CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

уторак, 5. март 2024.

Amazonska Graviola, Aloe Vera, Mangostin i Nopal – Gravital Juice (946 ml) ~Organic graviola and aloe vera juice


 GraViola Juice ~Organic graviola and aloe vera juice

946 ml


 

Thanks to its massive antioxidant content and four superfruit ingredients, GraVital is a potent aid in the body's fight against viruses, infections, and inflammations. The valuable fibres, bioflavonoids and minerals found in graviola, aloe vera, mangosteen and nopal assist the body in fighting off free radicals.

It is useful for: To Whom?

Those who want to back up antiviral, antibacterial or antifungal therapy with a natural supplement, those who want to fight off inflammation, those with frequent episodes of cold sores, and anyone who prefers liquid nutritional supplements.

 

Ingredients

9585 mg Organic Graviola Fruit Puree

8580 mg Organic Aloe Vera Juice

1430 mg Organic Mangosteen Puree

1430 mg Organic Nopal

 Dosage:   2 tablespoons daily.




Why Choose

With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.

We always aspire to use natural base materials originating from the best sources. During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.

We offer 100% quality guarantee for our products. Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.

The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.

The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed.

We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.




 

 

Gravital Juice 946 ML (946 ml) ~ Organski koktel super voća

946 ml

 

 


 

 

🛒https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/gravital-juice


2 kafene kašike (30 ml) dnevno

 

Kupite 3 proizvoda GraVital Juice, pa ćete četvrti GraVital Juice dobiti po ceni od 1 dinar !


Supervoće u akciji

Glavni aktivni sastojak GraVital Juice preparata je graviola (Annona muricata), kao i već dobro poznata i omiljena biljka Aloe Vera. Graviola koja raste u Srednjoj i Južnoj Americi, gde lokalni domorodci već vekovima koriste velike zelene trnovite plodove ove biljke za tretiranje bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i protiv raznih zapaljenskih procesa. Ukus biljke podseća na mešavinu jagoda i ananasa, i sadrži velike količine vitamina C i B, kao i mineralne materije. Voćni sok sadrži još i mangostin i nopal.




Prirodna odbrana

Naš organizam skoro neprestano biva izložen napadima obolenja bakterijskog porekla. Takvo je na primer i pijelitis (upala karlice bubrega), upala krajnika (česta pojava zimi), kao i upala pluća i bronhitis. U tim slučajevima jedna kura antibioticima može da predstavlja rešenje. U tim slučajevima, neophodno je uzimati i probiotike, o čemu smo već i ranije pisali, međutim, retko je pisano o tome, kakva prirodna sredstva mogu da se koriste u svrhu zamene antibiotika, ili da se pojača njihovo dejstvo. Ekstrakt graviole se pokazao uspešnim u sprečavanju širenja i razmnožavanja više vrsta bakterija, dok se za polifenole Aloe Vera dokazalo antibakterijsko dejstvo čak i u slučaju bakterija poput E.coli, Staphylococcus aureus ili Pseudomonas.

Ne treba ništa da se skriva

Virus herpes simpleks, koji je odgovoran za nastajanje herpesa na usnama, mnogim ljudima otežava život. Oslabljeni imuni sistem, povišena temperatura, uzimanje antibiotika, stres kao i menstruacija, mogu izazvati pojavu tih bolnih ranica, koje često ograničavaju i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Jedno (laboratorijsko) ispitivanje je pokazalo, da je ekstrakt graviole sprečio razmnožavanje virusa herpesa. A to dejstvo graviole se može dodatno jačati uz anti-infektivno dejstvo Aloe Vere.

Zaboravite na reumu!

Upale su zaštitna reakcija organizma na dejstvo nekog patogena, ili neke unutrašnje ili spoljašnje povrede. U brojnim slučajevima je potreban i tretman za smanjivanje upale, pošto zapaljenje često može da iazazove i pojavu bolova. Tipičan primer ovakve vrste zapaljenja su artritis i reuma. Graviola, Aloe Vera i mangostin mogu delotvorno pomoći u savlađivanju takvih zapaljenja.

  • Zahvaljujući antibakterijskom i antivirusnom dejstvu, graviola i Aloe Vera mogu doprineti tome, da se savladaju štetni uzročnici koji napadaju organizam.
  • U slučaju gljivičnih obolenja.
  • Za ublažavanje simptoma zapaljenja, upale zglobova i reumatskih bolova.
  • Ukoliko tražite efikasnu antioksidativnu zaštitu, graviola sa svojim visokim sadržajem vitamina C može uspešno da se izbori sa štetnim dejstvom slobodnih radikala.




Glavni aktivni sastojak GraVital Juice preparata je amaonska graviola (Annona muricata),  kao i već dobro poznata i omiljena biljka Aloe Vera. Graviola koja raste u Srednjoj i Južnoj Americi, gde lokalni domorodci vec vekovima koriste velike zelene trnovite plodove ove biljke za tretiranje bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i protiv raznih zapaljenskih procesa. Ukus biljke podseća na mešavinu jagoda i ananasa, i sadrži velike količine vitamina C i B, kao i mineralne materije. Voćni sok sadrži još i mangostin i nopal.

Prirodna odbrana

Naš organizam skoro neprestano biva izložen napadima oboljenja bakterijskog porekla. Takvo je na primer i pijelitis (upala karlice bubrega), upala krajnika (česta pojava zimi), kao i upala pluća i bronhitis. U tim slučajevima jedna kura antibioticima može da predstavlja rešenje. U tim slučajevima, neophodno je uzimati i probiotike, o čemu smo vec i ranije pisali, međutim, retko je pisano o tome, kakva prirodna sredstva mogu da se koriste u svrhu zamene antibiotika, ili da se pojača njihovo dejstvo. Amazonska graviola se pokazala uspešnom u sprečavanju širenja i razmnožavanja više vrsta bakterija, dok se za polifenole Aloe Vera dokazalo antibakterijsko dejstvo čak i u slučaju bakterija poput E.coli, Staphylococcus aureus ili Pseudomonas.

GraVital Juice kao tečni ParaProteX

Preparat ParaProteX ima izuzetnu popularnost među korisnicima proizvoda CaliVita International, jer je zahvaljujući svom izuzetno efikasnom dejstvu koje ostvaruje protiv virusa, bakterija i gljivica, uspešno pomogao u rešavanju zdravstvenih problema mnogih osoba. GraVital Juice tečni preparat može da pomogne svim onim osobama, koje ne vole da koriste tablete, ne mogu da ih progutaju, ili bi voleli da uživaju u svim prednostima koje pruža jedan sličan preparat poreklom iz organskog uzgoja.
 
Vrše se brojna ispitivanja, koja za cilj imaju dokazivanje efikasnosti dejstva graviole protiv malignih obolenja. Najveći i najstariji privatni centar za ispitivanje malignih obolenja, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, već je dao izjavu, da iako još nisu vršena ispitivanja na ljudima, ali preliminarna ispitivanja ukazuju, da amazonska graviola u ekstraktu može uspešno da spreči razvoj kancera dojke, pankreasa i kože.
 
Sastav:
 
9585 mg   Pire ploda organske graviole
8580 mg   Organski Aloe Vera sok
1430 mg   Pire organskog mangostina
1430 mg   Organski nopal


Ukoliko jos nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :
 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )

 




Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3814127090 Angelina Banyari

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !