CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

петак, 6. новембар 2020.

Preparati CaliVita Int. za poboljšanje probave

 


 

 



Kome se preporučuje inulin ?
  • Osobama koje pate od Sindroma nadraženih creva (IBS), tojest od pratećih neprijatnih simptoma u vidu nadimanja, grčeva, osećaja nelagodnosti u stomaku, mučnine i proliva,
  • Osobama koje pate od zatvora,
  • Onima, kod kojih se izloženost uticaju stresa manifestuje u vidu problema sa funkcionisanjem creva i probavnog sistema,
  • Svima, koji žele da ponovo uspostave normalnu ravnotežu crevne flore.

 

Pure Inulin možete da kupite u vašoj zemlji !

 


Inulin za smirenje probavnog trakta. Sindrom nadraženih creva (IBs) sam po sebi ne predstavlja teško obolenje, ali bez obzira na to, značajno doprinosi narušavanju kvaliteta života. Pored proliva i zatvora, takođe dovodi do nadimanja, osećaja nelagodnosti u želudcu, mučnine, bolova i grčeva, a pored toga mogu se javiti i dodatni problemi u vidu glavobolja, nesanice i poremećaja sna, kao i problema sa koncentracijom, ukoliko postoji neki zdravstveni poremećaj u crevnom traktu.
 
U najuobičajenije metode tretiranja i dalje se koriste sredstva za ublažavanje ili eliminisanje simptoma, poput sredstava poput spazmolitika, lekova protiv dijareje, preparate protiv bolova i nadimanja, lekova koji se koriste za lečenje depresije, a sve je to samo lečenje simptoma. Međutim, bilo bi važno da se izaberu takva rešenja, koja mogu olakšati tegobe na duži vremenski period, i po mogućstvu na blag i što prirodniji način. To je ono što nas je ubedilo da uvede najnoviji proizvod CaliVite, Pure inulin, uz pomoć kojeg možete postići poboljšanje kvaliteta života u Vašim svakodnevnim aktivnostima.

Uz Inulin protiv IBS

Inulin je prirodna supstanca, koja pripada porodici prebiotika; to je u vodi rastvorljivo vlakno, koje nijedan od naših digestivnih enzima ne može svariti, tako da do creva stiže u nepromenjenom obliku. Tamo služi kao odličan izvor hranljivih materija za potrebe umnožavanja korisnih bakterija, poput bifidobakterija ili Acidophilusa, a pored toga takođe inhibira i razmnožavanje štetnih bakterija u crevima. Kao rezultat tog procesa, doprinosi ponovnom uspostavljanju narušene ravnoteže crevne flore, i smanjuje formiranje toksičnih materija, tako da može igrati ulogu u prevenciji raka debelog creva. Dobroćudne crevne bakterije ne samo što doprinose održavanju zdravlje sistema za varenje i smanjuju simptome IBS, već takođe podržavaju i normalno funkcionisanje imunog sistema.

Zašto da odaberete CaliVita Pure Inulin

Zato što:
 
• 100% čist inulin bez pomoćnih sredstava,
 
• potiče iz prirodnih izvora, vlakna ekstrahovana iz cikorije,
 
• zbog blago slatkastog ukusa se lako može mešati u namirnice u napitke,
 
• funkcioniše i kao prirodna zamena za šećer (ne povećava nivo šećera u krvi i nije potreban insulin za varenje),
 
• lako i jednostavno se dozira,
 
• prodaje se u ekonomskom pakovanju, sa količinama dovoljnim za 40 dana.

Kome preporučujemo nopal ?
 
  • Osobama na dijeti za mršavljenje, zbog osećaja sitosti koji nastaje upotrebom ovih tableta
  • U cilju ublažavanja zatvora
  • U cilju redukcije nivoa holesterola i triglicerida
  • Osobama koje boluju od dijabetesa, u cilju povećanja unosa vlakana
  • Osobama koje pate od tegoba u vezi sa celulitom

 

Nopalin možete da kupite u vašoj zemlji !


Nopal je pustinjsko blago.

Nopalin proizveden od ploda Nopal kaktusa potpomaže detoksikaciju i ima blagotvoran efekat na funkcionisanje creva kao bogat izvor vlakana, minerala i vitamina (B1, B2, niacin). Plod kaktusa može da spreči apsorpciju masti, a takođe intenzivira i procese razlaganja i sekrecije. Njegovi diuretički efekti pomažu funkciju bešike i bubrega.

Nopal je vrsta pustinjskog kaktusa poreklom iz Meksika, koji se nalazi na počasnom mestu u registru lekovitog bilja Svetske zdravstvene organizacije (WHO).
Nopal je bogat vitaminima, mineralnim materijama, prirodnim vlaknima i aminokiselinama.
 
Sadrži 17 vrsta aminokiselina, od kojih su 8 esencijalne.
 
Značaj ovog preparata je u tome što pozitivno utiče na metabolizam i varenje.
Ovaj pustinjski kaktus deluje i kao regulator telesne mase, a kod gojaznih osoba je i smanjuje.
Regulacijom metabolizma poboljšava naše opšte stanje, odbrambene i energetske sposobnosti organizma.

Sastav:         Dehidratizovani nopal      300 mg
Pakovanje:    200 tableta
Upotreba:    2 tablete 3 puta dnevno pre obroka, ili po preporuci lekara.

Kome preporučujemo?
 
  • Tokom i nakon antibiotskog tretmana kao probiotik, kao i u cilju izbegavanja štetnih efekata drugih terapija koje se dugo uzimaju
  • Ako vam je potrebna suplementacija tokom tretmana dubokih gljivičnih infekcija (dermatoloških, ginekoloških problema)
  • Ako imate digestivnih problema izazvanih stresom
  • Ukoliko imate nervozan stomak ili dijareju
  • Sprečava štetne efekte alkohola i pušenja na crevnu floru
  • Uz pomoć sadržanih vlakana, Acidophilus se takođe preporučuje u slučaju zatvora

 

AC-Zymes probiotičke tablete možete da kupite u vašoj zemlji !


Delikatna ravnoteža crevne flore može biti lako narušena zahvaljujući nezdravom načinu života, konzumiranjem alkohola, antibiotskim terapijama itd. Probiotičke tablete AC-Zymes i Acidophilus CaliVite sadrže Lb. acidophilus, koja je najpopularnija prijateljska bakterija, uz čiju pomoć možemo održati normalno funkcionisanje digestivnog i imunog sistema.
 
Postoje velike količine mikroorganizama u gastrointestinalnom traktu svih nas, koje zajednički nazivamo crevnom florom. Crevna flora se sastoji od mnogo raznovrsnih mikroorganizama. Oni čine jedan do dva kilograma telesne mase odraslog čoveka. Većina njih živi u simbiozi sa ljudskim organizmom, a osim toga one su nezamenljive za njegovo zdravo funkcionisanje; pa ih nazivamo probioticima. Međutim, ostale bakterije su definitivno štetne. Ravnoteža crevne flore je veoma osetljiva. Vrlo se lako može poremetiti zahvaljujući primeni nekih lekova – posebno antibiotika – posledicama stresa („putni proliv“), jednako kao i slaba probava, stanja praćena prolivom itd., omogučujući umnožavanje neželjenih bakterija. Lactobacillus acidophilus je posebno otporna i korisna bakterija, tzv. Prijateljska bakterija – probiotik.
 
Ona može živeti 10 i više dana u probavnom traktu. Ona stvara okolinu koja nije naklonjena štetnim patogenima (klostridiumi, koli bakterije, gljivice itd.). Može poboljšati iskorišćavanje mlečnih proteina, aminokiselina, masnoća i laktoze, a učestvuje i u sintezi vitamina B i K. Uz njihovu pomoć možemo održati normalnu bakterijsku floru u crevima i pomoći nesmetano varenje. Vlakna ljuske tropske bokvice se mogu fermentirati u debelom crevu, i na taj način potpomoći funkcionisanje crevnih bakterija koje tamo žive. Pored toga, visoki sadržaj vlakana povećava zasićenost, usporava pražnjenje creva, čime se postiže da je našem telu potrenbo manje hrane. Vlakna se ponašaju kao sunđer u našem telu, gde vezuju značajnu količnu vode i štetnih materija (npr. toksina, teških metala, žučne kiseline i masnoće), i prema tome su idealni čistači debelog creva. Visok sadržaj dijetnih vlakana takođe pomaže očuvanje zdravlja kardiovaskularnog sistema.
 
AC-Zymes su probiotičke tablete koje sadrže najefikasnije prijateljske bakterije,
Lactobacillus Acidophilus, služe za očuvanje i ponovno uspostavljanje zdrave crevne flore.
 
PAŽNJA!
 
U slučaju proliva, pored uzimanja preparata, treba preduzeti i ostale mere (obilno uzimati tečnost!)
U slučaju primene lekova ili drugih dijetetskih dodataka, Acidophilus treba uzimati sa, najmanje, dva sata razmaka!
U slučaju jakih gljivičnih infekcija (dermatološki i ginekološki problemi), pored ciljane terapije lekovima, preporučuju se probiotičke tablete Acidophilusa!
U slučaju ozbiljnih probavnih oboljenja (npr. čir, Kronova bolest) potražite lekarski savet pre uzimanja preparata!
 
Sastav:  Lactobacillus Acidophillus      2 milijarde
 
Pakovanje: 100 kapsula
 
Doziranje: Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 1 kapsula dnevno, na prazan stomak.


Da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :


 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
0658408486 Srbija 

 
 
 
 
 



Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !