CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 1. април 2024.

Pridružite nam se , 🍎🚴‍♀️ Zdrav način života ~ CaliVita International !

 

🍎🚴‍♀️Zdrav način života ne bi trebalo da košta mnogo. Mi nastojimo da naša zajednica bude svima dostupna i zbog toga nema dodatnih troškova. Kod nas možete započeti svoj posao za samo oko 6000 dinara.

Kada živite onako kako želite, dešavaju se velike stvari. Kada postanete distributer Calivite to znači da ste sami sebi šef. Možete slobodno da gradite svoje nezavisno preduzetništvo, a da se pri tome fokusirate na lični razvoj, prosperitet i stabilnost.

Od 1991. godine, pomogli smo i podržali preko 500.000 distributera širom sveta i time im omogućili da izgrade novi način života. Inspiraciju crpimo iz Kalifornije - mesta odakle potiče ideja modernog preduzetništva. Priče uspešnih iz „zlatne države”, kako Kaliforniju popularno zovu Amerikanci, pokazale su nam da život može biti zabavan i unosan ukoliko odlučite da ne robujete konvencijama. To je Calivita način razmišljanja. Vi postavite svoje ciljeve, a mi ćemo vam pomoći da ih i zablistate!

Kada postanete deo Calivite, to je više od samog članstva – vi se pridružujete globalnoj zajednici ljudi sličnih pogleda na svet. Iskoristite ekskluzivne ponude za članove i napravite plan za dobro zdravlje po vašoj meri. Sa preko milion zadovoljnih kupaca širom sveta, kalifornijski stil života je bliži nego što mislite.








25%
popusta
Besplatna dostava Eksluzivne ponude Lične konsultacije

Kao član Calivite dobijate čak 25 % popusta na maloprodajnu cenu svih naših proizvoda.

Širom EU obezbeđujemo besplatnu dostavu za porudžbine preko 100€,
a u Srbiji za porudžbine preko 25.000 dinara.


Članovi redovno dobijaju ekskluzivne ponude i imaju privilegiju da među prvima dobiju novosti o našim proizvodima.


Iskusni stručnjaci iz naše prodajne mreže uvek su Vam na raspolaganju za pitanja vezana za zdravlje ili poslovanje.






Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !