CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

петак, 17. март 2023.

💧 AKCIJA 20.03.- 25.03.2023. CaliVita Srbija 💚

 


U periodu od 20.- 25.03. za kupovinu najmanje 2️⃣ ista ili 2️⃣ različita ponuđena proizvoda ostvarite popust od ➖1️⃣5️⃣%
-15% min. 2kom
💧Oxy Max 60ml (CV0124)
💚Noni 90cps (FL0120)


Vaša Calivita Srbija








Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati.  OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!


Kome preporučujemo?
  • Osobama koje žive u velikim gradovima i onima koji se bave sportskim aktivnostima
  • U cilju podsticanja i povećanja snabdevanja tela kiseonikom
  • U cilju poboljšanja metabolizma
  • U cilju poboljšanja performansi u sportu
  • U cilju povećanja energije i poboljšanja fizioloških procesa
  • U cilju poboljšanja apsorpcije vitamina, minerala, aminokiselina i biljaka

Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom.
Sadrži 12 000 molekula kiseonika na milion delova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrednost 5-7, a u potoku 10-12.)
Kao posledica industrijalizacije i zagađenja životne sredine koju povlači za sobom, postepeno se smanjuje količina kiseonika u vazduhu, što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kiseonika. lstovremeno, civilizacijski procesi zahtevaju sve više napora od organizma, pri čemu rastu potrebe za kiseonikom. Znači, dok s jedne strane imamo povećanje potrebe za kiseonikom, na drugoj strani izvori kiseonika su sve siromašniji.
Stabilizavani kiseonik dopunjuje organizam energijom, popravlja fiziološke procese, razmenu materija i krvotok, ublažava simptome disajnih poremećaja.
Poboljšava apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i lekovitih biljaka u organizmu.
Poboljšava kapacitet fizičkih aktivnosti i značajno povećava učinak sportista. Stabilizovani kiseonik nam je dostupan u obliku molekula, a u krvotok dospeva preko digestivnog trakta. Karakteristike stabilizovanog kiseonika su: izuzetno je stabilan i u takvoj formi je postojan i vise godina, a organizam ga veoma lako apsorbuje.
Preparat stabilizovanog kiseonika uništava infektivne bakterije i parazite. Stoga je veoma dobra zaštita od bakterijskih, glivičnih, protozoalnih i virusnih infekcija.
Izvor života.
 

KAO DIJETETSKI SUPLEMENT: u 2 dcl tečnosti ukapljati 20 kapi preparata OxyMax® , piti tri puta dnevno.








Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 2 kapsule dnevno, pola sata pre obroka.


Kapsule nonija

Ekstrakt iz voća noni, bogat vitaminima, mineralnim materijama (natrijum, kalijum, gvožđe, mangan, magnezijum), aminokiselinama i enzimima. Ostali sastojci su: kseronin, prokseronin, skopoletin, damnakantal.


Kome preporučujemo?

Morinda citrifolia (noni) je voćka odomaćena na ostrvima Polinezije, Tahitija i Havaja. Jedan od njenih dejstvenih principa, damnakantal, igra kontrolnu ulogu u diferencijaciji ćelija i tkiva i "ne dozvoljava" da se deoba ćelija izvitoperi. Pošto doprinosi nastajanju najpovoljnijeg nivoa takozvanih T- i B-ćelija, kao i makrofaga limfnih ćelija, on olakšava posao imunom sistemu, tako da bude sposoban da se efikasno nosi sa bolestima. Kseronin i prokseronin, koji se nalaze u noniju, imaju antidepresivno dejstvo. Ove materije pojačavaju proizvodnju endorfina čije oslobađanje rezultira dobrim raspoloženjem i dobrom atmosferom. Osim svega toga, kseronin u organizmu pokreće funkciju mehanizma za sprečavanje zapaljenja, ima antialergijsko dejstvo i pojačava otpornu sposobnost organizma prema bakterijama i virusima. Dejstveni principi ovog voća zajednički pozitivno utiču na metabolizam uopšteno i pomažu u očuvanju zdravlja.

Sastav







Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3814127090

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.



Blog CaliVita International :

https://calivitaangie.blogspot.com/





Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !