CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

петак, 17. јун 2022.

🔥AKCIJA🔥 - od 21.- 23.06.2022. !! ISKORISTIMO JE !!

 


Kupovinom najmanje 2️⃣ ista ili 2️⃣ različita proizvoda ostvarujete popust od ➖15% 💦 Low Deuterium Oxy Cristal 50ml (CV0164)
BP i KP se proporcionalno smanjuju. Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave.







💦 Low Deuterium Oxy Cristal 50ml (CV0164) 🛒https://mariakabok.calivita.rs/products/low-deuterium-oxy-crystal-r-lodoc

Low Deuterium Oxy Crystal® je magnetno struktuirani vodeni koncentrat sa smanjenim sadržajem deuterijuma, obogaćen stabilizovanim kiseonikom, koji zahvaljujći svojoj dobro strukturisanoj fizičkoj konstrukciji, može obezbediti više energije i dodatnog kiseonika organizmu, a usled izmena strukture vode u telu može doprineti i harmonizaciji prirodnih hemijskih i fizičkih procesa u organizmu.

Low Deuterium Oxy Crystal®-a se preporučuje u rastvorenom obliku, putem dodavanja vodi ili drugim tečnostima.

Preparat je po svojoj osobini blago alkalan, što može da pomogne organizmu u njegovoj kontinuiranoj borbi protiv slobodnih radikala. Jedinstvena osobina ovog proizvoda je i to što je proizveden korišćenjem vode sa niskim sadržajem deuterijuma.

Voda sa niskim sadržajem deuterijuma može da uspori proces deobe ćelija – što je u stvari usporavanje „starenja” organizma – a u isto vreme može smanjiti i verovatnoću nastupanja deoba sa greškom.

Uz već pomenute blagotvorne osobine dugotrajno korišćenje vode sa niskim sadržajem deuterijuma i obogaćene stabilizovanim kiseonikom može doprineti detoksikaciji organizma, kao i punjenju tela energijom.

Kome preporučujemo?


Osobama koje žive tamo gde je vazduh zagađen i često ima puno smoga, a malo kiseonika
Osobama koje traže efikasnu imunološku zaštitu
Sportistima u cilju poboljšanja performansi
Svima u cilju poboljšanja raspoloženja i koncentracije

Sastojci Low Deuterium Oxy Crystal®-a

Prečiščena voda sa niskim sadržajem deuterijuma obogaćena stabilizovanim kiseonikom.

Upotreba

Ukapati 10 kapi u čašu vode i popiti tri puta dnevno.


💃 #partyUP 60caps (CV0309) 🛒https://mariakabok.calivita.rs/products/partyup-60-caps

Preparat za podršku funkcionisanja jetre i procese regeneracije #partyUp je jedinstvena kombinacija prirodnih vitamina, minerala, aminokiselina, antioksidanata i lekovitih biljaka. Aktivni sastojci koje sadrži pomažu telu da se nosi sa izazovima prouzrokovanim dejstvom alkohola. Takođe, isti aktivni sastojci sinergističkim dejstvom podržavaju zdravo funkcionisanje jetre i smanjuju znakove mamurluka (nedostatak koncentracije, dehidratacija, umor, nelagodnost), umirujući tako probavni i nervni sistem, pomažući koncentraciji i zamenjujući osiromašene minerale. Kapsule ne sadrže veštačke aditive, i mogu da ih konzumiraju i vegetarijanci.

Zdravim i mladim osobama koje povremeno konzumiraju alkohol, za podršku procesa detoksikacije i zdravog funkcionisanja jetre, kao i za ublažavanje simptoma mamurluka.
Sastav
40
mg
Vitamin C
100
mcg
Vitamin B1
250
mcg
Vitamin B6 (piridoksin)
50
mcg
Folna kiselina
60
mg
Magnezijum
1.5
mg
Cink
50
mg
Sprašeni list nopal kaktusa
37.5
mg
Suvi ekstrakt semena šarenog čkalja
30
mg
DER 25-30:1 stand. na 80% silimarina
37.5
mg
Metjonin
37.5
mg
Cistein
25
mg
Sprašeni koren sibirskog ženšena
15
mg
Sprašeni koren đumbira
15
mg
GLA iz semena borača
15
mg
Sprašeni koren koreanskog ženšena

Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :


Nas Katalog proizvoda - listajte ga na linku :


ONLINE KUPOVINA CALI VITA PROIZVODA NA LINKU :

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !