CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 20. август 2022.

Dr. Csilla Kelemen o Filteru za vodu , iskreno , razgovara sa dragom saradnicom i prijateljicom , Erzsebet Csuzdi


 https://photos.app.goo.gl/HzoEYQqXbkt55SjH9

Dr. Csilla Kelemen o Filteru za vodu , iskreno , razgovara sa dragom saradnicom i prijateljicom ,  Erzsebet Csuzdi 




 
 

9 razloga, zašto da odaberete novi Aquarion CaliVite International

   



Svima nam je poznato da je voda od vitalnog značaja za naše zdravlje. Ali, da li ste svesni sledećih šokantnih činjenica?
  • Fabrike i prečistači vode proizvode velike količine vode za piće koristeći dezinfekcione hemikalije. Nažalost, hlor korišćen za dezinfekciju u vodovodima, takođe ubija vitalne, korisne bakterije i u našem crevnom sistemu.

  • Međutim, do trenutka kada ta voda stigne u naše domove, mnoge štetne materije mogu usput da iscure iz starih, često zarđalih vodovodnih cevi.

  • Sve u svemu, naša voda iz slavine može biti kontaminirana ukupno sa do čak 60.000 različitih vrsta hemikalija!

Srećom, danas već uz pomoć efikasnih prečišćivača vode, lako možete dobiti pitku vodu odgovarajućeg kvaliteta u svom domu. Štaviše, Aquarion prečišćivač i jonizator vode ne samo što savršeno filtrira, već i jonizuje vodu. Dakle, ne samo da stvara finu pitku vodu bez štetnih materija zahvaljujući svom posebnom filteru, već je pogodan i za proizvodnju jonizovane alkalne ili kisele vode, zavisno od vašeg izbora, potrebe i područja upotrebe.






Jonizovana alkalna voda ima alkalizujuće dejstvo i pogodna je za vezivanje i uklanjanje slobodnih radikala, tj. odličan je antioksidans. To može da dodatno energizuje vaše telo, a redovnim konzumiranjem možete biti svežiji i poboljšati probavu, kao i ojačati otpornost organizma.

Jonizovana kisela voda može se koristiti za spoljašnju upotrebu, npr. za negu kože i usta, za tretiranje manjih rana i opekotina, kao kapi za nos, ili za čišćenje površina u domaćinstvu bez primene hemikalija.






 


💦🔝🌟https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/aquarion


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !