CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 18. август 2024.

💪🔥💪 AKCIJA od 19.08. -24.08. 2024. ~ Dodatna snaga za zdravlje zglobova ~CaliVita Srbija 💪🔥💪

💪🔥💪 AKCIJA od 19.08. -24.08. 2024. ~ Dodatna snaga za zdravlje zglobova ~CaliVita Srbija 💪🔥💪

 

  Treća avgustovska akcija očekuje nas u periodu od 19.08.-24.08. 2024. god.
 - 15% POPUSTA na naša 2 proizvoda, ovog puta to su: 

 💪  Joint Protex Forte 90tbs (CV0155)
 💪 Calcium Magnesium Plus 100cps (CV0222)


 
🔥 Da biste iskoristili ovu sjajnu ponudu, potrebno je kupiti 2 ista ili dva različita proizvoda.


Posetite nas u našim maloprodajnim objektima, kupite na web shop-u i preko 📦poštanske dostave.


❕❕Napomena: BP i KP se srazmerno smanjuju.

 Akcija se ne sabira sa drugim akcijama! 

Firma zadržava pravo izmena, akcija traje do isteka zaliha. 


Vaša Calivita RS

 

 

  • Kada je potrebno da se leče bolovi u zglobovima
  • Kada se bavite fizičkim radom
  • Kada se redovno bavite sportom
  • Kada imate prekomernu telesnu težinu
  • Kada živite bez dovoljno fizičkih aktivnosti
  • Kada imate povređen zglob
Postoje  situacije u životu kada bolovi u zglobovima ugrožavaju normalno dnevno funkcionisanje.  Joint ProteX FORTE zahvaljujući povećanim dozama aktivnih sastojaka  bolje štiti zglobove, pa ga samim tim prvenstveno preporučujemo osobama  kojima je potrebna dodatna zaštita.
Organi  koštano-zglobnog sistema ljudskog tela čine funkcionalnu celinu.  Funkcije zglobova određuje njihova struktura. Da bi mogli odgovarati  specifičnim zahtevima, kosti i površinske delove zglobova moraju čvrsto  povezivati (držati zajedno) razne vezivne strukture – kao što su mišici,  ligamenti, sinovijske opne itd., pomoću kojih se vrši pokretanje udova i  kretnja. Na završecima kostiju koje čine zglobove se nalazi hrskavica,  koja pomaže pokretanje zglobova bez žuljanja, a ujedno ima i zaštitnu  funkciju. Baš iz tog razloga je izuzetno važno očuvanje zdrave  funkcionalnosti hrskavice i ostalog vezvnog tkiva.
Na  zdravlje naših zglobova utiču mnogobrojni faktori. Starenjem,  prvenstveno dolazi do trošenja zglobova, što je i razumljivo, pošto se  prvo troše oni  delovi koji se najviše koriste i koji stalno rade, npr.  treba da nose našu celokupnu težinu (kukovi, kolena), tada se javlaju bolovi u zglobovima.
Taj proces  postepenog trošenja se može ubrzati usled nedostatka redovnih fizičkih  aktivnosti i sa povećanjem telesne težine. Posebna pažnja treba da se  posveti zglobovima ukoliko se neko profesionalno bavi sportom ili  obavlja tezak fizički rad, kao i na nasledne faktore (prvenstveno kod  ženskih osoba).

Aktivni  sastojci preparata Joint ProteX FORTE mogu doprineti očuvanju zdravlja  naših  zgobova obnavljanju hrskavice i ostalog vezivnog tkiva u organizmu.

Glikozamin ulazi u sastav hrskavice i ako se unese u vidu dodatka ishrani, jača  hrskavicu i potpomaže normalno funkcionisanje i regeneraciju zglobova.
Hondroitin zajednički delujuci – sinergistički – sa glukazaminom deluje kao sredstvo za „podmazivanje“ zglobova.
Hijaluronska kiselina slično hondroitinu, doprinosi podmazivanju površine hrkavice u zglobovima i vezuje značajne kolicine vode.
Metil-sulfonil-metan ili „MSM“ zbog svoje uloge u sintezi belančevina vezivnog tkiva pomaže  pri očuvanju zdrave strukture hrskavice, i zbog toga je veoma često  sastojak u proizvodima koji su namenjeni za zaštitu zglobova i  hrskavice.

Preparat pored navedenih sadrži jos i blagotvorne biljne ekstrakte, koji pospešuju detoksikacione procese u zglobovima i vezivnom tkivu.
Cink i mangan su dodati za bolji kvalitet belančevina u vezivnom tkivu.
 
 

SASTAV:

500 mg Glukozamin
270 mg Hondroitin
50 mg Hijaluronska kiselina
150 mg Metil-sulfonil-metan (MSM)
50 mg Ekstrakt Indijskog tamjanovog drveta (std.25% boswelne kiseline)
40 mg Suručica
10 mg Ekstrakt kurkume (std. 95% kurkumina)
5 mg Cink
1mg Mangan

 

 

 

Jedna tableta Calcium Magnesium Plus obezbeđuje toliko kalcijuma kao 2 čaše mleka ili 2 porcije (63gr) sira, i toliko magnezijuma kao 7 čaša mleka ili 4 porcije sira (170gr) i toliko vitamina D3 kao 8 komada pilećih džigerica!


Calcium Magnesium Plus je preparat koji sadrži kalcijum i  magnezijum i koji podržava očuvanje zdravlja skeletnog sistema, a sada je  zbog veće efikasnosti iskorišćavanja sastojaka obogaćen i vitaminom D3. Minerali kalcijum i magnezijum su makroelementi.
U funkcionisanju organizma imaju višestruku funkciju, a najpoznatija je funkcija za održavanje normalne strukture zubi i kostiju. Efikasno iskorišćavanje kalcijuma zavisi od  više faktora. Jedan od najbitnijih je snabdevenost organizma vitaminom  D. Upravo to saznanje je dovelo do dodavanja ovog vitamina u formulu.

Vitamin D je steroidni  produkt (jedinjenje sa strukturom sterola) koji je rastvorljiv u mastima  i otporan na toplotu. Od njegove dve, za ljudski organizam važne forme  (D2, D3) vitamin D3 (holekalciferol) je aktivniji. U namirnicama biljnog porekla se može naći samo u formi D2 (ergokalciferol), dok su u hrani životinjskog porekla obe njegove forme prisutne.
Vitamin  D pomaže apsorpciju kalcijuma, njegovu ugradnju u koštanu masu, takođe  pomaže održavanje ravnoteže kalcijuma u krvnoj plazmi, pa tako igra važnu  ulogu i u procesu normalne koagulacije krvi, utiče i na odgovarajući  razvoj i funkcionisanje mišića, a potreban je i za zdravo funkcionisanje  imunog sistema.
Kalcijum i magnezijum, zajedno sa vitaminom D3 su dobitna kombinacija za čitav organizam.
    
 
Pušenje, kafa, čaj, kao i veće količine unetih vlakana, odnosno oksalna  kiselina, fitin iz nekih biljaka (npr. zelje, rebarbara) mogu  sprečavati apsorbciju kalcijuma.
 
Povećano unošenje belančevina intenzivira izdvajanje kalcijuma kroz bubrege. Proporcija unetog kalcijuma i magnezijuma prema dosadašnjim iskustvima  treba da bude 2:1. Savremeni preparati, kao što je na primer i Calcium Magnestium Plus, ova dva makroelementa sadrže kombinovano, i  upravo u ovoj proporciji.
 
Pakovanje:    100 tableta
Upotreba:      2 tablete dnevno
 
 

 
 

 

Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3815050236  dr Dragan Oljača

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.

 

 

 https://www.doktoroljaca.com/index.html

 

 Kontakt : Dr Dragan Oljača 

 Hadži Ruvimova 52.Poštanski broj 21000 Novi Sad Srbija

Telefon: (+381) 063 168 46 12

info@doktoroljaca.com

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !