CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 10. октобар 2021.

🍂 AKCIJA CaliVita Srbija - od 12.-13. oktobra 2021.🍂

 


 
 
 
 
 
Naredna 🍂 AKCIJA Vas očekuje u periodu od 12.-13. oktobra, a proizvodi na popustu su:

🦉C 300 Plus 120tbs (CV0158)





C 300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima zahvaljujući svojim  aktivnim sastojcima iz prirodnih izvora, kao i formuli sa primenjenom  tehnologijom postepenog oslobađanja (time-released) svakako se izdvaja  iz ponude ostalih običnih proizvoda koji sadrže vitamin C.
Glavni aktivni  sastojak je vitamin C poreklom iz prirodnih izvora (citrusi), koji ima  opšte poznato blagotvorno dejstvo. C 300 Plus sa šipurkom i  bioflavonoidima pored vitamina C sadrži još i bioflavonoide takođe  poreklom iz raznog citrusnog voća, koji savršeno dopunjuju dejstva  vitamina C, pomažu apsorpciju i iskorišćavanje, a i sami poseduju  antioksidantska svojstva. Prah šipurka pored toga što daje preparatu  neodoljivu aromu, je takođe i jedan od najranije korišćenih prirodnih  izvora ovog vitamina u tradicionalnoj medicini.
C 300 Plus usled svog antioksidativnog svojstva igra  važnu ulogu u potpori zdravog funkcionisanja imunog sistema, jer pomaže  u odbrani organizma od štetnog dejstva bakterija, virusa i drugih  nasrtaja. Pored toga ucestvuje i u procesima održavanja  normalne strukture krvnih sudova, u pravilnom funkcionisanju i izgradnji  strukture vezivnog tkiva, a samim tim i u procesima održavanja zdravlja  desni, kože, kostiju i vezivnog tkiva. Doprinosi pravilnom  funkcionisanju srca i kardiovaskularnog sistema, kao i za normalno  funkcionisanje nervnog sistema.
C  300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima može biti od pomoći za svakoga,  ko bi želeo upotpuniti unos vitamina C iz jednog izvrsnog izvora.  Posebno se preporucuje osobama koje se bave sportom ili obavljaju teže  fizicke poslove, pušačima (i osobama koje žive u njihovoj neposrednoj  blizini), kao i žiteljima gradskih sredina gde je zagađeniji vazduh, i  onima koji su izloženi uticaju stresa, a ne smemo zaboraviti ni  trudnice, posto su njihove potrebe za vitaminom C znatno veće.
C  300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima je preparat sa postepenim  oslobađanjem, što zapravo znači, da se zahvaljujući primenjenoj posebnoj  tehnologiji time-release, aktivni sastojci oslobađaju postepeno i  kontinuirano, obezbeđujući na taj način za njihovo dugotrajno prisustvo i  dostupnost organizmu. Zahvaljujući tome, iskoristivost sastojaka je veća  i efikasnija, a ujedno se time sprečava to, da se aktivni sastojci  naglo nađu u visokoj koncentraciji u organizmu.
C 300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima aktivni sastojci / tableta:
  • Vitamin C    300 mg
  • Šipurak        100 mg
  • Kompleks citrus bioflavonoida   30 mg
PAŽNJA!

Vitamin C je osetljiv na toplotu i svetlo, i to treba uzeti u obzir prilikom skladištenja proizvoda.
Pakovanje: 120 tableta
Upotreba: 1 tableta dnevno.


🍁Immunvirex 30caps (CV0324)

 


6 nivoa zaštite protiv infekcija

 

Štetni patogeni su uvek spremni za napad, i mogu bilo kada, neočekivano da nas obore sa nogu. Kako bi mogli da se na najefikasniji i odgovarajući način odbranimo i oporavimo od istih, neophodno je da zaštiti organizma pristupimo sa više strana.

 

Novi CaliVita dodatak ishrani je proizvod Immunvirex, koje je jedno kompleksno sredstvo za jačanje imuniteta. Sadrži jedinstvenu kombinaciju onih vitamina, minerala i biljnih aktivnih materija, koje dokazano mogu pomoći organizmu u zaštiti od štetnih patogena. Zahvaljujući dragocenim aktivnim sastojcima, novi preparat može doprineti zaštiti organizma na šest nivoa:

 

  1. Priprema organizma za odbranu od napada patogena.

  2. Sprečava napade patogena, pošto može sprečiti ulazak, adheziju i razmnožavanje istih.

  3. Osigurava pravilno funkcionisanje imunog sistema: reguliše moguće nepravilnosti i/ili prekomerne aktivnosti.

  4. Ima protivupalno dejstvo.

  5. Može da smanji dejstvo citokina da ne dođe do “oluje”, kao i stvaranje krvnih ugrušaka.

  6. Osigurava blaže simptome i brži oporavak.





  👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/immunvirex

 

 

Immunvirex pored toga, ne sadrži veštačke aditive ili boje, a kapsule su 100% biljnog porekla. Već samo jedna kapsula dnevno sardži kompleks onih aktivnih sasatojaka, koji dokazano mogu pomoći organizmu u odbrani i oporavku od štetnih patogena.

 

Naručite naš novi kompleksni dodatak ishrani Immunvirex, kako bi višestruko ojačali i pripremili vaš imuni sistem protiv napada patogenih mikroorganizama!

 

Želim da naručim!


👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/immunvirex

 

Ukoliko vam sve navedeno ne pruža dovoljno informacija, kako bi odmah naručili Immunvirex, posetite sledeću stranicu: 👉Webshop 


👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products

 

 

 

Ukoliko jos nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :
 
 





 
 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
0658408486 Srbija


ONLINE kupovina CaliVita proizvoda

 




Kupovinom najmanje dva ista ili dva različita proizvoda ostvarujete popust od ➖15%
BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju.
➡Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na 👉web shop-u i preko poštanske dostave.


unnamed cali.jpg

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !