CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

уторак, 26. децембар 2023.

🎁🎄🧑‍🎄 Akcija 1000 BP+, od 25.-30. decembra 2023., CaliVita Srbija 🎁🎄🧑‍🎄

 


🧑‍🎄🎄🎁U periodu od 25.-30.decembra uz kupovine u vrednosti od  
1000 BP i više , dobijate Chelated Zinc 100tbs (SCR160 )🎁🎄🧑‍🎄


Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko poštanske dostave. Za poklon proizvod se ne obračunava BP i KP.

Napomena: Akcije se ne sabiraju! Firma zadržava pravo izmena, akcija traje do isteka zaliha.

❄️❄️❄️

Vaša Calivita Srbija


Chelated Zinc 100tbs

 


 


Kada vam je potreban cink?
  • Kada vam je potrebno poboljšanje funkcija reproduktivnih organa
  • Kada ne konzumirate, u dovoljnoj količini i dovoljno često, prehrambene proizvode sa visokim sadržajem cinka, kao što je meso ili integralne žitarice
  • Ako ste sportista ili se bavite teškim fizičkim radom
  • Tokom stresnih životnih situacija
  • Kada živite u naseljima u kojima je vazduh zagađeniji, zbog antioksidantnih efekata
  • Uvek
Cink u tabletama ima višestruku namenu. Cink je jedan od najvažnijih elemenata u tragovima; učestvuje u funkcionisanju nekoliko enzima. Može se naći u svakoj od naših ćelija, ali naše telo ne skladišti cink u većim količinama kako bi ga kasnije moglo iskoristiti u slučaju potrebe. Zbog toga je potrebno uzimati cink kontinuirano, posebno u određenim slučajevima – kada ljudi žive na područjima sa zagađenim vazduhom ili nemaju balansiranu ishranu – potrebno dopuniti ishranu u vidu moderne formule.
Cink je prisutan u svim našim ćelijama, ali njegova raspoređenost nije podjednaka u telu. U mozgu, srcu, plućima i mišićima je prisutan u manje-više stalnoj koncentraciji. Količina u krvi, testisima ili na primer u kosi najviše zavisi od sadržaja u ishrani. Cink igra veoma važnu ulogu u fiziološkim procesima; sastojak je u više od 70 enzima. Čini deo, na primer insulina (odgovoran je za njegovu prostornu strukturu), a pošto je to hormon odgovoran za obradu šećera, predstavlja važan element metabolizma ugljenih hidrata. Neophodan je sastavni deo enzima koji štite telo od štetnih uticaja slobodnih radikala. Za ljude koji žive u velikim gradovima sa zagađenim vazduhom, dodavanje cinka se svakako preporučuje. Cink je takođe neophodan za normalno odvijanje deobe ćelija. Ćelije imunog sistema se često multipliciraju, pa tako cink doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema. Cink takođe učestvuje u funkcionisanju reproduktivnih organa, i doprinosi održavanju zdrave strukture kože. Njegovi prirodni izvori su različite vrste mesa, plodovi mora (morska riba, školjke, itd.) pšenične klice, pivski kvasac, mahunarke, povrće, mleko i mlečni proizvodi. U savremenim formulama – tako i u formulama Chelated Zinc (Cink u tabletama sa helatnom vezom) i Mega Cink – cink je prisutan u heliranom obliku. To je najefikasniji način unošenja, budući da ga u helatnoj formi naše telo najbolje iskorišćava.

Cink kontroliše i reguliše metaboličke procese, funkcionisanje enzimskih sistema i održava celovitost ćelije. Neophodan je za sintezu belančevina i za proizvodnju DNK i pomaže proizvodnju insulina. Reguliše kontraktivnu sposobnost mišića i ubrzava zalečenje rana. Pojačava rast i mentalnu svežinu i može da pomogne u lečenju izvesnih mentalnih smetnji. Pošto je cink potreban za normalnu proizvodnju testosterona i sperme, neki slučajevi poremećaja potencije mogu se objasniti nedostatkom cinka. Nije slučajno što je ostriga kao afrodizijak (sredstvo za pojačanje polnog nagona) neobično popularna, jer ona sadrži veliku količinu cinka. U slučaju manjka cinka raste apsorpcija teških metala u organizmu i, obratno, unošenjem cinka može se smanjiti ugradnja toksičnih materija.
Cink spada u grupu elemenata u tragovima koji učestvuje u skoro svim metaboličkim procesima i prisutan je u skoro svakoj ćeliji našeg tela. Doprinosi zdravom funkcionisanju imunog sistema, zdravlju kose, kože i noktiju, održava normalan nivo testosterona, muškog polnog hormona, kao i normalne mentalne funkcije, dok u isto vreme inhibira štetne oksidativne procese zbog svojih antioksidantnih osobina.
 
 
Pakovanje:       100 tableta
Sastav:             Cink     15 mg
Upotreba: Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 1 tableta dnevno.

Informacija za  registrovane saradnike CaliVita International





Bliži se kraj godine, od srca Vam čestitamo  na dosadašnjim uspesima !

Sigurno znate da je produženje članstva za 2024. godinu neophodno  za one saradnike koji nisu kupovali proizvode u toku godine .  Do kraja ove  godine  je potrebno na svoj kodni broj  kupiti 1-2  proizvoda, u zavisnosti koliko bonusnih poena Vam nedostaje .  Za pomoć se možete obratiti ili meni ili konsignaciji u Beogradu ili Novom Sadu . Šteta bi bilo da izgubite Vaše saradnike kada ste već uložili vreme, energiju, znanje u njihovo sponzorisanje.

Mnogi od Vas imaju i neiskorišćene popuste , koji će Vam se odobriti prilikom kupovina do 31.12.2023. , posle toga se nažalost gasi Vaš kodni broj ukoliko niste obnovili članstvo i Vaš rabat se briše.

SVIMA NAMA SU NEOPHODNI CALIVITINI jedinstveni suplementi ! Vi ste se sigurno uverili u to!

Želimo Vam  sve najbolje, puno  novih saradnika i puno zdravlja i uspeha .




Kontakt telefon :
  📞Viber +381658408486
  📞 Srbija : 0658408486
     📭    e-mail : angelinab.572@gmail.com

 
Blog o proizvodima CaliVita International : 📝📕💊
https://calivitaangie.blogspot.com/



Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3814127090👇

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !