CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 12. фебруар 2022.

🌟🌟🌟Sa ponosom Vam predstavljamo nove proizvode CaliVita International !🌟🌟🌟

 













Očuvanje zdravlja i širenje pozitivnih ideja o značaju prevencije, kao i preuzimanjem odgovornosti za vlastito ponašanje, pravilnim načinom ishrane, suplementacijom i fizičkom aktivnošću, je obaveza svakog čoveka. Time iskazujemo vrline preko potrebne za kvalitetniji, zdraviji i sretniji život čoveka u 21. veku.

Esencijalne hranljive materije imaju značajnu ulogu u pravilnom razvoju organizma i održavanju zdravlja od embrionalnog razvoja do starosti.
Poslovica kaže „da zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu”. Istina je. Tek kada obolimo, počinjemo istinski ceniti život. Posledično, sve što služi svrsi očuvanja, produženja i obogaćenja istog je dobar ulog, a najbolji među njima je očuvanje sopstvenog zdravlja. Ovo uverenje sa nama deli više od 10,000 hiljada ljudi u Srbiji, koji koriste naše proizvode svakodnevno, jer znaju da time aktivno doprinose očuvanju i poboljšanju sopstvenog zdravlja. Deleći svoja pozitivna iskustva sa drugima, promoviše se značaj prevencije i primene dodataka ishrani, a na značaj prevencije ukazuje i
savremena medicinska nauka. Ove vrednosti i način razmišljanja zastupamo od samog početka našeg delovanja, što se u krajnjem slučaju ogleda i kroz odgovornije i zdravije društvo u celini.

Svesni smo da je kvalitet proizvoda osnova uspešnog poslovanja. Sa ponosom ističemo da svaki naš proizvod ima 100% garanciju kvaliteta, kojom se garantuje sigurnost i zadovoljstvo svakog našeg potrošača. Proizvodi CaliVita International su biološki aktivni dodaci ishrani, i predstavljaju prirodan izvor esencijalnih nutrijenata, neophodnih za optimalno funkcionisanje organizma. Proizvode se prema odredbama najsavremenije farmaceutske tehnologije i principima aktuelne dobre proizvo-
đačke prakse (cGMP), kao i pod striktnom kontrolom FDA – najznačajnije svetske organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda. Pažljivo birane sirovine su izvor aktivnih supstanci koji potiču iz isključivo prirodnih izvora, što ističe visoku biološku aktivnost proizvoda, a samim tim i njihovu delotvornost.

🌟Sa ponosom Vam  predstavljamo nove proizvode CaliVita International ! 🌟🌟🌟





🌟https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/boostup

30 kapsula

1 kapsula dnevno
 
  Zahvaljujući vrednim aktivnim sastojcima, #boostUP vam može pomoći, da lakše držite korak sa mnoštvom mentalnih izazova savremenog ubrzanog sveta. Kompleksni dodatak ishrani koji sadrži popularne biljne ekstrakte, organske mineralne materije, vitamine i masne kiseline može poboljšati mentalne sposobnosti, pospešiti koncentraciju i poboljšati pamćenje, uz istovremeno smanjenje anksioznosti i stresa.

  • Osobama koje se bave intelektualnim zanimanjima, kako bi mogli da ostvare bolje mentalne sposobnosti i da lakše prevaziđu stres.
  • Školarcima i studentima kao dodatnu pomoć za učenje i poboljšanje koncentracije.
  • Starijim osobama da poboljšaju kratkoročno i dugoročno pamćenje, kao i za usporavanje pogoršavanja kognitivnih procesa.
  • Onima, koji žele da na odgovarajući način savladaju izazove ovog novog ubrzanog sveta, ali i dalje žele mirno da spavaju.
Da li ste znali,da se indijska lekovita biljka brami odnosno bakopa, koristila u drevnoj tradicionalnoj ajurvedskoj medicini kao sredstvo za poboljšanje rada mozga i moždanih funkcija?


100
mg
Ekstrakt lišća bakopa (20:1; Bacopa monnieri)



30
mg
Magnezijum (Magnesium Malate)





25
mg
Fosfatidilserin







20
mg
Ekstrakt lišća ginkgo biloba (50:1; std. 24% flavonglikozida, 6% terpena)
2
mg
Pantotenska kiselina






Ostali sastojci:
Hidroksipropil metilceluloza, pirinčane ljuske, pirinčane mekinje

🌟https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/cheerup

30 tableta

1 tableta dnevno
 
Kompleksni sastojci prirodnog porekla u proizvodu #cheerUp, imaju potencijal da vam pomognu da iz stanja depresije i osećaja emocionalne i fizičke iscrpljenost zbog dejstva stresa, povratite psihološku ravnotežu i živite svoj svakodnevni život skladnije. Zahvaljujući organskom obliku korišćenih sastojaka, isti se lakše i efikasnije apsorbuju, sinergistički jačajući međusobno dejstvo uz visok stepen efikasnosti, i bez rizika od pojave bilo kakvih nuspojava ili zavisnosti. #cheerUp je u obliku tableta biljnog porekla, bez veštačkih dodataka.

Kome preporučujemo?
  • Aktivnim mladim osobama, kako bi se lakše izborili sa osećajem emocionalne i fizičke iscrpljenosti, kao i depresije.
  • Svima koji doživljavaju psihički i/ili fizički umor, radi poboljšanja koncentracije i povećanja vitalne životne energije.
  • Osobama koje su izložene stalnom uticaju stresa, koje su pod tenzijom, i koje pate od poremećaja sna i/ili naglih promena raspoloženja.
  • Osobama koje žele da pruže dodatnu podršku svojem organizmu u borbi protiv zapaljenja.
  • Svim sredovečnim i starijim osobama, koje traže prirodno olakšanje od lošeg raspoloženja i melanholije.
Sastav

250
mg
N-acetil-L-karnitin








75
mg
S-adenozil metionin





 
 
 
50
mg
Balzam ekstrakta limuna (10:1)




 
 
30
mg
Magnezijum (Magnesium Malate)




 
 
15
mg
Vitamin C (L-askorbinska kiselina)



 
 
 
2
mg
Vitamin B6 (piridoksin)





 
 
2
mg
 
Cink (Cink citrat)







Esencijalna ulja obično povezujemo sa nekim lepim mirisom, jer ona pre svega probude čulo mirisa.


Pored toga što se zbog njih prijatno osećamo, imaju i potencijalne zdravstvene benefite.

 Od sada u našoj paleti proizvoda naći će se sertifikovana organska esencijalna ulja koja su 💯% prirodna i čista, što znači da ne sadrže sintetičke aditive, punila, veštačke mirise i nečistoće.

Za početak u ponudi su ulja:


Organsko eterično ulje limuna
10ml






Eterična ulja blagotvorno utiču ne samo na naše raspoloženje, već imaju potencijal i da pozitivno utiču na opšte zdravlje. Naše sertifikovano organsko, 100% čisto eterično ulje limuna, može biti od pomoći za brojne poremećaje. Okrepljujuća aroma pored toga što doprinosi boljem raspoloženju i poboljšanju mentalnih sposobnosti, može pomoći i da se efikasno ublaže simptomi oboljenja gornjih disajnih puteva.
WebShop 960 Din



Lavanda je definitivno jedna od naših najsvestranijih biljaka, koja se rutinski koristi u mnogo različitih svrha. Jedna je od najpopularnijih ukrasnih i mirisnih cvetnih biljaka, koja je istovremeno i tradicionalna začinska i lekovita biljka. Ekstrahovano iz sveže biljke, naše eterično ulje lavande sa visokim sadržajem aktivnih sastojaka ima prirodno umirujuće dejstvo na telo i um. Nanešeno na kožu, doprinosi bržem zarastanju rana, i ostvaruje antiseptičko i antiinflamatorno dejstvo. Kao popularno korišćeno tradicionalno kućno lekovito sredstvo, ulje lavande čini važan dodatak svakog porodičnog medicinskog ormarića.
WebShop 1 788 Din



Organsko eterično ulje tamjana
5ml






Tamjan koji se često naziva „kraljem eteričnih ulja“, je zapravo jedan od najdragocenijih i najcenjenijih među istima. Koristi se još od antičkog doba, i to ne samo za poboljšanje lepote i kao lekovito sredstvo, već i za duhovne svrhe: za podsticanje razmišljanja i meditacije, kao i za ublažavanje mentalnog i duhovnog zamora. Calivita vrhunsko, sertifikovano organsko eterično ulje tamjana može ponuditi rešenje za širok spektar zdravstvenih poremećaja.
WebShop 2 688 Din





 
  Sadrži velike količine hidroliziranog kolagena, uz dodatu hijaluronsku kiselinu i nekoliko  antioksidanasa prirodnog porekla. Aktivni sastojci u sadržaju mogu doprineti smanjenju dubine bora, poboljšavaju hidrataciju i zategnutost kože,  smanjuju upalu i iritaciju kože i štite ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala (npr. UV zračenje). Prah prijatnog ukusa citrusa ne sadrži konzervanse, veštačke boje, dodati šećer, gluten, soju, laktozu ili GMO. Kolagen potiče iz govedine, koja je bez čestica „BSE” (bolest ludih krava).

Upotreba: Pomešati 1 porciju (17 g) sa 250 ml vode i uzimati 1 obrok dnevno!

Kome preporučujemo?

•    Žene starosne dobi od 20 do 30 godina, kako bi sačuvale elastičnost kože i lakše se regenerisale nakon sunčanja (solarijuma) ili „noćnih izlazaka“.
•    Žene starosne dobi od 30 do 50 godina, radi smanjenja bora.
•    Svim muškarcima i ženama starijim od 50 godina, kako bi odložili starenje kože.
•    Tokom menopauze, za ublažavanje promena na koži, nastalih usled hormonskih poremećaja.
•    Osobama koje na koži lica imaju bubuljice, ožiljke ili ili  pigmentne mrlje, za smanjenje upale (iritacije) i pomoć da koža poprimi ujednačeniji izgled.
•    U slučaju ekcema ili ožiljaka nakon hirurških ili kozmetičkih intervencija, kao i za olakšano formiranje novog kožnog tkiva.
•    Za žene koje planiraju trudnoću ili su se porodile, kako bi smanjile vidljivost strija nastalih tokom trudnoće.
•    Osobama koji su u procesu mršavljenja, kako bi smanjili vidljivost strija.
•    Osobama koje su naklonjene celulitu, kako bi poboljšali izgled kože.
•    Sportistima, kako bi smanjili vidljivost strija prouzrokovanih prekomernim rastom mišića.

Sastojci

Porcija: 1 merica (17 g) • Broj porcija po pakovanju: približno 29

Sadržaj: 100 g Po porciji
Energetska vrednost 1513 kJ / 356 kcal 257 kJ / 61 kcal
Masti 0 g 0 g
Od toga:    
• Zasićene masne kiseline 0 g 0 g
Ugljeni hidrati 30 g 5,1 g
Od toga:    
• Šećeri 2,2 g 0,37 g
Proteini 59 g 10 g
So 0 g 0 g
     
Sadržaj: 100 g Po porciji
Hidrolizirani kolagen 59 g 10 g
Alfa-lipoinska kiselina 588 mg 100 mg
Hijaluronska kiselina 441 mg 75 mg
Ekstrakt nara (DER: 45:1) 294 mg 50 mg
• Elaginska kiselina 118 mg 20 mg
Koenzim Q10 294 mg 50 mg
Ekstrakt slatkog krompira (batat)    
(DER: 6:1; Ipomoea batatas) 235 mg 40 mg
Karotinoid kompleks 88 mg 15 mg
• Beta karotin 29,4 mg 5 mg
• Likopen 29,4 mg 5 mg
• Lutein 14,7 mg 2,5 mg
• Zeaksantin 14,7 mg 2,5 mg
Vitamin E (D-Alfa-Tokoferol) 29,4 mg 5 mg

Ostali sastojci: Hidrolizirani kolagen (goveđi), maltodekstrin, limunska kiselina, alfa-lipoinska kiselina, aroma, natrijum-hijaluronat, ekstrakt nara (DER: 45:1; std. 45% elaginske kiseline; Punica granatum), zaslađivač (sukraloza), koenzim Q10, ekstrakt slatkog krompira batata (DER: 6:1; Ipomoea batatas), kompleks karotinoida (beta karotin, likopen, lutein, zeaksantin), sredstvo protiv zgrudnjavanja (silicijum dioksid), D-alfa-tokoferol


Ukoliko još nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste naše vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nižoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu  ONLINE REGISTRACIJU na linku :





Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
0658408486 Srbija


ONLINE kupovina CaliVita proizvoda





Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !