CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 10. март 2024.

🎁 Akcija 11.03.-16.03.2024 ~CaliVita Srbija 🎁

 

  

 

Počinje sjajna akcija od danas, 11. marta do 16. marta 2024. ! 

Za kupovine u vrednosti od 1000 bonusnih poena ili  više , dobijate poklon proizvod  Ca-Mg sa D+K 30 tableta (SCR240).
Ukoliko vaša kupovina bude u vrednosti 1300 bonusnih poena ili više , vaš poklon proizvod će biti  Immunvirex u pakovanju 30 kapsula (SCR241) 


  Posetite naše prodavnice,  naručite online ili putem poštanske dostave i osigurajte sebi dozu energije koja vam je potrebna za uspeh u svim izazovima koje vam donosi svakodnevni život!

❕Napomena: Akcija se ne sabira sa drugim akcijama! Za poklon proizvod se ne obračunava BP i KP. Firma zadržava pravo izmena, akcija traje do isteka zaliha.

Vaša Calivita RS

 

 Ca-Mg sa D+K 30 tableta 

 

 


 
🎁https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/ca-mg-sa-d-k


U cilju izgradnje zdravih kostiju i jakih zuba, našem organizmu su potrebni kalcijum, magnezijum, vitamin D i vitamin K, koji stimulišu integraciju kalcijuma prilikom izgradnje nove koštane mase i mogu smanjiti rizik od nastanka osteoporoze i frakture. Naš proizvod sadrži sva četiri sastojka u idealnim razmerama. 

Kalcijum, Magnezijum, Vitanini D3 i K1 je preparat koji potpomaže ocuvanje zdravog koštanog sistema, normalne funkcije mišica i nervnog sistema, sadrži kalcijum i magnezijum obogacen vitaminima D3 i K2 u cilju bolje apsorpcije kalcijuma. Ukoliko želite da razvijete i ocuvate odgovarajucu koštanu masu i sprecite ili usporite osteoporozu, preparat Strong Bones PLUS može biti pravo rešenje za Vas! 



U slucaju preloma kostiju za brži oporavak i regeneraciju. Trudnicama za pravilan razvoj kostiju fetusa i za ocuvanje zdravlja zuba. Mladima koji teže zdravom razvoju koštane mase. Sredovecnim ljudima u cilju ocuvanja zdravlja kostiju, kao i za prevenciju nastanka osteoporoze. Starijim osobama u cilju usporavanja procesa propadanja kostiju. Osobama koje ne konzumiraju mleko i mlecne proizvode, a redovno ili cesto konzumiraju kafu ili gazirana pica koja sadrže fosfor. 
Simptomi nedostatka kalcijuma mogu da budu: grcevi u mišicima, bol u mišicima, lomljivi nokti, loši zubi koji su skloni kvarenju, cesti lomovi kostiju, i metabolicke tegobe. U ozbiljnijim slucajevima, sporo i postepeno opadanje nivoa kalcijuma može da izazove osteoporozu. 


Sastav 

 
300 mg Kalcijum 
150 mg Magnezijum 
5 mcg Vitamin D3 
90 mcg Vitamin K1 



Kome preporučujemo? 

Osobama koje ne konzumiraju mleko i mlečne proizvode 
Onima koji puše, ili često konzumiraju kafu, ili gazirane osvežavajuće napitke sa fosfornom kiselinom 
Osobama čiji stil života ne podrazumeva dovoljno fizičke aktivnosti, u cilju prevencije osiromašenja kalcijuma u telu 
U cilju zadovoljenja povećane potrebe za unosom kalcijuma usled intenzivne fizičke aktivnosti, ili zbog postojećeg preloma kosti 
Mladima, koji teže da postignu najveću gustinu koštane mase 
Sredovečnim ljudima u cilju očuvanja koštane mase 
Starijim osobama u cilju usporavanja procesa propadanja kostiju. 

 

 

ImmunVirex ~KOMPLEKS ZA JAČANJE IMUNITETA 30 kapsula

 


 

 

 

 🎁https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/immunvirex

 

 

⭕ Spas od patogena nudi Immunvirex. Jedinstvena kombinacija mineral i vitamin koji organizam
 
🛡 štiti od infekcija
⚔️ sprečava razmnožavanje mikroorganizama,
💦deluje protiv upala
👊pospešuje rad i jača imuni sistem
 
 
Immunvirex sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala i aktivnih biljnih sastojaka, koji dokazano mogu pomoći organizmu u zaštiti od štetnih patogena. Zahvaljujući dragocenim aktivnim sastojcima koji deluju na više nivoa, ne samo da sprečava ulazak, adheziju i razmnožavanje mikroorganizama, već pozitivno deluje i na imunološke procese, a ostvaruje i prirodno antiinflamatorno dejstvo, što pomaže u sprečavanju razvoja infekcija i smanjenju komplikacija.
Kome preporučujemo?

 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !