CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 14. новембар 2022.

Cholestone (90 tableta)-Smanjenje nivoa holesterola

 

Povišen nivo holesterola može ugroziti i ozbiljno poremetiti rad organizma i izazvati pojavu ozbiljnih stanja kao što su dijabetes, koronarna bolest arterija, periferna vaskularna bolest. 


Ukoliko primećujete znakove visokog holesterola, odnosno hiperlipidemije, neophodno je da ne čekate dugo, već da što pre preduzmete nešto da se nivo masnoća stabilizuje.
U tome Vam može pomoći CHOLESTONE, suplement namenjen održavanju normalnog nivoa holesterola.
 
 
 

 


Aktivni, prirodni sastojci ovog preparata - laneno ulje sa visokim sadržajem 🐟Omega-3 masnih kiselina, kao i 🍎 jabučni pektin zbog vlakna koje sadrži, doprinose održavanju normalnog nivoa holesterola. 🧄Beli luk može blagotvorno da utiče na nivo masti u krvi, dok lecitin igra važnu ulogu u metabolizmu masti.

Cholestone (90 tableta)-Smanjenje nivoa holesterola


Cholestone je dijetetski suplement dizajniran kao pomoć u održavanju nivoa holesterola. Njegovi prirodni aktivni sastojci uključuju i laneno ulje koje doprinosi održavanju normalnih nivoa holesterola uz pomoć visokog sadržaja Omega-3 masnih kiselina, kao i jabučni pektin koji daje iste efekte zahvaljući vlaknima koje sadrži. Beli luk može blagotvorno da utiče na nivo masti u krvi, dok lecitin igra važnu ulogu u metabolizmu masti.

Kome preporučujemo?
  • Osobama koje se bore sa povišenim holesterolom i/ili trigliceridima
  • Kao preventivno sredstvo, onima koji u svojoj porodičnoj istoriji imaju pojavu povišenog holesterola i triglicerida ili onima koji pate od poremećaja metabolizma ugljenih hidrata
  • U cilju prevencije ateroskleroze
  • Ukoliko je način ishrane bogat mastima i ugljenim hidratima





Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVita International, da biste ove vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE registraciju na linku


ONLINE kupovina proizvoda na linku :


Blog o proizvodima CaliVita International :

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !