CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 27. јануар 2024.

VeinCare, balzam protiv proširenih vena~ Francuska stručnost sa ajurvedskim korenima - za zdrave i lepe noge

 


  

VeinCare, balzam protiv proširenih vena

Francuska stručnost sa ajurvedskim korenima - za zdrave i lepe noge


Poznato je da, preko tridesete godine svaka peta osoba, a nakon pedesete godine svaka druga osoba se bori sa neprijatnim simptomima osećaja teških i napetih nogu. Iako je estetski aspekt taj koji prvenstveno najviše uznemirava žene, varikozne vene takođe mogu imati i negativne posledice za zdravlje za oba pola.

Drevno Indijsko iskustvo

Indijske žene su oduvek bile poznate po atraktivnom izgledu. Njihova nega tela se bazira na prirodnosti, a ajurvedski kozmetički tretmani su oduvek bili su od velikog značaja u njihovoj tradiciji. Jedna od tajni 5.000 godišnje medicinske istorije je smola indijskog tamjanovog drveta, koja se koristi zbog osvežavajućeg i umirujućeg dejstva na kožu, kao i za ublažavanje inflamatornih stanja.

Francuska stručnost

Sigurno ste već čuli o crnom grožđu ili crnom vinu i njihovom zaštitnom uticaju na krvne sudove. Mi smo iskoristili ovu naučnu činjenicu i detaljno smo istraživali ovu tematiku, sve dok u kombinaciji sa starim zapisima nismo pronašli relevantne izuzetno vredne informacije, listovi crnog grožđa se od davnina uspešno koriste za ublažavanje simptoma proširenih vena, kao i zbog blagotvornog dejstva na jačanje zidova krvnih sudova. A koja zemlja bi mogla da zna više o ovoj temi, ako ne dom lepote, Francuska.

Prirodna zaštita

Tako je nastala naša nova krema za proširene vene Vein Care. Sadrži jedinstvenu patentiranu Soothex® formulu, koja sadrži smolu indijskog tamjanovog drveta, koja može doprineti ublažavanju zapaljenja i bolova. A takođe sadrži i ekstrakt listova crnog grožđa, koji može da pomogne u jačanju zidova krvnih sudova. Aktivni sastojci Vein Care kreme doprinose poboljšanju stanja krvnih sudova i zahvaljujući tome pomažu u smanjenju vidljivosti istih. Pored toga, osvežavaju i smiruju kožu.
Kada se preporučuje primena VeinCare kreme?
  • Ukoliko imate problem proširenih vena.
  • Ukoliko se pribojavate nastanka problema proširenih vena.
  • Ako provodite mnogo vremena sedeći ili stojeći na svom radnom mestu, što predstavlja veliki napor za noge.
  • Ako često nosite tesnu i neudobnu obuću.
  • Ako ste osoba sa prekomernom telesnom težinom.
  • U slučaju neredovne ili potpunog izostanka fizičke aktivnost.
  • I svakako tokom velikih letnjih vrućina.
Vein Care – 75 ml                                                                            
Primena: 2-3 puta dnevno, za spoljašnju primenu

Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVita International, da biste ove vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE registraciju na linku


ONLINE kupovina proizvoda na linku :


Blog o proizvodima CaliVita International :

 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !