CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 27. новембар 2023.

👩‍❤️‍💋‍👨💫🎄🎁🎀 Obradujte Vaše najmilije, poklonite im nešto posebno! 💫🎄

 
👩‍❤️‍💋‍👨💫🎄🎁🎀 https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/webshop 👩‍❤️‍💋‍👨💫🎄🎁🎀

 

Bliže nam se praznici – isplanirajte poklone na vreme! 

Ima li šta lepše od osmeha dok osoba preko puta vas otvara poklon koji ste joj uručili? Uz zvuk šuštanja papira, tu je i neopisiva sreća vama dragih ljudi. A dovoljna je i sitnica koja će uneti mnogo radosti!

Naravno da novac diktira vrednost poklona, naročito ako imate mnogo prijatelja ili članova porodice. Zato je potrebno dobro isplanirati kad, gde i šta svakome kupiti! Prva ideja je da ne jurite poklone u poslednji čas! Još ako upadnete u očekivanu saobraćajnu gužvu koja je neizbežna poslednjih dana decembra, u naletu besa ćete čak pomisliti da ćete sledeće godine odustati od kupovine. Iskoristite onlajn kupovinu kao prednost koja vam umnogome može uštedeti vreme, a i strpljenje! Ovo su samo neki predlozi.🎁



​​



#glamUp ~ Prah sa mešavinom kompleksnih sastojaka i visokim sadržajem kolagena

500 g




Sadrži velike količine hidroliziranog kolagena, uz dodatu hijaluronsku kiselinu i nekoliko  antioksidanasa prirodnog porekla. Aktivni sastojci u sadržaju mogu doprineti smanjenju dubine bora, poboljšavaju hidrataciju i zategnutost kože,  smanjuju upalu i iritaciju kože i štite ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala (npr. UV zračenje). Prah prijatnog ukusa citrusa ne sadrži konzervanse, veštačke boje, dodati šećer, gluten, soju, laktozu ili GMO. Kolagen potiče iz govedine, koja je bez čestica „BSE” (bolest ludih krava). Upotreba: Pomešati 1 porciju (17 g) sa 250 ml vode i uzimati 1 obrok dnevno!




BioHarmonex 4. generacija ~ elektronski uređaj za biostimulaciju organizma


HARMONIZUJTE SE!


STIMULACIJA PROCESA ZA SAMOIZLEČENJE ORGANIZMA JE OD KLJUČNOG ZNAČAJA ZA OČUVANJE ZDRAVLJA.

BioHarmonex je elektronski uređaj za biostimulaciju organizma sa pulsirajućim elektromagnetnim poljem jako slabog intenziteta, koji je razvijen za kućnu upotrebu.

Najnovija verzija uređaja objedinjuje savremeni i napredni tehnološki dizajn sa jednostavnim korisnički orijentisanim upravljanjem, tako da je primena jednostavna i laka za svakoga, bez obzira na to, da li se radi o mladoj ili starijoj osobi.

Pored ranije popularnih programa, novi programi mogu biti preuzimani online putem, a uređaj je proširen i sa savetovanjem o životnom stilu i svetlosnom terapijom

Svaka živa ćelija u ljudskom organizmu generiše elektromagnetno polje. To energetsko polje predstavlja jedan od načina međućelijske komunikacije, u cilju regulisanja i pokretanja određenih fizioloških procesa. Zdravlje se može očuvati samo u slučaju dobrog funkcionisanja protoka informacija.

Funkcija spoljašnjeg elektromagnetnog polja koje stvara naš biorezonantni uređaj, je namenjen za stimulaciju i harmonizaciju funkcionisanja prirodnog elektromagnetnog polja, koje se generiše od strane pojedinih tkiva u telu, i time se dorinosi pravilnom razvoju prirodnih procesa metabolizma.


🎁https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.eu/products/bioharmonex-4-0



 

Organic Noni Juice 946ml


Kompleksno dejstvo uz intenzivan voćni ukus!



Kako se objavljuje sve više naučnih studija sa novim saznanjima, došlo je vreme i za obnovu našeg proizvoda. S obzirom na aktuelne procese koji se odvijaju u svetu, pronašli smo tri oblasti u kojima današnji ljudi redovno doživljavaju dodatne izazove iz dana u dan, što doprinosi tome da je itekako potrebno dodatno jačanje odbrambenih sposobnosti organizma:

1.       Jedna je srce, (prema procenama, očekuje se da će do 2035. godine 45% stanovništva imati neku vrstu kardiovaskularnog obolenja).

2.       Drugo je područje kretanja, (artritis i problemi sa pokretljivošću zglobova su vodeći uzrok nesposobnosti za rad.)

3.       A treća je oblast psihe. (Depresija je praktično postala uobičajena opštenarodna bolest, usled koje, svakodnevno prosečno 2.000 osoba počini samoubistvo).


Ove tri oblasti biće podržane od strane dodatog nara, trešnje i vinove loze. Noni, sa svojom ogromnom snagom, koji je sada dodatno pojačan sinergističkim dejstvom tri vrste organskog voća, može doprineti efikasnom smanjenju nivoa hronične upale niskog intenziteta, kao i da se uspešnije pokrenu procesi samoizlečenja organizma.

Ako osećate da ste stalno neorganizovani, pod stresom ili se redovno razbolite od nečega, i da ste skoro samo senka sebe, Organic Noni je prava stvar za vas!

Dragoceni voćni plodovi koje sadrži mogu pomoći u

·         smanjenju zapaljenskih procesa i bolova,
·         zaštititi kardiovaskularnog sistema,
·         pospešivanju funkcionalnosti metabolizma,
·         jačanju imunog sistema,
·         poboljšanju performansi,
·         poboljšanju raspoloženja,
·         zaštiti ćelija i smanjenju degeneracije istih.

Naravno, i noni i dodatni voćni plodovi koje proizvod sadrži potiču iz organskog uzgoja, i ne sadrži apsolutno nikakve štetne aditive. To znači da ne sadrži veštačke boje, veštačke pojačivače ukusa, veštačke konzervanse, šećer, gluten, laktozu, GMO ili bilo kakve hemikalije.

Uobičajeni CaliVita kvalitet, po cGMP principima!

Budite među prvima koji će probati obnovljeni Organic Noni i uverite se u izvanrednost ove jedinstvene mešavine organskog voća!


Ovo su samo neki predlozi.🎁
Pogledajte sve naše vrhunske proizvode na linku , i obavite udobno iz Vašeg doma  ONLINE kupovinu, ili me kontaktirajte na 📱+381658408486 / Angelina 😊


Informacija za  registrovane saradnike CaliVita International





Bliži se kraj godine, od srca Vam čestitamo  na dosadašnjim uspesima !

Sigurno znate da je produženje članstva za 2024. godinu neophodno  za one saradnike koji nisu kupovali proizvode u toku godine .  Do kraja ove  godine  je potrebno na svoj kodni broj  kupiti 1-2  proizvoda, u zavisnosti koliko bonusnih poena Vam nedostaje .  Za pomoć se možete obratiti ili meni ili konsignaciji u Beogradu ili Novom Sadu . Šteta bi bilo da izgubite Vaše saradnike kada ste već uložili vreme, energiju, znanje u njihovo sponzorisanje.

Mnogi od Vas imaju i neiskorišćene popuste , koji će Vam se odobriti prilikom kupovina do 31.12.2023. , posle toga se nažalost gasi Vaš kodni broj ukoliko niste obnovili članstvo i Vaš rabat se briše.

SVIMA NAMA SU NEOPHODNI CALIVITINI jedinstveni suplementi ! Vi ste se sigurno uverili u to!

Želimo Vam  sve najbolje, puno  novih saradnika i puno zdravlja i uspeha . 

 

 

уторак, 21. новембар 2023.

🐈‍⬛ CRNI PETAK - akcija CaliVita Srbija od 22.11-29.11.2023. 🐈‍⬛

 



PRIPREMILI SMO ZA VAS
SPECIJALNU ❤❤❤ BLACKFRIDAY ❤❤❤ AKCIJU

U periodu od 22.-29.11.
2 proizvoda Essentials kozmetike na akciji
Za kupovinu najmanje 2 ista ili 2 različita ponuđena proizvoda ostvarite popust od NEVEROVATNIH -35%
Vaša Calivita SRBIJA

🛒https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/Essential-Everyday-Anticellulite-body-cream-225ml

Kreme za tretman tela i negu kože sa celulitom obično daju neprijatne efekte grejanja, hladjenja ili peckanja. Ova formula napravljena je tako da obezbeđuje veoma prijatan osećaj, omekšava kožu, a ujedno je i oslobađa toksina.
Sadrži komponete koje poseduju lipolitički i drenažni efekat uz lokalno ubrzavanje cirkulacije na mestu primene. Nanosi se na čistu kožu nakon tuširanja, koristi se svakodnevno i pored anticelulit efekta koži obezbedjuje i hidrataciju. Pored kofeina, kao glavnog sastojka, i ekstrakta kestena mikstura eteričnih ulja dodatno pojačava efekat kreme.
Miris kreme je citrusan sa drvenastom notom 

 

 



ONLINE KUPOVINA SRBIJA 👇


Masažna krema plišane teksture, nesvakidašnjeg i diskretnog mirisa, veoma lako je razmaziva. U maloj količini daje jak i dugotrajan terapeutski efekat.
🔝Sadrži sastojke koji su:

antispazmatici, antireumatici i imaju protivupalno dejstvo. Ovi sastojci utiču na smanjenje upalnih procesa, bola i opuštaju. Sinergija sastojaka postiže se mešavinom eteričnih ulja kurkume, bibera, tamjana, lavande i limuna.

⛲️Krema uz terapeutski postiže i negujući efekat na koži zato što hidrira, detoksikuje, zaceljuje nepravilnosti, povećava elastičnost i ulepšava izgled.

Nanosi se na bolna mesta po potrebi, a blagotvorni i opuštajući efekat daje i ako se koristi za kompletnu masažu tela.

🤍Detalji proizvoda i poručivanje: 
 
Ukoliko još niste registrovani saradnik , registraciju možete obaviti na donjem linku , kliknite na naziv države gde živite !

https://rs.calivita.com/registration/3814127090
Blog o proizvodima CaliVita International
 
 
 


 
 

  



Države gde smo legalno prisutni :


Srdačan pozdrav,
Angelina Banyari
24430 Ada , Lenjinova 10
TP menadžer CaliVita International
Tel. +381658408486U
😊🌼




недеља, 19. новембар 2023.

Proslava Jubileja ~CaliVita Mađarska ~30 godina 🎉💫🟡


 
💛🎉🎊🎶✨
 
💛🎉🎊🎶✨
 
💛🎉🎊🎶✨
 

🩲 🌂🧔AKCIJA CaliVita Srbije od 20.11. -25.11.2023. 🩲 🌂🧔

 



U periodu od 20-25.11. za kupovinu najmanje 2 ista ili 2 različita ponuđena proizvoda ostvarite popust od 15 %!!
 
 


Protiv upala

URX je preparat izvanrednog kvaliteta, koji je razvijen kako bi primenom sastojaka poznatih iz narodne medicine sa svojim aktivnim sastojcima služio za izrazitu zaštitu mokraćnih puteva ili kao dodatna pomoć u slučaju postojećih poremećaja i infekcija.

Kome preporučujemo?

Kod zdravih osoba urinarni trakt ne sadrži štetne mikroorganizme, ili tek u toliko malom broju da oni pod normalnim uslovima ne izazivaju bolest, pa funkcionisanje deluje sasvim „prirodno”. Međutim kod određenih osoba češće dolazi do pojave upale mokraćnog kanala, koje može biti izazvano “sklonošću”, neadekvatnim načinom oblačenja, kao i usled čestih poseta institucijama gde postoji izraženiji rizik od infekcija (bazeni, plaže, saune itd.)

Zaštita mokraćnih puteva može biti od izuzetne važnosti, međutim uglavnom se ne obraća previše pažnje na to. Mnogi i redovne prehlade posmatraju kao običnu svakodnevnu pojavu, međutim ako se to zanemari na duže staze, naposletku može dovesti i do nastanka ozbiljnijih obolenja.

Na prvom mestu naravno da treba da stoji prevencija. Uz odgovarajući stepen unosa tečnosti, slojevit i pravilan način oblačenja, pojačanom pažnjom za higijenom (prvenstveno u javnim kupatilima itd.), sa izbegavanjem sedenja na hladnim površinama, kao i sa redovnom primenom toaleta već i mi sami možemo učiniti mnogo za zdravlje svojih mokraćnih puteva. Međutim, sa primenom preparata URX na raspolaganju nam je i unutrašnja podrška za očuvanje zdravlja urinarnog trakta.

Odabiru sastojaka je prethodio proces pažljivo vršenog ispitivanja, tokom kojeg je posvećena posebna pažnja procesima zaštite zdravlja urinarnog trakta. Najpoznatija biljka u sastavu za ovu primenu je brusnica (Vaccinum macrocarpon). Drugi veoma važan sastojak preparata URX je D-manoza, koja je zapravo vrsta molekula šećera, koje se može vezati za taj deo bakterije E. coli, kojim se one kače na zidove mokraćnih puteva, pa ih tako „vezujući za sebe” zajedno sa urinom izbacuju iz organizma.

Listovi koprive (Urtica dioica) imaju blago diuretičko dejstvo, zahvaljujući čemu doprinose održavanju zdravlja bubrega i donjih delova mokraćnog kanala. Listovi breze (Agathosma betulina) koji su bogati flavonoidima takođe imaju blago diuretičko dejstvo. Preparat pored toga sadrži i ekstrakt potočarke (Nasturtium officinale) kao i vitamin C.

Upotreba

2-4 tablete dnevno

🧔Arginine Plus ~ Za bolje performanse

100 tableta

1 tableta dnevno
 

 

🛒https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/arginine-plus

Tablete aminokiselina i oligoelemenata za zaštitu jetre. Preporučuju se prvenstveno redovnim potrošačima lekova i alkohola.

Arginin je aminokiselina koja igra ulogu u funkcionisanju, razvoju i regeneraciji mišića. Povrh toga, doprinosi i održavanju zdrave cirkulacije krvi, što je od pomoći i u zdravom funkcionisanju vaskularnog sistema. Stimuliše hormone rasta i insulin, a istovremeno je i prekurzorna supstanca azota monoksida (NO), koji ima vazodilatacioni efekat.

Arginin je posebno važan u razdobljima bolesti i hroničnih stanja kao što su hipertenzija i dijabetes tipa II, gde dolazi do povećane razgradnje L-arginina.

Arginin sa smatra i dejstvenim principom koji pojačava potenciju.



Arginine Plus uticaj na naš organizam

- značajan u odbranbenim reakcijama organizma od nastanka malignih tumora,
- utiče na proces detoksikacije u jetri,
- podstiče hipofizu na lučenje hormona rasta,
- sudeluje u održavanju normalnog funkcionisanja imunog sistema,
- značajan pri detoksikaciji amonijaka (krajnji proizvod katabolizma belančevina),
- podstiče spermatogenezu,
- blagotvorno dejstvo kod poremećene bubrežne funkcije,
- uloga u regeneraciji tkiva posle povređivanja.

Kome preporučujemo?

  • Sportistima i bodibilderima zbog toga što može da podstakne cirkulaciju kiseonika i nutrijenata, rast i regeneraciju mišićne mase
  • Osobama koje se bave teškim fizičkim radom
  • Potpomaže sintezu proteina i sekreciju hormona rasta i insulina
  • Usled vazodilatacionog efekta, doprinosi zaštiti kardiovaskularnog sistema
  • U cilju podrške procesu detoksifikacije
  • Može da poboljša seksualne performanse

Aktivni sastojci

L-arginin 500 mg
Alfa-ketoglutarna kiselina 50 mg
Mangan 600 mcg

Upotreba

1 tableta dnevno, 15-30 minuta pre obroka, sa mnogo tečnosti. Najbolje uveče, pre spavanja, jer tada stimuliše lučenje hormona rasta.

*Firma zadržava pravo izmena, akcija traje do isteka zaliha.
Vaša Calivita Srbija


Države gde smo legalno prisutni :

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.