajući neprijatne pojave svežeg belog luka (neprijatan miris, gorušica). Kapsule belog luka su pogodne za upotrebu na svakom mestu i u svako vreme. Kapsule belog luka korisne su za imunitet.

Beli luk je začinska biljka, odavno poznata po svome pozitivnom dejstvu na zdravlje. Sadrži preko 200 vrsta biološki aktivnih materija - vitamina, mineralnih materija, aminokiselina i enzima. U mnogim aspektima korisno utiče na funkcionisanje našeg organizma.

Aktivni sastojci Garlic Caps
1000mg Beli luk ekstrakt
175mg Peršun ekstrakt

Kapsule belog luka - Upotreba

2-4 kapsule dnevno

Napomena

Proizvode koji sadrže beli luk je potrebno uzimati sa mnogo vode ili voćnog soka.


FL0064_n.jpg


Kome preporučujemo?
 
  • Tokom i nakon antibiotskog tretmana kao probiotik, kao i u cilju izbegavanja štetnih efekata drugih terapija koje se dugo uzimaju
  • Ako vam je potrebna suplementacija tokom tretmana dubokih gljivičnih infekcija (dermatoloških, ginekoloških problema)
  • Ako imate digestivnih problema izazvanih stresom
  • Ukoliko imate nervozan stomak ili dijareju
  • Sprečava štetne efekte alkohola i pušenja na crevnu floru
  • Uz pomoć sadržanih vlakana, Acidophilus se takođe preporučuje u slučaju zatvora
Delikatna ravnoteža crevne flore može biti lako narušena zahvaljujući nezdravom načinu života, konzumiranjem alkohola, antibiotskim terapijama itd. Probiotičke tablete AC-Zymes i Acidophilus CaliVite sadrže Lb. acidophilus, koja je najpopularnija prijateljska bakterija, uz čiju pomoć možemo održati normalno funkcionisanje digestivnog i imunog sistema.
 
Postoje velike količine mikroorganizama u gastrointestinalnom traktu svih nas, koje zajednički nazivamo crevnom florom. Crevna flora se sastoji od mnogo raznovrsnih mikroorganizama. Oni čine jedan do dva kilograma telesne mase odraslog čoveka. Većina njih živi u simbiozi sa ljudskim organizmom, a osim toga one su nezamenljive za njegovo zdravo funkcionisanje; pa ih nazivamo probioticima. Međutim, ostale bakterije su definitivno štetne. Ravnoteža crevne flore je veoma osetljiva. Vrlo se lako može poremetiti zahvaljujući primeni nekih lekova – posebno antibiotika – posledicama stresa („putni proliv“), jednako kao i slaba probava, stanja praćena prolivom itd., omogučujući umnožavanje neželjenih bakterija. Lactobacillus acidophilus je posebno otporna i korisna bakterija, tzv. Prijateljska bakterija – probiotik.
 
Ona može živeti 10 i više dana u probavnom traktu. Ona stvara okolinu koja nije naklonjena štetnim patogenima (klostridiumi, koli bakterije, gljivice itd.). Može poboljšati iskorišćavanje mlečnih proteina, aminokiselina, masnoća i laktoze, a učestvuje i u sintezi vitamina B i K. Uz njihovu pomoć možemo održati normalnu bakterijsku floru u crevima i pomoći nesmetano varenje. Vlakna ljuske tropske bokvice se mogu fermentirati u debelom crevu, i na taj način potpomoći funkcionisanje crevnih bakterija koje tamo žive. Pored toga, visoki sadržaj vlakana povećava zasićenost, usporava pražnjenje creva, čime se postiže da je našem telu potrenbo manje hrane. Vlakna se ponašaju kao sunđer u našem telu, gde vezuju značajnu količnu vode i štetnih materija (npr. toksina, teških metala, žučne kiseline i masnoće), i prema tome su idealni čistači debelog creva. Visok sadržaj dijetnih vlakana takođe pomaže očuvanje zdravlja kardiovaskularnog sistema.
 
AC-Zymes su probiotičke tablete koje sadrže najefikasnije prijateljske bakterije,
Lactobacillus Acidophilus, služe za očuvanje i ponovno uspostavljanje zdrave crevne flore.
 
Sastav:  Lactobacillus Acidophillus      2 milijarde
 
Pakovanje: 100 kapsula
 
Doziranje: Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 1 kapsula dnevno, na prazan stomak.


Da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :
 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
 
Kontakt telefon :
 Viber +381658408486
  Srbija : 0658408486
        e-mail : angelinab.572@gmail.com

Moj Blog o proizvodima CaliVita International :

 https://calivitaangie.blogspot.com/