CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

уторак, 23. новембар 2021.

Akcija CaliVita Srbija u periodu od 23. do 24. novembra 2021! 💧🍒


Naredna akcija, očekuje Vas u periodu od 23. do 24. novembra, a proizvodi na popustu su:

💧 OxyMax 60ml (CV0124)
🍒 ProbioBalance 60tbs (CV0280)

Kupovinom najmanje 2️⃣ ista ili 2️⃣ različita proizvoda ostvarujete popust od  ➖15%
BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju.
 Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave


💧 OxyMax 60ml CV0124




👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/oxymax


Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati. OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!

Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom.

Sadrži 12 000 molekula kiseonika na milion delova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrednost 5-7, a u potoku 10-12.)
Kao posledica industrijalizacije i zagađenja životne sredine koju povlači za sobom, postepeno se smanjuje količina kiseonika u vazduhu, što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kiseonika. lstovremeno, civilizacijski procesi zahtevaju sve više napora od organizma, pri čemu rastu potrebe za kiseonikom. Znači, dok s jedne strane imamo povećanje potrebe za kiseonikom, na drugoj strani izvori kiseonika su sve siromašniji.

Stabilizavani kiseonik dopunjuje organizam energijom, popravlja fiziološke procese, razmenu materija i krvotok, ublažava simptome disajnih poremećaja.

Poboljšava apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i lekovitih biljaka u organizmu.

Poboljšava kapacitet fizičkih aktivnosti i značajno povećava učinak sportista. Stabilizovani kiseonik nam je dostupan u obliku molekula, a u krvotok dospeva preko digestivnog trakta. Karakteristike stabilizovanog kiseonika su: izuzetno je stabilan i u takvoj formi je postojan i vise godina, a organizam ga veoma lako apsorbuje.

Preparat stabilizovanog kiseonika uništava infektivne bakterije i parazite. Stoga je veoma dobra zaštita od bakterijskih, glivičnih, protozoalnih i virusnih infekcija.



Pakovanje:    60 ml

Upoteba:    Pomešati 20 kapi OxyMax-a u 2,5 dl tečnosti.










🍒 ProbioBalance (60 tableta)

Probiotik i prebiotik (žvakaće tablete)


 



ProbioBalance je ukusna tableta za žvakanje koju će svako dete i odrastao čovek uzeti sa zadovoljstvom. Svaka tableta sadrži četiri miliona probiotskih bakterija. Tri loze probiotskih bakterija u formi tablete doprinose zdravlju crevne flore. Potpomažu rad imunog sistema, smanjenje alergija, redovno pražnjenje, eliminaciju proliva i obnavljanje oštećene crevne flore. Prebiotici (frukto-oligosaharid) dodati ovoj tableti potpomažu rast probiotika.

KOME PREPORUČUJEMO?

-U cilju obnove crevne flore nakon tretmana antibioticima
-Tokom putovanja, u cilju prevencije proliva i kao dopuna terapije
-U cilju održavanja i ojačanja stanja ravnoteže u crevima

SASTAV:

4 milijarde Probiotske kulture
1 sadrži Lactobacilus acidophilus
1 sadrži Bifidobacterium longum
1 sadrži Lactobacillus rhamnosus
25mg Fruktooligosaharidi


Ukoliko još nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste naše vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nižoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :
 

 



Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
0658408486 Srbija


ONLINE kupovina CaliVita proizvoda













Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !