CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 6. фебруар 2021.

⭐⭐⭐Akcija CaliVita Srbije u periodu od 8. do 9. februara 2021. ISKORISTIMO JE !⭐⭐⭐

 


 

https://calivitaangie.blogspot.com/

U periodu od 8. do 9. februara na akciji će biti 2 proizvoda: 


👉 Super CoQ10 Plus 120caps, CV0179

 🛒https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/super-coq10-plus


👉C-300 Plus 120tbs, CV0158

🛒https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/c-300-plus-with-rose-hips-and-bioflavonoids


Kupovinom dva ista ili dva različita proizvoda ostvarujete popust od -15%! 



Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko poštanske dostave.

 

Vaša CaliVita Int RS



Super CoQ10 Plus 120caps, CV0179

Koenzim Q10 sa vitaminom E, beta-karotinom i selenom




Obezbedite vašim ćelijama neophodan izvor energije i bićete zadovoljni rezultatima! Q10 je supstanca koja predstavlja nezamenjiv izvor energije koja je potrebna našim ćelijama. A ukoliko vaše ćelije „dobiju“ ono što im je potrebno, ceo organizam će se napuniti energijom. Rezultat toga će biti povećana radna sposobnost, energija i pokretljivost, uz pomoć kojih ćete se lako nositi i sa mlađima od sebe

Odlična kombinacija ubikinona (20 mg) i drugih antioksidanata štiti organizam od štetnih uticaja okoline i izvrsno deluje na energetske procese .
Posebno pogodan za starije od 35 godina.

Koenzim Q10 (ubikinon – široko rasprostranjen) garantuje snabdevanje naših ćelija, pa samim tim i celog tela, energijom. Ova supstanca, vitaminima slična, nalazi se u svakoj našoj ćeliji i pomaže hranljivim materijama da se transformišu u ATP (adenozin trifosfat), tj. u energiju. Kada je ćelijama potrebna energija, one je prevashodno dobijaju vršeći proces razgradnje ATP-a.
Koenzim Q10 se prevashodno proizvodi u jetri, a možemo ga unositi u organizam i putem hrane. Važno je znati da količina koenzima Q10 koju proizvodi naš organizam, se smanjuje od 30-35 godina pa nadalje, a nadoknada preko uobičajenih namirnica nije dovoljna.
Proizvodom koenzima Q10, nadoknađuje se njegova smanjena produkcija u organizmu, a postiže se vidljiv efekat prilikom povećanih psiho-fizičkih napora, naročito kod osoba koje se neuravnoteženo hrane. Ovaj koenzim garantuje povećanje energije u telu i manje umaranje. Koenzim Q10 nije lek. Nema naučnih dokaza o štetnom uticaju ili nuspojavama vezanim za unos koenzima Q10. Pored povećanja energije, ovaj koenzim je nezamenjiv i prilikom energetskih procesa na ćelijskom nivou, pomaže kod održavanja pravilne srčane funkcije, i štiti ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala.

Sastav:
  • koenzim Q10 20mg
  • beta karoten 1000I.J.
  • vitamin E 10I.J.
  • selen 10mcg
Način primene: 
1-2 kapsule dnevno.
Sportisti: 2-3 kapsule dnevno.
Kao terapija: 3-6 kapsula dnevno, prema preporuci lekara.
Pakovanje: 120 kapsula
Kompleks vitamina C


C 300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima zahvaljujući svojim  aktivnim sastojcima iz prirodnih izvora, kao i formuli sa primenjenom  tehnologijom postepenog oslobađanja (time-released) svakako se izdvaja  iz ponude ostalih običnih proizvoda koji sadrže vitamin C.
Glavni aktivni  sastojak je vitamin C poreklom iz prirodnih izvora (citrusi), koji ima  opšte poznato blagotvorno dejstvo. C 300 Plus sa šipurkom i  bioflavonoidima pored vitamina C sadrži još i bioflavonoide takođe  poreklom iz raznog citrusnog voća, koji savršeno dopunjuju dejstva  vitamina C, pomažu apsorpciju i iskorišćavanje, a i sami poseduju  antioksidantska svojstva. Prah šipurka pored toga što daje preparatu  neodoljivu aromu, je takođe i jedan od najranije korišćenih prirodnih  izvora ovog vitamina u tradicionalnoj medicini.

C 300 Plus usled svog antioksidativnog svojstva igra  važnu ulogu u potpori zdravog funkcionisanja imunog sistema, jer pomaže  u odbrani organizma od štetnog dejstva bakterija, virusa i drugih  nasrtaja. Pored toga ucestvuje i u procesima održavanja  normalne strukture krvnih sudova, u pravilnom funkcionisanju i izgradnji  strukture vezivnog tkiva, a samim tim i u procesima održavanja zdravlja  desni, kože, kostiju i vezivnog tkiva. Doprinosi pravilnom  funkcionisanju srca i kardiovaskularnog sistema, kao i za normalno  funkcionisanje nervnog sistema.

C  300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima može biti od pomoći za svakoga,  ko bi želeo upotpuniti unos vitamina C iz jednog izvrsnog izvora.  Posebno se preporucuje osobama koje se bave sportom ili obavljaju teže  fizicke poslove, pušačima (i osobama koje žive u njihovoj neposrednoj  blizini), kao i žiteljima gradskih sredina gde je zagađeniji vazduh, i  onima koji su izloženi uticaju stresa, a ne smemo zaboraviti ni  trudnice, posto su njihove potrebe za vitaminom C znatno veće.

C  300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima je preparat sa postepenim  oslobađanjem, što zapravo znači, da se zahvaljujući primenjenoj posebnoj  tehnologiji time-release, aktivni sastojci oslobađaju postepeno i  kontinuirano, obezbeđujući na taj način njihovo dugotrajno prisustvo i  dostupnost organizmu. Zahvaljujući tome, iskoristivost sastojaka je veća  i efikasnija, a ujedno se time sprečava to, da se aktivni sastojci  naglo nađu u visokoj koncentraciji u organizmu.

C 300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima aktivni sastojci / tableta:
  • Vitamin C    300 mg
  • Šipurak        100 mg
  • Kompleks citrus bioflavonoida   30 mg
PAŽNJA!
Vitamin C je osetljiv na toplotu i svetlo, i to treba uzeti u obzir prilikom skladištenja proizvoda.

Pakovanje: 120 tableta
Upotreba: 1 tableta dnevno.



Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da  biste nase vrhunske proizvode  mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :
 https://serbia.calivita.com/registration/3814127090
 
Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga ) 
 


 
 
 
ONLINE KUPOVINA CALI VITA PROIZVODA NA LINKU :

 
 
BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 


Kontakt :
Angelina 
 
Tel. 0658408486 
Viber +381658408486





 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !