CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 26. јун 2022.

Balzam za prvu pomoć iz apoteke prirode ~ OrganiCare Rescue Gel 60 ml

 

 

 
 
Balzam za prvu pomoć iz apoteke prirode ~  OrganiCare Rescue Gel
60 ml


☀️ Leto je u jeku i svi mu se radujemo, ali našu radost kvare razne povrede i ujedi insekata. 🦟

Za bezbrižno leto tu je Recue gel - naša mala apoteka za  „prvu pomoć“ . 🚑
Rescue gel, sadrži aloe veru, maslinovo ulje, mentol, kamfor, kamilicu, kadulju, ruzmarin, vražju kandžu i arniku. Zahvaljujući ovim sastojcima osigurava brzu pomoć kod opeklina od sunca i uboda insekata, jer deluje kao analgetik, hladi i umiruje.➕ Pored toga trenutno pomaže kod reumatskih bolova, grčeva u mišićima, istegnuća, ➕ a može da se nanositi i na grudi jer pruža olakšanje kod začepljenih disajnih puteva. Praktično roll-on pakovanje omogućava jednostavnu upotrebu, zauzima malo prostora – idealan proizvod za svaku kućnu apoteku!

OrganiCare Rescue Gel može da se koristi protiv reumatskih bolova, grčeva u mišićima i uganuća, kao i za kožne iritacije, izgorelu kožu i ujede insekata na prirodan način, sa trenutnim delovanjem. Primena: direktno naneti roll-on na mesto na telu koje je potrebno tretirati, i kružnim pokretima nežno masirati u trajanju od oko 1 minuta.
Može da se koristi protiv reumatskih bolova, grčeva u mišićima i uganuća, kao i za kožne iritacije, izgorelu kožu i ujede insekata na prirodan način, sa trenutnim delovanjem.
Primena: direktno naneti roll-on na mesto na telu koje je potrebno tretirati, i kružnim pokretima nežno masirati u trajanju od oko 1 minuta.
 
 
 
 

 
 
Detaljnije o proizvodu i poručivanje:


Kupovinu , ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, mozete obaviti na telefonu : 0628714498 Srbija
                      +381628714498 Viber

Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVita International, da biste ove vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE registraciju na linku👇


ONLINE kupovina proizvoda na linku :

Blog o proizvodima CaliVita International :



Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !