CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 19. новембар 2023.

🩲 🌂🧔AKCIJA CaliVita Srbije od 20.11. -25.11.2023. 🩲 🌂🧔

 



U periodu od 20-25.11. za kupovinu najmanje 2 ista ili 2 različita ponuđena proizvoda ostvarite popust od 15 %!!
 
 


Protiv upala

URX je preparat izvanrednog kvaliteta, koji je razvijen kako bi primenom sastojaka poznatih iz narodne medicine sa svojim aktivnim sastojcima služio za izrazitu zaštitu mokraćnih puteva ili kao dodatna pomoć u slučaju postojećih poremećaja i infekcija.

Kome preporučujemo?

Kod zdravih osoba urinarni trakt ne sadrži štetne mikroorganizme, ili tek u toliko malom broju da oni pod normalnim uslovima ne izazivaju bolest, pa funkcionisanje deluje sasvim „prirodno”. Međutim kod određenih osoba češće dolazi do pojave upale mokraćnog kanala, koje može biti izazvano “sklonošću”, neadekvatnim načinom oblačenja, kao i usled čestih poseta institucijama gde postoji izraženiji rizik od infekcija (bazeni, plaže, saune itd.)

Zaštita mokraćnih puteva može biti od izuzetne važnosti, međutim uglavnom se ne obraća previše pažnje na to. Mnogi i redovne prehlade posmatraju kao običnu svakodnevnu pojavu, međutim ako se to zanemari na duže staze, naposletku može dovesti i do nastanka ozbiljnijih obolenja.

Na prvom mestu naravno da treba da stoji prevencija. Uz odgovarajući stepen unosa tečnosti, slojevit i pravilan način oblačenja, pojačanom pažnjom za higijenom (prvenstveno u javnim kupatilima itd.), sa izbegavanjem sedenja na hladnim površinama, kao i sa redovnom primenom toaleta već i mi sami možemo učiniti mnogo za zdravlje svojih mokraćnih puteva. Međutim, sa primenom preparata URX na raspolaganju nam je i unutrašnja podrška za očuvanje zdravlja urinarnog trakta.

Odabiru sastojaka je prethodio proces pažljivo vršenog ispitivanja, tokom kojeg je posvećena posebna pažnja procesima zaštite zdravlja urinarnog trakta. Najpoznatija biljka u sastavu za ovu primenu je brusnica (Vaccinum macrocarpon). Drugi veoma važan sastojak preparata URX je D-manoza, koja je zapravo vrsta molekula šećera, koje se može vezati za taj deo bakterije E. coli, kojim se one kače na zidove mokraćnih puteva, pa ih tako „vezujući za sebe” zajedno sa urinom izbacuju iz organizma.

Listovi koprive (Urtica dioica) imaju blago diuretičko dejstvo, zahvaljujući čemu doprinose održavanju zdravlja bubrega i donjih delova mokraćnog kanala. Listovi breze (Agathosma betulina) koji su bogati flavonoidima takođe imaju blago diuretičko dejstvo. Preparat pored toga sadrži i ekstrakt potočarke (Nasturtium officinale) kao i vitamin C.

Upotreba

2-4 tablete dnevno

🧔Arginine Plus ~ Za bolje performanse

100 tableta

1 tableta dnevno
 

 

🛒https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/arginine-plus

Tablete aminokiselina i oligoelemenata za zaštitu jetre. Preporučuju se prvenstveno redovnim potrošačima lekova i alkohola.

Arginin je aminokiselina koja igra ulogu u funkcionisanju, razvoju i regeneraciji mišića. Povrh toga, doprinosi i održavanju zdrave cirkulacije krvi, što je od pomoći i u zdravom funkcionisanju vaskularnog sistema. Stimuliše hormone rasta i insulin, a istovremeno je i prekurzorna supstanca azota monoksida (NO), koji ima vazodilatacioni efekat.

Arginin je posebno važan u razdobljima bolesti i hroničnih stanja kao što su hipertenzija i dijabetes tipa II, gde dolazi do povećane razgradnje L-arginina.

Arginin sa smatra i dejstvenim principom koji pojačava potenciju.



Arginine Plus uticaj na naš organizam

- značajan u odbranbenim reakcijama organizma od nastanka malignih tumora,
- utiče na proces detoksikacije u jetri,
- podstiče hipofizu na lučenje hormona rasta,
- sudeluje u održavanju normalnog funkcionisanja imunog sistema,
- značajan pri detoksikaciji amonijaka (krajnji proizvod katabolizma belančevina),
- podstiče spermatogenezu,
- blagotvorno dejstvo kod poremećene bubrežne funkcije,
- uloga u regeneraciji tkiva posle povređivanja.

Kome preporučujemo?

  • Sportistima i bodibilderima zbog toga što može da podstakne cirkulaciju kiseonika i nutrijenata, rast i regeneraciju mišićne mase
  • Osobama koje se bave teškim fizičkim radom
  • Potpomaže sintezu proteina i sekreciju hormona rasta i insulina
  • Usled vazodilatacionog efekta, doprinosi zaštiti kardiovaskularnog sistema
  • U cilju podrške procesu detoksifikacije
  • Može da poboljša seksualne performanse

Aktivni sastojci

L-arginin 500 mg
Alfa-ketoglutarna kiselina 50 mg
Mangan 600 mcg

Upotreba

1 tableta dnevno, 15-30 minuta pre obroka, sa mnogo tečnosti. Najbolje uveče, pre spavanja, jer tada stimuliše lučenje hormona rasta.

*Firma zadržava pravo izmena, akcija traje do isteka zaliha.
Vaša Calivita Srbija


Države gde smo legalno prisutni :

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !