CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 26. април 2021.

🚲 Akcija - od 26.-27. aprila 2021, CaliVita Srbija

 


U periodu od 26.-27. aprila na akciji će biti sledeća 2 proizvoda:

👉 CoQ10 Lozenges 30tbs CV0220 (cena s popustom: 2287rsd, redovna cena: 2690)





🛒 https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/coq10-lozenges

U  novoj formuli sada nudimo tabletu sa prijatnim ukusom limuna, koja se  još lakše rastapa, i koja u svakom pogledu odgovara savremenim dodacima  ishrani sa podjezičnom primenom. Zahvaljujući svojoj još profinjenijoj  teksturi, ona se prosto topi u ustima, ne ostavljajući za sobom  neprijatan osecaj „razdrobljenosti“. Njen nov ukus može biti privlačan i onima, koji do sada iz nekog razloga nisu preferirali ukus mentola, ili  su ga zbog eventualne primene homeopatskih lekova morali da izbegavaju.


CoQ10 Lozenges možete da kupite u vašoj zemlji !


Podjezični koenzim Q10 tablete od 30 mg

  Lozenges Q10 je mnogo više od energetskog stimulansa! Naime nova povećana doza mu daje posebnu vrednost koja omogućava upotrebu bilo u prevenciji, bilo u ispomoći u smislu kompletne revitalizacije.

Sublingvalni karakter omogućava bržu i efektivniju apsorpciju sastavnih delova preparata u organizmu, pošto oni putem krvnih sudova ispod jezika i u obrazima direktno prodiru u krvotok.

Iako se njegova upotreba može preporučiti većini ljudske populacije iznad 30 godina starosti, kao i profesionalnim sportistima i rekreativcima, Lozenges Q10 se takođe preporučuje deci ugroženog zdravstvenog stanja, ili onima, kojima je potrebno neko dopunsko tretiranje. Dalje, koenzim Q10 tablete pomažu i u otklanjanju stomačnih problema i smetnji u varenju, a stimulativno deluju i na gubitak telesne težine. Veoma je koristan kod osoba koje primaju agresivnu terapiju, jer olakšava podnošenje iste (kardiološki, gastroenterološki, imunološki i drugi problemi).


Pakovanje:    30 tableta
Upotreba:     1 tableta dnevno





👉Joint Protex Forte 90tbs  CV0155 ( cena s popustom: 4249 rsd, redovna cena: 4999)


  • Kada je potrebno da se leče bolovi u zglobovima
  • Kada se bavite fizičkim radom
  • Kada se redovno bavite sportom
  • Kada imate prekomernu telesnu težinu
  • Kada živite bez dovoljno fizičkih aktivnosti
  • Kada imate povređen zglob
Postoje  situacije u životu kada bolovi u zglobovima ugrožavaju normalno dnevno funkcionisanje.  Joint ProteX FORTE zahvaljujući povećanim dozama aktivnih sastojaka  bolje štiti zglobove, pa ga samim tim prvenstveno preporučujemo osobama  kojima je potrebna dodatna zaštita.
Organi  koštano-zglobnog sistema ljudskog tela čine funkcionalnu celinu.  Funkcije zglobova određuje njihova struktura. Da bi mogli odgovarati  specifičnim zahtevima, kosti i površinske delove zglobova moraju čvrsto  povezivati (držati zajedno) razne vezivne strukture – kao što su mišici,  ligamenti, sinovijske opne itd., pomoću kojih se vrši pokretanje udova i  kretnja. Na završecima kostiju koje čine zglobove se nalazi hrskavica,  koja pomaže pokretanje zglobova bez žuljanja, a ujedno ima i zaštitnu  funkciju. Baš iz tog razloga je izuzetno važno očuvanje zdrave  funkcionalnosti hrskavice i ostalog vezvnog tkiva.
Na  zdravlje naših zglobova utiču mnogobrojni faktori. Starenjem,  prvenstveno dolazi do trošenja zglobova, što je i razumljivo, pošto se  prvo troše oni  delovi koji se najviše koriste i koji stalno rade, npr.  treba da nose našu celokupnu težinu (kukovi, kolena), tada se javlaju bolovi u zglobovima.
Taj proces  postepenog trošenja se može ubrzati usled nedostatka redovnih fizičkih  aktivnosti i sa povećanjem telesne težine. Posebna pažnja treba da se  posveti zglobovima ukoliko se neko profesionalno bavi sportom ili  obavlja tezak fizički rad, kao i na nasledne faktore (prvenstveno kod  ženskih osoba).

Aktivni  sastojci preparata Joint ProteX FORTE mogu doprineti očuvanju zdravlja  naših  zgobova obnavljanju hrskavice i ostalog vezivnog tkiva u organizmu.

Glikozamin ulazi u sastav hrskavice i ako se unese u vidu dodatka ishrani, jača  hrskavicu i potpomaže normalno funkcionisanje i regeneraciju zglobova.
Hondroitin zajednički delujuci – sinergistički – sa glukazaminom deluje kao sredstvo za „podmazivanje“ zglobova.
Hijaluronska kiselina slično hondroitinu, doprinosi podmazivanju površine hrkavice u zglobovima i vezuje značajne kolicine vode.
Metil-sulfonil-metan ili „MSM“ zbog svoje uloge u sintezi belančevina vezivnog tkiva pomaže  pri očuvanju zdrave strukture hrskavice, i zbog toga je veoma često  sastojak u proizvodima koji su namenjeni za zaštitu zglobova i  hrskavice.

Preparat pored navedenih sadrži jos i blagotvorne biljne ekstrakte, koji pospešuju detoksikacione procese u zglobovima i vezivnom tkivu.
Cink i mangan su dodati za bolji kvalitet belančevina u vezivnom tkivu.

Sastav:
  • Glukozamin 500 mg 
  • Hondroitin-sulfat 270 mg
  • Metil-sulfonil-metan (MSM) 150 mg
  • Hijaluronska kiselina (HA) 50 mg
  • Indijsko tamjanovo drvo 50 mg
  • Suručica 40 mg
  • Ekstrakt kurkume 10 mg


Kupovinom najmanje dva ista ili dva različita proizvoda ostvarujete popust od -15%


BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju.
Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko poštanske dostave.


🛒 https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products


Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da  biste nase vrhunske proizvode  mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :
 
Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga )





BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 




Angelina 
Tel. 0658408486 
Viber : +381658408486

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !