CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 27. септембар 2021.

II Akcija septembar - 28. i 29. septembar 2021.


 

 

Da li s nestrpljenjem očekujete narednu akciju❓

Evo šta smo pripremili za Vas: U periodu od 28.-29. septembra, na akciji će biti sledeći proizvodi:  

👌

CoQ10 Lozenges 30tbs (CV0220)

👉 CoQ10 Lozenges 30tbs CV0220 (cena s popustom: 2287rsd, redovna cena: 2690)








🛒 https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/coq10-lozenges

U  novoj formuli sada nudimo tabletu sa prijatnim ukusom limuna, koja se  još lakše rastapa, i koja u svakom pogledu odgovara savremenim dodacima  ishrani sa podjezičnom primenom. Zahvaljujući svojoj još profinjenijoj  teksturi, ona se prosto topi u ustima, ne ostavljajući za sobom  neprijatan osecaj „razdrobljenosti“. Njen nov ukus može biti privlačan i onima, koji do sada iz nekog razloga nisu preferirali ukus mentola, ili  su ga zbog eventualne primene homeopatskih lekova morali da izbegavaju.


CoQ10 Lozenges možete da kupite u vašoj zemlji !


Podjezični koenzim Q10 tablete od 30 mg

  Lozenges Q10 je mnogo više od energetskog stimulansa! Naime nova povećana doza mu daje posebnu vrednost koja omogućava upotrebu bilo u prevenciji, bilo u ispomoći u smislu kompletne revitalizacije.

Sublingvalni karakter omogućava bržu i efektivniju apsorpciju sastavnih delova preparata u organizmu, pošto oni putem krvnih sudova ispod jezika i u obrazima direktno prodiru u krvotok.

Iako se njegova upotreba može preporučiti većini ljudske populacije iznad 30 godina starosti, kao i profesionalnim sportistima i rekreativcima, Lozenges Q10 se takođe preporučuje deci ugroženog zdravstvenog stanja, ili onima, kojima je potrebno neko dopunsko tretiranje. Dalje, koenzim Q10 tablete pomažu i u otklanjanju stomačnih problema i smetnji u varenju, a stimulativno deluju i na gubitak telesne težine. Veoma je koristan kod osoba koje primaju agresivnu terapiju, jer olakšava podnošenje iste (kardiološki, gastroenterološki, imunološki i drugi problemi).


Pakovanje:    30 tableta
Upotreba:     1 tableta dnevno




Cell XC se preporučuje osobama oslabljenog imuniteta te osobama sklonim infekcijama.

Opis proizvoda


CellXC je prirodna mešavina vitamina i aminokiselina koja sadrži značajne količine vitamina, aminokiselina i drugih gradivnih elemenata ćelija, koje su veoma važne za regeneraciju i jačanje organizma u slučaju ozbiljnih bolesti, oslabljenog zdravlja, gubitka telesne težine i loše opšte kondicije. CellXC aktivni sastojci mogu da pomognu u prevenciji nekontrolisanog deljenja ćelija, pružajući podršku odbrambenom mehanizmu organizma i mogu biti dodatak različitim terapijama koje poboljšavaju kvalitet života.

Opasnosti koje vrebaju zbog neadekvatne prehrane, karakteristika su današnjeg vremena. One će dovesti do toga da će značajan deo populacije pre ili kasnije oboleti usled dugogodišnje nepravilne ishrane, slabljenja odbrambenog sistema i povećanja broja agenasa koji oštećuju ćelije.

Biohemičar Gyula Kulcsar je tokom dugogodišnjeg istraživačkog rada došao do zaključka da u ljudskom organizmu postoji jedan specifičan obrambeni sistem pod nazivom Pasive Anti Tumor Defense System (pasivni anti-tumorski obrambeni sistem) koji uništava abnormalne ćelije. Taj se sastav temelji na postojanju razlika između metaboličkih osobina zdravih i patoloških ćelija. Zdrave ćelije apsorbiraju količine nutrijenata nužne za njihov metabolizam.

Za razliku od njih, tumorske ćelije pokušavaju da  apsorbuju sve raspoložive količine nutrijenata koje se nalaze oko njih, na štetu zdravih ćelija. Ovakva pohlepa ne može proći nekažnjeno, jer postoji informacija usađena u memoriju ćelija - trenutak zasićenosti hranjivim materijama .

Telo takvoj ćeliji šalje signal da započne proces vlastitog samouništenja, koji se prenosi molekulama prisutnim u cirkulaciji. Kako se te ćelije u velikim količinama apsorbuju u bolesne ćelije, tako se i informacija prenosi na njih. Te ćelije započinju proces koji naučnici nazivaju programirana stanična smrt ili, stručnije, apoptoza, kojim se uništavaju nepoželjne ćelije.

Međutim, što se događa ako neka osoba nema dovoljno zaštitnih materija u cirkulaciji, odnosno ukoliko duže vreme ne unosi 16 zaštitnih molekula?
Tada odbrambeni sistem  slabi i ne može primereno štititi organizam. To omogućuje proces propagacije obolelih ćelija, što dovodi do razvoja bolesti. Dakle, u slučaju tumorskih bolesti potrebno je osigurati dobru snabdevenost  zaštitnim materijama.
Međusobno pojačavajući učinak, zaštitne materije antitumorskog pasivnog odbrambenog sastava dovode do smrti velikog broja malignih stanica, tako da one postaju žrtve svoje vlastite pohlepe.

PAŽNJA!
Kapsule Cell XC su dodatak ishrani i kao takve ne mogu biti zamena za lekove i druge terapijske metode!




👉


Kupovinom najmanje dva ista ili dva različita proizvoda ostvarujete popust od ➖15%.

BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju.

️Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko poštanske dostave.




Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
ili e-mail :angelinab.572@gmail.com
 

ONLINE kupovina CaliVita proizvoda
 
 
 
 
 



online-registration.png
https://serbia.calivita.com/registration/3814127090

 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !