CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 25. август 2024.

💆💛💦🍊 #glamUp~Collagen complex 500 gr- #glamUp, budite najbolja verzija sebe! 💆💛💦🍊

 

 
👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.eu/products/glamup

 

 Collagen complex supplemented with hyaluronic acid, Q10, herbal extracts and natural antioxidant vitamin E. One serving contains 10 g of hydrolysed collagen type I+ III. Lemon flavoured tasty powder drink with no preservatives, no colorings, no added sugars, gluten&soy and GMO free.  

 

  • With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.
  • We always aspire to use natural base materials originating from the best sources.
  • During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.
  • We offer 100% quality guarantee for our products.
  • Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.
  • The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.
  • The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed. We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.

 

  1. Ingredients1 scoop (17 g) contain
  2.  10 gr Hydrolysed collagen
  3.  100 mg Alpha-lipoic acid
  4.  75 mgHyaluronic Acid
  5. 50 mg Pomegranate Extract (std. 40% ellagic acid)
  6.  50 mgCoenzyme Q10
  7.  40 mg Sweet potato tuber extract
  8. 15 mg Carotenoid complex
  9.  5 mgVitamin E

  ONLINE REGISTRATION  👇

 https://eu.calivita.com/registration/3814127090

 

 


#glamUp, budite najbolja verzija sebe!

Da li se još sećate onih leta, kada ste već prve nedelje lepo preplanuli, a zatim ostatak sezone ste proveli sa lepim tenom? E, baš tada i tamo ste položili kamen temeljac vaših pigmentnih mrlja i bora na koži.

Naravno, ne treba sve automatski pripisivati samo sunčanju. Tu su još i pušenje, stres, neispavanost, nepravilna ishrana… Svi ovi faktori zajednički doprinose ranijoj pojavi bora, ali naravno, kasnije bore idu i uz godine.

Vaše telo već od tridesete godine, postepeno stvara sve manje i manje kolagena i hijaluronske kiseline, kojom se osigurava zategnutost i punoća vaše kože, a sve to dostiže vrhunac nastupanjem menopauze. U to vreme, tokom prvih 5 godina menopauze gubite većinu kolagena u organizmu (30%).

Ali ne samo bore, opuštena koža i pigmentne mrlje mogu da smetaju, već i strije nastale usled naglih promena težine, kao i celulit ili razni ožiljci ili ostaci istih.
Sa time se uopšte ne morate pomiriti, jer to ne mora da ostane tako, zato što uvek može i treba da se preduzme sve, kako bi se to stanje poboljšalo!

Naime, 60-e su nove 50, a 50-e su nove 40-e! ;)

Kaže se da naš izgled nedvosmisleno otkriva naše godine, ali u vašem slučaju to sigurno neće biti tako!

I tako stižemo do proizvoda #glamUp, koji je jedan novi, zaista revolucionaran napitak za lepotu!

A kada bi bilo najbolje vreme ako ne sada, da se malo razmazite i udovoljite svojoj duši? Sada kada konačno možete da izlazite a i vreme se prolepšalo, vreme je da pokažete svoju najbolju formu!

Kompleksni sastav sa visokim sadržajem sastojaka je jedinstven na tržištu, i sadrži sve one sastojke koji mogu pomoći da sačuvate prirodnu elastičnost, lepotu i zdravlje kože.

Sadrži 10 (!) grama hidroliziranog kolagena, kao i  hijaluronsku kiselinu i brojne prirodne antioksidante, kao što su karotinoidi, fitoceramidi, alfa-lipoinska kiselina, ekstrakt nara, vitamine E i ubikinin (Q10).

U čemu može da pomogne?

  • Može pomoći da se smanji dubina vaših bora, i pomoći u sprečavanju razvoja novih bora.
  • Poboljšava hidrataciju i zategnutost kože.
  • Pomaže očuvanje fleksibilnosti kože i stimuliše proizvodnju kolagena.
  • Pomaže u zaštiti vaše kože od štetnog dejstva UV zračenja, uticaja stresa, lošeg načina života i pušenja, kao što povećava i antioksidativnu zaštitnu sposobnost kože.
  • Može da smanji vidljivost ožiljaka ili pigmentnih mrlja na koži, kao i da se smanje upale i doprinese da koža poprimi ujednačeniji izgled.
  • U slučaju ekcema ili ožiljaka nakon hirurških intervencija, pomažu formiranje novog kožnog tkiva.
  • Može pomoći da strije izblede.
  • Može pomoći da se smanji vidljivost celulita.
  •  

  • https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/glamup

Dobra vest je, da #glamUp ima veoma prijatan ukus!  Ne oseća se posebno ukus kolagena, između ostalog i zbog toga, što ne potiče iz ribe, već je ekstraktovan iz govedine, čemu smo dodali veoma prijatnu aromu citrusa. Pored toga, proizvod ne sadrži konzervanse, veštačke boje, dodati šećer, gluten, soju, laktozu ili GMO.

Ne suzdržavajte se! Dovedite se u top formu, i budite spremni za leto!
 
 
Kako bi naručili proizvod, kliknite ovde:






Da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
ili e-mail :angelinab.572@gmail.com
ONLINE kupovina CaliVita proizvoda


 
 

Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3814127090👇

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.

 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !