CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 22. мај 2021.

Akcija 25. i 26.maja CaliVita Srbija ~ Iskoristimo je !

 




Tokom dva dana, 25. i 26.maja na akciji e biti:


ParaProteX 100tbs CV0114 (cena s popustom: 3399,00 din, redovna cena: 3999,00 din)

Chewable CoQ10 60mg 60softgel CV0260 (cena s popustom: 4080,00 din, redovna cena: 4800,00din)



ParaProteX 100 tbs







🛒 https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/paraprotex



Kome preporučujemo ParaProteX ?
  • Osobama koje žele da pomognu svom telu u borbi protiv bakterija, virusa, gljivica ili crevnih infekcija
  • Osobama koje žele da ojačaju svoj imuni sistem očuvanjem zdrave crevne flore
  • Osobama koje se bore sa digestivnim tegobama u cilju omogućavanja normalne funkcije creva
  • Osobama koje sprovode detoksikacionu dijetu
  • Osobama koje su na anti-kandida dijeti, u cilju suplementacije

ParaProteX možete da kupite u vašoj zemlji !

 

 

SRBIJA
3999.00 rsd + post

HRVATSKA
231.58 kn + post

SLOVENIJA
31.20 eur + post

B i H
58.30 km + post

MAKEDONIJA
1530.00 mkd + post

EVROPSKA UNIJA
ZA ZEMLJE EU
31.20 €

Pojavljivanju preparata ParaProtex na tržištu prethodio je dugotrajni istraživački rad, pa nije slučajno da od svog razvitka, pa sve do danas važi kao jedan od najuspešnijih proizvoda naše firme.

Jeste li znali da iz dana u dan možete susresti više miliona parazita? Čime se Vi branite od njih? Pranjem ruku, ili čestim provetravanjem? Iako smo skloni verovanju da je ljudski imuni sistem zimi više oslabljen, ne smemo zaboraviti da nam je organizam u toku čitave godine izložen napadima raznih bakterija, virusa i gljivica. I mada postoje mikroorganizmi koji žive sa nama u simbiozi, ima i onih, koji mogu da budu izrazito štetni po naš organizam, pa od ovih vredi da se zaštitimo.
Naš neskriveni cilj pri izradi ParaProtex bila je želja da pomognemo u odbrani organizma od parazita sa kojima možemo doći u kontakt svakodnevno.
Njegove aktivne supstance s jedne strane čine opšte poznati sastojci, kao što su ekstrakt semena grejpfruta, beli luk, orah, karanfilić, dok smo ovima istovremeno dodali i neke druge vredne lekovite biljke, koje se već hiljadama godina koriste u narodnoj medicini, kao što su na primer rangunska puzavica, izmirna smola, žutika, kao i argentinski Pau D’Arco.


Karanfilić kao snažan antioksidant, a crni i obični orah usled sadržine joda mogu da pomognu u zaštiti protiv raznih parazita. Pored toga, karanfilić jača želudac, a u narodnoj medicini se koristi i za unutrašnje čišćenje.

Žutika poseduje efekat čišćenja, a može da deluje imunostimulativno i u borbi protiv bakterija. Jača imuni sistem, njegov plod sadrži vitamin C, razne oligo elemente i druge mineralne materije.

Pau D’Arco u znatnim količinama sadrži vitamine i mineralne materije. U narodnoj medicini se uglavnom koristi u virusnim periodima, a i u gljivičnoj sredini može da pomogne u zaštiti organizma.
Druga lekovita biljka koja je korišćena, a takođe je snažno sredstvo za čišćenje, jeste seme grejpfruta, tj. preciznije, njegov uljani ekstrakt, čija je izuzetna odlika da ni pored efekta čišćenja nije štetna za bakterije koje su korisne za rad creva.

Rangunska puzavica je biljka čija je postojbina Indija, i koja se u narodnoj medicini koristi uglavnom u virusnim periodima, a pored toga se od njegovog lišća pravi i lekoviti melem.

Izmirna smola je bogata kalijumom, natrijumom, silicijumom, cinkom i hlorom, pa može da podstakne čišćenje organizma od nagomilanih štetnih materija. Štiti i podstiče funkcionisanje jetre, a jača i sistem za varenje.

Beli luk se spominje već u najranijim spisima. Poznato je da su ga već i egipatski vojnici koristili da bi svoje zdravlje držali u odgovarajućoj kondiciji. Izvanredno čisti organizam: kao antioksidant pruža potporu imunom sistemu, pa i u gljivično-bakteriološkoj sredini može da pomogne u očuvanju zdravlja. Zahvaljujući svom glavnom aktivnom sastojku alicinu, koji poseduje antibioticki efekat, već su ga i naši dedovi i naše bake s uspehom koristili za vreme prehlada. Njegovo uzimanje deluje stimulativno na varenje, a ograničava i meru slepljivanja holesterola na zidove krvnih sudova.

 
Sastav:

Rangunska puzavica
150 mg
Mirišljava pepeljuga
100 mg
Ekstrakt žutike (simsirike)
50 mg
Izmirna smola (mirha)
50 mg
Ulje karanfilića
50 mg
Pau d’Arco prah
50 mg
Prah crnog oraha
37.5 mg
Ulje kraljevskog oraha
37.5 mg
Ekstrakt semenki grejpa
25 mg
Beli luk u prahu
12.5 mg




Može se uzeti i sažvakati i bez tečnosti, i zbog toga se može koristiti praktično bilo kada, čak i tokom šetnje ili prilikom vožnje. Želatinska kapsula se u potpunosti razgrađuje već u želucu, pa se zato i sastojci lakše i brže apsorbuju, i to bez iritacije stomaka. 

Upotreba: 1 želatinska kapsula dnevno ili po preporuci lekara. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

KOME PREPORUČUJEMO?

- Osobama koje ne vole, ne mogu, ili jednostavno jako teško gutaju kapsule i tablete klasičnog oblika.
- Osobama koje provode jako puno vremena na putu, ali ne bi volele da se odreknu za njih neophodnih sastojaka.
- Onima, koji bi voleli da koriste blagodeti koenzima Q10 uz uživanje u prijatnom ukusu.

Koenzim Q10 se još naziva ubikinon i prirodno se javlja u organizmu. Ljudski organizam ima sposobnost sinteze koenzima Q10, ali se ona smanjuje posle 30. godine. Kao posledica smanjene produkcije ovog koenzima dolazi do smanjenja energetskih procesa u organizmu, što se najpre primeti na srčanom radu.

Upotreba:

  • bolesti srca (oslabljeno srce, aritmije, angina pektoris, infarkt),
  • u terapiji statinima (lekovi za smanjenje holesterola, jer oni dovode do deficita CoQ10),
  • hipertenzija - povećan krvni pritisak,
  • protiv starenja svih ćelija i tkiva u organizmu.



Kako deluje koenzim Q10?


Utiče na energetske metaboličke procese, na sagorevanje masti, na fleksibilnost ćelijske membrane. Čuven je po svojoj upotrebi kao antioksidans, tj. usporava procese koji dovode do oštećenja i starenja ćelija i tkiva. Sa godinama se proizvodnja koenzima Q10 smanjuje čak do 80%. Ima sinergističko (pojačavajuće) dejstvo sa glutationom i selenom, koji su takođe moćni antioksidansi. Doprinosi i regeneraciji vitamina E, jednog od najrasprostranjenijih antioksidanasa.

Srce je mišić koji stalno pumpa, a pacijenti sa oboljenjem srčanog mišića imaju izrazit deficit ovog vitamina. Zbog toga je nakon što je razvijena njegova masovna proizvodnja, od strane japanskih naučnika, koenzim Q10 prepisivan kao lek kod srčanih oboljenja u Japanu. Na tržištu je prisutan od 1974. godine, a iz razloga što je to prirodni sastojak organizma nije dovodio do neželjenih dejstava, pa važi za siguran lek, bez pratećih neželjenih posledica. Brojna klinička istraživanja i naučni radovi su potvrdili njegovu efikasnost.
Kada je utvrđeno da statini (lekovi koji deluju na smanjenje stvaranja holesterola u organizmu) dovode do deficita koenzima Q10 u srčanom mišiću, počela je njegova rutinska primena uz terapiju statinima (Cholipam, Hollesta, Simvor, Vasilip, Zocor, Atoris, Sortis, Tulip, Lescol). 
Koristan je u terapiji postinfarktnog stanja, jer obezbeđuje bolje snabdevanje energijom preostalog zdravog dela srčanog mišića. 






Šta kažu naučna istraživanja?

Neka klinička i potvrđena dejstva koenzima Q10 na srčani mišić su:
- smanjenje rizika za nastanak ateroskleroze, suženja krvnih sudova,
- pozitivan uticaj na poremećaje srčanog ritma – aritmije,
- jačanje oslabljenog srčanog mišića, povećanje snage srčane kontrakcije,
- smanjenje rizika od razvoja i posledica angine pektoris i infarkta, 
- smanjenje rizika kod operacija na srcu (bajpas, srčani zalisci)
Smanjena koncentracija koenzima Q10 dovodi do slabljenja imunog sistema, malaksalosti, slabosti, akumulacije masnih naslaga.

Kako se uzima koenzim Q10?

Koriste se doze od 30mg dnevno, ali u slučaju velike iscrpljenosti srčanog mišića primenjuju se i doze od 100mg dnevno. Pošto je koenzim Q10 prirodni sastojak ljudskog organizma vrlo je bezbedan za upotrebu.
U slučaju da u organizmu postoji značajan nedostatak koenzima Q10, odmah po početku uzimanja ispoljavaju se vidljivi pozitivni pomaci, jer se i malo povećanje efikasnosti srčanog mišića lako primeti. Dok u slučaju postojanja manjeg deficita koenzima Q10, vidljivi efekti se ispoljavaju za 3 do 4 meseca.






Koenzim Q10 unesen ishranom ne utiče na smanjenje produkcije tog supstrata u organizmu, kao što je slučaj kod holesterola. Dakle, unošenjem koenzima Q10 utiče se na povećanje koncentracije ovog nutrijenta u krvi, koji se starenjem manje stvara.
Koenzim Q10 je liposolubilan - rastvorljiv u mastima, pa je najbolje iskoristljiv iz uljanih preparata, npr. gel kapsule u sojinom ulju.





Da biste vrhunske proizvode CaliVita International mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :


 
Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga ) 







BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 






Kontakt telefon :

  📞Viber +381658408486
  📞 Srbija : 0658408486
     📭    e-mail : angelinab.572@gmail.com
Online kupovina proizvoda na linku : 




  Kupovinom dva ista ili dva različita proizvoda ostvarujete popust od -15%!

BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju.

✅Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na 

петак, 14. мај 2021.

Immunvirex, kompleksno sredstvo za jačanje imuniteta -NOVO CaliVita Int.!

 


6 nivoa zaštite protiv infekcija

 

Štetni patogeni su uvek spremni za napad, i mogu bilo kada, neočekivano da nas obore sa nogu. Kako bi mogli da se na najefikasniji i odgovarajući način odbranimo i oporavimo od istih, neophodno je da zaštiti organizma pristupimo sa više strana.

 

Novi CaliVita dodatak ishrani je proizvod Immunvirex, koje je jedno kompleksno sredstvo za jačanje imuniteta. Sadrži jedinstvenu kombinaciju onih vitamina, minerala i biljnih aktivnih materija, koje dokazano mogu pomoći organizmu u zaštiti od štetnih patogena. Zahvaljujući dragocenim aktivnim sastojcima, novi preparat može doprineti zaštiti organizma na šest nivoa:

 

  1. Priprema organizma za odbranu od napada patogena.

  2. Sprečava napade patogena, pošto može sprečiti ulazak, adheziju i razmnožavanje istih.

  3. Osigurava pravilno funkcionisanje imunog sistema: reguliše moguće nepravilnosti i/ili prekomerne aktivnosti.

  4. Ima protivupalno dejstvo.

  5. Može da smanji dejstvo citokina da ne dođe do “oluje”, kao i stvaranje krvnih ugrušaka.

  6. Osigurava blaže simptome i brži oporavak.




 https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/immunvirex

 

 

Immunvirex pored toga, ne sadrži veštačke aditive ili boje, a kapsule su 100% biljnog porekla. Već samo jedna kapsula dnevno sardži kompleks onih aktivnih sasatojaka, koji dokazano mogu pomoći organizmu u odbrani i oporavku od štetnih patogena.

 

Naručite naš novi kompleksni dodatak ishrani Immunvirex, kako bi višestruko ojačali i pripremili vaš imuni sistem protiv napada patogenih mikroorganizama!

 

Želim da naručim!


https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/immunvirex

 

Ukoliko vam sve navedeno ne pruža dovoljno informacija, kako bi odmah naručili Immunvirex, posetite sledeću stranicu: Webshop 


https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products

 

 

 

Ukoliko jos nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :



 
 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
0658408486


ONLINE kupovina CaliVita proizvoda

 








субота, 8. мај 2021.

Akcija - Maj 👶 od 12.-13.maja 2021 CaliVita Srbija

 


U periodu od 12.-13.maja na akciji će biti sledeća 2 proizvoda:



👶 New Life CV0195 (cena s popustom:1759,00 din, redovna cena: 2069,00din)


Vitamini za trudnice i dojilje u jednom preparatu

New Life (120 tableta)





https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/new-life

Vitamini za trudnice - kome preporučujemo?

 

  • Osobama koje planiraju trudnoću
  • Trudnicama i dojiljama

 

New Life možete da kupite u vašoj zemlji !

 


Vitamini za trudnice namenjene su mladim majkama, čak i za one koji se pripremaju za trudnoću, jer je veoma važno obezbediti zadovoljenje povećane potrebe za vitaminima i mineralima. U tom smislu, New Life preparat može da bude od koristi. Gvožđe, vitamin C, vitamini B, kalcijum i magnezijum su esencijalni za formiranje krvi embriona, zdrav razvoj imunog sistema, kostiju i nervnog sistema, a veoma su važni i za dobrobit majčinog organizma. Osim toga, folna kiselina učestvuje u razvoju majčinih tkiva, održavanju normalnih psihičkih uslova tokom trudnoće i od vitalne je važnosti za razvoj nervnog sistema embriona.

New Life – Vitamini za trudnice

Njegov sastav je razvijen u skladu sa specifičnim potrebama trudnica i dojilja za vitaminima, oligoelementima i mineralnim materijama.
 
Potrebe trudnica i dojilja za hranljivim sastojcima razlikuju se od uobičajenih, pa zato su i njihove potrebe za vitaminima i mineralnim materijama specifične. Žene u periodu trudnoće imaju potrebu za dvostruko većom količinom gvožđa, što se kroz redovnu ishranu ne može obezbediti. Mlade mame su takođe prinuđene da unose povećane količine kalcijuma, jer za njim postoji povećana potreba radi zdravog razvoja kostiju i zuba. Za zdrav razvoj ploda takođe je potrebna optimalna suplementacija vitamina. To se posebno odnosi na folnu kiselinu koja pripada grupi vitamina B, a koja igra istaknutu ulogu u razvoju placenta (posteljice) i oplođenog jajašca. Folna kiselina ima moć da štiti od izvesnih poremećaja u razvoju ploda, kao što je, na primer, rascep kičme (spina biffida). Važan je i povećan unos vitamina C, jer je on neophodan za adekvatno funkcionisanje nervnog sistema, izgradnju kostiju, hrskavica i kolagena i za enzimske procese. Vitamini za trudnice obezbeđuju pravilan i nesmetan razvoj ploda.

New Life 

Sastav:

Beta-karotin
4167 I.J.
Vitamin E
7 I.J.
Vitamin B1
0.8 mg
Vitamin B2
1 mg
Pantotenska kiselina
4 mg
Vitamin B6 (piridoksin)
1 mg
Biotin
60  µg
Folna kiselina
400  µg
Holin
10 mg
Inozitol
10 mg
PABA
1 mg
Vitamin B12
1  µg
Vitamin C
60 mg
Kalcijum
325 mg
Magnezijum
112.5 mg
Kalijum
5 mg
Cink
8 mg
Mangan
1 mg
Gvožđje
4 mg
Bakar
1 mg
Jod
75  µg
Hrom
25  µg
Vitamin B2
9 mg
Vitamin D3
400 mg

Suplementacija folnom kiselinom tokom trudnoće može smanjiti rizik od nastajanja poremećaja u razvoju nervnog sistema, kao na primer autizma, kašnjenja u razvoju  sposobnosti govora, poremećaja u razvoju neuralne tube, kao i rizika od novorođenčeta sa otvorenom kičmom.

Vitamin D je od ključnog značaja iz više razloga. Nedostatak istog smanjuje šanse za trudnoću, štaviše, to može imati negativne efekte na zdravlje fetusa i majke tokom trudnoće i perioda dojenja. Sa jedne strane, takođe može da poveća rizik od razvijanja trudničkog dijabetesa, a sa druge strane, povećava se i rizik od nastajanja određenih komplikacija u trudnoći, kao što je npr. preeklampsija (visoki krvni pritisak u trudnoći). Konačno, može negativno da utiče ne samo na koštani sistem majke, već i fetusa u razvoju, kao i na imunitet, mišiće i nervni sistem novorođenčeta. Pored toga, ako majka ima nedostatak vitamina D, postoji velika šansa da će i novorođenče koje se hrani dojenjem takođe imati isti poremećaj, zbog toga što će majčino mleko predstavljati jedini izvor vitamina D. U slučaju niskog nivoa vitamina D kod majke, šanse za to da se kod deteta razvije dijabetes tipa 1 čak dva puta veće.

Naš multivitamin pored toga takođe sadrži i gvožđe, koje smanjuje rizike od prevremenog porođaja, niske porođa-jne težine i smrtnosti ispod 5 godina starosti, kao i sve one aktivne sastojke, koji su neophodni za pravilan i zdrav razvoj vaskularnog, imunog, koštanog i nervnog sistema fetusa, a takođe pružaju i dodatnu snagu organizmu majke tokom trudnoće.


Pakovanje:    120 tableta

Upotreba:    2 puta po 2 tablete dnevno, u toku jela.

 


☀ Zen Thonic CV0132 ( cena s popustom: 5694,00 din, redovna cena: 6699,00din)

https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/zenthonic
  • Pomaže regulaciju telesne težine putem
    detoksikacije, poboljšanja procesa eliminacije preko
    bubrega i creva pri čemu efikasno nadopunjuje
    dijetalne kure zasnovane na prirodnim sokovima,
    voću i povrću
  • Sprečava pojavu anemije 
  • Vlakna i voćne kiseline pomažu probavu i rad creva.
  • Jača osećaj sitosti.
  • Pomaže regulaciju krvnog pririska, masti i šećera u
    organizmu.
  • Blagotvorno deluje na funkcionisanje nervnog
    sistema i raspoloženja.
  • Pomaže procese usporavanja starenja.
  • Pomaže imuni sistem i jača mehanizme za zaštitu
    od upalnih procesa.
  • Doprinosi jačanju desni i vezivnog tkiva uopšte.
  • Pomaže u održavanju zdravlja očnih sočiva, čuva
    jasan vid.

 

Zen Thonic možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA
6699.00 rsd + post

HRVATSKA
347.37 kn + post

SLOVENIJA
49.00 eur + post

B i H
99.90 km + post

MAKEDONIJA
2735.00 mkd + post

EVROPSKA UNIJA
ZA ZEMLJE EU
49 euro

Glavni sastojak preparata ZenThonic je voće koje se naziva mangostin, koje predstavlja osnovni sastojak u ishrani stanovništva koje živi u džunglama Azije.Naziva se još i voćem bogova. U Aziji se ovo voće smatra svetim voćem, ali je gotovo nepoznato u Severnoj Americi i Evropi. Ovo voće je biljka jedinstvenog sastava, čiji je glavni aktivni princip ksanton. Postoji 200 razlicitih ksantona, od kojih 40 se nalazi u mangostinu.
 

Antioksidativno dejstvo mangostina

Tokom normalnog odvijanja metaboličkih procesa u organizmu, svakog minuta se stvaraju tzv. slobodni radikali. Oni su veoma reaktivne čestice, koje sadrže neparan broj elektrona, sposobni su da stupe u reakciju sa ćelijskim gradivnim materijama, ćelijskom membranom ili čak i sa samom DNK, oštećujući ih, dok istovremeno treba napomenuti da slobodni radikali učestvuju i u procesima prenosa informacija unutar ćelija. Nagomilavanje slobodnih radikala može biti opasno, i na to u velikoj meri može uticati i naš stil života: stalna jurnjava, zagadeni vazduh i smog, kao i pušenje (kod mnogih čak i zajedno), praćeno sa nepravilnom i antioksidantima siromašnom ishranom. Ko bi verovao, da se čak i tokom sportskih aktivnosti ili obavljanja težeg fizičkog rada takođe povećava stvaranje slobodnih radikala, i to srazmerno intenzitetu. Razmislimo samo, koliko puta se nademo u takvim situacijama svakodnevno, kada se pojačava stvaranje slobodnih radikala. Mangostin svojim antioksidantnim dejstvom vrlo efikasno neutrališe slobodne radikale.

Mangostin je od pomoći u slesećim situacijama: Ukoliko dođe do poremećaja ravnoteže izmedu antioksidanata i molekula slobodnih radikala, i ukoliko to stanje potraje duže vreme, nastaje tzv. oksidativni stres, koji prema istraživanjima učestvuje u procesima „starenja” i razvoja određenih hroničnih oboljenja (npr: maligne bolesti, kardiovaskularna obolenja). Iako slobodne radikale određeni ćelijski enzimi i vitamini, kao i neki drugi specifični mehanizmi mogu neutralisati, u slučaju prevelikog broja slobodnih radikala ova odbrana međutim može biti nedovoljna.
Pošto se antioksidanti prilikom odbrane ćelija „žrtvuju” (ta jedinjenja se oštećuju pod dejstvom slobodnih radikala umesto samih ćelija), zato se preporučuje da i njih zaštitimo, što podrazumeva i zaštitu samih ćelija, i to korišćenjem preparata koji su ciljano proizvedeni i namenjeni upravo u takve svrhe.
 
Dakle preporučuje se upotreba takvih proizvoda i dodataka ishrani, koji sadrže više vrsta antioksidanata, bez obzira na to, da li se radi o tečnoj formuli ili o kapsulama: na primer, specificni aktivni sastojci mangostina se sinergistički dopunjuju sa antioksidativnim jedinjenjima zelenog čaja i određenih vrsta voća.
 
Zen Thonic aktivni sastojci:
  • Voćni sok Mangostin (Garcinia mangostana)
  • Voćni sok crvenog grožđa
  • Voćni sok jagode
  • Voćni sok brusnice
  • Voćni sok maline
  • Voćni sok trešnje
  • Voćni sok jabuke
  • Voćni sok kruške
  • Pire kruške
  • Voćni sok borovnice
 
Pakovanje:    946 ml
Upotreba:    2 obroka (supenih kašika) u toku dana


Ukoliko jos nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :

 
 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
ili e-mail :angelinab.572@gmail.com

 
kako-napraviti-blog.jpg



Kupovinom najmanje dva ista ili dva različita proizvoda ostvarujete popust od -15%❗️
BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju.
Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko poštanske dostave.