CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

уторак, 2. фебруар 2021.

Dodaci ishrani CaliVite International za vitalnost žene uz pomoć prirode

 




Moderna žena današnjice odlično zna koliko je zdravlje preduslov za svaku drugu sreću i ostvarenost. Čak i ako se čini da nekad za nešto nema vremena – za brigu o zdravlju vremena uvek ima! Savremena žena neguje svoje telo, brine o ličnoj i oralnoj higijeni, odlazi na preventivne ginekološke preglede. Izbalansirana ishrana i redovna fizička aktivnost su na listi njenih prioriteta. Osim toga što neguje svoju kožu i kosu, ona zna da njena lepota dolazi iz zdravog duha i tela. Zbog toga neće zažmuriti na bol u leđima ili stomaku i “sačekati da prođe”.

Naročitu brigu sebi samoj žena posvećuje u trudnoći i menopauzi, kada telo doživljava burne promene i potrebna mu je dodatna nega.

CaliVita International  uz svoje izuzetne dodatke ishrani pomaže da  preopterećen život pun stresnih situacija rešimo upotrebom lekovitih biljaka, koje  pomažu da odgovorimo zahtevima koje nam postavlja okruženje i mi sami, a da pored toga još budemo u stanju i da uživamo u životu.


Drage dame , obradujte sebe ovim izuzetnim dodacima ishrani koje nam priroda poklanja , a Vi, dragi muškarci , pokažite  Vašoj lepšoj polovini da vam je stalo da njenog zdravlja, lepote , sreće i zadovoljstva ! 


.




Vital Woman (60 tableta)

Kompleksni preparat za ublažavanje napetosti i poboljšanje opšteg psihofizičkog raspoloženja žena.




 

Kome preporučujemo tablete za žene ?

  • Ženama koje žele poboljšanje seksualnih aktivnosti
  • Za ispunjenje tela energijom i pomoć plodnosti
  • Za obnavljanje redovnosti menstrualnog ciklusa i smanjenje menstrualnog bola
  • Kao dopuna nedostatku hormona u menopauzi i povraćaj libida
  • U slučajevima napetosti, lošeg raspoloženja, za poboljšanje opšteg stanja i kao dopuna terapiji kod lečenja depresije

 

Vital Woman možete da kupite u vašoj zemlji !

 

 


 
Kompleksni preparat- tablete za žene za ublažavanje napetosti i poboljšanje opšteg psihofizičkog raspoloženja žena.
 

Preopterećen život pun stresnih situacija, čoveku današnjice često prouzrokuje napetost, loše raspoloženje i seksualne probleme. Ti problemi se mogu rešiti i upotrebom lekovitih biljaka, koje nam pomažu da odgovorimo zahtevima koje nam postavlja okruženje i mi sami, a da pored toga još budemo u stanju i da uživamo u životu.

 

Katuaba stimuliše centralni nervni sistem.

 

Damiana je afrodizijak i osim što deluje na poboljšanje raspoloženja, poznata je i kao antidepresiv, diuretik i dodatak koji efikasno smanjuje hronični zamor kod oba pola. Veoma efikasno obogaćuje ove tablete za žene.

 

Sarsaparila je korisna zbog svog antibiotičkog, dezinfekcionog i antipiretičkog dejstva.

 

Afrodita u modernom svetu.



Sastav:

Suma
100 mg
Maka
100 mg
Katuaba
25 mg
Damiana
100 mg
Sarsaparila
50 mg
Ekstrakt iz ploda testeraste palme
50 mg
Pravi jednorog, koren
25 mg
Ekstrakt gvarane (st. 22% kofeina)
100 mg
Pakovanje:    60 tableta
 
Upotreba:     Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 1-2 tablete dnevno, pre obroka.


Kome i zašto je potreban ovaj preparat?

  • Intimna nega je potrebna svakoj ženskoj osobi.
  • Ženama nakon porođaja, kako bi se ponovo uspostavila elastičnost vagine.
  • Ženama nakon nastupanja menopauze, za ublažavanje neprijatnih simptoma vaginalne suvoće.
  • Za potrebe cele porodice, u slučajevima manjih povreda kože, opekotina i ujeda, za regeneraciju, hidrataciju i dezinfekciju kože, kao i za smanjenje upale.
  • Za sve osobe, koje traže efikasno sredstvo za opuštanje mišića nakon sportskih aktivnosti.
  • Za sve osobe, koje bi volele da u vidu masaže opuštaju svoju kožu.

Da li ste znali da Hippophae rhamnoides, koji se nalazi u sastavu EveryMoment kreme, doprinosi epitelizaciji i bržem zarastanju rana, a usled sadržaja vitamina i antioksidanata dodatno hidrira, i može pomoći u usporavanju procesa starenja kože?


Intimna nega tela uz EveryMoment koji je kozmetički proizvod na bazi lekovitih biljaka, koji ne sadrži hormone i koji pored blagotvornog dejstva na očuvanje intimnog zdravlja, može pomoći i u slučajevima manjih povreda, opekotina, ujeda i umornih mišičca, te predstavlja idealno sredstvo koje bi praktično trebalo da sadrži svaka kućna apoteka.

Pakovanje:    135 g

Upotreba:    Po potrebi

 

Pažnja!

Kremu treba čuvati na suvom i hladnom mestu, van domašaja dece! Pazite da ovaj proizvod ne dospe u direktni kontakt sa očima ili ustima, a u tim slučajevima potrebno je isprati sa obilnim kolicinama vode! Ne koristite proizvod tokom trudnoće!


CV0274_xl.png

 
  • Ženama koje su ušle u odredene godine, i kojima menopauza izaziva neprijatne simptome
  • Ženama koje žele da smanje rizik od pojave ozbiljnijih bolesti uzrokovanih menopauzom

 

Menopausal Formula možete da kupite u vašoj zemlji !

 


Menopauza (klimaks) se javlja uglavnom izmedu 40. i 55. godine života, pri čemu menstruacija postepeno izostaje. Prirodni pratilac proređivanja mesečnog ciklusa je smanjenje proizvodnje ženskih polnih hormona – estrogena i progesterona. Promena nivoa hormona često je praćena neprijatnim simptomima: toplotni valunzi, znojenje i depresija, razdražljivost, nesanica i osećaj zamora. Mnoge žene se žale i na suvoću epitela vagine. U vreme promena žene su naklonjenije većem broju hroničnih oboljenja. To je ono doba u kojem je znatno veća učestalost šećerne bolesti, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvnih sudova i proređenja kostiju (osteoporoza).
 
Tokom i nakon menopauze, metabolizam kod žena se menja. Rizik od određenih bolesti, kao što su osteoporoza i kardiovaskularne bolesti (koje se mogu sprečiti) se povećcava. Proizvodom „Menopausal Formula„, nudimo vam mešavinu aktivnih sastojaka koji na prirodan način umanjuju neprijatne simptome koje nosi menopauza (nervozu, promene raspoloženja, toplotne valunge, dobijanje na težini) i smanjuju rizike od daljih oboljenja koje ove promene nose sa sobom.

Ako je pak već ranije postojala neka od navedenih bolesti, za vreme klimakterijuma obično dolazi do njenog pogoršanja. Da bi se tegobe u menopauzi lakše prebrodile, pravo rešenje predstavlja povratak prirodi, odnosno zdraviji način života, koji podrazumeva pravilniju ishranu, dovoljno flzičke aktivnosti i relaksacije, uz primenu lekovitih biljaka i prirodnih dodataka ishrani.

Unos kalcijuma i vitamina D3 može biti od posebne važnosti za odbranu zdravlja koštanog sistema, utoliko pre što ove dve materije često nedostaju u ishrani žena. Takođe, od ključnog značaja je i doziranje magnezijuma, bora, hroma i cinka. Antioksidanti koji štite ćelije – vitamini A, C i E, beta-karotin i selen – jačaju otpornu sposobnost organizma prema bolestima. Rastavić deluje kao diuretik, a Kineska anđelika ojačava muskulaturu materice. Sibirski ženšen stimuliše umnu i fizičku snagu i ublažava simptome koji potiču od nedostatka ženskih polnih hormona a izaziva ih menopauza. Slatki koren pomaže u savladavanju depresija i štiti imuni sistem i jetru. Protiv problema u vezi sa nervnim sistemom efikasan je koren Crnog kohoča. Blaženi čkalj prečišćava krv i jača želudac. Kostrika stimuliše stvaranje progesterona.

Harmonija promena.

Menopausal Formula

Sastav:

Vitamin A
150  µg
Beta-karotin
4.5 mg
Vitamin D3
2  µg
Vitamin C
100 mg
Vitamin E
40 mg
Vitamin B1
2.5 mg
Vitamin B2
2.5 mg
Vitamin B3
7.5 mg
Vitamin B4
40  µg
Vitamin B5
5 mg
Vitamin B6 (piridoksin)
2.5 mg
Vitamin B12
5  µg
Biotin
30  µg
PABA
2.5 mg
Holin
2.5 mg
Inozitol
2.5 mg
Kalcijum
100 mg
Magnezijum
50 mg
Kalijum
10 mg
Cink
3 mg
Bakar
200  µg
Gvožđe
1 mg
Mangan
500  µg
Jod
15  µg
Selen
10  µg
Hrom
20  µg
Molibden
15  µg
Bor
300  µg
Rastavić
650  µg
Anđelika
7.5 mg
Sibirski ženšen
10 mg
Ekstrakt slatkog korena
10 mg
Koren crnog kohoca
10 mg
Blaženi čkalj
10 mg
Kostrika
10 mg
Kompleks bioflavonoida
1 mg

Pakovanje:   135 kapsula

Upotreba:    Ukoliko lekar drugacije ne odredi, 3 puta po 3 tablete dnevno.

 

Vitamini za trudnice i dojilje u jednom preparatu

New Life (120 tableta)


CV0195_xl.png

https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/new-life

Vitamini za trudnice - kome preporučujemo?

 

  • Osobama koje planiraju trudnoću
  • Trudnicama i dojiljama

 

New Life možete da kupite u vašoj zemlji !

 


Vitamini za trudnice namenjene su mladim majkama, čak i za one koji se pripremaju za trudnoću, jer je veoma važno obezbediti zadovoljenje povećane potrebe za vitaminima i mineralima. U tom smislu, New Life preparat može da bude od koristi. Gvožđe, vitamin C, vitamini B, kalcijum i magnezijum su esencijalni za formiranje krvi embriona, zdrav razvoj imunog sistema, kostiju i nervnog sistema, a veoma su važni i za dobrobit majčinog organizma. Osim toga, folna kiselina učestvuje u razvoju majčinih tkiva, održavanju normalnih psihičkih uslova tokom trudnoće i od vitalne je važnosti za razvoj nervnog sistema embriona.

New Life – Vitamini za trudnice

Njegov sastav je razvijen u skladu sa specifičnim potrebama trudnica i dojilja za vitaminima, oligoelementima i mineralnim materijama.
 
Potrebe trudnica i dojilja za hranljivim sastojcima razlikuju se od uobičajenih, pa zato su i njihove potrebe za vitaminima i mineralnim materijama specifične. Žene u periodu trudnoće imaju potrebu za dvostruko većom količinom gvožđa, što se kroz redovnu ishranu ne može obezbediti. Mlade mame su takođe prinuđene da unose povećane količine kalcijuma, jer za njim postoji povećana potreba radi zdravog razvoja kostiju i zuba. Za zdrav razvoj ploda takođe je potrebna optimalna suplementacija vitamina. To se posebno odnosi na folnu kiselinu koja pripada grupi vitamina B, a koja igra istaknutu ulogu u razvoju placenta (posteljice) i oplođenog jajašca. Folna kiselina ima moć da štiti od izvesnih poremećaja u razvoju ploda, kao što je, na primer, rascep kičme (spina biffida). Važan je i povećan unos vitamina C, jer je on neophodan za adekvatno funkcionisanje nervnog sistema, izgradnju kostiju, hrskavica i kolagena i za enzimske procese. Vitamini za trudnice obezbeđuju pravilan i nesmetan razvoj ploda.

New Life 

Sastav:

Beta-karotin
4167 I.J.
Vitamin E
7 I.J.
Vitamin B1
0.8 mg
Vitamin B2
1 mg
Pantotenska kiselina
4 mg
Vitamin B6 (piridoksin)
1 mg
Biotin
60  µg
Folna kiselina
400  µg
Holin
10 mg
Inozitol
10 mg
PABA
1 mg
Vitamin B12
1  µg
Vitamin C
60 mg
Kalcijum
325 mg
Magnezijum
112.5 mg
Kalijum
5 mg
Cink
8 mg
Mangan
1 mg
Gvožđje
4 mg
Bakar
1 mg
Jod
75  µg
Hrom
25  µg
Vitamin B2
9 mg
Vitamin D3
400 mg

Suplementacija folnom kiselinom tokom trudnoće može smanjiti rizik od nastajanja poremećaja u razvoju nervnog sistema, kao na primer autizma, kašnjenja u razvoju  sposobnosti govora, poremećaja u razvoju neuralne tube, kao i rizika od novorođenčeta sa otvorenom kičmom.

Vitamin D je od ključnog značaja iz više razloga. Nedostatak istog smanjuje šanse za trudnoću, štaviše, to može imati negativne efekte na zdravlje fetusa i majke tokom trudnoće i perioda dojenja. Sa jedne strane, takođe može da poveća rizik od razvijanja trudničkog dijabetesa, a sa druge strane, povećava se i rizik od nastajanja određenih komplikacija u trudnoći, kao što je npr. preeklampsija (visoki krvni pritisak u trudnoći). Konačno, može negativno da utiče ne samo na koštani sistem majke, već i fetusa u razvoju, kao i na imunitet, mišiće i nervni sistem novorođenčeta. Pored toga, ako majka ima nedostatak vitamina D, postoji velika šansa da će i novorođenče koje se hrani dojenjem takođe imati isti poremećaj, zbog toga što će majčino mleko predstavljati jedini izvor vitamina D. U slučaju niskog nivoa vitamina D kod majke, šanse za to da se kod deteta razvije dijabetes tipa 1 čak dva puta veće.

Naš multivitamin pored toga takođe sadrži i gvožđe, koje smanjuje rizike od prevremenog porođaja, niske porođa-jne težine i smrtnosti ispod 5 godina starosti, kao i sve one aktivne sastojke, koji su neophodni za pravilan i zdrav razvoj vaskularnog, imunog, koštanog i nervnog sistema fetusa, a takođe pružaju i dodatnu snagu organizmu majke tokom trudnoće.

Vitamini za trudnice New Life - obezbedite sigurnost i zdravlje za oboje!

Pakovanje:    120 tableta

Upotreba:    2 puta po 2 tablete dnevno, u toku jela.

 

 

Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da  biste nase vrhunske proizvode  mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :
 https://serbia.calivita.com/registration/3814127090
 
Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga ) 
 
korice.jpg
 
 
ONLINE KUPOVINA CALI VITA PROIZVODA NA LINKU :

 
 
BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 


Kontakt :
Angelina 
 
Tel. 0658408486 
Viber +381658408486
i285978589338919605._szw480h1280_.jpg


 


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !