CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 22. мај 2021.

Akcija 25. i 26.maja CaliVita Srbija ~ Iskoristimo je !

 




Tokom dva dana, 25. i 26.maja na akciji e biti:


ParaProteX 100tbs CV0114 (cena s popustom: 3399,00 din, redovna cena: 3999,00 din)

Chewable CoQ10 60mg 60softgel CV0260 (cena s popustom: 4080,00 din, redovna cena: 4800,00din)



ParaProteX 100 tbs







🛒 https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/paraprotex



Kome preporučujemo ParaProteX ?
  • Osobama koje žele da pomognu svom telu u borbi protiv bakterija, virusa, gljivica ili crevnih infekcija
  • Osobama koje žele da ojačaju svoj imuni sistem očuvanjem zdrave crevne flore
  • Osobama koje se bore sa digestivnim tegobama u cilju omogućavanja normalne funkcije creva
  • Osobama koje sprovode detoksikacionu dijetu
  • Osobama koje su na anti-kandida dijeti, u cilju suplementacije

ParaProteX možete da kupite u vašoj zemlji !

 

 

SRBIJA
3999.00 rsd + post

HRVATSKA
231.58 kn + post

SLOVENIJA
31.20 eur + post

B i H
58.30 km + post

MAKEDONIJA
1530.00 mkd + post

EVROPSKA UNIJA
ZA ZEMLJE EU
31.20 €

Pojavljivanju preparata ParaProtex na tržištu prethodio je dugotrajni istraživački rad, pa nije slučajno da od svog razvitka, pa sve do danas važi kao jedan od najuspešnijih proizvoda naše firme.

Jeste li znali da iz dana u dan možete susresti više miliona parazita? Čime se Vi branite od njih? Pranjem ruku, ili čestim provetravanjem? Iako smo skloni verovanju da je ljudski imuni sistem zimi više oslabljen, ne smemo zaboraviti da nam je organizam u toku čitave godine izložen napadima raznih bakterija, virusa i gljivica. I mada postoje mikroorganizmi koji žive sa nama u simbiozi, ima i onih, koji mogu da budu izrazito štetni po naš organizam, pa od ovih vredi da se zaštitimo.
Naš neskriveni cilj pri izradi ParaProtex bila je želja da pomognemo u odbrani organizma od parazita sa kojima možemo doći u kontakt svakodnevno.
Njegove aktivne supstance s jedne strane čine opšte poznati sastojci, kao što su ekstrakt semena grejpfruta, beli luk, orah, karanfilić, dok smo ovima istovremeno dodali i neke druge vredne lekovite biljke, koje se već hiljadama godina koriste u narodnoj medicini, kao što su na primer rangunska puzavica, izmirna smola, žutika, kao i argentinski Pau D’Arco.


Karanfilić kao snažan antioksidant, a crni i obični orah usled sadržine joda mogu da pomognu u zaštiti protiv raznih parazita. Pored toga, karanfilić jača želudac, a u narodnoj medicini se koristi i za unutrašnje čišćenje.

Žutika poseduje efekat čišćenja, a može da deluje imunostimulativno i u borbi protiv bakterija. Jača imuni sistem, njegov plod sadrži vitamin C, razne oligo elemente i druge mineralne materije.

Pau D’Arco u znatnim količinama sadrži vitamine i mineralne materije. U narodnoj medicini se uglavnom koristi u virusnim periodima, a i u gljivičnoj sredini može da pomogne u zaštiti organizma.
Druga lekovita biljka koja je korišćena, a takođe je snažno sredstvo za čišćenje, jeste seme grejpfruta, tj. preciznije, njegov uljani ekstrakt, čija je izuzetna odlika da ni pored efekta čišćenja nije štetna za bakterije koje su korisne za rad creva.

Rangunska puzavica je biljka čija je postojbina Indija, i koja se u narodnoj medicini koristi uglavnom u virusnim periodima, a pored toga se od njegovog lišća pravi i lekoviti melem.

Izmirna smola je bogata kalijumom, natrijumom, silicijumom, cinkom i hlorom, pa može da podstakne čišćenje organizma od nagomilanih štetnih materija. Štiti i podstiče funkcionisanje jetre, a jača i sistem za varenje.

Beli luk se spominje već u najranijim spisima. Poznato je da su ga već i egipatski vojnici koristili da bi svoje zdravlje držali u odgovarajućoj kondiciji. Izvanredno čisti organizam: kao antioksidant pruža potporu imunom sistemu, pa i u gljivično-bakteriološkoj sredini može da pomogne u očuvanju zdravlja. Zahvaljujući svom glavnom aktivnom sastojku alicinu, koji poseduje antibioticki efekat, već su ga i naši dedovi i naše bake s uspehom koristili za vreme prehlada. Njegovo uzimanje deluje stimulativno na varenje, a ograničava i meru slepljivanja holesterola na zidove krvnih sudova.

 
Sastav:

Rangunska puzavica
150 mg
Mirišljava pepeljuga
100 mg
Ekstrakt žutike (simsirike)
50 mg
Izmirna smola (mirha)
50 mg
Ulje karanfilića
50 mg
Pau d’Arco prah
50 mg
Prah crnog oraha
37.5 mg
Ulje kraljevskog oraha
37.5 mg
Ekstrakt semenki grejpa
25 mg
Beli luk u prahu
12.5 mg




Može se uzeti i sažvakati i bez tečnosti, i zbog toga se može koristiti praktično bilo kada, čak i tokom šetnje ili prilikom vožnje. Želatinska kapsula se u potpunosti razgrađuje već u želucu, pa se zato i sastojci lakše i brže apsorbuju, i to bez iritacije stomaka. 

Upotreba: 1 želatinska kapsula dnevno ili po preporuci lekara. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

KOME PREPORUČUJEMO?

- Osobama koje ne vole, ne mogu, ili jednostavno jako teško gutaju kapsule i tablete klasičnog oblika.
- Osobama koje provode jako puno vremena na putu, ali ne bi volele da se odreknu za njih neophodnih sastojaka.
- Onima, koji bi voleli da koriste blagodeti koenzima Q10 uz uživanje u prijatnom ukusu.

Koenzim Q10 se još naziva ubikinon i prirodno se javlja u organizmu. Ljudski organizam ima sposobnost sinteze koenzima Q10, ali se ona smanjuje posle 30. godine. Kao posledica smanjene produkcije ovog koenzima dolazi do smanjenja energetskih procesa u organizmu, što se najpre primeti na srčanom radu.

Upotreba:

  • bolesti srca (oslabljeno srce, aritmije, angina pektoris, infarkt),
  • u terapiji statinima (lekovi za smanjenje holesterola, jer oni dovode do deficita CoQ10),
  • hipertenzija - povećan krvni pritisak,
  • protiv starenja svih ćelija i tkiva u organizmu.



Kako deluje koenzim Q10?


Utiče na energetske metaboličke procese, na sagorevanje masti, na fleksibilnost ćelijske membrane. Čuven je po svojoj upotrebi kao antioksidans, tj. usporava procese koji dovode do oštećenja i starenja ćelija i tkiva. Sa godinama se proizvodnja koenzima Q10 smanjuje čak do 80%. Ima sinergističko (pojačavajuće) dejstvo sa glutationom i selenom, koji su takođe moćni antioksidansi. Doprinosi i regeneraciji vitamina E, jednog od najrasprostranjenijih antioksidanasa.

Srce je mišić koji stalno pumpa, a pacijenti sa oboljenjem srčanog mišića imaju izrazit deficit ovog vitamina. Zbog toga je nakon što je razvijena njegova masovna proizvodnja, od strane japanskih naučnika, koenzim Q10 prepisivan kao lek kod srčanih oboljenja u Japanu. Na tržištu je prisutan od 1974. godine, a iz razloga što je to prirodni sastojak organizma nije dovodio do neželjenih dejstava, pa važi za siguran lek, bez pratećih neželjenih posledica. Brojna klinička istraživanja i naučni radovi su potvrdili njegovu efikasnost.
Kada je utvrđeno da statini (lekovi koji deluju na smanjenje stvaranja holesterola u organizmu) dovode do deficita koenzima Q10 u srčanom mišiću, počela je njegova rutinska primena uz terapiju statinima (Cholipam, Hollesta, Simvor, Vasilip, Zocor, Atoris, Sortis, Tulip, Lescol). 
Koristan je u terapiji postinfarktnog stanja, jer obezbeđuje bolje snabdevanje energijom preostalog zdravog dela srčanog mišića. 






Šta kažu naučna istraživanja?

Neka klinička i potvrđena dejstva koenzima Q10 na srčani mišić su:
- smanjenje rizika za nastanak ateroskleroze, suženja krvnih sudova,
- pozitivan uticaj na poremećaje srčanog ritma – aritmije,
- jačanje oslabljenog srčanog mišića, povećanje snage srčane kontrakcije,
- smanjenje rizika od razvoja i posledica angine pektoris i infarkta, 
- smanjenje rizika kod operacija na srcu (bajpas, srčani zalisci)
Smanjena koncentracija koenzima Q10 dovodi do slabljenja imunog sistema, malaksalosti, slabosti, akumulacije masnih naslaga.

Kako se uzima koenzim Q10?

Koriste se doze od 30mg dnevno, ali u slučaju velike iscrpljenosti srčanog mišića primenjuju se i doze od 100mg dnevno. Pošto je koenzim Q10 prirodni sastojak ljudskog organizma vrlo je bezbedan za upotrebu.
U slučaju da u organizmu postoji značajan nedostatak koenzima Q10, odmah po početku uzimanja ispoljavaju se vidljivi pozitivni pomaci, jer se i malo povećanje efikasnosti srčanog mišića lako primeti. Dok u slučaju postojanja manjeg deficita koenzima Q10, vidljivi efekti se ispoljavaju za 3 do 4 meseca.






Koenzim Q10 unesen ishranom ne utiče na smanjenje produkcije tog supstrata u organizmu, kao što je slučaj kod holesterola. Dakle, unošenjem koenzima Q10 utiče se na povećanje koncentracije ovog nutrijenta u krvi, koji se starenjem manje stvara.
Koenzim Q10 je liposolubilan - rastvorljiv u mastima, pa je najbolje iskoristljiv iz uljanih preparata, npr. gel kapsule u sojinom ulju.





Da biste vrhunske proizvode CaliVita International mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :


 
Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga ) 







BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 






Kontakt telefon :

  📞Viber +381658408486
  📞 Srbija : 0658408486
     📭    e-mail : angelinab.572@gmail.com
Online kupovina proizvoda na linku : 




  Kupovinom dva ista ili dva različita proizvoda ostvarujete popust od -15%!

BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju.

✅Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !