CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

среда, 16. новембар 2022.

♂️ 🧔‍AKCIJA od 22.-24.11.2022. , CaliVita Srbija 🧔‍♂️ ♂️

 


U periodu od 22.-24.11.2022.

Kupovinom najmanje 2️⃣ ista ili 2️⃣ različita proizvoda ostvarite popust od ➖15% na

 

 


URX je preparat izvanrednog kvaliteta, koji je razvijen kako bi primenom sastojaka poznatih iz narodne medicine sa svojim aktivnim sastojcima služio za izrazitu zaštitu mokraćnih puteva ili kao dodatna pomoć u slučaju postojećih poremećaja i infekcija. 
 
 

Kod zdravih osoba urinarni trakt ne sadrži štetne mikroorganizme, ili tek u toliko malom broju da oni pod normalnim uslovima ne izazivaju bolest, pa funkcionisanje deluje sasvim „prirodno”. Međutim kod određenih osoba češće dolazi do pojave upale mokraćnog kanala, koje može biti izazvano “sklonošću”, neadekvatnim načinom oblačenja, kao i usled čestih poseta institucijama gde postoji izraženiji rizik od infekcija (bazeni, plaže, saune itd.)

Zaštita mokraćnih puteva može biti od izuzetne važnosti, međutim uglavnom se ne obraća previše pažnje na to. Mnogi i redovne prehlade posmatraju kao običnu svakodnevnu pojavu, međutim ako se to zanemari na duže staze, naposletku može dovesti i do nastajanja ozbiljnijih obolenja.

Na prvom mestu naravno da treba da stoji prevencija. Uz odgovarajući stepen unosa tečnosti, slojevit i pravilan način oblačenja, pojačanom pažnjom za higijenom (prvenstveno u javnim kupatilima itd.), sa izbegavanjem sedenja na hladnim površinama, kao i sa redovnom primenom toaleta već i mi sami možemo učiniti puno za zdravlje naših mokraćnih puteva. Međutim sa primenom preparata URX na raspolaganju nam je i unutrašnja podrška za očuvanje zdravlja urinarnog trakta.

Odabiru sastojaka je prethodio proces pažljivo vršenog ispitivanja, tokom kojeg je posvećena posebna pažnja procesima zaštite zdravlja urinarnog trakta. Najpoznatija biljka u sastavu za ovu primenu je brusnica (Vaccinum macrocarpon). Drugi veoma važan sastojak preparata URX je D-manoza, koja je zapravo vrsta molekula šećera, koje se može vezati za taj deo bakterije E. coli, kojim se one kače na zidove mokraćnih puteva, pa ih tako „vezujući za sebe” zajedno sa urinom izbacuju iz organizma*. (* C S Edén and H A Hansson: Escherichia coli pili as possible mediators of attachment to human urinary tract epithelial cells. Infect Immun. 1978 July; 21(1): 229–237.)

Listovi koprive (Urtica dioica) imaju blago diuretičko dejstvo, zahvaljujući čemu doprinose održavanju zdravlja bubrega i donjih delova mokraćnog kanala. Listovi breze (Agathosma betulina) koji su bogati flavonoidima takođe imaju blago diuretičko dejstvo. Preparat pored toga sadrži i ekstrakt potočarke (Nasturtium officinale) kao i vitamin C.


 

 


Dobroćudno uvećanje prostate može da uzrokuje neprijatne simptome (često mokrenje tokom noći i u kasnijim fazama i u toku dana) kod starijih muškaraca, ali za to postoji efikasan tretman uz pomoć prirodnih sastojaka. Ekstrakt testeraste palme i sveže koprive može da ublaži simptome koje izaziva uvećanje prostate i upala. Kopriva je dobro poznata po svojim diuretičkim svojstvima i blagotvornom efektu na čišćenje organizma. Cink i selen nisu samo odlični antioksidanti već daju doprinos i pravilnom funkcionisanju muških polnih žlezda. 
 
 
  • muškarcima koji žele da očuvaju ili povećaju svoju vitalnost
  • u cilju održavanja opšte fizičke kondicije
  • u cilju očuvanja zdravih seksualnih performansi


 

 


Arginin je aminokiselina koja igra ulogu u funkcionisanju, razvoju i regeneraciji mišića. Povrh toga, doprinosi i održavanju zdrave cirkulacije krvi, što je od pomoći i u zdravom funkcionisanju vaskularnog sistema. Stimuliše hormone rasta i insulin, a istovremeno je i prekurzorna supstanca azota monoksida (NO), koji ima vazodilatacioni efekat.

- Sportistima i bodibilderima zbog toga što može da podstakne cirkulaciju kiseonika i nutrijenata, rast i regeneraciju mišićne mase

- Osobama koje se bave teškim fizičkim radom

- Potpomaže sintezu proteina i sekreciju hormona rasta i insulina

- Usled vazodilatacionog efekta, doprinosi zaštiti kardiovaskularnog sistema

- U cilju podrške procesu detoksifikacije

- Može da poboljša seksualne performanse



 

 


VitalMan je kompleksni biljni preparat posebno dizajniran za muškarce. Stresna radna nedelja i promene u seksualnim performansama mogu da postanu problem!Gvarana i Sibirski ženšen, na primer mogu da pomognu u očuvanju mentalne i fizičke svežine, a ženšen može takođe i da poveća otpornost na stres. Kofein iz gvarane i diuretički efekat koprive doprinose zdravlju urinarnog trakta. Lirizoma i maka koren su u narodnoj medicini poznati po svom dejstvu na potenciju i afrodizijačkim svojstvima. 
 
 
  • muškarcima koji žele da očuvaju ili povećaju svoju vitalnost
  • u cilju održavanja opšte fizičke kondicije
  • u cilju očuvanja zdravih seksualnih performansi
 

BP i KP se proporcionalno smanjuju. Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave.


Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVita International, da biste ove vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE registraciju na linku


ONLINE kupovina proizvoda na linku :


Blog o proizvodima CaliVita International :

 
 

 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !