CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

среда, 12. фебруар 2020.

Akcija CaliVita Srbije “Preventivni paket”, od 12.02.-29.02.2020. god.




Poštovani,

povedeni problemom virusnih infekcija, koje su trenutno posebno aktualne, pripremili smo za Vas akciju:


u periodu od 12. 02. 2020. do 29. 02. 2020 godine.
Akcija “Preventivni paket”

XA0264 - Preventivni paket se sadrži od sledećih proizvoda:


na koji dobijate 478 BP, 4403.3 KP po ceni od 5.284,00 RSD.



CV0246_n.jpg

Vitamin D3 u kapima 



Ovo je najnovija formula vitamina D3. Razvijen je vitamin D3 u kapima tako, da primena može biti jednostavna i lako personalizovana za svakog člana porodice. Zahvaljujući tečnoj formi, veoma lako se koristi , bez obzira da li se koristi za dete ili stariju osobu. Ima izuzetno prijatan ukus – zahvaljujući prirodnom citrusnom sastavu – ali istovremeno nema jako karakterističnu aromu, tako da se može mešati i u namirnice i napitke. Prilikom procesa proizvodnje ove tečne formule mi ne koristimo nikakve veštačke arome, boje, zaslađivače ili šećer.

Ne samo da se lako koristi, već naš novi proizvod sadrži D3 holekalciferol, najaktivniju formu vitamina D, koji mnogo delotvornije podiže nivo vitamina D u krvi naspram forme D2 (ergokalciferol).

 Najbolji prirodni izvor vitamina D3 je ulje iz jetre bakalara, koje je takođe dodato u našu formulu.
Pored toga, i pakovanje je veoma ekonomično, pošto jedna bočica može da sadrži i 900 doza.*
 Samim tim D-drops predstavlja dobru investiciju u očuvanje zdravlja.
 Adekvatni nivo vitamina D bi mogao smanjiti slučajeve pojave gripa za 90%, tako da bismo na taj način naravno mogli da uštedimo i novac koji se inače potroši na tretiranje simptoma gripa. **

 Imajući u vidu rezultate dobijene zadnjih godina, nekoliko zdravstvenih organizacija uključujući i Nacionalni Institut za Zdravlje Harvardskog Univeziteta, podržavaju ideju povećanja preporučenih dnevnih doza vitamina D za barem 30-60%.

 Suplementacija ovim vitaminom je od posebnog značaja tokom mračnije jesenje i zimske sezone, u trudnoći, za decu u razvoju, nakon menopauze i za starije, kao i u slučaju problema sa apsorpcijom vitamina D i gojaznosti (hronični gastrointestinalni poremećaj, Kronova bolest, ulcerozni kolitis).

 Uz pomoć CaliVite® možete veoma lako učiniti nešto pozitivno za svoje zdravlje, i to uz pomoć prirodnih sastojaka! Iskoristite ovu mogućnost! * Računajući sa preporučenom dnevnom primenom (za odrasle 1 kap – 400 IU/dnevno)



Da li ste znali,

- da je dokazana povezanost između nivoa vitamina D3 i depresije?
- da tokom zimskog perioda raste učestalost pojave depresije?
- da korišćenjem solarijuma ne možete suplementirati vitamin D? Zato što iz UVA zraka koje emituju solarijumi organizam ne može da sintetiše vitamin D, već samo iz UVB zraka.


ŽELATINSKE KAPSULE SA BELIM LUKOM I PERŠUNOM

CV0305_n.jpg

Calivita Garlic Max su želatinske kapsule belog luka koje sadrže beli luk i peršun; vekovima uspešno primenjivani u narodnoj medicini, sa širokim spektrom primene, a izbegavajući neprijatne pojave svežeg belog luka (neprijatan miris, gorušica). Kapsule belog luka su pogodne za upotrebu na svakom mestu i u svako vreme. Kapsule belog luka korisne su za imunitet.

Beli luk je začinska biljka, odavno poznata po svome pozitivnom dejstvu na zdravlje. Sadrži preko 200 vrsta biološki aktivnih materija - vitamina, mineralnih materija, aminokiselina i enzima. U mnogim aspektima korisno utiče na funkcionisanje našeg organizma.

Aktivni sastojci Garlic Caps
1000mg Beli luk ekstrakt
175mg Peršun ekstrakt

Kapsule belog luka - Upotreba

2-4 kapsule dnevno

Napomena

Proizvode koji sadrže beli luk je potrebno uzimati sa mnogo vode ili voćnog soka.


FL0064_n.jpg


Kome preporučujemo?
 
  • Tokom i nakon antibiotskog tretmana kao probiotik, kao i u cilju izbegavanja štetnih efekata drugih terapija koje se dugo uzimaju
  • Ako vam je potrebna suplementacija tokom tretmana dubokih gljivičnih infekcija (dermatoloških, ginekoloških problema)
  • Ako imate digestivnih problema izazvanih stresom
  • Ukoliko imate nervozan stomak ili dijareju
  • Sprečava štetne efekte alkohola i pušenja na crevnu floru
  • Uz pomoć sadržanih vlakana, Acidophilus se takođe preporučuje u slučaju zatvora
Delikatna ravnoteža crevne flore može biti lako narušena zahvaljujući nezdravom načinu života, konzumiranjem alkohola, antibiotskim terapijama itd. Probiotičke tablete AC-Zymes i Acidophilus CaliVite sadrže Lb. acidophilus, koja je najpopularnija prijateljska bakterija, uz čiju pomoć možemo održati normalno funkcionisanje digestivnog i imunog sistema.
 
Postoje velike količine mikroorganizama u gastrointestinalnom traktu svih nas, koje zajednički nazivamo crevnom florom. Crevna flora se sastoji od mnogo raznovrsnih mikroorganizama. Oni čine jedan do dva kilograma telesne mase odraslog čoveka. Većina njih živi u simbiozi sa ljudskim organizmom, a osim toga one su nezamenljive za njegovo zdravo funkcionisanje; pa ih nazivamo probioticima. Međutim, ostale bakterije su definitivno štetne. Ravnoteža crevne flore je veoma osetljiva. Vrlo se lako može poremetiti zahvaljujući primeni nekih lekova – posebno antibiotika – posledicama stresa („putni proliv“), jednako kao i slaba probava, stanja praćena prolivom itd., omogučujući umnožavanje neželjenih bakterija. Lactobacillus acidophilus je posebno otporna i korisna bakterija, tzv. Prijateljska bakterija – probiotik.
 
Ona može živeti 10 i više dana u probavnom traktu. Ona stvara okolinu koja nije naklonjena štetnim patogenima (klostridiumi, koli bakterije, gljivice itd.). Može poboljšati iskorišćavanje mlečnih proteina, aminokiselina, masnoća i laktoze, a učestvuje i u sintezi vitamina B i K. Uz njihovu pomoć možemo održati normalnu bakterijsku floru u crevima i pomoći nesmetano varenje. Vlakna ljuske tropske bokvice se mogu fermentirati u debelom crevu, i na taj način potpomoći funkcionisanje crevnih bakterija koje tamo žive. Pored toga, visoki sadržaj vlakana povećava zasićenost, usporava pražnjenje creva, čime se postiže da je našem telu potrenbo manje hrane. Vlakna se ponašaju kao sunđer u našem telu, gde vezuju značajnu količnu vode i štetnih materija (npr. toksina, teških metala, žučne kiseline i masnoće), i prema tome su idealni čistači debelog creva. Visok sadržaj dijetnih vlakana takođe pomaže očuvanje zdravlja kardiovaskularnog sistema.
 
AC-Zymes su probiotičke tablete koje sadrže najefikasnije prijateljske bakterije,
Lactobacillus Acidophilus, služe za očuvanje i ponovno uspostavljanje zdrave crevne flore.
 
Sastav:  Lactobacillus Acidophillus      2 milijarde
 
Pakovanje: 100 kapsula
 
Doziranje: Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 1 kapsula dnevno, na prazan stomak.


Da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :
 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
 
Kontakt telefon :
 Viber +381658408486
  Srbija : 0658408486
        e-mail : angelinab.572@gmail.com

Moj Blog o proizvodima CaliVita International :

 https://calivitaangie.blogspot.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !