CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 11. фебруар 2024.

💖 AKCIJA - Dan zaljubljenih 12.02.-17.02.2024. 💖

 



💖 Posebna Ponuda za Dan zaljubljenih! 💖

Obradujte sebe ili voljenu osobu našim ekskluzivnim paketima proizvoda za negu tela i lica, uz 25% popusta! Ova ponuda važi od 12. do 17. februara.


Paket za Sveokupnu Negu Očiju i Kože sadrži:
✨Essential All Around Eye Cream 30ml (CC0045): Oči su ogledalo duše, zato im pružite potpunu negu uz našu kremu za područje oko očiju.
✨ Essential Therapeutic Cream for Pain Relief 225ml (CC0049): Ova terapeutska krema je idealna za umorne mišiće i bolno područje, pružajući trenutno olakšanje.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da sebi ili dragim osobama poklonite kvalitetnu negu po povoljnoj ceni! 





Nežna krema za negu očne zone sa biljnim hijaluronom


 
Krema je svilenkaste strukture i diskretnog mirisa. Koristi se svakodnevno za negu očne zone i nanosi duž linije podočnjaka i oko oka. Brižljivo odabrani sastojci svode mogućnost iritacije na minimum. Biljni hijaluron iz tamarindusa kao i eterično ulje smilja hidrira zonu oka i smanjuje dubinu bora dok kesten i kofein utiču vidno na smanjenje tamnih kolutova odnosno podočnjaka. Može se izmešati sa korektorom za šminku pre nanošenja kako bi osećaj bio prijatniji.






Masažna krema

 
Lako razmaziva masažna krema na bazi prirodnih sastojaka, prijatnog mirisa i teksture. Eterična ulja kurkume, bibera, timijana, limuna i lavande sinergistički deluju u pravcu smanjivanja upalnih procesa, reumatskih i sportskih bolova. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu i nanosi se na bolna mesta lokalno blagim utrljavanjem ili se koristi za masažu celog tela. Krema uz terapeutski postiže i negujući efekat na koži zato što hidrira, detoksikuje, zaceljuje nepravilnosti, povećava elastičnost i ulepšava izgled kože. Može se nanositi i na ruke i na stomak. Nije preporučljivo za trudnice.



 

 



💖 Posebna Ponuda za Dan zaljubljenih! 💖

Obradujte sebe ili voljenu osobu našim ekskluzivnim paketima proizvoda za negu tela i lica, uz 25% popusta! Ova ponuda važi od 12. do 17. februara.

Paket za Svakodnevnu Negu Kože i Lica sadrži:

✨ Essential Everyday Anticellulite Body Cream 225ml (CC0047): Uklonite celulit i negujte svoju kožu uz našu kremu specijalno formiranu za svakodnevnu upotrebu.
✨ Essential Face Peeling Mask 50ml(CC0048): Oslobodite kožu od nečistoća i mrtvih ćelija uz našu masku za piling lica.







Krema za negu kože sa celulitom sa ekstraktom kestena i prijatnim mirisom grejpfruta



 
Krema je prijatnog mirisa i nakon nanošenja daje plišani izgled i osvežavajući osećaj na koži. Nema efekte hlađenja ni grejanja i moguće je upotrebljavati je svakodnevno nakon tuširanja kao kremu za telo. Ekstrakt kestena, kombinacija eteričnih ulja i kofein deluju sinergistički i daju vidljive i brze rezultate. Nije preporučljivo za trudnice.









Piling maska za detoks lica sa mlevenim košticama kajsije



 
Masku je najbolje upotrebljavati jedanput nedeljno u sklopu večernje nege kože. Maska se nanese na lice i ostavi da deluje desetak minuta nakon čega se uradi piling i lice ispere mlakom vodom bez sapuna. Kaolin je snažno detoksikujuće sredstvo koje uklanja nečistoće sa kože. Eterično ulje lavande osim svežine i prijatnog mirisa, smanjuje upalne procese i čisti površinu kože.
 

Ne propustite ovu sjajnu priliku da sebi ili dragim osobama poklonite kvalitetnu negu po povoljnoj ceni!

❕❕Napomena: BP i KP se srazmerno smanjuju. Akcija se ne sabira sa drugim akcijama! Firma zadržava pravo izmena, akcija traje do isteka zaliha.

🎁 Jer ljubav prema sebi i drugima počinje sa negovanjem! 🎁


ONLINE UČLANJENJE NA LINKU 👇

https://serbia.calivita.com/registration/3815033339


ONLINE kupovina proizvoda na linku :


Blog o proizvodima CaliVita International :


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !