CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 15. септембар 2018.

Škola je počela ! Ojačajmo imuni sistem naše dece sa suplementima CaliVita International !


Važno je da deca dobro savladaju nove izazove koje donosi jesen, bilo da se radi o učinku u školi ili o pravilnom funkcionisanju njihovog imunog sistema.

Pogrešno je uverenje da se konzumiranjem svežeg voća i povrća tokom leta mogu napuniti zalihe vitamina za celu godinu, jer se vitamini rastvorljivi u vodi moraju kontinuirano i redovno dopunjavati, ali je, i u slučaju nekih vrsta vitamina koji se rastvaraju u masti, svakodnevni unos praktičniji.
Naravno, to ne znači da bi trebalo da se odreknete uravnotežene ishrane, bogate svežim sezonskim voćem i povrćem; ali, i pored najbolje namere, može da se desi da ćete propustiti zacrtani cilj. Zbog toga bi trebalo da za naše najmlađe odaberemo posebne multivitaminske formule, koje su specijalno napravljene za decu i koji mogu doprineti boljem funkcionisanju imunog sistema.





Preporuceni preparati CaliVita International :

Da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo  po nizoj ceni od 30 %, potrebno je  uraditi jednu  ONLINE REGISTRACIJU


Sugar free Gummies je ukusni multivitamin, dopunjen cinkom, bez šećera i veštačkih aroma. Sadrži još vitamin C, B6 i B12, kao i folnu kiselinu, čime doprinosi zdravom razvoju kod dece i normalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, kao i procesima stvaranja krvi. Na sve ovo vredi obratiti posebnu pažnju kada sa dolaskom jeseni deca više vremena borave u kolektivu, kao što se to dešava u školi na časovima ili u vrtićima.


Full Spectrum je jedan efikasan kompleks vitamina i minerala, koji može da obezbedi dnevne potrebe vitamina i minerala. Pored toga, takođe blagotvorno utiče na funkcionisanje organizma, sa svojim aktivnim sastojcima poput bioflavonoida iz citrusa ili hesperidin kompleksa. Tokom školskog perioda, najbolje je da telo redovno snabdevamo neophodnim antioksidantima, a to je između ostalog osigurano vitaminima E i C, kao i selenom. To su sve prednosti na koje svakako vredi obratiti pažnju, kako bismo pomogli deci školskog uzrasta kada na jesen započinju školsku godinu!





Studentima može biti od pomoći izuzetno popularan preparat Energy & Memory, za koji su aktivni sastojci posebno odabrani na taj način, kako bi mogli efikasno da pruže dodatnu pomoć tokom perioda povećanog mentalnog opterećenja. Sadržaj kofeina u guarani ima stimulativno dejstvo, a magnezijum može pomoći u smanjenju umora i iscrpljenosti. Lecitin može pomoći da se lakše nosite sa stresom i da se smanje neželjena dejstva istog, a prema rezultatima jedne studije, lecitin je doveo do smanjenja nivoa kortizola (poznatog i kao hormon stresa) u krvi. Dugotrajni povišeni nivo kortizola usled dejstva hroničnog stresa može pogoršati efikasnost imunog sistema, kao i smanjiti otpornost na stres. Cink, koji je ujedno i poznati antioksidans, doprinosi dobrom funkcionisanju mentalnih procesa, dok vitamin E i selen mogu pomoći u odbrani naših ćelija od dejstva oksidativnog stresa, koji se povećava tokom stresnih situacija.


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !