CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 26. април 2021.

🚲 Akcija - od 26.-27. aprila 2021, CaliVita Srbija

 


U periodu od 26.-27. aprila na akciji će biti sledeća 2 proizvoda:

👉 CoQ10 Lozenges 30tbs CV0220 (cena s popustom: 2287rsd, redovna cena: 2690)





🛒 https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/coq10-lozenges

U  novoj formuli sada nudimo tabletu sa prijatnim ukusom limuna, koja se  još lakše rastapa, i koja u svakom pogledu odgovara savremenim dodacima  ishrani sa podjezičnom primenom. Zahvaljujući svojoj još profinjenijoj  teksturi, ona se prosto topi u ustima, ne ostavljajući za sobom  neprijatan osecaj „razdrobljenosti“. Njen nov ukus može biti privlačan i onima, koji do sada iz nekog razloga nisu preferirali ukus mentola, ili  su ga zbog eventualne primene homeopatskih lekova morali da izbegavaju.


CoQ10 Lozenges možete da kupite u vašoj zemlji !


Podjezični koenzim Q10 tablete od 30 mg

  Lozenges Q10 je mnogo više od energetskog stimulansa! Naime nova povećana doza mu daje posebnu vrednost koja omogućava upotrebu bilo u prevenciji, bilo u ispomoći u smislu kompletne revitalizacije.

Sublingvalni karakter omogućava bržu i efektivniju apsorpciju sastavnih delova preparata u organizmu, pošto oni putem krvnih sudova ispod jezika i u obrazima direktno prodiru u krvotok.

Iako se njegova upotreba može preporučiti većini ljudske populacije iznad 30 godina starosti, kao i profesionalnim sportistima i rekreativcima, Lozenges Q10 se takođe preporučuje deci ugroženog zdravstvenog stanja, ili onima, kojima je potrebno neko dopunsko tretiranje. Dalje, koenzim Q10 tablete pomažu i u otklanjanju stomačnih problema i smetnji u varenju, a stimulativno deluju i na gubitak telesne težine. Veoma je koristan kod osoba koje primaju agresivnu terapiju, jer olakšava podnošenje iste (kardiološki, gastroenterološki, imunološki i drugi problemi).


Pakovanje:    30 tableta
Upotreba:     1 tableta dnevno





👉Joint Protex Forte 90tbs  CV0155 ( cena s popustom: 4249 rsd, redovna cena: 4999)


  • Kada je potrebno da se leče bolovi u zglobovima
  • Kada se bavite fizičkim radom
  • Kada se redovno bavite sportom
  • Kada imate prekomernu telesnu težinu
  • Kada živite bez dovoljno fizičkih aktivnosti
  • Kada imate povređen zglob
Postoje  situacije u životu kada bolovi u zglobovima ugrožavaju normalno dnevno funkcionisanje.  Joint ProteX FORTE zahvaljujući povećanim dozama aktivnih sastojaka  bolje štiti zglobove, pa ga samim tim prvenstveno preporučujemo osobama  kojima je potrebna dodatna zaštita.
Organi  koštano-zglobnog sistema ljudskog tela čine funkcionalnu celinu.  Funkcije zglobova određuje njihova struktura. Da bi mogli odgovarati  specifičnim zahtevima, kosti i površinske delove zglobova moraju čvrsto  povezivati (držati zajedno) razne vezivne strukture – kao što su mišici,  ligamenti, sinovijske opne itd., pomoću kojih se vrši pokretanje udova i  kretnja. Na završecima kostiju koje čine zglobove se nalazi hrskavica,  koja pomaže pokretanje zglobova bez žuljanja, a ujedno ima i zaštitnu  funkciju. Baš iz tog razloga je izuzetno važno očuvanje zdrave  funkcionalnosti hrskavice i ostalog vezvnog tkiva.
Na  zdravlje naših zglobova utiču mnogobrojni faktori. Starenjem,  prvenstveno dolazi do trošenja zglobova, što je i razumljivo, pošto se  prvo troše oni  delovi koji se najviše koriste i koji stalno rade, npr.  treba da nose našu celokupnu težinu (kukovi, kolena), tada se javlaju bolovi u zglobovima.
Taj proces  postepenog trošenja se može ubrzati usled nedostatka redovnih fizičkih  aktivnosti i sa povećanjem telesne težine. Posebna pažnja treba da se  posveti zglobovima ukoliko se neko profesionalno bavi sportom ili  obavlja tezak fizički rad, kao i na nasledne faktore (prvenstveno kod  ženskih osoba).

Aktivni  sastojci preparata Joint ProteX FORTE mogu doprineti očuvanju zdravlja  naših  zgobova obnavljanju hrskavice i ostalog vezivnog tkiva u organizmu.

Glikozamin ulazi u sastav hrskavice i ako se unese u vidu dodatka ishrani, jača  hrskavicu i potpomaže normalno funkcionisanje i regeneraciju zglobova.
Hondroitin zajednički delujuci – sinergistički – sa glukazaminom deluje kao sredstvo za „podmazivanje“ zglobova.
Hijaluronska kiselina slično hondroitinu, doprinosi podmazivanju površine hrkavice u zglobovima i vezuje značajne kolicine vode.
Metil-sulfonil-metan ili „MSM“ zbog svoje uloge u sintezi belančevina vezivnog tkiva pomaže  pri očuvanju zdrave strukture hrskavice, i zbog toga je veoma često  sastojak u proizvodima koji su namenjeni za zaštitu zglobova i  hrskavice.

Preparat pored navedenih sadrži jos i blagotvorne biljne ekstrakte, koji pospešuju detoksikacione procese u zglobovima i vezivnom tkivu.
Cink i mangan su dodati za bolji kvalitet belančevina u vezivnom tkivu.

Sastav:
  • Glukozamin 500 mg 
  • Hondroitin-sulfat 270 mg
  • Metil-sulfonil-metan (MSM) 150 mg
  • Hijaluronska kiselina (HA) 50 mg
  • Indijsko tamjanovo drvo 50 mg
  • Suručica 40 mg
  • Ekstrakt kurkume 10 mg


Kupovinom najmanje dva ista ili dva različita proizvoda ostvarujete popust od -15%


BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju.
Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko poštanske dostave.


🛒 https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products


Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da  biste nase vrhunske proizvode  mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :
 
Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga )





BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 




Angelina 
Tel. 0658408486 
Viber : +381658408486

субота, 17. април 2021.

Prirodni preparati CaliVita International za elimisanje upale sinusa

 


Sinusitis se obicno javlja u hladnom vremenskom periodu (jesen-zima-prolece), ali u mnogim slucajevima može da nam stvara probleme i van sezone (alergija, hronicni sinusitis, dugo izlaganje promaji, infekcija, pad imuniteta i t.d.)
 
Oštar i intenzivan bol u predelu cela ili izmedu ociju? Bol zuba gornje vilice? Neprijatan osecaj kao da vam je lice oteklo, a nos zapušen? Sve su ovo simptomi sinusitisa i razlozi za što hitniju posetu lekaru.
 
Sinusi predstavljaju vazdušne otvore koji se nalaze u lobanji i koji su obloženi membranama od sluzi. Postoje cetiri para nazalnih sinusa: dva frontalna sinusa (u predelu cela, iznad ociju), dva maksilarna (gornjovilicna) sinusa – po jedan unutar obe jagodicne kosti, etmoidni sinusi (struktura nalik košnici od 18-20 otvora koja se nalazi iza mosta nosa), sfenoidni sinusi (iza nosa i ispod mozga).
 
Ono što je jako bitno znati o sinusima jeste da su oni poput otisaka prstiju i razlikuju se od osobe do osobe.
 
Šta je to sinusitis?
 
Sicušne strukture nalik dlakama pomažu prilikom pomeranja sluzi preko membrana sinusa i prema otvoru (izlazu). Naime, svi sinusni otvori spajaju se u nosu i na taj nacin omogucavaju neometanu razmenu vazduha i sluzi. Infekcije ili alergije prouzrokuju upalu sinusnog tkiva, izazivaju crvenilo i otoke – a upravo ovo predstavlja sinusitis.

Preporučeni prirodni preparati CaliVita International za prevenciju, lečenje i lakši oporavak kod ovog oboljenja :


  • Ulje origana za inhalaciju, u slučaju prehlade ili blagih upala gornjih disajnih puteva
  • Mućkanje u ustima, u slučaju oralne infekcije
  • Interno, u slučaju problema sa varenjem
  • Kao antioksidant, u cilju neutralizacije slobodnih radikala koji nastaju kao proizvod ćelijskog metabolizma
  • Eksterno, u cilju tretmana pega, ujeda insekata i modrica, kao i u prevenciji gljivičnih infekcija.

Oregano oil možete da kupite u vašoj zemlji !


Ulje origana je jedan od najboljih prirodnih dodataka koje  možete koristiti. Proizvedeno je od višegodišnje biljke origano i veoma je jak antioksidant (neutralizator slobodnih radikala). Sve veći broj istraživanja pokazuje da origano ulje ima mnogo pozitivnih uticaja na zdravlje i jedan je od najkorisnijih prirodnih preparata. Konkretno, konstatovani su njegovi efekti protiv štetnih organizama, čak i od strane velikih farmaceutskih kompanija.

Ulje origana i 10 razloga za upotrebu

Lečenje infekcija

Postoji mnogo dokaza koji pokazuju da origano ulje je moćan alat protiv štetnih organizama koji dovode do infekcije. Jedna studija iz Sjedinjenih Americkih Država Ministarstva poljoprivrede iznela je rezultat istraživanja da ulje origana ima tako snažno dejstvo protiv bakterija da bi se lako moglo boriti protiv Salmonele (Salmonella) i Ešerihije Koli (Escherichia Coli). Slične rezultate dobili su i istraživači Sektora za fiziologiju i biofiziku na univerzitetu Džordžtaun (Georgetown University Medical Center).

Zaštita od štetnih organizama

Ako ste konzumarli meso koje nije dovoljno kuvano ili biološki neispravnu vodu, ili ste imali zdravstveno rizične aktivnosti i bili izloženi uticaju štetnih organizama, postoji mogućnost takvi organizmi da borave u vašem telu. Srećom, origano ulje se pokazano kao izuzetno korisno za pomoć kod oslobađanja od ovih neželjenih osvajača.

Bogat izvor esencijalnih nutrijenata

To nije baš multivitamin ali se ne može poreći da origano ulje sadrži vitalne hranljive matrije kao što su magnezijum i cink, te  vitamine C i E. Ima visok sadržaj gvožđa, kalcijuma, kalijuma bakra, mangana, i niacina (vitamina B3). Kao sekundarno dejstvo, origano ulje može pomoći da se reguliše odnos između unosa i poteba tih nutrijenata.

Pomaže probavu

Kažu, zdravlje počinje u stomaku. Dobra probava je apsolutno potrebna za dobro zdravlje. Origano ulje pomaže kod zaustavljanja nagomilavanja štetnih materija u probavnom traktu. Stimuliše protok žuči u organima za varenje, i jača probavni proces.

 

Pomaže kod tegoba menstrualnog ciklusa

Nepravilni, neugodni menstrualni ciklusi i negativni efekti menopauze su veliki problem za mnoge žene. Jedan od najboljih prirodnih lekova u takvim situacijama je origano ulje. Pomaže reglaciju menstrualnog ciklusa i deluje protiv negativnih iskustava u menopauzi. Za žene, ovo je značajan bonus na dugoj listi pozitivnih efekata origano ulja.

Ulje origana usporava starenje

Važno je razumeti da je starenje  u velikoj meri ucinak oksidacije i slobodnih radikala, što je razlog zašto su antioksidansi tako efikasni. Origano ulje nudi veliku količinu antioksidansa koji mogu pomoći u borbi protiv ovih podstrekaca starenja.

Podrška organizmu kod alergija

Ako patite od alergija i ekološke osjetljivosti, umirujuća svojstva origano ulja sigurno će vas interesovati. Origano ulje može proizvesti umirujući ucinak na alergijske reakcije, što rezultira olakšanjem. Za one koji žele da izbegnu lekove i prateće nuspojave, origano ulje može biti prirodna alternativa kada su alergije u pitanju.

Mršavljenje

Pored reputacije prirodnog pojačivača imuniteta, origano ulje takođe deluje protiv neželjene telesne masnoće. Smatra se da njegov aktivni sastojak, karvakrol, deluje na smanjenje masnog tkiva, te holesterola i triglicerida.

Smanjenje bolova u mišićima

Bolovi i ukočenost mišića mogu ozbiljno da naruše kvalitet života . Korisnici ulja origana opisuju osećaj kao da ide duboko u kožu i ublažava upalu mišića i neugodnosti.

Protiv prehlade

Ulje origana nije lek za prehladu, ali dodatno ojačava imuni sistem. Kada se oseti početak prehlade, uzima se 3-6 kapi dva-tri puta dnevno pre jela. Svedočenja korisnika su da 5-10 dana korištenja na ovaj način dovodi do sjajnih rezultata.


Upotreba: Preporučena unutrašnja upotreba: kao dijetetski suplement uzimati 4 kapi (približno 0.17 ml) 3 puta dnevno, sa malom količinom vode; preporučena spoljna upotreba: slobodno nanositi do 3 puta dnevno


Kome se preporučuje mačja kandža ?
  • Onima koji su često u situaciji da im je potrebna dodatna podrška imunom sistemu
  • Onima koji zahtevaju kompleksnu jaču imunološku zaštitu
  • U cilju pripreme imunog sistema kao lek za zimski period


Virago je višekomponentni preparat, koji sadrži aktivne materije koje pospešuju imunitet, i ima antibakterijsko i antivirusno dejstvo. Sastojci: ekstrakt lista masline, Purpurni zvončić, Mačja kandža, Pau d’ Arco, lizin i cink. Sve ove aktivne materije se preporučuju prvenstveno protiv simptoma herpesa, ali ujedno jačaju i otpornost organizma naspram čestih, zaraznih virusnih oboljenja.

Aktivne sastojke biljke Mačja kandža je moderna nauka već uglavnom identifikovala, i tako su mehanizmi aktivnih materija danas već poznati. Jedan deo aktivnih materija poseduje značajne antioksidantske osobine. Prema ispitivanjima, dokazana su sledeća svojstva ove biljke: sprečavanje nastajanja zapaljenja, uništava viruse i štetne slobodne radikale.
Glavne aktivne elemente čine razni alkaloidi, koji značajno pospešuju aktivnosti i stvaranje limfocita, kao i funkcije za odstranjivanje nečistoća, uzročnika i stranih tela.

Mačja kandža sadrži elemente za koje se otkrilo i to, da imaju diureticka svojstva i smanjuju povišenu temperaturu, dok drugi pospešuju parasimpatične funkcije vegetativnog nervnog sistema, tojest pomažu u opuštanju. Mačja kandža je u Evropi dospela u žižu javnosti zbog svojeg svojstva sprečavanja malignih oboljenja. Takođe su postignuti izuzetni rezultati u tretiranju simptoma oboljenja tumora.




Cink, ima izuzetno značajanu ulogu u pravilnom radu imunog sistema, koja se ne može zameniti ni jednim drugim oligo elementom. Naučno je dokazana činjenica, da što manje cinka ima neko u organizmu, to mu je slabiji imuni sistem. To rezultira mnogo većom mogućnosću za zarazama. Cink pospešuje aktivnost i stvaranje elemenata koji igraju ulogu u radu imunog sistema organizma. Te zaštitne celije („jedu“ uzročnike i strana tela, i tako ih onesposobljavaju) i „memorijske ćelije“ (limfociti, koji se stvaraju nakon prvog susreta sa bakterijama i virusima) prilikom ponovnog susreta prepoznavaju napadače, i tada bezuslovno pokreću specifične ćelije-ubice, tojest stvaranje antitela.

Ekstrakt lista masline: čaj napravljen od nje se koristi za smanjenje temperature i kao blago umirujuće sredstvo. Brojni naučni radovi dokazano govore o njenom antimikrobnom svojstvu (uništava štetne klice). Takode se pokazalo izuzetno učinkovitim protiv virusnih, bakterioloških i gljivičnih oboljenja, kao i u slučaju raznih alergija i pojave sindroma hroničnog umora.

Purpurni zvončić: Jedan od najpoznatijih stimulanata imunog sistema u biljnom svetu, koji takođe ima i antivirusno dejstvo. Sprečava širenje virusa herpesa i influence, jača odbrambenu moć organizma naspram nespecifičnih oboljenja i sprečava širenje parazita.
   
Pau d’ Arco: Tahebo je ogromno drvo, koje živi u tropskim prašumama Južne Amerike. Svojstva: stimuliše imunitet, štiti od bakterija, gljivica, parazita i virusa, ima atioksidantsko i antimutageno dejstvo, smanjuje bolove i zapaljenja. Sve ovo su podržala brojna klinička ispitivanja.
 
  

Lizinska amino-kiselina: može se naći u mnogim enzimima i u kolagenskim vlaknima. Lizin sprečava širenje virusa herpesa, ima specifično antiviralno dejstvo.

VirAgo možete da kupite u vašoj zemlji !






Kome preporučujemo ParaProteX ?
  • Osobama koje žele da pomognu svom telu u borbi protiv bakterija, virusa, gljivica ili crevnih infekcija
  • Osobama koje žele da ojačaju svoj imuni sistem očuvanjem zdrave crevne flore
  • Osobama koje se bore sa digestivnim tegobama u cilju omogućavanja normalne funkcije creva
  • Osobama koje sprovode detoksikacionu dijetu
  • Osobama koje su na anti-kandida dijeti, u cilju suplementacije

ParaProteX možete da kupite u vašoj zemlji !

 

 

SRBIJA
3.999.00 rsd + post

HRVATSKA
231.58 kn + post

SLOVENIJA
31.20 eur + post

B i H
58.30 km + post

MAKEDONIJA
1530.00 mkd + post

Pojavljivanju preparata ParaProtex na tržištu prethodio je dugotrajni istraživački rad, pa nije slučajno da od svog razvitka, pa sve do danas važi kao jedan od najuspešnijih proizvoda naše firme.
Jeste li znali da iz dana u dan možete susresti više miliona parazita? Čime se Vi branite od njih? Pranjem ruku, ili čestim provetravanjem? Iako smo skloni verovanju da je ljudski imuni sistem zimi više oslabljen, ne smemo zaboraviti da nam je organizam u toku čitave godine izložen napadima raznih bakterija, virusa i gljivica. I mada postoje mikroorganizmi koji žive sa nama u simbiozi, ima i onih, koji mogu da budu izrazito štetni po naš organizam, pa od ovih vredi da se zaštitimo.
Naš neskriveni cilj pri izradi ParaProtex bila je želja da pomognemo u odbrani organizma od parazita sa kojima možemo doći u kontakt svakodnevno.
Njegove aktivne supstance s jedne strane čine opšte poznati sastojci, kao što su ekstrakt semena grejpfruta, beli luk, orah, karanfilić, dok smo ovima istovremeno dodali i neke druge vredne lekovite biljke, koje se već hiljadama godina koriste u narodnoj medicini, kao što su na primer rangunska puzavica, izmirna smola, žutika, kao i argentinski Pau D’Arco.


Karanfilić kao snažan antioksidant, a crni i obični orah usled sadržine joda mogu da pomognu u zaštiti protiv raznih parazita. Pored toga, karanfilić jača želudac, a u narodnoj medicini se koristi i za unutrašnje čišćenje.

Žutika poseduje efekat čišćenja, a može da deluje imunostimulativno i u borbi protiv bakterija. Jača imuni sistem, njegov plod sadrži vitamin C, razne oligo elemente i druge mineralne materije.

Pau D’Arco u znatnim količinama sadrži vitamine i mineralne materije. U narodnoj medicini se uglavnom koristi u virusnim periodima, a i u gljivičnoj sredini može da pomogne u zaštiti organizma.
Druga lekovita biljka koja je korišćena, a takođe je snažno sredstvo za čišćenje, jeste seme grejpfruta, tj. preciznije, njegov uljani ekstrakt, čija je izuzetna odlika da ni pored efekta čišćenja nije štetna za bakterije koje su korisne za rad creva.

Rangunska puzavica je biljka čija je postojbina Indija, i koja se u narodnoj medicini koristi uglavnom u virusnim periodima, a pored toga se od njegovog lišća pravi i lekoviti melem.

Izmirna smola je bogata kalijumom, natrijumom, silicijumom, cinkom i hlorom, pa može da podstakne čišćenje organizma od nagomilanih štetnih materija. Štiti i podstiče funkcionisanje jetre, a jača i sistem za varenje.

Beli luk se spominje već u najranijim spisima. Poznato je da su ga već i egipatski vojnici koristili da bi svoje zdravlje držali u odgovarajućoj kondiciji. Izvanredno čisti organizam: kao antioksidant pruža potporu imunom sistemu, pa i u gljivično-bakteriološkoj sredini može da pomogne u očuvanju zdravlja. Zahvaljujući svom glavnom aktivnom sastojku alicinu, koji poseduje antibioticki efekat, već su ga i naši dedovi i naše bake s uspehom koristili za vreme prehlada. Njegovo uzimanje deluje stimulativno na varenje, a ograničava i meru slepljivanja holesterola na zidove krvnih sudova.


  • Sastav

  • 150 mg Rangunska puzavica
  • 100 mg Mirišljava pepeljuga
  • 50 mg Ekstrakt žutike (šimširike)
  • 50 mg Izmirna smola (mirha)
  • 50 mg Ulje karanfilića
  • 50 mg Pau d`Arco prah
  • 37.5 mg Prah crnog oraha
  • 37.5 mg Ulje kraljevskog oraha
  • 25 mg Ekstrakt semenki grejpfruta
  • 12.5 mg Beli luk u prahu
Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da  biste nase vrhunske proizvode  mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :
 
Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga ) 
 


 
 
ONLINE KUPOVINA CALI VITA PROIZVODA NA LINKU :

 
 
BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 


Kontakt :
Angelina 
 
Tel. 0658408486 
Viber +381658408486