CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 1. октобар 2023.

AKCIJA 02 - 07. oktobra + Akcija LODOC 2+1 tokom OKTOBRA ~ CaliVita Srbija


 

U periodu od 02 - 07. oktobra
 

uz kupovine u vrednosti od   1000BP +
na poklon dobijate OrganiCare Anti-Ageing Cream 50ml (SCR234)

‼️BP i KP se proporcionalno smanjuju. Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave.

Vaša Calivita Srbija


OrganiCare Anti-Ageing Cream (50 ml)


 

https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/organicare-anti-aging-cream



Mladalačka koža lica na prirodan način

Borimo se protiv starenja kože sa novom intenzivnom antiejdžing kremom - Anti-Ageing Cream. Nežno, ali ipak brzo i vidljivo, zateže i ispunjava kožu, smanjuje vidljivost bora, intenzivno hidrira i neguje kožu lica, vrata i dekoltea.






Krema prijatnog mirisa, sveže i lake teksture se brzo apsorbuje i već nakon prve upotrebe, čini kožu svežom i čvrstom. Tajna mlađeg izgleda leži u posebnom sadržaju korišćenih prirodnih aktivnih sastojka proizvoda. To je zbog prisustva organskih ekstrakata kao što su aloe vera, maslinovo ulje i slatko bademovo ulje, ši buter, jojoba ulje, ali i visoka koncentracija prirodne hijaluronske kiseline, koja kruniše sastav ove antiejdžing kreme protiv starenja kože.
 

Krema sadrži 99% prirodnih sastojaka, a 95% biljnih sastojaka je organskog porekla. Kao i kod čitave porodice OrganiCare i na ovaj proizvod se odnosi da ne sadrži naftne derivate, sintetičke boje, kancerogene materije, derivate aluminijuma, koji mogu predstavljati rizik za zdravlje. Primenjene biljke nisu bile izložene uticaju lekova, pesticida, radioaktivnog zračenja ili genetske modifikacije.



🟡 Tokom meseca OKTOBRA nastavljamo akciju 🟡 LODOC 2+1
uz dva kupljena 🟡 Low Deuterium Oxy Crystala (CV0164) treći (SCR224) se dobija za 1,00 dinar

💙 Low Deuterium Oxy Cristal 50ml ~ Voda sa niskim sadržajem deuterijuma

 


 

 Online kupovina na linku 👇

💧https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/low-deuterium-oxy-crystal-r-lodoc


 Low Deuterium Oxy Crystal® je magnetno strukturiran, stabilizovan koncentrat sa osiromašenim sadržajem deuterijuma, obogaćen kiseonikom. Magnetno strukturirana voda može da bude efikasna pomoć u borbi protiv patogena. Stabilizovani kiseonik potpomaže snabdevanje ćelija kiseonikom, a nizak sadržak deuterijuma može da uspori proces multiplikacije ćelija; s druge strane, pogrešna multiplikacija ćelija istovremeno postaje manje izvesna.


  • Osobama koje žive tamo gde je vazduh zagađen i često ima puno smoga, a malo kiseonika
  • Osobama koje traže efikasnu imunološku zaštitu
  • Sportistima u cilju poboljšanja performansi
  • Svima u cilju poboljšanja raspoloženja i koncentracije

 

 

 

Doziranje:

10 kapi (0.83ml) u čašu vode 3x dnevno.

Pakovanje: 50ml

 
Izuzetno delotvoran kod mnogih stanja kao što su:

Nesanica, problemi sa spavanjem
Vreme ispita
Povećanje fizičke snage
Bolovi u mišićima i kostima
Depresija


Poremećaj pamćenja
Impotencija, Alchajmerova bolest
Poboljšanje ćelijskog metabolizma
Zamena za antibiotike
Influenca i druge infekcije
Usporavanje pojave bora

Aktivni kiseonik u kapima LOW DEUTERIUM OXY CRYSTAL® je dodatak ishrani koji značajno povećava koncentraciju kiseonika u našem organizmu. Ovde je važno da se naglasi da je to stabilizovani kiseonik u tečnom obliku koji prodire u sve ćelije i tkiva tela i to putem krvne plazme, a nema nikakva štetna dejstva. Radi se o kapima koje poseduju tri osnovne karakteristike po čemu je ovaj proizvod jedinstven i nezamenljiv u mnogim stanjima:


prečišćena voda sa niskim sadržajem deuterijuma
magnetski strukturisana
aktivni kiseonik u visokoj koncentraciji

Ove kapi imaju niski sadržaj deuterijuma, što pomaže regeneraciju normalnih ćelijskih funkcija i smanjenje učestalosti pojave tumorskih ćelija. Magnetski strukturisana voda doprinosi alkalizaciji i održavanju dobrog zdravlja imunog sistema. Stabilizovani aktivni kiseonik ima snažno detoksicirajuće dejstvo i doprinosi povećanom iskorišćavanju esencijalnih minerala, vitamina i ostalih sastojaka iz hrane.

Pakovanje: 50 ml

Upoteba: 10 kapi u cašu vode 3x dnevno


 
Ukoliko još nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste naše vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nižoj ceni 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu  ONLINE REGISTRACIJU na linku :

Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
0658408486 Srbija

 
 
 
 
 

  

‼️BP i KP se proporcionalno smanjuju. Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave.




Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !