CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

среда, 27. јул 2022.

🤩Dodatna akcija - OxyMax -20% od 26.-29.07.2022. putem poštanske dostave !

 


Imamo sjajne vesti!! 👏👏👏

U period od 26.-29.07.
odobravamo popust od ➖20% na kupovinu proizvoda
BP i KP se proporcionalno smanjuju.

Kiseonik u kapima 





Upotreba: KAO DIJETETSKI SUPLEMENT: u 2 dcl tečnosti ukapljati 20 kapi preparata OxyMax® , piti tri puta dnevno.

Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati. OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada, OxyMax® može da bude od pomoći!
Kome preporučujemo?

Osobama koje žive u velikim gradovima i onima koji se bave sportskim aktivnostima
U cilju podsticanja i povećanja snabdevanja tela kiseonikom
U cilju poboljšanja metabolizma
U cilju poboljšanja performansi u sportu
U cilju povećanja energije i poboljšanja fizioloških procesa
U cilju poboljšanja apsorpcije vitamina, minerala, aminokiselina i biljaka

Vaša CaliVita Srbija

Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da  biste nase vrhunske proizvode  mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku 👇 




BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL  👇


Kontakt 📞

👇
Tel. 0658408486 Srbija
Tel. +381658408486 Viber
Angelina

недеља, 24. јул 2022.

🌊 Akcija CaliVita Srbija - od 26.-28.07. 2022. 🌊

 


U period od 26.-28.07.
Kupovinom najmanje 2️⃣ ista ili 2️⃣ različita proizvoda ostvarite popust od ➖15% na

✴️D-Drops 30ml (CV0246)

✳️Triple Potency Lecithin 100 softgels (CV0312)


 BP i KP se proporcionalno smanjuju. Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko poštanske dostave.



Vitamin D3 kapi ~ ✴️D-Drops






Vitamin D je jedini vitamin kod koga je jedan hormon biološki aktivan oblik. Ime vitamin D označava grupu srodnih jedinjenja. Vitamin D3, koji se naziva i holekalciferol, oblik je vitamina D koji naša koža, kada je izložena suncu, sintetizuje iz holesterola. Kod većine mladih ljudi dovoljno je osunčavanje šaka, lica i ruku u trajanju od 10-15 minuta, tokom nekoliko dana, za sintezu potrebne količine vitamina D. Nakon apsorpcije iz životnih namirnica ili sinteze u koži, vitamin D se u jetri pretvara u akumulativni oblik. Prema potrebi on se onda može u bubregu pretvoriti u svoj aktivni oblik. Dobro funkcionisanje jetre i bubrega je preduslov za optimalni status vitamina D u organizmu.

Funkcije vitamina D:

Zdrave kosti i zubi: vitamin D je neizostavan za normalnu građu kostiju i održavanje gustine kao i za jačinu kostiju u odraslom dobu. Vitamin D pospešuje apsorpciju kalcijuma iz namirnica i povećava količinu akumuliranog kalcijuma u telu. On, takođe, uvećava sakupljanje minerala u kostima. Vitamin D utiče na stvaranje zuba na isti način. Stanje nedostatka se ispoljava u tankoj, narvnomernoj, lošoj gleđi zuba koja je neotporna na karies.
Imuni sistem: vitamin D pomaže aktiviranje i reakciju belih krvnih zrnaca kod infekcije. Novije studije ukazuju na povezanost između poremećaja metabolizma vitamina D i nastajanja autoimunih reakcija (multiple skleroza, dijabetes tip 1, kronova bolest, psorijaza itd.)
Rast i razvoj ćelija: vitamin D ima važnu kontrolnu funkciju pri razvoju ćelija najrazličitijih tkiva, gde spadaju i bela krvna zrnca i ćelije u epitelnom sloju tkiva. Vitamin D sprečava rast nenormalnih, loše razvijenih ćelija i omogućava razvoj zdravih funkcionalnih zrelih ćelija.

Oblasti primene

Osteoporoza: Vitamin D zajedno sa kalcijumom pripada „zlatnom standardu“ u prevenciji i terapiji osteoporoze. Spojen sa kalcijumom i ostalim mikrohranljivim supstancama, vitamin D može uspori ili čak zaustavi gubitak koštane mase kod osteoporoze. Zajedno sa kalcijumom može da uspori smanjenje vilične kosti i tako održi potpornu osnovu za zube i desni.
Prevencija karcinoma: vitamin D smanjuje rizik od različitih oblika karcinoma.
Multipla skleroza: Izgleda da sunčeva svetlost i vitamin D igraju važnu ulogu kod multiple skleroze. U oblastima sa puno sunčevih zraka (Alpi, Ekvator) gotovo da i nema pojave multiple skleroze. Intervencije vitaminom D su u studijama pokazale njegovo stabilizirajuće dejstvo.
Slabost mišića i prevencija pada: Jedna nova meta analiza je pokazala da redovno, svakodnevno uzimanje vitamina D doprinosi značajnom smanjenju padova kod starijih ljudi. Verovatno je poboljšanje strukture kostiju zaslužno za ovu pojavu. Uz to se i kod mlade i kod starije populacije moglo dokazati direktno jačanje mišića. Ovo saznanje je od izuzetnog značaja za smanjenje učestalosti fraktura kod pacijenata sa osteoporozom.
Psorijaza: Zbog sposobnosti da reguliše i razvija ćelije kože, vitamin D može da uspori abnormalan rast ćelija psorijaze i utiče na intenzitet bolesti.
Imunomodulacija: vitamin D poseduje imunomodulativno dejstvo (odavno poznato iz korišćenja ribljeg ulja). Ovo njegovo svojstvo bi moglo u budućnosti da dobije još više na važnosti, ako se značaj vitamina D za stabilizaciju autoimunih bolesti bude potvrdio u još šire sprovedenim studijama.
Upale, bolovi: Davanje vitamina D u dozi 2000-3000 IJ (=50-75µg) smanjuje klasične upalne parametre, kao što je C-reaktivni protein (CRP), interkleukin6 (IL-6) kao i NF-kapa B. Kod pacijenata sa bolovima u leđima, interventno davanje vitamina D je pokazalo da su svi pacijenti, koji su imali manjak vitamina D, reagovali jacnim kliničkim poboljšanjem stanja.
Gubitak sluha: manjak vitamina D može da uzrokuje zujanje u ušima i gubitak sluha.
Suplementacija ovim vitaminom je od posebnog značaja tokom mračnije jesenje i zimske sezone, u trudnoći, za decu u razvoju,nakon menopauze i za starije, kao i u slučaju problema sa apsorpcijom vitamina D i gojaznosti (hronični gastrointestinalni poremećaj, Kronova bolest, ulcerozni kolitis).

Uz pomoć CaliVite® možete veoma lako učiniti nešto pozitivno za svoje zdravlje, i to uz pomoć prirodnih sastojaka! Iskoristite ovu mogucnost! * Računajuci sa preporučenom dnevnom primenom (vitamin d3 kapi za odrasle 1 kap – 400 IJ/dnevno).
Pažnja!

  • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu količinu!
  • Čuvati na tamnom, suvom i hladnom mestu, zatvoreno, po otvaranju bočicu čuvati u frižideru, ne zamrzavati!
  • U slučaju hiperkalcemije se ne preporučuje uzimanje preparata D-drops!
  • Ukoliko imate sarkodiozu ili kamen u bubregu potražite lekarski savet pre uzimanja preparata!
  • Ukoliko već koristite neki drugi preparat koji sadrži vitamin D, pre uzimanja D-drops potražite lekarski savet!

 
 

100 gelkapsula

1-2 obroka (kapsule) u toku dana, za vreme ili nakon glavnih obroka
👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/triplepotencylec



Lecitin je prirodna supstanca, koja se uobičajeno nalazi u našem organizmu, ćelijskoj membrani, u sastavu je proteina odgovornih za prenos masti. Lecitin ima važnu ulogu u funkcionisanju nervnog sistema i pomaže u održavanju normalnog nivoa holesterola. Lecitin je prirodni izvor fosfatidil holina i fosfatidil inizitola, koji su zapravo fosfolipidi.
Lecitin je prirodno jedinjenje i najbolji izvor holina, bitne komponente koja hrani mozak i pospešuje pamćenje. Lecitin se preporučuje osobama koje imaju bolne zglobove, teško se kreću ili su osetljive na vremenske promene (meteoropati), te onima sa otežanom probavom masnoća. Pridonosi čvrstoći i kvalitetu kose.Lecitin je masno jedinjenje koje treba svaka ćelija u ljudskom telu. On je ključna gradivna tvar staničnih membrana, čija je osnovna funkcija propuštanje hranjivih tvari u stanicu i eliminacija štetnih tvari iz stanice. Lecitin s pravom nosi epitet hrana za mozak, jer izravno potiče memoriju i koncentraciju te sprečava pojavu demencije.
Fosfatidilkolin, kao deo lecitina, sudeluje u prenosu živčanih impulsa i poruka između stanica (neurotransmiter).


Lecitin razgrađuje masnoće i holesterol, čisteći krvne žile od masnih depozita, što ga čini idealnom nadopunom za zdravlje srca i dobru cirkulaciju. Kao lipotropna tvar (razgrađuje masnoće) neizostavan je deo prehrane kod svih poremećaja u radu žuči i jetre, nakon operacije, kod žučnih kamenaca i nelagode pri probavi masnoća u vidu grčeva, proliva itd. Osim toga, lecitin potpomaže rad bubrega, olakšava probavu i omekšava stolicu te pomaže telu iskoristiti vitamine topive u mastima (A, D, E i K).
Široko je prihvaćen kao sredstvo koje na prirodan način, bez štetnih posledica za organizam, smanjuje bolove izazvane artrozom zglobova, te olakšava kretanje. Izvrstan je pomagač svima koji su osetljivi na vremenske promene (meteoropati), a kod starijih osoba deluje kao sredstvo za oporavak i vraća vitalnost. Lecitin daje kosi zdravu boju i smanjuje njeno opadanje. Pomoću lecitina se može sprečiti nastanak ekcema. Potpora je svim kurama mršavljenja.
Lecitin je nutrijent koji telo treba u velikim količinama (samo nervne stanice poredane jedna do druge čine kolonu od nekoliko hiljada kilometara).
Telo nam samo signalizira kada je nivo lecitina u organizmu prenisko - bol u zglobovima prilikom kretanja ili zaboravljanje samo su neki od znakova.
Super Soya Lecithin uzima se prema potrebi (2-3 kapsule dnevno), po mogućnosti za vreme ili pre jela. Kod osobito jakih bolova u zglobovima navedene se količine mogu udvostručiti. Nije poznato nikakvo štetno delovanje lecitina, a predoziranje je nemoguće.

Napomena
Kako lecitin sadrži značajne količine fosfora, kod dugotrajnih se kura lecitinom preporučuje dodatan unos kalcijuma (Strong Bones), zbog održavanja ravnoteže kalcijuma i fosfora.





Super Soy Lecithin

Quantity: 100 gel capsules, 250 gel capsules.
     Amount per each capsule:
     Soy lecithin ...............................   1200 mg, including:
     Phosphatidylcholine .................   180 mg
     Phosphatidyletanol-amine ......   156 mg
     Phosphatidyl-inositol ................   120 mg

Triple Potency Lecithin

Quantity: 100 gel capsules.
     Amount per each capsule:
     Phosphatide complex of soybean seed .....   1200 mg
     (Phosphatidylcholine minimum .....................   420 mg)




Vaša Calivita Srbija


Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da  biste nase vrhunske proizvode  mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku 👇  https://serbia.calivita.com/registration/3814127090



BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL  👇


Kontakt 📞

👇
Tel. 0658408486 Srbija
Tel. +381658408486 Viber
Angelina


петак, 15. јул 2022.

Liquid Chlorophyll 473ml ~ Tečni Hlorofil ~Tečna formula za alkalizaciju

 


Liquid Chlorophyll ~ Tečni Hlorofil

Tečna formula za alkalizaciju

473ml

1 kafena kašičica dnevno

🛒 https://snezanavujadinov.calivita.rs/products/liquid-chlorophyll


Tečni Hlorofil sadrži biološki veoma aktivnu supstancu hlorofilin. Hlorofilin potiče iz hlorofila lucerke, i predstavlja polusintetsku natrijumovu bakarnu so koja je rastvorljiva u vodi, lako se upija u gastrointestinalnom traktu i razvija dejstvo oba tipa hlorofila (A i B). Hlorofilin ima strukturu sličnu hemoglobinu u crvenim krvnim zrncima i može da prenosi kiseonik kroz telesne tečnosti.

Hlorofil je pigment koji biljkama daje zelenu boju i vrši fotosintezu bez koje ne bi bilo života na Zemlji. Hlorofil je 1915. otkrio dr. Rihard Vilštater (Richard Willstadter) i dobio Nobelovu nagradu za otkrivanje hemijske strukture koja zapravo predstavlja prstenastu policikličnu strukturu vodonika, kiseonika i ugljenika u čijem središtu se nalazi mineral magnezijum. Hlorofil je veoma dobro proučen i zna se da sa drugim pigmentima, karotinoidima i fikobilinima vrši procese fotosinteze u biljkama, algama i jednoćelijskim organizmima. Fotosinteza je proces koji sunčevu energiju pretvara u hemijsku i omogućava sintezu šećera i belančevina, metabolizam u ćelijama, kao i proizvodnju kiseonika. Bez ovih procesa ne bi bio moguć život na Zemlji.

Pored uloge u fotosintezi, hlorofil ima i veoma temeljno proučena i dokumentovana dejstva koja se koriste u izradi dodataka ishrani za poboljšanje i održavanje dobrog zdravlja:

1.) sposoban je da gradi stabilne komplekse molekula sa nekim kancerogenim materijama, kao što su poliaromatski ugljikovodonici iz duvanskog dima ili aflatoksini, proizvodi nekih gljivica, a vezujući ih sprečava njihovo dejstvo da izazovu rak;

2.) deluje na enzim Citohrom P 450 u jetri koji sprečava nastanak maligne transformacije DNK u ćelijama pod dejstvom kancerogenih materija;

3.) snažan je antioksidant, jer sprečava oksidativna oštećenja ćelija pod dejstvom slobodnih radikala, zračenja i otrova;

4.) čisti organizam od spoljašnjih otrova i od otrova nastalih u toku procesa metabolizma, pri čemu se detoksikacija vrši putem organa za disanje (nos, sinusi, disajni putevi, pluća), gastrointestinalnog trakta (želudac, jetra, žučna kesa, debelo i tanko crevo), bubrega i mokraćnih puteva, kože, kao i cirkulacije telesnih tečnosti koja obuhvata sve ćelije ljudskog organizma, donoseći hranljive materije i odnoseći otpatke (deluje dakle na sve organe koji učestvuju u detoksikaciji organizma);

5.) sposoban je za alkalizaciju (povećanje pH vrednosti) organizma, znači sprečava razvoj mikroorganizama, parazita, povećava otpornost imunog sistema prema spoljašnjim štetnim uticajima i maligno izmenjenim ćelijama;

6.) sprečava zapaljenje, deluje protiv reumatoidnog artritisa;

7.) inhibiranjem rasta i razvoja nekih anaerobnih bakterija pomaže zarastanje rana;

8.) deluje kao dezodorans tela, oduzima neprijatne mirise i zadah iz usta;

9.) deluje kao opšti roborativ, sprečava starenje organizma, jača imuni sistem, popravlja cirkulaciju i varenje, zaceljuje ulkuse na sluznicama.



Svojstva hlorofila su identična sa svojstvima hlorofilina. Hlorofilin preporučujemo za održavanje dobrog zdravlja. Naime, svakom se preporučuje da povremeno očisti svoj organizam od otrova, da koristi antioksidante, da regeneriše jetru, da poboljša rad imunog sistema. Preporučujemo ga za unutrašnju dezodoraciju i sprečavanje lošeg zadaha, za bolje zarastanje rana. Može pomoći zarastanje čira na želucu, saniranje reumatoidnog artritisa, otklanjanje zatvora i kao opšti roborativ.

Dugogodišnja istraživanja su pokazala dobru podnošljivost (toksični efekti nisu poznati), ali ga ne preporučujemo trudnicama i dojiljama, jer na njima nisu vršena istraživanja.

Tokom korišćenja može obojiti mokraću, stolicu i jezik u zeleno, što ne predstavlja razlog za prekidanje primene.

KOJA SU TO BLAGOTVORNA DEJSTVA NA LJUDSKI ORGANIZAM?

ANTIKANCEROGENO DEJSTVO, jer gradi stabilne hemijske komplekse sa kancerogenim materijama, kao što su: aflatoksin B, policiklični ugljovodonici poreklom iz duvanskog dima, heterociklični amini iz dimljenog i konzervisanog mesa. Dalje podstiče CITOHROM P?450 u jetri da spreči strukturalnu izmenu DNK pod dejstvom kancerogenih materija.

ANTIOKSIDATIVNO DEJSTVO razvija zato što deluje kao snažan antioksidant, a naročito sprečava dejstvo radioaktivnih zraka, da ne deluju kao slobodni radikali.

DETOKSIKATOR, jer vezuje otrove poreklom iz spoljašnje sredine (egzogene toksine) kao i unutrašnje metaboličke otrove (endogene toksine) tako što deluje na sve one organe koji vrše detoksikaciju. To su disajni organi (nos, sinusi, pluća), gastrointestinalni trakt (želudac, jetra, žučna kesa, tanko i debelo crevo) bubreg i mokraćni putevi, koža i limfni sistem. Po nabrojanim organima se vidi da je praktično ceo organizam obuhvaćen detoksikacionom aktivnošću, zato što LIQUID CHLOROFILL prodire u sve pore ljudskog organizma i održava količinu i kvalitet ekstracelularne tečnosti.




Ljudski organizam se sastoji od 80% vode, od toga je samo 12% u krvotoku, a 62% je oko ćelija u tkz. ekstracelularnom matriksu, koji skuplja otpadne materije. Limfotok je taj koji odnosi te materije i izlučuje u debelo crevo. Debelo crevo je kolektor otrova iz celog organizma, zato treba redovno da se čisti, da ne bi došlo do reapsorpcije otrova i do samotrovanja organizma.

JAČA IMUNI SISTEM.

ALKALIZATOR, jer menja ph kiselost organizma ka bazičnom, i time sprečava razvoj mikroorganizama i jača imuni sistem.

ANTIINFLAMATORNO DEJSTVO tj. ako postoji zapaljenje u organizmu, tada smiruje upalu i pomaže ozdravljenje. Takođe pomaže zarastanje rana, bilo da su sveže rane ili ranice koje su se zapalile tj. nastale grizlice na sluznicama, afte, fisure, čirevi.

DEZODORIRA TELO, jer otklanja neprijatan zadah i miris tela. To je važno kod onih osoba koja imaju neprirodne otvore debelog creva i mokraćne bešike.

DELUJE KAO OPŠTI ROBORANS, popravlja varenje, otklanja zatvor, popravlja cirkulaciju i sprečava starenje organizma.

Iskustva sa primenom LIQUID CHLOROFILL-a su veoma povoljna u slučaju hroničnog katara želudca sa grizlicom u slučaju hronične upale debelog creva, kod upornih zatvora, kod naglo nastalih uboda insekata gde postoji jak otok, kod svih stanja gde je potrebna detoksikacija organizma. Kada se primenjuje za lokalno tretiranje kože i sluzokože preporučujemo upotrebu bez razblaživanja, a kada se pije, naše ikustvo je pokazalo de su dve kafene kašike u dva decilitara vode veoma delotvorna.

Kupovinu , ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, mozete obaviti na telefonu : 0628714498 Srbija
                      +381628714498 Viber

Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVita International, da biste ove vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE registraciju na linku👇


ONLINE kupovina proizvoda na linku :

Blog o proizvodima CaliVita International :

недеља, 10. јул 2022.

AKCIJA od 11. - 16.07. na liniju eteričnih ulja , plus poklon C-1000+ 30tbs CV Srbija

 











⚱️ Povodom dana Eteričnih ulja 11. jula, poklanjamo 15% popusta na liniju eteričnih ulja.
Popust se ostvaruje kupovinom bilo kog eteričnog ulja 🍋limun, 💜lavanda i 🏺tamjan  (CC0036, CC0039, CC0040), bez ograničenja.
BP i KP se proporcionalno smanjuju. Akcija traje od 11. do 16. jula.
Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave.



Esencijalna ulja obično povezujemo sa nekim lepim mirisom, jer ona pre svega probude čulo mirisa.


Pored toga što se zbog njih prijatno osećamo, imaju i potencijalne zdravstvene benefite.

 Od sada u našoj paleti proizvoda naći će se sertifikovana organska esencijalna ulja koja su 💯% prirodna i čista, što znači da ne sadrže sintetičke aditive, punila, veštačke mirise i nečistoće.

Za početak u ponudi su ulja:


Organsko eterično ulje limuna
10ml






Eterična ulja blagotvorno utiču ne samo na naše raspoloženje, već imaju potencijal i da pozitivno utiču na opšte zdravlje. Naše sertifikovano organsko, 100% čisto eterično ulje limuna, može biti od pomoći za brojne poremećaje. Okrepljujuća aroma pored toga što doprinosi boljem raspoloženju i poboljšanju mentalnih sposobnosti, može pomoći i da se efikasno ublaže simptomi oboljenja gornjih disajnih puteva.
WebShop 960 Din




Lavanda je definitivno jedna od naših najsvestranijih biljaka, koja se rutinski koristi u mnogo različitih svrha. Jedna je od najpopularnijih ukrasnih i mirisnih cvetnih biljaka, koja je istovremeno i tradicionalna začinska i lekovita biljka. Ekstrahovano iz sveže biljke, naše eterično ulje lavande sa visokim sadržajem aktivnih sastojaka ima prirodno umirujuće dejstvo na telo i um. Nanešeno na kožu, doprinosi bržem zarastanju rana, i ostvaruje antiseptičko i antiinflamatorno dejstvo. Kao popularno korišćeno tradicionalno kućno lekovito sredstvo, ulje lavande čini važan dodatak svakog porodičnog medicinskog ormarića.





Organsko eterično ulje tamjana

5ml






Tamjan koji se često naziva „kraljem eteričnih ulja“, je zapravo jedan od najdragocenijih i najcenjenijih među istima. Koristi se još od antičkog doba, i to ne samo za poboljšanje lepote i kao lekovito sredstvo, već i za duhovne svrhe: za podsticanje razmišljanja i meditacije, kao i za ublažavanje mentalnog i duhovnog zamora. Calivita vrhunsko, sertifikovano organsko eterično ulje tamjana može ponuditi rešenje za širok spektar zdravstvenih poremećaja.
 

 


Ukoliko u periodu od 11. - 16.07. na jednom računu ostvarite 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ BP i više, na poklon dobijate 🆓 C-1000+ 30tbs (SCR166)




C-1000+ doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše potrebno. Pored toga, doprinosi i procesima stvaranja kolagena, i može pomoći u očuvanju zdravlja krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože. 

pogodno za vegane 
dobra apsorpcija 
sa organskim biljem 

Kada vam je potreban vitamin C 1000 ? 

Kada ste podložni zarazama. 
Kada vam je potrebno jačanje imunog sistema u zimskom periodu. 
Kada se bavite sportom ili obavljate teške fizičke poslove, za veću izdržljivost. 
Kada ste pod intenzivnim mentalnim stresom, za normalno funkcionisanje nervnog sistema. 
Ako ste starija osoba ili se oporavljate od bolesti. 
Kada je potrebno poboljšanje apsorpcije gvožđa (posebno za žene tokom plodnih godina, kao i za osobe koje pate od anemije, nastale usled nedostatka gvožđa). 
UVEK ! 


Tablete sa visokom koncentracijom vitamin C 1000 korisne u slučaju velike fizičke opterećenosti, smanjenje otpornosti organizma, prehlade i influence. 

C1000 Plus sa velikom količinom vitamina C sa produženim dejstvom i šipkom organskog porekla za dodatno jačanje dejstva, doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše potrebno. 

Pored toga, vitamn C doprinosi i procesima stvaranja kolagena, i može pomoći u očuvanju zdravlja krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože. 

Vitamin C rastvorljiv u vodi, koji jača imuni sistem, pojačava otpornost organizma prema infektivnim bolestima i prehladama. On aktivira brojne enzime i ima važnu ulogu u ćelijskom disanju. Ubrzava proces zarastanja rana i regeneraciju vezivnog tkiva i učestvuje u izgradnji koštanog, kolagenog i hrskavicavog tkiva, kao i u sintezi hormona nadbubrežne žlezde. Vitamin C deluje antistresno, potpomaže resorpciju gvožda i zajedno sa folnom kiselinom i vitaminom B12 pomaže sazrevanje crvenih krvnih zrnaca. Povećava i obnavlja fizicku kondiciju. Pod fizičkim opterecenjem rastu potrebe organizma za vitaminom C, tako da je neophodna njegova intenzivna suplementacija. 


VItamin C 1000 mg sa organskim šipkom 

Sastav: 

Vitamin C 1000 mg 
Organski šipurak u prahu 125 mg 




Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave. Za poklon proizvod se ne obračunava BP i KP. Napomena: Akcije se ne sabiraju!



Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da  biste nase vrhunske proizvode  mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku 👇  https://serbia.calivita.com/registration/3814127090



BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL  👇


Kontakt 📞

👇
Tel. 0658408486 Srbija
Tel. +381658408486 Viber
Angelina


Vaša Calivita Srbija