CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 30. октобар 2021.

Resveratrol Plus Q10 (60 capsules ) Rezveratrol sa Q10 (60 kapsula)

 





Description:

Many people have heard about the health supporting effects of red wine. Resveratrol PLUS is a premium quality antioxidant formula, which contains worth properties of the polyphenols of red wine condensed in a capsule. Its other active ingredients work in synergy to complement its cell protecting effects.


Have you heard about the health supporting effects of red wine? Resveratrol PLUS is a premium quality antioxidant formula, which contains worthwhile properties of the polyphenols of red wine condensed in a capsule. This and the other, collaborating active ingredients working in synergy may complement the cell protecting effects of Resveratrol PLUS.





According to an old popular wisdom, one cup daily of red wine is not harmful. On the contrary, it is very beneficial to our health. In the early 1990s, this wisdom caused a significant stir when the expression “French paradox”became known in medicine. This expression refers to the observation that the incidence of cardiovascular diseases among French people living in certain areas is much lower than among people living in countries of similar development, leading a similar way of life and consuming similar amounts of saturated fats. The explanation lies not in the genes, but mainly in the wine consumption habits characteristic of these regions.


The beneficial effects are not due to the alcohol itself, but the polyphenol compounds found in red wine, which offer powerful antioxidant protection against the cell damaging effects of free radicals, support blood vessels and possess anti-aging effects as well.


The most well-known polyphenol compound found in red wine is resveratrol and among its 4, naturally occurring chemical forms is trans-resveratrol, which possesses the best biological activity. It is produced in the largest amounts in vine-shoot and the peel of grapes which explains its presence in red wine as well (per 1 liter of red wine exists 2-3 mg/l on average). The phenomenon French paradox has excited the interest of scientists and as a result today resveratrol is considered to be one of the most promising natural antioxidants.





The Resveratrol PLUS formula of CaliVita is more than a simple resveratrol product. It is a complex formula containing not only this active ingredient in a concentrated form but also other complementary antioxidants as well. The valuable extract of grape seed, which in addition to its antioxidant effects is also well-known for its blood vessel supporting effects and coenzyme Q10, which supports the healthy functioning of the heart and is also indispensable for energy production processes at the cellular level.



Ingredients


 

ONLINE REGISTRATION : https://eu.calivita.com/registration/3814127090

ONLINE SHOPPING :https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.eu/products/resveratrol-plus



Resveratrol PLUS  Rezveratrol sa Q10 (60 kapsula)




Od davnina je poznata narodna mudrost po kojoj čašica crnog vina u velikoj meri koristi zdravlju. Možda je upravo to razlog što ni jednom drugom piću nije posvećeno toliko pažnje u književnosti, umetnosti, a u poslednje vreme i u svetu nauke.

Početkom devedesetih godina prošlog veka je postalo opštepoznato otkriće da su lipidni status krvi i nivo holesterola tesno povezani sa nastankom bolesti srca i vaskularnog sistema. Međutim, u toku naučnih ispitivanja opšteg zdravstvenog stanja stanovništva tzv. industrijskih zemalja, ispostavilo se sledeće: mada je ova povezanost u najvećem broju slučajeva validna, to se ipak ne može reći za Francuze. Uprkos tome što su se i kod njih u sličnoj meri povećale proporcije lipidnog statusa, kao i nivo holesterola u krvi, i što se u njihovoj ishrani nalaze adekvatne količine zasićenih masnih kiselina, odnosno što i oni vode način života koji odgovara razvijenim zemljama, u njihovom slučaju je frekvencija pojavljivanja bolesti srca i krvnih sudova ipak u znatnoj meri niža, nego u ostalim ispitanim zemljama. Ovu pojavu naučnici nazivaju francuskim paradoksom.


Ubrzo se razjasnilo da objašnjenje ove pojave ne leži primarno u genetskoj predispoziciji Francuza, već da se u znatno većoj meri može pripisati redovnom konzumiranju kvalitetnih vina. Naime, vino je – i to naročito crno vino – bogato polifenolima, koji veoma blagotvorno utiču na organizam. Reč polifenol je zbirno ime za grupu jedinjenja. Tu spadaju tzv. flavonoidi, lingnani, kumarini itd. Danas je poznato već više od 4000 polifenola, čija fiziološka dejstva zavise od strukture molekula.




Biljni polifenoli su snažni antioksidanti, koji štite naše ćelije i organizam putem neutralizacije štetnog uticaja slobodnih radikala nastalih u toku fizioloških procesa, odnosno usled spoljnih uticaja, a na taj način pružaju potporu imunom sistemu organizma, odnosno odlažu početak procesa starenja.


Najkarakterističniji polifenol koji se nalazi u crnom vinu jeste resveratrol. Ovo jedinjenje se u većim količinama nalazi u vinovoj lozi, i to u omotaču ploda, odnosno u hvatalicama, ali u manjim količinama se može naći i u gorkoj travi, u kikirikiju i u brusnici. Biljke ga proizvode u cilju odbrane od infekcija. Njegove količine zavise od vrste grožđa, od klimatskih uslova, odnosno od načina uzgoja (npr. kod grožđa koje se redovno prska, pošto se odbrana biljke pomaže i spoljnim uplivom, nivo resveratrola je niži). Jedinjenje se u prirodi može naći u četiri oblika, od kojih se tzv. trans-resveratrol čini biološki najaktivnijim.


Ime jednog profesora sa Harvarda, doktora Dejvida Sinklera (David Sinclair) se zauvek povezalo sa ovim jedinjenjem. Dr. Sinkler je postigao istaknute rezultate u istraživanju procesa starenja, zahvaljujući prvenstveno ispitivanjima vršenim sa resveratrolom. Jednim takvim opitom je naime dokazao, da miševi tretirani resveratrolom žive znatno duže od očekivanog.* Pored toga, primetio je i to da su gojazni miševi, koje je tretirao resveratrolom, uprkos višku telesne mase ostali uglavnom u istoj kondiciji i zdravstvenom stanju, kao miševi normalne telesne građe.** I mada to ne znači da se pomoću resveratrola mogu eliminisati negativni efekti prekomerne težine, ipak se nad tim rezultatima možemo zamisliti, pošto se čini da mogu poslužiti kao motivacija i za jedno eventualno sveobuhvatno humano ispitivanje u budućnosti o uticaju resveratrola na telesnu masu.


U toku jednog drugog istraživanja*** resveratrol je upoređen sa E-vitaminom i jednim sintetičkim antioksidantom. Iako se svaka od ispitanih materija pokazala kao efikasna u neutralisanju slobodnih radikala, u odnosu na neke tipove slobodnih radikala je upravo resveratrol pružio najjaču zaštitu. A iz toga se vidi da se uprkos tome što se u svakodnevnom životu antioksidanti stavljaju uglavnom „pod istu kapu”, među njima ipak postoje razlike, i nije svejedno u kojim relacijama se oni pominju.


Glavna aktivna komponenta Resveratrol PLUS-a je, kao što i samo ime kazuje, resveratrol, koji je dopunjen i vrednim ekstraktom semena grožđa, kao i koenzimom Q10. Najpoznatije sastojke ekstrakta semena grožđa čine flavonoidi sa antioksidativnim delovanjem, zvani oligomerički proantocijani (OPC), koji igraju poznatu ulogu u zaštiti sistema krvnih sudova. Koenzim Q10 odgovara za energetsko snabdevanje ćelija, uz njegovu pomoć se naime hranljive materije pretvaraju u energiju. Kombinacija koenzima Q10 i resveratrola osim što sprečava starenje, istovremeno vrši i energizujuće dejstvo, da bi lakše savladavali prepreke svakodnevnica punih žurbi.





Resveratrol je jedan od najtraženijih i najpopularnijih antioksidanata na tržištu dodataka ishrani. Prema nedavno sprovedenoj proceni**** američke firme ConsumerLab, koja vrši nezavisna istraživanja i testiranje proizvoda, među najpopularnijih top 5 aktivnih sastojaka u suplementima, u najvećoj meri je poraslo interesovanje za resveratrol. Dok je u prethodnoj godini „tek” 11,7% potrošača koristilo neki preparat sa sadržajem resveratrola, u posmatranoj godini je to činilo već 19,4% ispitanika, što predstavlja rast od punih 65,8%(!).

 Sastav

ONLINE KUPOVINA NA LINKU : https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/resveratrol-plus

ONLINE REGISTRACIJA NA LINKU :  https://serbia.calivita.com/registration/3814127090


петак, 22. октобар 2021.

☀️🧄 Akcija CaliVita Srbija od 26.-27. oktobra 2021 ! ISKORISTIMO JE !!

 


 
 
Naredna AKCIJA Vas očekuje u periodu od 26.-27. oktobra, i obuhvata proizvode: 

☀️ZenThonic 946ml (CV0132)

Mangostin u Zen Thonic - delovanje


  • Pomaže regulaciju telesne težine putem
    detoksikacije, poboljšanja procesa eliminacije preko
    bubrega i creva pri čemu efikasno nadopunjuje
    dijetalne kure zasnovane na prirodnim sokovima,
    voću i povrću
  • Sprečava pojavu anemije 
  • Vlakna i voćne kiseline pomažu probavu i rad creva.
  • Jača osećaj sitosti.
  • Pomaže regulaciju krvnog pririska, masti i šećera u
    organizmu.
  • Blagotvorno deluje na funkcionisanje nervnog
    sistema i raspoloženja.
  • Pomaže procese usporavanja starenja.
  • Pomaže imuni sistem i jača mehanizme za zaštitu
    od upalnih procesa.
  • Doprinosi jačanju desni i vezivnog tkiva uopšte.
  • Pomaže u održavanju zdravlja očnih sočiva, čuva
    jasan vid.

 

Zen Thonic možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA
 7 368 Din.00 rsd + post

HRVATSKA
  374.00 kn + post

SLOVENIJA
  54.90 eur + post

B i H
  110.00 km + post


Glavni sastojak preparata ZenThonic je voće koje se naziva mangostin, koje predstavlja osnovni sastojak u ishrani stanovništva koje živi u džunglama Azije.Naziva se još i voćem bogova. U Aziji se ovo voće smatra svetim voćem, ali je gotovo nepoznato u Severnoj Americi i Evropi. Ovo voće je biljka jedinstvenog sastava, čiji je glavni aktivni princip ksanton. Postoji 200 razlicitih ksantona, od kojih 40 se nalazi u mangostinu.
 

Antioksidativno dejstvo mangostina

Tokom normalnog odvijanja metaboličkih procesa u organizmu, svakog minuta se stvaraju tzv. slobodni radikali. Oni su veoma reaktivne čestice, koje sadrže neparan broj elektrona, sposobni su da stupe u reakciju sa ćelijskim gradivnim materijama, ćelijskom membranom ili čak i sa samom DNK, oštećujući ih, dok istovremeno treba napomenuti da slobodni radikali učestvuju i u procesima prenosa informacija unutar ćelija. Nagomilavanje slobodnih radikala može biti opasno, i na to u velikoj meri može uticati i naš stil života: stalna jurnjava, zagadeni vazduh i smog, kao i pušenje (kod mnogih čak i zajedno), praćeno sa nepravilnom i antioksidantima siromašnom ishranom. Ko bi verovao, da se čak i tokom sportskih aktivnosti ili obavljanja težeg fizičkog rada takođe povećava stvaranje slobodnih radikala, i to srazmerno intenzitetu. Razmislimo samo, koliko puta se nademo u takvim situacijama svakodnevno, kada se pojačava stvaranje slobodnih radikala. Mangostin svojim antioksidantnim dejstvom vrlo efikasno neutrališe slobodne radikale.

Mangostin je od pomoći u slesećim situacijama: Ukoliko dođe do poremećaja ravnoteže izmedu antioksidanata i molekula slobodnih radikala, i ukoliko to stanje potraje duže vreme, nastaje tzv. oksidativni stres, koji prema istraživanjima učestvuje u procesima „starenja” i razvoja određenih hroničnih oboljenja (npr: maligne bolesti, kardiovaskularna obolenja). Iako slobodne radikale određeni ćelijski enzimi i vitamini, kao i neki drugi specifični mehanizmi mogu neutralisati, u slučaju prevelikog broja slobodnih radikala ova odbrana međutim može biti nedovoljna.
Pošto se antioksidanti prilikom odbrane ćelija „žrtvuju” (ta jedinjenja se oštećuju pod dejstvom slobodnih radikala umesto samih ćelija), zato se preporučuje da i njih zaštitimo, što podrazumeva i zaštitu samih ćelija, i to korišćenjem preparata koji su ciljano proizvedeni i namenjeni upravo u takve svrhe.
 
Dakle preporučuje se upotreba takvih proizvoda i dodataka ishrani, koji sadrže više vrsta antioksidanata, bez obzira na to, da li se radi o tečnoj formuli ili o kapsulama: na primer, specificni aktivni sastojci mangostina se sinergistički dopunjuju sa antioksidativnim jedinjenjima zelenog čaja i određenih vrsta voća.
 
Zen Thonic aktivni sastojci:
  • Voćni sok Mangostin (Garcinia mangostana)
  • Voćni sok crvenog grožđa
  • Voćni sok jagode
  • Voćni sok brusnice
  • Voćni sok maline
  • Voćni sok trešnje
  • Voćni sok jabuke
  • Voćni sok kruške
  • Pire kruške
  • Voćni sok borovnice
 
Pakovanje:    946 ml
Upotreba:    2 obroka (supenih kašika) u toku dana


🧄Garlic MAX 100sftgelcps (CV0305)

👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/garlic-max

Calivita Garlic Max su želatinske kapsule belog luka koje sadrže beli luk i peršun; vekovima uspešno primenjivani u narodnoj medicini, sa širokim spektrom primene, a izbegavajući neprijatne pojave svežeg belog luka (neprijatan miris, gorušica). Kapsule belog luka su pogodne za upotrebu na svakom mestu i u svako vreme. Kapsule belog luka korisne su za imunitet.

Beli luk je začinska biljka, odavno poznata po svome pozitivnom dejstvu na zdravlje. Sadrži preko 200 vrsta biološki aktivnih materija - vitamina, mineralnih materija, aminokiselina i enzima. U mnogim aspektima korisno utiče na funkcionisanje našeg organizma.

Aktivni sastojci Garlic Caps
1000mg Beli luk ekstrakt
175mg Peršun ekstrakt

Kapsule belog luka - Upotreba

2-4 kapsule dnevno

Napomena

Proizvode koji sadrže beli luk je potrebno uzimati sa mnogo vode ili voćnog soka

Ukoliko vam sve navedeno ne pruža dovoljno informacija, kako bi odmah naručili Immunvirex, posetite sledeću stranicu: 👉Webshop 


👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products

 

 

 

Ukoliko jos nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :





 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
0658408486 Srbija


ONLINE kupovina CaliVita proizvoda

 





Kupovinom najmanje dva ista ili dva različita proizvoda ostvarujete popust od ➖15%
BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju.
➡Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na 👉web shop-u i preko poštanske dostave.








недеља, 10. октобар 2021.

🍂 AKCIJA CaliVita Srbija - od 12.-13. oktobra 2021.🍂

 


 
 
 
 
 
Naredna 🍂 AKCIJA Vas očekuje u periodu od 12.-13. oktobra, a proizvodi na popustu su:

🦉C 300 Plus 120tbs (CV0158)





C 300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima zahvaljujući svojim  aktivnim sastojcima iz prirodnih izvora, kao i formuli sa primenjenom  tehnologijom postepenog oslobađanja (time-released) svakako se izdvaja  iz ponude ostalih običnih proizvoda koji sadrže vitamin C.
Glavni aktivni  sastojak je vitamin C poreklom iz prirodnih izvora (citrusi), koji ima  opšte poznato blagotvorno dejstvo. C 300 Plus sa šipurkom i  bioflavonoidima pored vitamina C sadrži još i bioflavonoide takođe  poreklom iz raznog citrusnog voća, koji savršeno dopunjuju dejstva  vitamina C, pomažu apsorpciju i iskorišćavanje, a i sami poseduju  antioksidantska svojstva. Prah šipurka pored toga što daje preparatu  neodoljivu aromu, je takođe i jedan od najranije korišćenih prirodnih  izvora ovog vitamina u tradicionalnoj medicini.
C 300 Plus usled svog antioksidativnog svojstva igra  važnu ulogu u potpori zdravog funkcionisanja imunog sistema, jer pomaže  u odbrani organizma od štetnog dejstva bakterija, virusa i drugih  nasrtaja. Pored toga ucestvuje i u procesima održavanja  normalne strukture krvnih sudova, u pravilnom funkcionisanju i izgradnji  strukture vezivnog tkiva, a samim tim i u procesima održavanja zdravlja  desni, kože, kostiju i vezivnog tkiva. Doprinosi pravilnom  funkcionisanju srca i kardiovaskularnog sistema, kao i za normalno  funkcionisanje nervnog sistema.
C  300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima može biti od pomoći za svakoga,  ko bi želeo upotpuniti unos vitamina C iz jednog izvrsnog izvora.  Posebno se preporucuje osobama koje se bave sportom ili obavljaju teže  fizicke poslove, pušačima (i osobama koje žive u njihovoj neposrednoj  blizini), kao i žiteljima gradskih sredina gde je zagađeniji vazduh, i  onima koji su izloženi uticaju stresa, a ne smemo zaboraviti ni  trudnice, posto su njihove potrebe za vitaminom C znatno veće.
C  300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima je preparat sa postepenim  oslobađanjem, što zapravo znači, da se zahvaljujući primenjenoj posebnoj  tehnologiji time-release, aktivni sastojci oslobađaju postepeno i  kontinuirano, obezbeđujući na taj način za njihovo dugotrajno prisustvo i  dostupnost organizmu. Zahvaljujući tome, iskoristivost sastojaka je veća  i efikasnija, a ujedno se time sprečava to, da se aktivni sastojci  naglo nađu u visokoj koncentraciji u organizmu.
C 300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima aktivni sastojci / tableta:
  • Vitamin C    300 mg
  • Šipurak        100 mg
  • Kompleks citrus bioflavonoida   30 mg
PAŽNJA!

Vitamin C je osetljiv na toplotu i svetlo, i to treba uzeti u obzir prilikom skladištenja proizvoda.
Pakovanje: 120 tableta
Upotreba: 1 tableta dnevno.


🍁Immunvirex 30caps (CV0324)

 


6 nivoa zaštite protiv infekcija

 

Štetni patogeni su uvek spremni za napad, i mogu bilo kada, neočekivano da nas obore sa nogu. Kako bi mogli da se na najefikasniji i odgovarajući način odbranimo i oporavimo od istih, neophodno je da zaštiti organizma pristupimo sa više strana.

 

Novi CaliVita dodatak ishrani je proizvod Immunvirex, koje je jedno kompleksno sredstvo za jačanje imuniteta. Sadrži jedinstvenu kombinaciju onih vitamina, minerala i biljnih aktivnih materija, koje dokazano mogu pomoći organizmu u zaštiti od štetnih patogena. Zahvaljujući dragocenim aktivnim sastojcima, novi preparat može doprineti zaštiti organizma na šest nivoa:

 

  1. Priprema organizma za odbranu od napada patogena.

  2. Sprečava napade patogena, pošto može sprečiti ulazak, adheziju i razmnožavanje istih.

  3. Osigurava pravilno funkcionisanje imunog sistema: reguliše moguće nepravilnosti i/ili prekomerne aktivnosti.

  4. Ima protivupalno dejstvo.

  5. Može da smanji dejstvo citokina da ne dođe do “oluje”, kao i stvaranje krvnih ugrušaka.

  6. Osigurava blaže simptome i brži oporavak.





  👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/immunvirex

 

 

Immunvirex pored toga, ne sadrži veštačke aditive ili boje, a kapsule su 100% biljnog porekla. Već samo jedna kapsula dnevno sardži kompleks onih aktivnih sasatojaka, koji dokazano mogu pomoći organizmu u odbrani i oporavku od štetnih patogena.

 

Naručite naš novi kompleksni dodatak ishrani Immunvirex, kako bi višestruko ojačali i pripremili vaš imuni sistem protiv napada patogenih mikroorganizama!

 

Želim da naručim!


👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/immunvirex

 

Ukoliko vam sve navedeno ne pruža dovoljno informacija, kako bi odmah naručili Immunvirex, posetite sledeću stranicu: 👉Webshop 


👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products

 

 

 

Ukoliko jos nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :
 
 





 
 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
0658408486 Srbija


ONLINE kupovina CaliVita proizvoda

 




Kupovinom najmanje dva ista ili dva različita proizvoda ostvarujete popust od ➖15%
BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju.
➡Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na 👉web shop-u i preko poštanske dostave.


unnamed cali.jpg