CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

уторак, 4. јун 2024.

Dr Dragan Oljača- Zašto preporučujem jonizovanu, kiseonikom obogaćenu vodu iz Aquariona CaliVite ? 💦

 

 

 
 
 Dr Dragan Oljača- Zašto preporučujem jonizovanu, kiseonikom obogaćenu vodu iz Aquariona CaliVite ?  💦
 
 
💦 https://drdraganoljaca.calivita.rs/products/aquarion-aktivator-vode

 

  ​

Prednosti jonizovane vode

Jonizovana voda, poznata i kao alkalna voda se dobija procesom elektrolize, pri čemu se obična voda razdvaja na alkalne i kisele komponente. Alkalna voda sadrži višu koncentraciju hidroksidnih jona (OH -), dok kisela voda sadrži višu koncentraciju vodoničnih jona (H +). Prednosti konzumiranja jonizovane, odnosno alkalne vode, uključuju nekoliko aspekata:

1. Balansiranje pH vrednosti organizma:    

- Jedna od najčešće pominjanih prednosti alkalne vode je njena sposobnost da pomaže u balansiranju pH vrednosti organizma. Savremena ishrana, bogata prerađenim namirnicama, mesom i šećerima, može doprineti povećanju kiselosti u telu. Alkalna voda može neutralisati višak kiselosti i pomoći u održavanju optimalnog pH balansa.

2. Bolja hidratacija:    

- Molekuli jonizovane vode su manji i lakše prodiru u ćelije tela, što može dovesti do bolje hidratacije. Bolja hidratacija poboljšava funkciju organa, podstiče metabolizam i pomaže u eliminaciji toksina iz tela.

3. Antioksidativna svojstva:    

- Alkalna voda sadrži negativno naelektrisane jone koji deluju kao antioksidansi. Oni neutralizuju slobodne radikale u telu, koji su odgovorni za oksidativni stres i oštećenje ćelija. Smanjenje oksidativnog stresa može pomoći u prevenciji hroničnih bolesti i usporavanju procesa starenja.

4. Podrška digestivnom sistemu:    

- Konzumiranje alkalne vode može pomoći u poboljšanju probave i smanjenju simptoma kao što su gorušica i refluks kiseline. Alkalna voda može neutralisati višak želudačne kiseline i doprineti boljoj funkciji digestivnog sistema.

5. Detoksikacija organizma:    

- Redovno konzumiranje alkalne vode može pomoći u detoksikaciji organizma. Bolja hidratacija i povećanje pH vrednosti pomažu u eliminaciji toksina putem urina i znoja, što može doprineti boljem opštem zdravlju i vitalnosti.

6. Povećanje energije:    

- Neki korisnici izveštavaju o povećanju nivoa energije nakon prelaska na konzumiranje jonizovane vode. To može biti rezultat bolje hidratacije, balansiranog pH i smanjenja oksidativnog stresa.


Molekularni kiseonik i njegove prednosti za zdravlje čoveka

 

Molekularni kiseonik (O2) u vodi ima ključnu ulogu u održavanju zdravlja čoveka. Prisustvo O2 u vodi dolazi iz atmosfere i fotosinteze vodenih biljaka. Ovaj kiseonik je esencijalan za kvalitet pijaće vode i zdravlje ljudi koji je koriste. Evo nekoliko glavnih prednosti:

 

1. Poboljšanje kvaliteta pijaće vode:    

- Voda bogata molekularnim kiseonikom je svežija, boljeg ukusa i manje sklona zagađenju, što je čini sigurnijom za konzumaciju.

2. Podrška probavnom sistemu:  

- Pijenje vode bogate molekularnim kiseonikom poboljšava probavu i apsorpciju hranljivih materija, smanjujući probleme sa nadimanjem.

3. Detoksikacija organizma:    

- Molekularni kiseonik pomaže jetri i bubrezima u eliminisanju toksina, povećavajući energiju i poboljšavajući zdravlje kože.

4. Povećanje energije i oporavak:    

- Sportisti koriste vodu bogatu molekularnim kiseonikom za brži oporavak i povećanje izdržljivosti tokom fizičkih aktivnosti.

5. Podrška imunološkom sistemu:    

- Molekularni kiseonik jača funkciju belih krvnih zrnaca, pomažući telu da se efikasnije bori protiv infekcija i bolesti.

6. Poboljšanje cirkulacije:    

- Pijenje vode bogate molekularnim kiseonikom poboljšava cirkulaciju, smanjujući rizik od kardiovaskularnih bolesti.

7. Podmlađivanje kože:    

- Voda bogata molekularnim kiseonikom poboljšava hidrataciju kože i podstiče proizvodnju kolagena, smanjujući bore i poboljšavajući elastičnost.

 

 

 

 

Konzumiranje vode bogate molekularnim kiseonikom donosi brojne prednosti za zdravlje, uključujući poboljšanje kvaliteta pijaće vode, podršku probavnom sistemu, detoksikaciju, povećanje energije, jačanje imunološkog sistema, poboljšanje cirkulacije i podmlađivanje kože.



1. Uređaj ima odlične karakteristike prečišćavanja vode. Zahvaljujući posebnom filteru, proizvodi ukusnu i svežu vodu za piće bez štetnih materija.




2. Može proizvesti joniziranu alkalnu ili kiselu vodu po vašem izboru i potrebama.



3. Zahvaljujući novom dizajnu i lepoj spoljašnjosti, može se lako uklopiti svugde, i postati deo lepe dekoracije svakog doma.



4. Devet titanijumskih ploča obloženih platinom unutar uređaja stvaraju stabilniju pH vrednost i vodu sa jakim antioksidantnim svojstvima.



5. Mehanizam za samočišćenje ćelija, savremeni tasteri na dodir i dugme za automatsko uključivanje/isključivanje čine primenu ovog uređaja jednostavnom i udobnom.



6. Uređajem se upravlja veoma lako i jednostavno, sa ili čak i bez uputstva za upotrebu.



7. Održavanje je izuzetno jednostavno, trenutno stanje i radni vek filtera može se jasno pratiti i eventualna zamena se može lako obaviti.



8. Pružamo potpunu garanciju, kao i profesionalnu, kompletnu servisnu uslugu.



9. Ekološki proizvod: savršeno čista voda, kuhinja bez hemikalija, a okruženje bez plastičnih boca!



Odaberite i vi novi Aquarion uređaj i sa porodicom pijte zdravu i čistu vodu! 

 


 



https://www.doktoroljaca.com/index.html

 

  Dr Dragan Oljača 

 Hadži Ruvimova 52.Poštanski broj 21000 Novi Sad Srbija

Telefon: (+381) 063 168 46 12

info@doktoroljaca.com

 

 

Naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3815050236  dr Dragan Oljača/

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !