CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

петак, 25. новембар 2022.

SNIMAK sa ZOOM PREDAVANJA o proizvodima i sistemu rada u CALIVITA INTERNATIONAL

 

 

SNIMAK sa ZOOM PREDAVANJA  o proizvodima i sistemu rada u CALIVITI. Zoom sastanak je održan sa grupom iz Crne Gore.






PREDAVANJE:  TAMARA VARGA TUFEGDŽIĆ  ,   Dr. TIJANA ANTIN PAVLOVIĆ ,  RAKOCI ILDIKO

Sve najbolje, dobro zdravlje i  puno uspeha Vam želimo !



Ukoliko još nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste naše vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nižoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :




Registracija Srbija 👇



Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
0658408486 Srbija


ONLINE kupovina CaliVita proizvoda Srbija👇

  

ONLINE kupovina proizvoda Crna Gora 👇

 
 





недеља, 20. новембар 2022.

Ekstrakt kakao zrna sa ekstraktom biljke godži  

 


 

Ekstrakt kakao zrna sa ekstraktom biljke godži  

100 kapsula 

1 kapsula dnevno  

 

👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/cocoa-bean-extract


Cocoa Bean Extract+ zahvaljujući sadržaju ekstrakta kakao zrna, može da pruži efikasnu pomoć u slučaju depresije ili izloženosti visokom nivou stresa. 

Flavonoidi koje kakao sadrži, jačaju osećaj smirenosti i raspoloženja, kofein smanjuje umor i deluje kao stimulant, dok teobromin stimuliše funkcionisanje nervnog sistema i doprinosi poboljšanju mentalnih sposobnosti. 

Zahvaljujući visokom sadržaju magnezijuma u sastavu, ima smirujuće dejstvo na nerve, dok kalijum u sastavu može da pomogne u normalizaciji krvnog pritiska, i može da doprinese prevenciji nastanka tromboze ili čak i srčanog infarkta.   

 


 

 

Kome preporučujemo?   

 Tokom stresnih i napetih perioda za potrebe održavanja unutrašnje ravnoteže.

 Kao prirodni stimulant u slučaju depresije i umora. 

U cilju očuvanja mentalne svežine i poboljšanja memorije, posebno tokom starijeg doba.

 Za poboljšanje koncentracije tokom perioda izloženosti povećanom mentalnom naporu usled posla ili ispitnih rokova.  

 Sastav  

450 mg Ekstrakt kakao zrna 

50 mg Ekstrakt biljke godži 

Ukoliko jos nemate registarsku karticu CaliVite International , a da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :


 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )

 

https://www.blogger.com/follow.g?view=FOLLOW&blogID=1793240976891430482
 
 
Kontakt telefon :
 Viber +381658408486
  Srbija : 0658408486
        e-mail : angelinab.572@gmail.com
 
 



  Blog o proizvodima CaliVita International :

 https://calivitaangie.blogspot.com/

 


петак, 18. новембар 2022.

Anticellulite body cream 225 ml Essential Everyday

 

Essential Everyday Anticellulite body cream 225 ml

EVERYDAY ANTICELLULITE BODY CREAM
Za negu kože i protiv celulita 

🛒https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/Essential-Everyday-Anticellulite-body-cream-225ml

Kreme za tretman tela i negu kože sa celulitom obično daju neprijatne efekte grejanja, hladjenja ili peckanja. Ova formula napravljena je tako da obezbeđuje veoma prijatan osećaj, omekšava kožu, a ujedno je i oslobađa toksina.
Sadrži komponete koje poseduju lipolitički i drenažni efekat uz lokalno ubrzavanje cirkulacije na mestu primene. Nanosi se na čistu kožu nakon tuširanja, koristi se svakodnevno i pored anticelulit efekta koži obezbedjuje i hidrataciju. Pored kofeina, kao glavnog sastojka, i ekstrakta kestena mikstura eteričnih ulja dodatno pojačava efekat kreme.
Miris kreme je citrusan sa drvenastom notom 

 

 


 

Ukoliko jos nemate registarsku karticu CaliVite International , a da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :
 



 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )

 

 
 
 

 

https://www.blogger.com/follow.g?view=FOLLOW&blogID=1793240976891430482
 
 

Kontakt telefon :
 Viber +381658408486
  Srbija : 0658408486
        e-mail : angelinab.572@gmail.com
 
 



Moj Blog o proizvodima CaliVita International :

 https://calivitaangie.blogspot.com/

среда, 16. новембар 2022.

♂️ 🧔‍AKCIJA od 22.-24.11.2022. , CaliVita Srbija 🧔‍♂️ ♂️

 


U periodu od 22.-24.11.2022.

Kupovinom najmanje 2️⃣ ista ili 2️⃣ različita proizvoda ostvarite popust od ➖15% na

 

 


URX je preparat izvanrednog kvaliteta, koji je razvijen kako bi primenom sastojaka poznatih iz narodne medicine sa svojim aktivnim sastojcima služio za izrazitu zaštitu mokraćnih puteva ili kao dodatna pomoć u slučaju postojećih poremećaja i infekcija. 
 
 

Kod zdravih osoba urinarni trakt ne sadrži štetne mikroorganizme, ili tek u toliko malom broju da oni pod normalnim uslovima ne izazivaju bolest, pa funkcionisanje deluje sasvim „prirodno”. Međutim kod određenih osoba češće dolazi do pojave upale mokraćnog kanala, koje može biti izazvano “sklonošću”, neadekvatnim načinom oblačenja, kao i usled čestih poseta institucijama gde postoji izraženiji rizik od infekcija (bazeni, plaže, saune itd.)

Zaštita mokraćnih puteva može biti od izuzetne važnosti, međutim uglavnom se ne obraća previše pažnje na to. Mnogi i redovne prehlade posmatraju kao običnu svakodnevnu pojavu, međutim ako se to zanemari na duže staze, naposletku može dovesti i do nastajanja ozbiljnijih obolenja.

Na prvom mestu naravno da treba da stoji prevencija. Uz odgovarajući stepen unosa tečnosti, slojevit i pravilan način oblačenja, pojačanom pažnjom za higijenom (prvenstveno u javnim kupatilima itd.), sa izbegavanjem sedenja na hladnim površinama, kao i sa redovnom primenom toaleta već i mi sami možemo učiniti puno za zdravlje naših mokraćnih puteva. Međutim sa primenom preparata URX na raspolaganju nam je i unutrašnja podrška za očuvanje zdravlja urinarnog trakta.

Odabiru sastojaka je prethodio proces pažljivo vršenog ispitivanja, tokom kojeg je posvećena posebna pažnja procesima zaštite zdravlja urinarnog trakta. Najpoznatija biljka u sastavu za ovu primenu je brusnica (Vaccinum macrocarpon). Drugi veoma važan sastojak preparata URX je D-manoza, koja je zapravo vrsta molekula šećera, koje se može vezati za taj deo bakterije E. coli, kojim se one kače na zidove mokraćnih puteva, pa ih tako „vezujući za sebe” zajedno sa urinom izbacuju iz organizma*. (* C S Edén and H A Hansson: Escherichia coli pili as possible mediators of attachment to human urinary tract epithelial cells. Infect Immun. 1978 July; 21(1): 229–237.)

Listovi koprive (Urtica dioica) imaju blago diuretičko dejstvo, zahvaljujući čemu doprinose održavanju zdravlja bubrega i donjih delova mokraćnog kanala. Listovi breze (Agathosma betulina) koji su bogati flavonoidima takođe imaju blago diuretičko dejstvo. Preparat pored toga sadrži i ekstrakt potočarke (Nasturtium officinale) kao i vitamin C.


 

 


Dobroćudno uvećanje prostate može da uzrokuje neprijatne simptome (često mokrenje tokom noći i u kasnijim fazama i u toku dana) kod starijih muškaraca, ali za to postoji efikasan tretman uz pomoć prirodnih sastojaka. Ekstrakt testeraste palme i sveže koprive može da ublaži simptome koje izaziva uvećanje prostate i upala. Kopriva je dobro poznata po svojim diuretičkim svojstvima i blagotvornom efektu na čišćenje organizma. Cink i selen nisu samo odlični antioksidanti već daju doprinos i pravilnom funkcionisanju muških polnih žlezda. 
 
 
  • muškarcima koji žele da očuvaju ili povećaju svoju vitalnost
  • u cilju održavanja opšte fizičke kondicije
  • u cilju očuvanja zdravih seksualnih performansi


 

 


Arginin je aminokiselina koja igra ulogu u funkcionisanju, razvoju i regeneraciji mišića. Povrh toga, doprinosi i održavanju zdrave cirkulacije krvi, što je od pomoći i u zdravom funkcionisanju vaskularnog sistema. Stimuliše hormone rasta i insulin, a istovremeno je i prekurzorna supstanca azota monoksida (NO), koji ima vazodilatacioni efekat.

- Sportistima i bodibilderima zbog toga što može da podstakne cirkulaciju kiseonika i nutrijenata, rast i regeneraciju mišićne mase

- Osobama koje se bave teškim fizičkim radom

- Potpomaže sintezu proteina i sekreciju hormona rasta i insulina

- Usled vazodilatacionog efekta, doprinosi zaštiti kardiovaskularnog sistema

- U cilju podrške procesu detoksifikacije

- Može da poboljša seksualne performanse



 

 


VitalMan je kompleksni biljni preparat posebno dizajniran za muškarce. Stresna radna nedelja i promene u seksualnim performansama mogu da postanu problem!Gvarana i Sibirski ženšen, na primer mogu da pomognu u očuvanju mentalne i fizičke svežine, a ženšen može takođe i da poveća otpornost na stres. Kofein iz gvarane i diuretički efekat koprive doprinose zdravlju urinarnog trakta. Lirizoma i maka koren su u narodnoj medicini poznati po svom dejstvu na potenciju i afrodizijačkim svojstvima. 
 
 
  • muškarcima koji žele da očuvaju ili povećaju svoju vitalnost
  • u cilju održavanja opšte fizičke kondicije
  • u cilju očuvanja zdravih seksualnih performansi
 

BP i KP se proporcionalno smanjuju. Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave.


Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVita International, da biste ove vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE registraciju na linku


ONLINE kupovina proizvoda na linku :


Blog o proizvodima CaliVita International :

 
 

 

понедељак, 14. новембар 2022.

Cholestone (90 tableta)-Smanjenje nivoa holesterola

 

Povišen nivo holesterola može ugroziti i ozbiljno poremetiti rad organizma i izazvati pojavu ozbiljnih stanja kao što su dijabetes, koronarna bolest arterija, periferna vaskularna bolest. 


Ukoliko primećujete znakove visokog holesterola, odnosno hiperlipidemije, neophodno je da ne čekate dugo, već da što pre preduzmete nešto da se nivo masnoća stabilizuje.
U tome Vam može pomoći CHOLESTONE, suplement namenjen održavanju normalnog nivoa holesterola.
 
 
 

 


Aktivni, prirodni sastojci ovog preparata - laneno ulje sa visokim sadržajem 🐟Omega-3 masnih kiselina, kao i 🍎 jabučni pektin zbog vlakna koje sadrži, doprinose održavanju normalnog nivoa holesterola. 🧄Beli luk može blagotvorno da utiče na nivo masti u krvi, dok lecitin igra važnu ulogu u metabolizmu masti.

Cholestone (90 tableta)-Smanjenje nivoa holesterola


Cholestone je dijetetski suplement dizajniran kao pomoć u održavanju nivoa holesterola. Njegovi prirodni aktivni sastojci uključuju i laneno ulje koje doprinosi održavanju normalnih nivoa holesterola uz pomoć visokog sadržaja Omega-3 masnih kiselina, kao i jabučni pektin koji daje iste efekte zahvaljući vlaknima koje sadrži. Beli luk može blagotvorno da utiče na nivo masti u krvi, dok lecitin igra važnu ulogu u metabolizmu masti.

Kome preporučujemo?
  • Osobama koje se bore sa povišenim holesterolom i/ili trigliceridima
  • Kao preventivno sredstvo, onima koji u svojoj porodičnoj istoriji imaju pojavu povišenog holesterola i triglicerida ili onima koji pate od poremećaja metabolizma ugljenih hidrata
  • U cilju prevencije ateroskleroze
  • Ukoliko je način ishrane bogat mastima i ugljenim hidratima





Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVita International, da biste ove vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE registraciju na linku


ONLINE kupovina proizvoda na linku :


Blog o proizvodima CaliVita International :