CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

уторак, 23. фебруар 2021.

AKCIJA CaliVita Srbije od 24.-25. februara 2021.! ISKORISTIMO JE !!

 


U periodu od 24.-25. februara na akciji će biti 2 izvanredna proizvoda:

OxyMax 60ml CV0124

JointProteX FORTE 90tbs CV0155





Kupovinom dva ista ili dva različita proizvoda ostvarujete popust od -15%! 

 
BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju. 


Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko poštanske dostave.

 

Vaša CaliVita Int RS




OxyMax 60ml CV0124



https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/oxymax


Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati. OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!

Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom.

Sadrži 12 000 molekula kiseonika na milion delova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrednost 5-7, a u potoku 10-12.)
Kao posledica industrijalizacije i zagađenja životne sredine koju povlači za sobom, postepeno se smanjuje količina kiseonika u vazduhu, što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kiseonika. lstovremeno, civilizacijski procesi zahtevaju sve više napora od organizma, pri čemu rastu potrebe za kiseonikom. Znači, dok s jedne strane imamo povećanje potrebe za kiseonikom, na drugoj strani izvori kiseonika su sve siromašniji.

Stabilizavani kiseonik dopunjuje organizam energijom, popravlja fiziološke procese, razmenu materija i krvotok, ublažava simptome disajnih poremećaja.

Poboljšava apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i lekovitih biljaka u organizmu.

Poboljšava kapacitet fizičkih aktivnosti i značajno povećava učinak sportista. Stabilizovani kiseonik nam je dostupan u obliku molekula, a u krvotok dospeva preko digestivnog trakta. Karakteristike stabilizovanog kiseonika su: izuzetno je stabilan i u takvoj formi je postojan i vise godina, a organizam ga veoma lako apsorbuje.

Preparat stabilizovanog kiseonika uništava infektivne bakterije i parazite. Stoga je veoma dobra zaštita od bakterijskih, glivičnih, protozoalnih i virusnih infekcija.



Pakovanje:    60 ml

Upoteba:    Pomešati 20 kapi OxyMax-a u 2,5 dl tečnosti.





  • Kada je potrebno da se leče bolovi u zglobovima
  • Kada se bavite fizičkim radom
  • Kada se redovno bavite sportom
  • Kada imate prekomernu telesnu težinu
  • Kada živite bez dovoljno fizičkih aktivnosti
  • Kada imate povređen zglob
Postoje  situacije u životu kada bolovi u zglobovima ugrožavaju normalno dnevno funkcionisanje.  Joint ProteX FORTE zahvaljujući povećanim dozama aktivnih sastojaka  bolje štiti zglobove, pa ga samim tim prvenstveno preporučujemo osobama  kojima je potrebna dodatna zaštita.
Organi  koštano-zglobnog sistema ljudskog tela čine funkcionalnu celinu.  Funkcije zglobova određuje njihova struktura. Da bi mogli odgovarati  specifičnim zahtevima, kosti i površinske delove zglobova moraju čvrsto  povezivati (držati zajedno) razne vezivne strukture – kao što su mišici,  ligamenti, sinovijske opne itd., pomoću kojih se vrši pokretanje udova i  kretnja. Na završecima kostiju koje čine zglobove se nalazi hrskavica,  koja pomaže pokretanje zglobova bez žuljanja, a ujedno ima i zaštitnu  funkciju. Baš iz tog razloga je izuzetno važno očuvanje zdrave  funkcionalnosti hrskavice i ostalog vezvnog tkiva.
Na  zdravlje naših zglobova utiču mnogobrojni faktori. Starenjem,  prvenstveno dolazi do trošenja zglobova, što je i razumljivo, pošto se  prvo troše oni  delovi koji se najviše koriste i koji stalno rade, npr.  treba da nose našu celokupnu težinu (kukovi, kolena), tada se javlaju bolovi u zglobovima.
Taj proces  postepenog trošenja se može ubrzati usled nedostatka redovnih fizičkih  aktivnosti i sa povećanjem telesne težine. Posebna pažnja treba da se  posveti zglobovima ukoliko se neko profesionalno bavi sportom ili  obavlja tezak fizički rad, kao i na nasledne faktore (prvenstveno kod  ženskih osoba).

Aktivni  sastojci preparata Joint ProteX FORTE mogu doprineti očuvanju zdravlja  naših  zgobova obnavljanju hrskavice i ostalog vezivnog tkiva u organizmu.

Glikozamin ulazi u sastav hrskavice i ako se unese u vidu dodatka ishrani, jača  hrskavicu i potpomaže normalno funkcionisanje i regeneraciju zglobova.
Hondroitin zajednički delujuci – sinergistički – sa glukazaminom deluje kao sredstvo za „podmazivanje“ zglobova.
Hijaluronska kiselina slično hondroitinu, doprinosi podmazivanju površine hrkavice u zglobovima i vezuje značajne kolicine vode.
Metil-sulfonil-metan ili „MSM“ zbog svoje uloge u sintezi belančevina vezivnog tkiva pomaže  pri očuvanju zdrave strukture hrskavice, i zbog toga je veoma često  sastojak u proizvodima koji su namenjeni za zaštitu zglobova i  hrskavice.

Preparat pored navedenih sadrži jos i blagotvorne biljne ekstrakte, koji pospešuju detoksikacione procese u zglobovima i vezivnom tkivu.
Cink i mangan su dodati za bolji kvalitet belančevina u vezivnom tkivu.



Sastav:
Glukozamin
500 mg
Hondroitin-sulfat
270 mg
Metil-sulfonil-metan (MSM)
150 mg
Hijaluronska kiselina (HA)
50 mg
Indijsko tamjanovo drvo
50 mg
Suručica
40 mg
Ekstrakt kurkume
10 mg






Da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :

th2.jpg




https://serbia.calivita.com/registration/3814127090


Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )


ili e-mail :angelinab.572@gmail.com


ONLINE kupovina CaliVita proizvoda:


kako-napraviti-blog.jpg



Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !