CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 4. новембар 2023.

🍁🍁🍁 AKCIJE u novembru 2023. , CaliVita Srbija 🍁🍁🍁

 


U periodu od 06.11 -11.11. 2023.



uz kupovine u vrednosti od   1000 BP ili više dobijate  Vitamin D 60tbs (SCR165)
uz kupovine u vrednosti od 1300 BP ili više  dobijate   Energy&Memory 90tbs (SCR147)

Vitamin D3 MEGA DOZA 60 tableta 2000 IU D vit.





Proizvod je namenjen odraslim osobama koje dopunjuju dnevnu ishranu sa najaktivnijim oblikom vitamina D - vitaminom D3 (holekalciferol), koji igra veliku ulogu u formiranju kostiju, mišićnom i zubnom zdravlju, podržava imunitet i pravilno deljenje ćelija. Nažalost, skoro 90% ljudi je nedovoljno, posebno u jesenskom i zimskom periodu.

Vitamin D u oko 80% sintetizuje se u koži pod uticajem UV zračenja, a samo 20% se isporučuje hranom. Međutim, u našoj geografskoj zoni, zbog ograničene količine sunčeve svetlosti koja dostiže zemlju, njegovi nedostaci postaju sve češći. Održavamo većinu dana u zgradama, provodimo malo vremena na otvorenom ili - u kontekstu zaštite kože od štetnog zračenja - upotreba krema sa UV filterom sprečava pravilnu proizvodnju vitamina D.

Kako funkcioniše vitamin D?

✳ima blagotvorno dejstvo na kosti i mišiće
✳ima blagotvorno dejstvo na imunološki sistem
✳učestvuje u procesu razdvajanja ćelija
✳pomaže u održavanju zdravlja zuba
✳učestvuje u pravilnoj apsorpciji i upotrebi kalcijuma i fosfora



Kome preporučujemo?

👉osobama koje žele pomoći imunitetu
👉briga za zdravlje kostiju i zuba, predivan osmeh
👉za koje je važno zdravlje mišića
👉provodeći najveći deo vremena bez izlaganja sunčevoj svetlosti, u zatvorenoj sobi
👉sa promenama raspoloženja, naglašen
👉alergični na sunce, koristeći kreme sa UV filterom
👉trudnice i žene koje boluju
👉vegetarijanci


Prednosti vitamina D 2000 IU:

Sadrži najaktivniji oblik vitamina D - vitamin D3 - holekalciferol (potencija vitamina D3 je 30% veća od vitamina D2); 
60 tableta

Upotreba:

1 tbl dnevno

SASTAV

50 mcg Vitamin D3






Nervne ćelije našeg organizma su osetljive i nepovoljno reaguju na deficit hranljivih materija. Redovnim uzimanjem preparata Energy&Memory možemo preventivno delovati tj. obezbediti mozgu neophodne materije za normalno funkcionisanje. Preparat sadrži Lecitin i Holin: koji su neophodni za proces obnavljanja ćelija; antioksidanse Vitamine E i C, cink i selen. Magnezijum: koji ima presudan značaj u prenosu nervnog nadražaja i Gvaranu - koja ima psiho-fizičko stimulativno dejstvo. 

Memorija - pamćenje se zasniva na međusobno povezanom i harmonizovanom radu različitih delova našeg mozga. Oštećenje dovodi do smanjenja broja nervih ćelija odnosno do prekida regenerativnih procesa. Samim tim slabi sposobnost upamćivanja novih podataka njihovog pohranjivanja i reprodukcije (prisećanja). Težak deficit regenerativnih procesa u mozgu dovodi do ozbiljnih poremećaja motornih i psihičkih funkcija mozga, kao i do promene ličnosti: Senilnosti , Alchajmerove odnosno Parkinsonove bolesti.


Za dobro funcionisanje memorije moraju se obezbediti potrebni uslovi, odnosno dovoljna količina kvalitetnih hranljivih materija. Lecitin poboljšava memorijske funkcije mozga. Holin - sastavni deo je lecitina - ima važnu ulogu u procesu pamćenja. U slučaju njegovog nedostatka dolazi do oštećenja "kratkoročne" memorije, jer mozak nije u stanju da skladišti nove informacije. Ovaj problem se javlja ne samo kod starijih osoba (kod kojih je učestaliji) već i kod školskog uzrasta, kao i kod aktivnih pojedinaca.


Vitamini C i E - ova dva vitamina sinergistički postižu jače dejstvo. Vitamin E: "odstranjuje" slobodne radikale iz ćelijskih membrana. Vitamin C: sprečava lančano stvaranje i nagomilavanje slobodnih radikala. Antioksidativno dejstvo ova dva vitama jačaju cink i selen. Magnezijum - reguliše prenos nervnih nadražaja u ćelijama. Pomaže kod depresije, vrtoglavice, malaksalosti i opuštajuće deluje na mišiće i kao takav neophodan je i za regulisanje visokog krvnog pritiska. Njegov nedostatak slabi prenos nervnih i mišićnih impulsa izazivajući preosetljivost, nervozu i mišićne grčeve. Gvarana - ima opšte stimulativno dejstvo i povećava budnost i moć razmišljanja. Pozitivno deluje na uslovne reflekse, smanjuje osećaj umora i iscrpljenosti, i daje nam osećaj psihičke svežine i dodatne fizičke energije. Skraćuje vreme refleksa. Poboljšava koncentraciju i radnu sposobnost. Pospešuje rad centralnog nervnog sistema i nadbubrežne žlezde. Popravlja rad srca i krvotoka i ubrzava razmenu ugljenih hidrata.

Aktivni sastojci

Choline 200.00 mg
Lecitin 100.00 mg
Cink 5.00 mg
Selen 20.00 mcg
Magnezium 50.00 mg
Vitamin C 60.00 mg
Vitamin E 10.00 mg
Guarana 400.00 mg

Upotreba

3x1 tableta dnevno.






U periodu od  27 - 30. novembra 2023.

!!! SAMO NA POŠTANSKOJ DOSTAVI
uz kupovine u vrednosti od   1000 BP ili više ,dobijate na poklon   SCR235 Triple Soya Lecithin 100sgcps



100 gelkapsula

1-2 obroka (kapsule) u toku dana, za vreme ili nakon glavnih obroka
 
 
 
 

 
 
Lecitin doprinosi pravilnom funkcionisanju naših vitalnih procesa i održavanju zdravlja. Lecitin je prirodna supstanca, koja se uobičajeno nalazi u našem organizmu, u ćelijskoj membrani i sastavu proteina odgovornih za prenos masti. Učestvuje u funkcionisanju nervnog sistema i pomaže u održavanju normalnog nivoa.

Lecitin je prirodni izvor fosfatidil holina i fosfatidil inizitola, koji su zapravo fosfolipidi i ulaze u zid ćelija. Holin ima važnu ulogu u strukturi ćelijske membrane. Često se vezuje za vitamine i održava holesterol tečnim, kako se ne bi nagomilavao u jetri i zidovima krvnih sudova. Takođe igra i važnu ulogu u održavanju pravilne cirkulacije krvi. Značajne količine inozitola se nalaze i u našem mozgu. Najvažnija uloga holina i inozitola je u prenosu nervnih impulsa, ali su ove supstance isto tako poznate i kao „sagorevači masti” ili „rasturači masti”. Ljudima koji se fizički iscrpljuju (kroz sport ili naporan fizički rad), preporučuje se redovno uzimanje ovog proizvoda, jer povrh svega, doprinosi boljoj cirkulaciji i pravilnom funkcionisanju zglobova. Proizvod pod nazivom Triple-Potency Lecitin sadrži koncentrovano sojino ulje, što znači da osoba koja je ranije uzimala 3 obroka (kapsule) lecitina u toku dana sada ostvaruje isti povoljan efekat sa samo jednim obrokom (kapsulom). Do sada nisu prijavljeni slučajevi predoziranja lecitinom.

1200
mg
Kompleks fosfatidila soje
      




      420
mg
Minimalni sadržaj lecitina








🍁🍁🍁 Tokom meseca NOVEMBRA očekuje vas nastavak akcije 🍁
LODOC plus        🍁 Uz dva kupljena 🍁 Low Deuterium Oxy Crystala (CV0164) treći (SCR224) se dobija za 1,00 dinar!

Low Deuterium Oxy Crystal® (LODOC)~Voda sa niskim sadržajem adeuterijuma

50 ml

10 kapi (0.83ml) u čašu vode 3x dnevno


🛒https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/low-deuterium-oxy-crystal-r-lodoc  

 

 

Low Deuterium Oxy Crystal® je magnetno strukturiran, stabilizovan koncentrat sa osiromašenim sadržajem deuterijuma, obogaćen kiseonikom. Magnetno strukturirana voda može da bude efikasna pomoć u borbi protiv patogena. Stabilizovani kiseonik potpomaže snabdevanje ćelija kiseonikom, a nizak sadržak deuterijuma može da uspori proces multiplikacije ćelija; s druge strane, pogrešna multiplikacija ćelija istovremeno postaje manje izvesna.

Stabilizovani kiseonik poboljšava snabdevanje ćelija kiseonikom, podstiče metabolizam, povećava energiju tela, potpomaže apsorbciju i iskoristivost vitamina, minerala i lekovitih biljaka, i doprinosi povećanju sportskih sposobnosti.

Voda sa niskim sadržajem deuterijuma može da uspori proces deobe ćelija – što je ustvari usporavanje „starenja” organizma – a u isto vreme može smanjiti i verovatnoću nastupanja deoba sa greškom. Redovno korišćenje vode sa niskim sadržajem deuterijuma i obogaćene stabilizovanim kiseonikom može doprineti detoksikaciji organizma.

  • Osobama koje žive tamo gde je vazduh zagađen i često ima puno smoga, a malo kiseonika
  • Osobama koje traže efikasnu imunološku zaštitu
  • Sportistima u cilju poboljšanja performansi
  • Svima u cilju poboljšanja raspoloženja i koncentracije


Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
0658408486 Srbija

 
 
 
 
 

  



 
 
 

 









 



Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 0037983544

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.

0037983544

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !