CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

петак, 28. фебруар 2020.

STOP VIRUSIMA ~efikasno funkcionisanje imunog sistema


Svi se plašimo bolesti, niko ne želi biti bolestan. Danas, to je važnije nego ikada pre, da zaštitite organizam od bolesti i očuvate zdravlje, putem pravilne ishrane i uz pomoć primene dodataka ishrani. Zbog toga je CaliVita razvila posebno prilagođene formule, koje podržavajući efikasno funkcionisanje imunog sistema, mogu pomoći da se smanji rizik od nastanka oboljenja, a takođe vam pomažu da se oporavite mnogo brže ukoliko se ipak razbolite. Ne čekajte da se dogodi bolest. Preduzmite kontrolu nad sopstvenim zdravljem putem primene suplementacije!
3 telohranitelja
Prevencija putem pravilne ishrane i primene suplementacije

Beli luk može pomoći u prevenciji takvih oboljenja
kao što su grip ili prehlada,kao i u smanjenju i 
ublažavanju pratećih simptoma.
Takođe doprinosi jačanju imuniteta. 




Probiotik sa visokim sadržajem Lactobacillus acidophilus probiotskih bakterija -

za zdravo funkcionisanje crevne flore.

Istraživanja su pokazala, da primena probiotika ima pozitivan uticaj na imuni 

sistem.



Specijalno formulisan paket proizvoda, koji sadrži sastojke uz pomoć kojih možete na prirodan način da ojačate odbrambene sposobnosti organizma.

 Izuzetna sezonalnost redovne pojave epidemije gripa je povezana sa opštim
 nedostatkom vitamina D.
Tečni vitamin D za optimalno funkcionisanje imunog sistema.
Idealno za potrebe cele porodice.

 Paket "teška artiljerija"
Pomažu da brzo ponovo stanete na noge!
https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/the-3-bodyguards-pake 



15percent png
Slični proizvodi
 L-Lysine PLUS kapsule nude aminokiselinu lizin u koncentrisanom obliku, koju naše telo ne može da proizvede, ali koje može da omogući efikasnu zaštitu od određenih vrsta patogena, kao što je virus herpesa. Povrh toga, lizin igra važnu ulogu u formiranju kolagena, gradivnog elementa kože, vezivnih tkiva i zidova vena, koja se još više pojačava uz pomoć vitamina C koji se takođe nalazi u ovim kapsulama. Štaviše, može da blagotvorno doprinese formiranju i očuvanju normalne koštane strukture, procesu proizvodnje energije i pravilnom funkcionisanju mišića.
  • Samburex png
  • Da bismo dodatno podržali funkcionisanje odbrambenog sistema tela, kombinovali smo visoke doze ekstrakta bobica crne zove sa biljnom mešavinom ehinaceje, vitamina C i cinka. SambuRex je ukusan tečni preparat, koji ne sadrži dodati šećer, veštačku aromu ili boje.
  • VirAgo png
  • VirAgo je preparat koji sadrži aktivne sastojke kao što su lizin, mačja kandža, Pau d’Arco, lišće masline, ehinacea i cink, koji doprinose pravilnom funkcionisanju organizma.
  • ImmunAid png
  • ImmunAid kombinuje već hiljadama godina poznato dejstvo lekovite biljke Mačje kandže sa cinkom, kako bi doprineli zdravom funkcionisanju imunog sistema.
  • oregano-Oil2 png
  • Origano ulje pored ostalih aktivnih sastojaka sadrži i flavonoide koji su poznati po svojim odličnim antioksidantim svojstvima, kao i nekoliko korisnih esencijalnih ulja za podršku tela u svim situacijama gde je to najpotrebnije.

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !