CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 8. септембар 2018.

Beauty Formula – koža kosa nokti u najboljem izdanju

Beauty Formula – koža kosa nokti u najboljem izdanju

Beauty Formula (90 tableta)

 

 

 

 

Kada su vam potrebni vitamini za kosu kožu i nokte - Beauty Formula?
  • Kada imate problema sa gubitkom kose,
  • Kada imate rascvetalu i izlomljenu kosu,
  • Kada vam je problematična koža lica (akne),
  • Kada su vam nokti slabi i lomljivi,
  • Kada želite da poboljšate svoj izgled ili očuvate zdravlje svoje kose, kože i noktiju.

Vitamini za kosu kožu i nokte – Beauty formula čuva  elastičnost kolagenskih vlakana kože, dalje, neophodan je za očuvanje  strukture kose i noktiju, a takođe je bitan gradivni element zglobova i  tetiva. Pošto izuzetno pozitivno deluje na elastičnost i mladalački  izgled kože, a kosu i nokte čini snažnim i otpornim, ovaj element čini  veoma popularnu osnovu za izradu savremenih kozmetickih formula. Aminokiseline koje sadrže sumpor, kao na primer L-cistein i L-metionin iz ove formule, predstavljaju gradivne elemente proteina (keratina),  koji čini otpr. 95% kose, zato oni mogu u priličnoj meri da doprinesu  očuvanju njene zdrave strukture. Izvanredno se primenjuju u tretiranju  slabe, izlomljene kose, a pored toga mogu blagotvorno delovati i na  elastičnost kože, odnosno na strukturu noktiju.




Treću grupu glavnih aktivnih sastojaka Beauty Formule čine vitamini. Vitamini A, B2, B3 i C, pored svojih brojnih pozitivnih efekata, odgovorni su da koža kosa nokti očuvaju zdravu strukturu. Vitamin B6 igra ulogu u metabolizmu belančevina, dok je vitamin B12 (između ostalog) bitan učesnik energetskih procesa u organizmu.

Pored vitamina, Beauty Formula sadrži i razne lekovite biljke (rastavić, kopriva), kao i brojne mineralne materije.  Jod je mikroelement koji je važan ne samo za funkcionisanje štitne  žlezde, već i za zdravlje kose, kože i noktiju. Cink, pored podrške koju  pruža imunom sistemu, omogućava i očuvanje zdrave strukture kože, a  bakar igra bitnu ulogu u održanju normalne pigmentacije kože i kose.

Sastojci  Beauty Formule mogu pomoci u tome da nam koža bude mladolika i  elastična, kosa sjajna i bujna, a nokti jaki i otporni. U toku  kombinovanja aktivnih sastojaka preparata smo se, naravno, i ovoga puta  trudili da upotrebimo oblike sa organskim spojevima, čija je apsorpcija u  organizmu mnogo efikasnija i pogodnija, nego u slučaju neorganskih  oblika.


Da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo  po nizoj ceni od 30 %, potrebno je  uraditi jednu  ONLINE REGISTRACIJU


Aktivni sastojci Beauty Formule po tableti:

Vitamin A
  2500 I.J.
Vitamin C
30 mg
Vitamin B2
5 mg
Nijacin
30 mg
Vitamin B6
10 mg
Vitamin B12
10  µg
Holin
30 mg
Silicijum
40 mg
Cink
10 mg
Bakar
2 mg
Jod
50 µg
Kolagen
100 mg
L-metionin
100 mg
L-cistein
100 mg
Ekstrakt rastavića (std. 6%silicijuma
90 mg
Bio-ekstrakt koprive (4:1)
40 mg

Pakovanje: 90 tableta
Primena: 1 tableta na dan
Nemojte prekoračiti preporučene dnevne količine!

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !