CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 23. фебруар 2020.

AKCIJA CaliVita Srbija 24. i 25. februara 2020. !! ISKORISTIMO JE !!




Poštovani saradnici, 

u periodu od 24.-25. februara imate izuzetnu priliku da kupite dva proizvoda sa 15% popusta‼️


🍀Proizvode CV0179 Super CoQ10 Plus 120caps i CV0124 OxyMax 60ml možete nabaviti uz 15% popusta.
Kupovinom barem jednog proizvoda ostvarujete pravo na popust. BP ostaju nepromenjeni, KP se srazmerno smanjuju.


Vaša CaliVita Int RS


Super CoQ10 Plus (120 kapsula)

Koenzim Q10 sa vitaminom E, beta-karotinom i selenom




Obezbedite vašim ćelijama neophodan izvor energije i bićete zadovoljni rezultatima!
Q10 je supstanca koja predstavlja nezamenjiv izvor energije koja je potrebna našim ćelijama. A ukoliko vaše ćelije „dobiju“ ono što im je potrebno, ceo organizam će se napuniti energijom.
Rezultat toga će biti povećana radna sposobnost, energija i pokretljivost, uz pomoć kojih ćete se lako nositi i sa mlađima od sebe

KOME PREPORUČUJEMO?

Koenzim Q10 (ubikinon – široko rasprostranjen) garantuje snabdevanje naših ćelija, pa samim tim i celog tela, energijom. Ova supstanca, vitaminima slična, nalazi se u svakoj našoj ćeliji i pomaže hranljivim materijama da se transformišu u ATP (adenozin trifosfat), tj. u energiju. Kada je ćelijama potrebna energija, one je prevashodno dobijaju vršeći proces razgradnje ATP-a. Koenzim Q10 se prevashodno proizvodi u jetri, a možemo ga unositi u organizam i putem hrane. Važno je znati da količina koenzima Q10 koju proizvodi naš organizam, ne smanjuje od 30-35 godina pa nadalje, a nadoknada preko uobičajenih namirnica nije dovoljna.

Proizvodom koenzima Q10, nadoknađuje se njegova smanjena produkcija u organizmu, a postiže se vidljiv efekat prilikom povećanih psiho-fizičkih napora, naročito kod osoba koje se neuravnoteženo hrane. Ovaj koenzim garantuje povećanje energije u telu i manje umaranje. Koenzim Q10 nije lek. Nema naučnih dokaza o štetnom uticaju ili nuspojavama vezanim za unos koenzima Q10. Pored povećanja energije, ovaj koenzim je nezamenjiv i prilikom energetskih procesa na ćelijskom nivou, pomaže kod održavanja pravilne srčane funkcije, i štiti ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala.
-Ovaj preparat je osetljiv na toplotu i svetlost, pa se preporučuje da se čuva na tamnom i hladnom mestu. -Kvalitet preparata se smanjuje ukoliko je izložen temperaturama preko 35 stepeni celzijusa.
-Pozitivni efekti upotrebe ovog preparata nastaju nakon nekoliko nedelja upotrebe.
-Kako ne bi došlo do nedovoljne količine ovog koenzima u organizmu, preporučuje se uzimanje doze od 30 mg dnevno
-Upotreba ovog preparata ne utiče na proizvodnju koenzima Q10 od strane našeg organizma, u jetri. Stoga, nema bojazni da će naš organizam „zaboraviti” da sam proizvodi ovaj koenzim, u slučaju upotrebe ovog preparata.
Jedna tableta CoQ10 obezbeđuje toliko CoQ10 kao 2 kg lososa ili 3 pileća bataka!

Upotreba:

1–3 kapsule dnevno posle jela, ili po preporuci lekara

SASTAV:

20mgUbikinon (CoQ10)
1000I.J.Beta-karoten
10I.J.Vitamin E
10mcgSelen

Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati. OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!
Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom.
Sadrži 12 000 molekula kiseonika na milion delova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrednost 5-7, a u potoku 10-12.)
Kao posledica industrijalizacije i zagađenja životne sredine koju povlači za sobom, postepeno se smanjuje količina kiseonika u vazduhu, što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kiseonika. lstovremeno, civilizacijski procesi zahtevaju sve više napora od organizma, pri čemu rastu potrebe za kiseonikom. Znači, dok s jedne strane imamo povećanje potrebe za kiseonikom, na drugoj strani izvori kiseonika su sve siromašniji.
Stabilizavani kiseonik dopunjuje organizam energijom, popravlja fiziološke procese, razmenu materija i krvotok, ublažava simptome disajnih poremećaja.

Poboljšava apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i lekovitih biljaka u organizmu.

Poboljšava kapacitet fizičkih aktivnosti i značajno povećava učinak sportista. Stabilizovani kiseonik nam je dostupan u obliku molekula, a u krvotok dospeva preko digestivnog trakta. Karakteristike stabilizovanog kiseonika su: izuzetno je stabilan i u takvoj formi je postojan i vise godina, a organizam ga veoma lako apsorbuje.
Preparat stabilizovanog kiseonika uništava infektivne bakterije i parazite. Stoga je veoma dobra zaštita od bakterijskih, glivičnih, protozoalnih i virusnih infekcija.

Pakovanje:    60 ml
Upoteba:    Pomešati 20 kapi OxyMax-a u 2,5 dl tečnosti.


OxyMax možete da kupite u vašoj zemlji !

 





ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku : https://serbia.calivita.com/registration/3814127090  

Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga )



BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 
https://calivitaangie.blogspot.com/


Kontakt :
Angelina Banyari
menadzer CaliVita International
Tel. +381658408486 Viber
0658408486 Srbija
36838562_261213561351695_8993406023104462848_n.jpg

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !