CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

четвртак, 31. август 2023.

Fast Track novi sistem nagrađivanja ~CaliVita International 🟡🟡🟡

 




Od 01. 09. 2023. CaliVita International  je uvela  novi sistem nagrađivanja u svim državama za one registrovane članove  koji učlanjuju nove saradnike.

Dodatna motivacija za osobe koje se aktivno bave share marketingom

Fast  Tracknovi  motivacioni  sistem Calivite  takozvana  brza  traka.  Za početne nivoe, ovo je izuzetno povoljna mogućnost jer ne moraju da čekaju da dostignu viši nivo da bi ostvarili ozbiljniji bonus. 💰 💰 💰

🚩Ako iskoristite ovu mogućnost, možete  ostvariti  izvanredan  bonus već na  početku svog poslovanja!

💪 Uz  Fast  Track  svi  su  na  dobitku:  i kratkoročno i dugoročno Vaš posao će ojačati jer će novi članovi povećati vašu mrežu i učiniće je stabilnijom.

🟡🟡🟡

🌐 Više detalja možete pronaći na internet stranici: https://calivita.rs/fasttrack

🔗Brošura Fast Track dostupan na: https://bit.ly/FastTrack_Brosura

🔗Fast Track pravilnik dostupan na: https://bit.ly/FastTrack_Pravilnik

VREDI ISKORISTITI DATU MOGUĆNOST!

Kako možete ostvariti Fast Track bonus?

Kao osoba koja se aktivno bavi share marketingom i na nivo je od 4-18%,  sve što je potrebno da uradite su dve jednostavne stvari kako biste stekli pravo na Fast Track bonus:

1. korak Učlanite najmanje  2 nova člana u datom mesecu!

2. korak                                                                      Zajednička kupovina Vaših novih članova u mesecu učlanjenja treba da iznosi najmanje 2000 BP ! 

Rezultat
Dobijate 20% neto vrednosti računa učlanjenja kao Fast Track bonus.




Blog o proizvodima CaliVita International :

 👉https://calivitaangie.blogspot.com/

 

Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3814127090👇

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !