CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 17. фебруар 2024.

💚🌿🍃 Liquid Chlorophyll~Tečna formula za alkalizaciju 473ml 💚🌿🍃

 




💚🌿🍃 Liquid Chlorophyll~Tečna formula za alkalizaciju  💚🌿🍃

 

473ml

 1 kafena kašičica dnevno

 

 ONLINE KUPOVINA NA LINKU :


Osećate li se tromo i nesinhronizovano? Imate li problema sa kožom? Bolove? Ne možete da izgubite na težini?
Možda je vreme za detoksikaciju organizma. Detoksikacija se u različitim kulturama širom sveta praktikuje već vekovima. Uključuje odmor, čišćenje tela i jačanje organizma iznutra.
Uklanjanjem i eliminisanjem toksina iz tela, te ishranom zdravim hranljivim sastojcima, detoksikacija vam može pomoći u odbrani od bolesti i obnovi sposobnosti organizma da održava optimalno zdravlje.
U osnovi, detoksikacija znači pročišćavanje krvi. To se radi uklanjanjem nečistoća iz krvi u jetru gde se priprema za izbacivanje iz organizma. Telo takođe eliminiše toksine i preko bubrega, creva, pluća, limfe i kože. Međutim, kada je ovaj sistem ugrožen, nečistoće se ne filtriraju pravilno i u tom slučaju svaka ćelija organizma na neki način trpi negativan uticaj.

Detoksikacija pomaže preko:

  • Odmara organe kroz post
  • Podstiče jetru za izbacivanje toksina iz organizma
  • Podstiče elminaciju nečistoća putem bubrega, creva, kože
  • Poboljšava cirkulaciju krvi
  • Omogućava punjenje tela zdravim hranljivim sastojcima.


Stručnjaci sugerišu detoksikaciju najmanje jednom godišnje. Uvek konsultujte lekara pre nego što započnete detoksikaciju. Pogotovo konsultacije traba da se obave kada su u pitanju trudnice, deca i osobe sa hroničnim degenerativnim bolestima.

Detoksikacija se preporučuje kod simtoma kao što su:

  • Neobjašnjiv umor
  • Nadražena koža
  • Alergije
  • Pojava podočnjaka
  • Nadutost
  • Menstrualni problemi
  • Mentalna konfuzija

Kako započeti proces detoksikacije?

Prvo, smanjite unos štetnih materija. Eliminišite alkohol, kafu, cigarete, unos rafinisanog šećera i zasićemih masti. To su sastojci koji usporavaju čišćenje organizma. Takođe, hemijski bazirana sredstva za čišćenje pokućstva i za ličnu higijenu (šamponi, dezodoransi, paste za zube) i iste zamenite prirodnim sredstvima. Organizam pod stresom takođe stvara veću količinu toksina, tako da treba raditi i na ublažavanje stresa. Za to su dobre vežbe, joga i meditacija.
 




Detoksikacija organizma – Preporučeni preparati:





 


Liquid Chlorophyll – tečni hlorofil


Tečni Hlorofil sadrži biološki veoma aktivnu supstancu hlorofilin.

Hlorofilin potiče iz hlorofila lucerke, i predstavlja polusintetsku natrijumovu bakarnu so koja je rastvorljiva u vodi, lako se upija u gastrointestinalnom traktu i razvija dejstvo oba tipa hlorofila (A i B). Hlorofilin ima strukturu sličnu hemoglobinu u crvenim krvnim zrncima i može da prenosi kiseonik kroz telesne tečnosti.
Hlorofil je pigment koji biljkama daje zelenu boju i vrši fotosintezu bez koje ne bi bilo života na Zemlji. Hlorofil je 1915. otkrio dr. Rihard Vilštater (Richard Willstadter) i dobio Nobelovu nagradu za otkrivanje hemijske strukture koja zapravo predstavlja prstenastu policikličnu strukturu vodonika, kiseonika i ugljenika u čijem središtu se nalazi mineral magnezijum. Hlorofil je veoma dobro proučen i zna se da sa drugim pigmentima, karotinoidima i fikobilinima vrši procese fotosinteze u biljkama, algama i jednoćelijskim organizmima. Fotosinteza je proces koji sunčevu energiju pretvara u hemijsku i omogućava sintezu šećera i belančevina, metabolizam u ćelijama, kao i proizvodnju kiseonika. Bez ovih procesa ne bi bio moguć život na Zemlji.

Pored uloge u fotosintezi, hlorofil ima i veoma temeljno proučena i dokumentovana dejstva koja se koriste u izradi dodataka ishrani za poboljšanje i održavanje dobrog zdravlja:

1) sposoban je da gradi stabilne komplekse molekula sa nekim kancerogenim materijama, kao što su poliaromatski ugljikovodonici iz duvanskog dima ili aflatoksini, proizvodi nekih gljivica, a vezujući ih sprečava njihovo dejstvo da izazovu rak;

2) deluje na enzim Citohrom P 450 u jetri koji sprečava nastanak maligne transformacije DNK u ćelijama pod dejstvom kancerogenih materija;

3) snažan je antioksidant, jer sprečava oksidativna oštećenja ćelija pod dejstvom slobodnih radikala, zračenja i otrova;

4) čisti organizam od spoljašnjih otrova i od otrova nastalih u toku procesa metabolizma, pri čemu se detoksikacija vrši putem organa za disanje (nos, sinusi, disajni putevi, pluća), gastrointestinalnog trakta (želudac, jetra, žučna kesa, debelo i tanko crevo), bubrega i mokraćnih puteva, kože, kao i cirkulacije telesnih tečnosti koja obuhvata sve ćelije ljudskog organizma, donoseći hranljive materije i odnoseći otpatke (deluje dakle na sve organe koji učestvuju u detoksikaciji organizma);

5) sposoban je za alkalizaciju (povećanje pH vrednosti) organizma, znači sprečava razvoj mikroorganizama, parazita, povećava otpornost imunog sistema prema spoljašnjim štetnim uticajima i maligno izmenjenim ćelijama;

6) sprečava zapaljenje, deluje protiv reumatoidnog artritisa;

7) inhibiranjem rasta i razvoja nekih anaerobnih bakterija pomaže zarastanje rana;

8) deluje kao dezodorans tela, oduzima neprijatne mirise i zadah iz usta;

9) deluje kao opšti roborativ, sprečava starenje organizma, jača imuni sistem, popravlja cirkulaciju i varenje, zaceljuje ulkuse na sluznicama. 
 
Kontakt telefon :
  📲Viber +381658408486
  📲Srbija : 0658408486
     📧    e-mail : angelinab.572@gmail.com


  Blog o proizvodima CaliVita International : 📝📕💊
👉https://calivitaangie.blogspot.com/



Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3814127090 Angelina Banyari

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !