CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 13. август 2023.

🦩 🐚 Akcija od 14. avgusta -19. avgusta 2023. -CaliVita Srbija 🦩 🐚

 


U periodu od 14. do 19. avgusta za kupovinu najmanje 2 ista ili 2 različita ponuđena proizvoda ostvarite popust od ➖15 %🎁


Vaša Calivita Srbija


Kome preporučujemo ParaProteX ?
  • Osobama koje žele da pomognu svom telu u borbi protiv bakterija, virusa, gljivica ili crevnih infekcija
  • Osobama koje žele da ojačaju svoj imuni sistem očuvanjem zdrave crevne flore
  • Osobama koje se bore sa digestivnim tegobama u cilju omogućavanja normalne funkcije creva
  • Osobama koje sprovode detoksikacionu dijetu
  • Osobama koje su na anti-kandida dijeti, u cilju suplementacije
Ako vam je potreban preparat za borbu protiv virusa, bakterija ili gljivica., želite prirodno rešenje bez neželjenih efekata antibiotika. Paraprotex je proizvod na biljnoj bazi🍃, sa jedinstvenim sastavom koji potpomaže zaštitne procese. Ima antibakterijska, antivirusna i antifungalna svojstva.
ParaProtex uspešno održava zdravlje crevne flore,💪 jača imuni sistem i ujedno pokreće proces detoksikacije organizma!

ParaProtex je preparat širokog spektra sa jedinstvenim sastavom koji prirodno potpomaže zaštitne procese u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa. Obezbeđuje efikasnu pomoć u slučaju crevnih infekcija, održava zdravu crevnu floru i ojačava imuni sistem preko intestinalne sluzokože. Njegovi aktivni sastojci uključuju i dobro poznate supstance kao što je ulje iz semena grejpfruta, beli luk, orah ili karanfilić, kao i bilje koje se vekovima uspešno koristi u narodnoj medicini, kao što su biljke rangunska puzavica, mirišljava mirha, žutika i tahebo (Pau d’Arco).


 
150
mg
Rangunska puzavica
 
 
 
 
 
 
 
 
100
mg
Mirišljava pepeljuga
 
 
 
 
 
 
 
 
50
mg
Ekstrakt žutike (šimširike)
 
 
 
 
 
 
 
50
mg
Izmirna smola (mirha)
 
 
 
 
 
 
 
 
50
mg
Ulje karanfilića
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
50
mg
Pau d`Arco prah
 
 
 
 
 
 
 
37.5
mg
Prah crnog oraha
 
 
 
 
 
 
 
 
37.5
mg
Ulje kraljevskog oraha
 
 
 
 
 
 
 
 
25
mg
Ekstrakt semenki grejpfruta
 
 
 
 
 
 
 
12.5
mg
Beli luk u prahu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Poručivanje i detalji proizvoda: 
 
 
 
 
 





https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/coq10-lozenges

U  novoj formuli sada nudimo tabletu sa prijatnim ukusom limuna, koja se  još lakše rastapa, i koja u svakom pogledu odgovara savremenim dodacima  ishrani sa podjezičnom primenom. Zahvaljujući svojoj još profinjenijoj  teksturi, ona se prosto topi u ustima, ne ostavljajući za sobom  neprijatan osecaj „razdrobljenosti“. Njen nov ukus može biti privlačan i onima, koji do sada iz nekog razloga nisu preferirali ukus mentola, ili  su ga zbog eventualne primene homeopatskih lekova morali da izbegavaju.

Lozenges Q10 je mnogo više od energetskog stimulansa! Naime nova povećana doza mu daje posebnu vrednost koja omogućava upotrebu bilo u prevenciji, bilo u ispomoći u smislu kompletne revitalizacije.
Sublingvalni karakter omogućava bržu i efektivniju apsorpciju sastavnih delova preparata u organizmu, pošto oni putem krvnih sudova ispod jezika i u obrazima direktno prodiru u krvotok.
Iako se njegova upotreba može preporučiti većini ljudske populacije iznad 30 godina starosti, kao i profesionalnim sportistima i rekreativcima, Lozenges Q10 se takođe preporučuje deci ugroženog zdravstvenog stanja, ili onima, kojima je potrebno neko dopunsko tretiranje. Dalje, koenzim Q10 tablete pomažu i u otklanjanju stomačnih problema i smetnji u varenju, a stimulativno deluju i na gubitak telesne težine. Veoma je koristan kod osoba koje primaju agresivnu terapiju, jer olakšava podnošenje iste (kardiološki, gastroenterološki, imunološki i drugi problemi).
 
 
Pakovanje:    30 tableta
Upotreba:     1 tableta dnevno

Sastav - 30 mg Koenzim Q10

 

Poručivanje i detalji proizvoda:

 

  🛒 https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/coq10-lozenges

Ukoliko još nemate registarsku karticu CaliVite International , a da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nižoj ceni za 25 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :

👉https://serbia.calivita.com/registration/3814127090


Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )




 





👉https://www.blogger.com/follow.g?view=FOLLOW&blogID=1793240976891430482
 
 
Kontakt telefon :
 Viber +381658408486
  Srbija : 0658408486
        e-mail : angelinab.572@gmail.com
 
 



  Blog o proizvodima CaliVita International :

 👉https://calivitaangie.blogspot.com/

 

Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3814127090👇

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.





Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !