CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

среда, 31. јул 2019.

Rešite se letnje babaroge, atletskog stopala!





Leto nije samo sezona alergija, već i gljivica na noktima. Tokom života, svaka druga osoba se barem jednom susreće sa ovom tvrdoglavom infekcijom.

Zašto je atletsko stopalo učestalije tokom leta? Najčešće zbog učestalijih odlazaka na plaže i bazene, kao i zbog nošenja slabo prozračne obuće, koja u kombinaciji sa sintetičkim čarapama usled velikih vrućina dovodi do znojenja stopala.

Naravno, atletsko stopalo se ne javlja samo tokom leta. Možda iznenađuje činjenica, da tip kože nema veze sa tim, koliko je neko sklon ovoj infekciji. To daleko više zavisi od jačine imunog sistema. Pored toga, osobe koje pate od dijabetesa, kardiovaskularnih obolenja i sa stresnim životnim stilom, imaju veći stepen rizika.

Šta možete učiniti ako se problem već pojavio? Obično se postojeća netretirana gljivica stopala širi na nokte, što otežava uklanjanje, pa je važno započeti odgovarajući tretman na vreme. Uzmite jednu kapsulu proizvoda Garlic Max, izgnječite je i ukapajte sadržaj u čajnu kašičicu sirćeta! Zatim temeljno prekrijte problematično mesto, zatim ga umotajte sa drugim čistim materijalom i ostavite tako nekoliko sati, pre nego što ga temeljito operete! Naravno, istovremeno treba početi i sa uzimanjem kapsula sa visokim sadržajem belog luka, i to ne samo dok simptomi ne budu prisutni, već barem još 1-2 nedelje.

Dobra vest je, da naš obnovljeni Garlic Max, sadrži 3 puta više belog luka naspram prethodne verzije, pa posebno koncentrisano protivgljivično dejstvo može biti od velike pomoći. Pored toga, beli luk sa svojim odličnim antibakterijskim, antivirusnim i blagotovrnim dejstvom na kardiovaskularni sistem, neće pozitivno uticati samo na vaš imuni sistem, već će imati dobar opšti uticaj na celo telo.

S vremena na vreme, svakako vredi da se ponovi kura sa belim lukom u preventivne svrhe, i naravno da se obrati posebna pažnja na određene mere predostrožnosti:

  • Na bazenima, kupalištima i nepoznatim mestima, uvek koristite svoje papuče!
  • Nakon kupanja uvek osušite stopala, čak i između nožnih prstiju!
  • Uvek koristite samo svoje manikirne makaze, i nijedne druge!
  • Prilikom rada u kancelariji, treba da imate zamensku obuću, jer ne treba da budete u istoj tokom celog dana!
  • Tokom leta treba da nosite obuću koja dobro diše, tojest ne samo spoljašnjost da bude od kože, već i postava!
  • Koristite dezodorans za noge ili sprej za obuću, kako bi i na taj način doprineli dezinfekciji i ograničavanju znojenja!
  • Nosite pamučne čarape, a izbegavajte sintetične!
  • Peškire i čarape operite temeljno sa programom za iskuvavanje!

Krenite u borbu protiv gljivica što je pre moguće, i provedite leto bez svraba nogu!

Kupovinu , ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, mozete obaviti na linku :
 https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/





Kontakt telefon :
  📞Viber +381658408486
  📞 Srbija : 0658408486
     📭    e-mail : angelinab.572@gmail.com

Moj Blog o proizvodima CaliVita International : 📝📕💊
https://calivitaangie.blogspot.com/


CALIVITA.png


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !